Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz CharlieDrop #146398 üzenetére
Hétvégén mikor szétnéztem a kínálatban, 2db kocsi van, amit megfelelne az elvárásaimnak. ABS+ASR+ESP+Tempomat, Digiklíma, ülésfűtés, multikormány.
Van ez a szentendrei autó, amiről beszélünk.
Meg van egy Kaposváron, de az csak külföldi papírokkal rendelkezik és nem tudom elhozni azonnal.
Vagy felajánlotta az eladó, hogy összekészíti a honosításhoz a papírokat hozzá és tréleren hozzam el. -
Danex
addikt
Üdv, ismerősnek a 2010-es Skoda Octáviáját kanyarodás közben egy kamion végigszántotta, hogy a vezetőoldali ajtó ki se nyílt (kerékívet rágyűrte az ajtóra). (első kerékívtől kezdve a hátsó kerékívig).
Csak így gyors érdeklődésképpen, ennek a 4 elemnek a cseréje nem dobhatja GTK-ra a kocsit? (Képem még nincs)
-
CharlieDrop
veterán
válasz grizlisandor #146397 üzenetére
És miért pont ezt nézted ki? Jó az ára?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
grizlisandor
veterán
válasz CharlieDrop #146391 üzenetére
Hát igen...
Mondjuk, ahogy olvasgattam az autó után, nem is egy keresett típus. -
morfondőr
őstag
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz freaghill #146389 üzenetére
Nem pont ezt akartam, csak pont ilyet találtam megfelelő állapotban. Bármilyen kis benzinest megvettem volna, ami a kritériumoknak megfelel. Ennyi pénzért nem kell válogatni, azt kell venni, amelyik jó. A színét pl. nem nagyon csípem, de amint írtam, ennyiért ne legyenek elvárásaid.
[ Szerkesztve ]
-
simonjoe
őstag
válasz CharlieDrop #146377 üzenetére
Ebben teljesen igazad van, nagyon brutál tud lenni. 1x após beleszerelmesedett egy 20 éves szamarába ami 8 évet állt! Alig volt benne 10k. Az olajcserénél mindenhol jött ki belőle az olaj, a benne lévő darabokban, mint az alvadt vér úgy esett ki belőle, az ablakmosó cső szétroppant mint a ropi. A kapcsolók nem akartak működni. Szóval használhatatlan vót a verda. Így lett a szerelemből csalódás.
Joe
-
CharlieDrop
veterán
válasz grizlisandor #146390 üzenetére
Amúgy is gondolj bele, milyen autó az, amelyik egy évig nem kell senkinek sem...
-
grizlisandor
veterán
válasz CharlieDrop #146377 üzenetére
Basszus, ez nem túl jó hír...
Ekkora baj egy autónál az állás?Akkor hagyjam az autót szerintetek?
Ma felhívom az eladót, hogy mi és hogy van, meg próbálom elérni az előző tulaját is.(#146379) havri1:
Passz, a Tourannál se volt, amit múlt hónapban lekérdeztem. -
F_Zolee
veterán
válasz Speeedfire #146387 üzenetére
Jó csak ne a kép legyen mérvadó. Kérdezz rá előtte.
-
F_Zolee
veterán
válasz Speeedfire #146385 üzenetére
Csak figyelj nehogy darabokba legyen. Szeretik külön adni a lapátot, kart és kupakot.
-
F_Zolee
veterán
-
F_Zolee
veterán
válasz Speeedfire #146373 üzenetére
Cseréld le te is fabia karra és legalább kapsz hozzá lapátot.
-
havri1
félisten
válasz grizlisandor #146374 üzenetére
0? Hm, nekem mintha 1 lett volna, a sajátom.
Dátum nincs rá?havri
-
havri1
félisten
-
CharlieDrop
veterán
válasz grizlisandor #146371 üzenetére
ha tényleg egy évet állt az autó, akkor nagy szopássorozat kezdődik, ha újra kezdik használni...
lesz ott pár elöregedett gumi és műanyag alkatrész, pár futómű, stb....
-
rvn_10
senior tag
Sziasztok. Van egy 1,4 es octavia 2 esem, 80 le. Kb 15 km es utin ingázok reggel, es délután. Az emult pár napban att vettem észre, higy mire odaérek a víz kb csak 80 fokra fűt fel. Az út 90% át 90-100 as tempoval teszem meg. Gondolom ez nem valami jó hogy hidegen járok vele. Mit tudok tenni? Láttam hűtőrács rakarót 7-8 ezerért, de ha nem muszály nem kültenék ennyit. Valami házi megoldás?
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
Speeedfire
félisten
válasz F_Zolee #146363 üzenetére
Nem néztem, mert onnan macera. Vicc, hogy be kell oda menni és nincs kiszállítás.
Inkább keresek akkor bontottat. Viszont akkor is furcsa, hogy nincs utángyártott.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
havri1
félisten
válasz grizlisandor #146371 üzenetére
autodna riportba nem volt olyan, hogy az alvázszám alapján hányszor kérdezték le az autó adatait?
Ha pár db-nál több, aggodalomra adhat okot. Vajon miért nem adták el ennyi ideig, stb?havri
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #146357 üzenetére
Ügyfélkapus km lekérdezése az autónak.
76700 km, 2012.05.14.
116751 km, 2014.10.21.
157435 km, 2016.10.10.
157435 km, 2016.10.10.
158850 km, 2016.10.27.
158850 km, 2016.10.27.Legalább a km stimmel, holnap megpróbálok keresni az előző tulajdonoshoz egy telefonszámot.
Kajak ott áll az autó a kereskedésbe egy éve?
Hülye kérdés, de attól, hogy ott áll az autó 1 éve, bevállalhatok egy 250km-es utat hazafele?
Vagy túlaggódom? -
Vincsaba
csendes tag
Sziasztok!
Audi A3-mat (2006) ezek közül melyik motorral érdemes megvásárolni?
-1.9 PD BKC
-2.0 PD BKD
-2.0 PD BMMTalán ezek közül a legbiztosabb az 1.9PD, de ugye ez a többiekhez képest -35le. BKD-ról azt olvastam, hogy 2006-tól szabad venni, mivel ezelőtt hajlamos volt a hengerfej repedésre. A BMM-ről (8V) nem találtam igazából rosszat vagy csak én kerestem rosszul?
Ezeknél a motorkódoknál is hiba a hatszögtengelyt?Előre is köszi !
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz freaghill #146368 üzenetére
Kell egy kis benzines nekem melóba járni. Ha elviszem a skodát, az asszony meg a gyerek be vannak zárva a lakásba. Jártam bicajon, meg gyalog, de kezd lefagyni a tököm, ha megfázok, elkapja a gyerek is. Alacsony költségvetésű atót akartam... meg tudni, milyen a tartalék nélküli seat. : DDD
-
Speeedfire
félisten
Ki szeretném cserélni a hátsó ablaktörlő kart, de nem találom egyik áruházban se.
Nem árulnak, vagy miért nincs fent? Anno F_Zolee is nézte, hogy nem gyári. Múltkor vettem új lapátot és nem tudom felvetteni, akkor néztem, hogy valami nem kerek vele.
SEAT LEON (1M1) 2002 1.8 20V T AUQFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Mágus2
Közösségépítő
[link] Ennyit sikerült ma fotózni, meg lett örökítve az egyetlen rozsdás rész, de a szomszéd kihegeszti.
350 euró volt a vas, tokkal vonóval.
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #146308 üzenetére
Autóról kiderültek dolgok.
2 szervizbejegyzés volt kint 33k és 68k, utána hozták be. 90k-nál februárban itthoni szervíz RO&PE KFT. Szeged szervizelte, cserélték a vezérlést pumpával(számlával igazolva+könyvbe is) márciusba kettős tömegű csere. Érdekes számomra, hogy ilyen hamar cserélni kellett benne. Végig RO&PE-be 110k , 130k és 151k kmnél, 2016-06-09nél. Elvileg valami kis sérülés a bal vagy jobb elején a lámpán, addig nem vették be a kereskedésbe, míg nem csináltatta meg. Mondta az eladó, hogy valamelyik hátsó ajtó volt fejtve.Lekérdetem autoDNA-n, de csak ez jött le, ami WTF.
Egy 2M kocsinál hogy keletkezik 1,5-2,5M kár többször is? -
Mágus2
Közösségépítő
Sárki:
Előzetesnek legyen elég, most nincs többre idő... Később pöpecül körbefotózom. Hajlott kora ellenáre csak 1 helyen rozsdás...
Első gazdás, 195500km, 1.4 ABD, 44kW. Klíma nix, szervó nix, van viszont fűtés, karbon fólia a tetején, mert ott is málott a fényezés, mint a géptetőn, szárny, fék, gáz, kuplung, és két év műszaki.
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
Lehetne még odázni a dolgot, de holnap úgyis kiderül, hogy mit vettem. Kellett egy melóba járós, nemkellsajnálni autó télre, így vettem egy seat cordoba 1.4 benzines gépjárművet.... Holnap körbefotózom és lehet tippelni mennyi volt. 95-ös, 44kw. Sárkány a neve, előző gazda adta neki ezt a karakteréhez illő nevet. Mindent tud, amit egy autónak tudni kell, van szárnya és tüzet is okád... Namost, a szárny nem termel leszorító erőt, de tudniillik, nem is azért van ott. Fontos funkciót tölt be.
-
-
törölt tag
válasz atos19881101 #146335 üzenetére
Több körre is...
bitpork: lehetséges. Megkérdezem majd a mestert... Csak a füst az akkor is jön. És injektor csere előtt pedig nem jött. Pedig több órát is járattam egyhelyben.
Mágus: mer rolexed van hadd lássuk...
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
válasz #89874944 #146334 üzenetére
Azt is hozzáteszem, hogy nekem is volt gyanú becsöpögésre mert néha indításkor megakadt. Aztán megtakarították az indítómotort, átnézték a testpontokat, kapott egy új akksit és láss csodát azóta a max annyi volt h kicsit lassabban tekerte meg sok rádióhallgatás után nem járó motornál. Nem azt mondom h nálad is ez van, de érdemes körüljárni, hátha.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
törölt tag
-
Mágus2
Közösségépítő
Megvettem a seat-ot.
-
Coyot
őstag
-
havri1
félisten
válasz #89874944 #146326 üzenetére
Semmit nem dobott...Több VW szerelőnél jártam, mindegyik mást mondott. Kopott motor, rossz égés, stb. Már elkönyveltem, és végül egyszer véletlenül derült ki, hogy az EGR nem jó. Ledugúzta, és egyből megszűnt a prüszkölés, és a fehér füst. IFA szag továbbra is megvan sajnos. Vélhetően okádta be a kipufogóból a gázt az égéstérbe, és hidegen ezért járt egyenetlenül.
Nem azt mondom, hogy Nálad is ez van, csak a fehér füst és a szag volt ismerős..[ Szerkesztve ]
havri
-
Rick4
félisten
válasz Coyot #146325 üzenetére
Mondjuk így is lehet, bár annak a 10 csavarnak a szelepfedél szélénél nem tudom, milyen műhely kell. A lényeg persze, hogy jó lett. A kivett kábelen most is mérhető az eltérő / kiugróan nagy ellenállás? Mi azt, ami a két vége között szigetel?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Coyot
őstag
válasz Rick4 #146314 üzenetére
Én úgy voltam vele, ha egyszer nekiállok és szétszedem, kell műhely ami cimboráé neki is megy az ideje vele, akkor legalább biztosra megyek és rakom bele a gyári alkatrészt így maximalizálva a jó végeredményt.
Nem tudom amugy jelent-e bajt de rámérve a castlakozók között volt hogy igen nagy ellenállást mértem multiméterrel - szakadást hiába kerestem mivel sokszor teljesen jó volt. De mindegy is most úgy tűnik jó lett.
Má' nem
-
lotuska
tag
Audi A6 2.0 PD TDI 2007-es, 300.000km-rel, az automata valto mennyire nyugos ezekben a modellekben? Ha jol tudom Triptronic(van S mode is benne).
Mekkora szivas lehet anyagilag egy teljes valtofelujitas?
Koszonom a segitsegeteket.
[ Szerkesztve ]
-
cool13
őstag
Köszönöm mindenkinek az MFA átlagfogyasztás beállítás segítséget. Most már ok.
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha az ajtó fölött a kárpit elkezdett elengedni, kkor ahhoz milyen ragasztót ajánlanátok? aki járt hasonlóan, mit próbált? Valami "kitöltőbb" ragasztóra gondolnék elsőblokkra, hogy ott maradjon normálisan a helyén. Seat Leon 1m, de igazából sztem ebbe na kérdésben kevésbé lényeg
-
törölt tag
Jobb híján cserélgettem a felkódolt értékeket, ahogy jobb jött ki. Végére ezt sikerült kihozni:
-0,33 0,89 -0,24
-0,42 0,14 0,09Jobbak lettek az értékek, a mester valószínűleg felcserélte őket.
A gond az, hogy így is füstöl. Tehát a füst nem a kódolás miatt van. Hidegen egyből jön a fehér füst. Ha megyek vele nem füstöl. Ha mentem vele, bemelegedett és utána alapjáraton járatom 20 percig nem füstöl, de 20 perc után ömlik belőle. Ezt mi okozhatja még, ha nem az injektor becsöpögése?Gondoltam hengerfejes. De az nem lehet, mert akkor gázadásra mégjobban füstölne, és akkor is füstölne ha megyek vele, hiszen 4-5ezres fordulaton mégnagyobb nyomás lenne a rendszerben. De ez menet közben egyáltalán nem füstöl. Na meg ha meleg, egy ideig akkor se füstöl. Az olajbetöltő sapka tiszta, semmi krémes vacak nincs rajta. A nivópálca szintén tiszta. Vizet nem eszi. Innentől a hengerfej szerintem kizárva.
Másik a turbó. Ilyen füst mennyiségnél már visítania kéne mint az állat, szerintem. És ha ennyire ki lenne a turbó, akkor nem menne ilyen jól. Másrészt a turbó inkább olajat szokott eregetni, az meg kék. Olajat szintén nem eszi. Esetleg még turbó halálnál lehetne fekete füst. De az sincs.
Azt hiszem mindent kizártam. Ezek a "felújított" injektorok becsöpögnek.
Jah igen, ma hajnalban is megakadt az első indításra. Ugyanúgy mint tegnap. A nap többi indításánál nem akad meg. Úgy tudom ez is a becsöpögés miatt van, mert a dugattyú nem tudja összenyomni a gázolajat.
Javítsatok ki ha vmit nem jól gondolok. Vagy ha még lenne más ötlet..[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz havri1 #146309 üzenetére
Fogok is, meg megnézem az ügyfélkapusat is.
(#146311) simonjoe:
Nem írtam, hogy még a ma(vasárnap) egy szóval se.
Csak feldobtam a kérdést, hogy ha rendben találom az autót és meg tudunk egyezni aznap elhozhatom-e az autót. Arra válaszolta, hogy ha még a délelőtt megegyezünk, délután 3 fele mehetek már vele hazafelé.
Vigyek neki kolbászt, mert a viharsarki kolbász finom. -
Rick4
félisten
válasz Coyot #146296 üzenetére
Volt ilyen pd kábel gondom, levettem a szelepfedelet, összenyomtam fogóval az érintkezőket, és visszatoltam a befecskendezőre, 2 éve volt, és kb 60 ezerrel ezelőtt, azóta most jutott először eszembe. Jellemzően nem a vezeték a gond, hanem az érintkező.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
1stVikman
senior tag
válasz 1stVikman #146285 üzenetére
Kerékcsavart kiderítettem, 60 fokos, kúpos fejű kell hozzá.
Befecskendezők és a DPF így rendben, vagy kényszerítsem a regenerálást?
Amúgy 100-nál pörög ~1950et a motor 5. fokozatban. Jól sejtem, hogy inkább ne tegyek hatost, bármennyire is szeretné?
Városban is 3.-ban mentem 50-60 között, de az 5.-ért sír.
Itt olvastam ,hogy a kéttömegűnek nem tesz jót az 1500 fordulat alatti közlekedés.
Emiatt és mivel a nyomaték 1750-től indul meg, inkább mindig igyekszem alacsonyabb fokozatban és 1700 körüli fordulaton vagy felett tartani. Mivel eddig csak ~100km-t mentem vele, így megerősítést várok, hogy jót teszek-e ezzel az autónak, vagy nyugodtan pakoljam feljebb?Még úgyis szeretnék sok mindent kérdezni, de kész az ebéd, és mennem kell.
[ Szerkesztve ]
-
simonjoe
őstag
válasz grizlisandor #146308 üzenetére
..ezt ma intézné vasárnap?? Mert akkor kötve hiszem, h van okmányos iroda. De a kereskedők előnyt élveznek az irodákban, sokszor tesznek "nyomatékot" a papírhalmaz közepébe. Nem egyszer láttam már, h sorszám nélkül mennek be előre.
Joe
-
havri1
félisten
-
grizlisandor
veterán
válasz simonjoe #146291 üzenetére
Marad a digi klíma.
Pedig tűnt, hogy az eladó tudja miről beszél.
VOLKSWAGEN GOLF PLUS 1.9 PD TDI Atlanta Perfekt2009/2(katt)
Az eladó azt mondta, hogy ha még délelőtt meg tudunk rá egyezni, akkor akár délután 3 fele névre írva mehetek az autóval hazafelé. Tényleg van ilyen gyors ügyintézés? Ki van vonva forgalomból az autó. -
havri1
félisten
-
Taknyoshal
tag
Sziasztok!
Az létezik, hogy a fényszórónak nincs visszajelzőlámpája a műszerfalon? (2002-es VW Polo)
-
havri1
félisten
válasz molnarpeter #146299 üzenetére
Ezt valami motorkód vagy valami alapján is meg lehet állapítani?
havri
-
simonjoe
őstag
válasz harcikoca #146300 üzenetére
....egyszerű a történeted, egyenletes fékezés nélküli haladás után megállsz és megnézed, h melegszik-e a felnid, ha igen akkor valóban fog. A féktárcsát meg vagy kitapintod, h mekkora már a pereme, mekkorát kopott, ha ezt nem tudod eldönteni akkor mérni kell, általában a gyártók 1,5mm-es kopást "engednek" gyakorlatban ez 0,75 oldalanként, 1xű subelerrel mérheted.
Joe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest