Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
Srácok ha a maradék 12 Plus-os napomra, 1e forintért átváltok premiumra, akkor is ki lehet kapcsolni az automatikus megújítását az előfizetésnek ha lejár a dolog? Nem biztos hogy premiummal folytatnám, de próbának jó lenne. Köszi!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
razor1010
tag
valaki tudja elestleg hogy a wireless füleseket lehet úgy használni ps5-höz, hogy ha csatlakazok bluetoot-on gepen és ps-en is akkor ugye hallom mindkét forrásból a hangot egy időben mint ha mixerrel használnám, de működik a mikrofon is? tehát be lehet állítani, hogy a ps és a pc hangját halljam és a mic a discordra küldje a hangot?
-
MODERÁTOR
válasz razor1010 #111803 üzenetére
A konzol nem kezel vezeték nélküli füleseket, csak USB-s külső hangkártyákat, ami lehet Bluetooth adapter is. Hang az egyszerre csak az egyik forrásra megy ki. Innen tovább tudod gondolni, ha vannak olyan külső eszközeid amivel meg tudod oldani amit szeretnél, akkor működhet... de ez nem a konzolon múlik. Mikrofon a kontrollerben is van.
-
-
törölt tag
válasz Szilágyi84 #111806 üzenetére
Tiszta káosz amit a PS+ app csinál. Van amit megvettem és írja hogy purchased, van amit megvettem és nem írja de ha belelépek tudom telepíteni, van amit megvettem és ha belelépek nem tudom telepíteni... Tipikus Sony.
-
saelin
veterán
válasz Kendek #111805 üzenetére
Azzal kiegészíteném a mondandód hogy a mikrofont forrását is meg lehet változtatni. Én pl néha játszom úgy hogy a headset mikijét használja a ps és a tv-n jön az összes hang. Szerintem hasznos kis feature.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Max_218
tag
Sziasztok!
Dlc-kel mi a helyzet ? Pokember elso reszenel ezek kimaradtak, leszedtem a jatekot mentesem 100% de bedob a storeba hogy oke telepitve van de,meg is vehetem,a season passt meg a dlc-t kulon egyesevel ,hiaba van fent nem engedi kivalasztani... New game plus kell vagy hogyan tudnam mukodesre birni? Mar leszedtem a simat is meg a goty valtozatot is... :/
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Elofizettem a komolyabb plussert, semmit nem tolt be… masnak mukodik normalisan?
-
ChiliChili
tag
válasz BUZZLGHTYR #111812 üzenetére
Igen, minden ok. Próbálj egy kilép/belép mókát.
-
ldave
félisten
Turn of renew helyett már csak cancel subscribtion van? Vagy csak rossz helyen nézem?
A Slime draws near! Command?
-
törölt tag
válasz BUZZLGHTYR #111812 üzenetére
Ekkora szart de komolyan... Még jó hogy nem ugrottam bele első nap. Jó lesz ez majd akkor ha kinövi ezeket a hülyeségeket. Bár a Sony-t ismerve ez lehet sosem történik meg...
-
-
senior tag
A Playstation magyar oldala azt írja, hogy a Wipeout Omega Collection csak a PS Plus Premiumba került bele, az Extrába nem. Ez érdekes, nem értem mi alapján tették a magasabb kategóriába mikor már PS Plus havi ingyenes is volt egyszer.
-
MODERÁTOR
válasz Fox Mulder #111821 üzenetére
A listában szereplő PS3-as játékok a Premium csomagban vannak, és csak streamelve lehet játszani őket. Az más kérdés, hogy ezt a játékot kiadták PS4-re is.
-
Jakesz
addikt
Sziasztok!
A PS Plus Premium adta játékstreaming mennyire működik stabilan, lagmentesen? Plusz ennek kapcsán a netsebességgel kapcsolatban is lenne kérdésem. Gigabites netet használok vezetékesen, a PS5 hálózati beállításaiban levő sebességmérő a letöltésnél hozza a 700-800 mbitet, viszont a feltöltés csak 30-80 mbit között ingadozik, és ez miatt tartok tőle, hogy a streaming nem lenne tökéletes. Ugyanakkor, ha a konzol böngészőjében lefuttatom a Speedtestet, akkor stabilan hozza a 900/900 mbitet. -
Mike
veterán
Nem vágom ezt az új szisztémát. haver szerint, és én is azt látom a táblázatban, hogy a game catalog elérhető extra alatt is, ugyanakkor ha a gépen nézem a listát, vannak olyan címek ahol azt írja, premium. pl mk11, ugyanakkor ha belemegyek a játék adatlapjára, azt írja, premiummal streamelhetem. de az mk11 nem egy ps1-2-3 játék, miért streamelném? psprices dettó, ott is van amin E-van van amin P
másik ami nekem nem tetszik, hogyha van egy éves ps+ előfizetésem, akkor azt fel tudom upgradelni ugye, de csak a teljes időtartamra, olyat nem lehet hogy csak 1 hónapra, tehát ez lejárt kezdjek el az előfizetések időtartamával játszani, ez szerintem elég ergya így (másik megoldás, hogy az amcsi accommmal fizetek elő 1 hónapra, és a másik marad alap, de már megint ügyeskedni kell)
a harmadik, hogy a legtöbb általam kedvelt vagy áhított játék lemaradt róla, a legtöbb japán játék, első benyomásra mintha az összes square enix, bár a stray meg spiderman miles morales megéri azt a 5k-t amit még a 150 napra fizetnem kell pluszban az extráért.
[ Szerkesztve ]
-
-
proly01
őstag
Olyan kérdésem van,hogyha fel upgredelem a plust a maradék x napomra x összegért.akkor mikor lejárt azt is le tudom mondani vagy beállítani úgy hogy nem vonja automitice a 36.000 ezret mikor lejár?
....Pr:)ly....
-
MODERÁTOR
A Mortal Combat 11-ből elérhető a PS4-es és a PS5-ös változata is. A Premium csomagszinten lehet streamelni is az előbbit.
Az upgrade az valóban így működik, sajnos akkor is, ha ez nem tetszik nekünk. A játéklista is így működik, a Sony mondja meg, hogy mi kerül be, és nem mi döntjük el.
-
MODERÁTOR
válasz Jakesz #111829 üzenetére
A magam részéről még nem próbáltam, az itteni vélemények pedig megoszlanak. Egyesek szerint használhatatlan ez a streamelős szolgáltatás, rossz a kép és nagy a lag is. Mások szerint pedig teljesen vállalható, jó a kép, és nincs semmi érezhető lag.
Ami biztos, hogy nem az internetkapcsolatodon fog múlni. A Sony részéről nyilván a stream az prioritást élvez, szóval a sebességteszt kedvéért nem nyomják le a többi felhasználót. -
Lackooo84
nagyúr
Én csak azt nem értem, hogy az Observer system reduxot, ami PS4/PS5 játék, miért csak sztrímelni lehet... ekkora egy kalap szart...
The Truth is out there...
-
proly01
őstag
Hogyan kell beállítani a menüben,hogy ne vonja automatikusan a pluszt?
Sehol sem találom.
Köszönöm!....Pr:)ly....
-
Lackooo84
nagyúr
Comments are closed hahaha ez nekem mindent el is mond.
The Truth is out there...
-
Nayrobi
őstag
-
-
KaitouP
nagyúr
Megnéztem tegnap a Plus Premium upgrade-re való lehetőségét, a maradék 196 napra 9.666 Ft, ami egész korrekt.
100/100-as net elég streaminghez? Gameplayt gond nélkül szoktam így, de cloud gaminghez még nem volt közöm.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Asszociációs játék. :)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mozilla Thunderbird
- Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest