Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Keresni én is tudtam, láttam azt is, mit rakott előtte bele a márkaszerviz, ő meg elmondta, hogy az is jó lenne, de miért jobb szerinte a másik, és miért javasolja, hogy váltsak. 3000 Ft-tal volt több az 5 l. Ennyi a történet.
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nincs baja, minden tekintetben jó még. Csak a gumitermékek is fognak egy nagyobbat drágulni a kőolaj mizéria miatt, gondoltam meglépem preventíven, aztán 5-6 évig nyugtom lesz, addigra megnyugszik a piac.
-
bul07
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
JSZP szerint kombi [kép]
Most szépen sorban rákeresek az összes rendszámra amit eddig használtam
Időnként rá szoktam nézni hogy melyikkel mi a helyzet -
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Köszi mindenkinek a választ!
Várom már hogy ki legyen cserélve, április 7-re kaptam időpontot. -
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Annyit látok az ajánlatban hogy '51156/1'
-
1stVikman
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Regenerációra mindig figyelek, ha nem esik vissza az alapjárat, már dugom is be a BT-s kütyüt és indítom a VagDPF - et, hogy lássam mi a helyzet.
Golf az még így is elmegy ~450km-t, de a Passat az ~200km után már regenerál. (Euro5 vs Euro6d)
Ez általában úgy jön ki, hogy megérkezés előtt 2-3 perccel kezdődik, és golfhoz képest tovább is tart neki.
Ha a motul adaléknak van értelme, és segítene gyorsabban végig vinni a folyamatot és/vagy a két regen között megtehető km-eket növelni, akkor kipróbálnám.
Csak Mágus azt mondja, hogy óvatosan az adalékokkal, ezért kérdem, hogy mi a vélemény róla. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
60.000 az a 90.000.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Malac már kérdezné: " mi ez, tengeralattjáró"?
-
bnorci71
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
nekünk autób#ziknak fontos
az átlagot a vízhőfok se érdeklitibbike01
nézegeti a fene majd szól ha baja van úgy se tudok vele mit kezdeni.
rajta van a telefonomon ,de 2x néztem meg út közben 1év alatt -
tasiadam
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
A fóbiában halaegnek nem (mk1)
-
atos19881101
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Próbáltam én úgy is. Vagy 5 percet kell játszanom vele még kb meg tudom tippelni a szintet.
-
tibbike01
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Én ezért nem vettem dízelt annó, pedig tetszett volna. Ez a sok bohóckodás a regenálással meg DPF állapot figyeléssel nevetséges.
-
imyourfriend
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Mielőtt megvettem a jelen autót jó 3.5 éve nézelődtem kereskedésben is, el lett mondva milyen szuper autó helyben szervizelt a weltautónál mindig minden el lett rajta végezve csak épp azt felejtették el mondani, hogy tiszta rozsda az alja 7 évesen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Akkor is annak kellett

-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Haverral beszéltem, hogy akkor biztos valami baj van a kocsival, most a -2 fokban a bevásárlós kör végén már felmászott 90-re a mutató.
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Na, akkor az jobb vétel, köszi!
-
Morris
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
190le. 40 tfsi.
Igen a sportsvan tulajt váltott
-
Morris
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Majdcsak megbirkózok vele.
Egyelőre nagy a mosolyfaktora -
Morris
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Minden. Minden lesz
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
A Denso gyertyákkal vegyesek a tapasztalatok nálam, bár az utóbbi 2-3 évben már nem raktunk azokat sehova, lehet, hogy mostanra rendben vannak.
-
Morris
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Köszi
-
Dika22
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Köszönöm szépen!
ParmaBoy: Neked is Köszönöm!
Az első generációs 1.2 és 1.4 tsi-be van kettőstömegű lendkerék?
-
ParmaBoy
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
+ okoskerék (az 1.2-nél nincs). Nem olcsó mulatság, főleg az autó árához viszonyítva.
-
tasiadam
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Random sokat kajal es budos is a kipufogofust. Szerintem sokat tol be. Meg hat 374ezer km utan kitudja h mi a rossz v mi nem
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
A Drehschieberrel arra céloztam igen

-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Q3 volt, láttam a posztot én is. Marha bután nézett ki. Győrben kapott kábelezést a Q3.
-
Reggie0
félisten
válasz
grizlisandor
üzenetére
VW-nel, ha radio nelkul elfogadtad a szallitast, akkor meg a kabelkorbacsbol a vezetekezeset is kisporoltak, igy utolag se lehet csak a radiot bepattintani.
-
SeaShark
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Szia!
A lapátokat rendeléskor csomag automatába kérted, vagy futár hozta?
Belefér csomag automatába egyáltalán? -
Reggie0
félisten
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nem rossz, de 220 felett mar ugrandozik az ablakon torles kozben.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor
üzenetére
Simát kapott, nem sportot.
-
bul07
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
505.01 megvolt, és sose volt autópálya vagy autóút, és sok volt a hideg járat(sokáig 5km-re jártam dolgozni)
Na meg 5W-30 Castrol Edge C3 5W-30 olajat jóval áron alul tudtam szerezni, így nem fájt a szívem évente 5-6e km után cserélni.És ugye az volt a téma ha vékonyabb olajhoz "hozzászokott" a motor akkor nem ajánlott vastagabbra cseréni.
Erre jött a kérdésem hogy akkor váltsak vagy maradjak, felhasználás annyiban változott hogy már nem dolgozok 5km-re, és ha megyek is a M4-en akkor is ilyen 100-as tempóba szoktam menni, időm mint a tenger ha saját kocsimmal megyek.(Touran formája, súlya(majd 1600kg) miatt 100felett drasztikusan nő a fogyasztás, +1.5-2liter)) -
válasz
grizlisandor
üzenetére
Igaza volt az autóvillamossági cserés az akku, 70%-os a teszter szerint, a tegnapi töltésből semmit nem vett fel.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Kész a mű, 20k-ért, hogy csereérett állapotban az akkumulátorom, meg az ABS biztosíték lábai kicsit nem tudom mi a szakkifejezés, de apró pontokon a csatlakozásoknál megègtek.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Kapott 4 új gyertyát, megoldotta a problémát. Meg mondtam, hogy vinném futóműállításra, nézzen már rá előtte, hát kaptam egy listát.
De van egy állandó hiba:
DTC 00668:008Hogy autóvillamossági mester kell, ahol voltak hajlandóak kommunikálni velem, ők már az ABS kocka javítással riogatnak(vagy felkészítenek), hogy fel kell küldeni BP-re. 2-3 évente le volt cserélve a fékfolyadék, persze ettől még lehet baja.
Ahogy olvasgatom ez a hiba előjöhet a gyenge akkutól, generátortól, biztosítékon túl minden is lehet. Biztosítékra azért ránézek, könyvben benne van melyik lehet a mumus.
-
bnorci71
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Azért ez a valóságtól kicsit el van rugaszkodva
15 mm ültetés ez nem kicsit befolyásol a fogyin mint a gondolom vègig szélárnyék a kamion mögött -
válasz
grizlisandor
üzenetére
Én megszámolni sem tudom hányszor tankoltam 1500km-re úgy, hogy a szegénységjelző még ki sem gyulladt. (Passat CC 2.0 CR)
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nem tudjuk meg, csak hétfőn, mert az embere nem adta le a rendelést, így hétfőre intézetek fuvart vagy busz.
-
zümzümm
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nem lett feltöltve. Az üzletben egy másikkal össze lett hasonlítva és a "jobb" lett megvásárolva. Nem tudom hogy hány %o-s töltöttséggel volt megvásárolva.
De mi merítheti, ha ugye a gyújtás le van kapcsolva?
Tegyük fel hogy 70%-os az aksi töltöttségi szintje. Mennyi idő vagy út alatt töltődik fel az autó használata közben? Van erre valami ökölszabály, hogy kilométerenként hány %-ot tölt az aksi? -
válasz
grizlisandor
üzenetére
Valószínűleg trafó lesz

-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Seat Altea(alias Piros) 2004 1.6 BGU 210 ezer + kilométer.
Következő hibákat írta be:
ECU, DTC 16685/P0301, 1-es henger gyújtáskimaradás
ABS, DTC 01314 - Engine Control ModuleErre a két napra szervezek fuvart magamnak.

Jövőhét hétfőn tán foglalkozik vele a szerelő.
3 éve a vezérléssel együtt kapott új gyújtógyertyákat Beru-t. -
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ha villog, akkor a hiba jelenleg is fennáll és valszeg égés vagy gyújtáskimaradás. Óvatosan a közlekedéssel.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor
üzenetére
A pending error code lesz az érdekes. Fix hiba nincs, mert arra begyújtanák a hibalámpát.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ki kellene olvasni, lehet van több passzív hiba is. Az EVAP rendszer elég gyanús...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor
üzenetére
Hibakód olvasás volt már?
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Alapjáraton nincs remegés? EVAP szelep nyit-zár rendesen? EGR is szokott ilyet.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Telefonos távgyógyítás szerint bármi is lehet, első körben tankoljak rá 100-as Orlen nyálat, most ez a sláger üzemanyag.
Bezzeg eddig az OMV 100 volt a favorit.
-
zoo8800
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Picit segítek [link]
Tudom, a yt nem a mindentudás egyeteme, de ez a szaki nem kókler. -
zoo8800
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nemá bakker, most DSG-ről van szó, nem hagyományos automatáról
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Köszönöm szépen.
-
scream
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Rendben, köszi, akkor marad a szerviz. Lábon oda azért még bemehet, nem kell trélerezni, ugye?
Vajon Bp-en belül hová érdemes vinni? Még nincsen bejáratott szerelőm.
Ismerősöktől kaptam 1-2 tippet, de egyik Gödöllőn, másik Pomázon van. Nem lennék kifejezetten szomorú, ha találnék valamerre közelebb ajánlott helyet, ahol megbízhatóan dolgoznak.
-
scream
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
CUNA, és a hibakód leírása "glow plug circuit" - szerintem ez az izzítógyertya vezérlőre vonatkozik - de keresgélés után általában az izzítógyertya cseréje általában megoldja a gondot, emiatt kérdeztem.
Illetve ma kell(ene) használnom egy kicsit, elinduljak vele vagy inkább ne?
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ez több mint szép!! Ritkán van az embernek az a hú ba...meg!!! Na, itt megvót!!!
-
bul07
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Gondoltam ebből is van benzines hibrid
(haladjunk a korral tekintetbe), és hogy nem benzin/hibrid#232593 szabonagyur
#232596 grizlisandorAkkor 10litert tenni kell kannába és majd beletöltöm. Talán így akkor kibírja.
Nem én intézem az üzemanyagot és pénzt nem adnak tankolásra, max kanába benzint. -
szabonagyur
félisten
válasz
grizlisandor
üzenetére
Keyless , tehat sokat nem vartam, de ettol tobbet.
Scrosse 3 evet birt pl.
-
Sirandrish
legenda
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nem is az a lényeg hogy Paks2 legyen, de pl ha belemegy a 24 széles akkor akár 62 AH-s Boscht is tudnék venni viszonylag jó áron. Bár nem tudom mi számít jó árnak, de ez nem tűnik vészesnek 36körül

A link alapján a kissebbet kéne erőltetnem
-
tasiadam
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
mivel nincs most benne működő lpg rendszer, csak be van építve, emiatt mezei denso megy, de majd ha lesz lpg, akkor kap lpg gyertyát
-
bandi0000
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Köszi valahogy éreztem
igazából minden 100k km után egy diózás nem annyira nagy tétel nekem, mert kb 5+ év kell majd, hogy elérjem ezt a futást megint -
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
+ Corsa02 írása a témában: #219318.
-
slett27
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Akkor remélem még kiszolgál a következő autóig.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Némi reményem van ugyan rá, de 5 éve kapható az R azonos fékkel. Arteon és Tiguan R is ezzel készült.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Allegro-s első ablaktörlő lapátok jónak tűnnek, majd holnap összehasonlítom a meglévővel. A hátsó már kérdéses, létezhet, hogy nincs rajta se Bosch felirat, se gyári szám?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor
üzenetére
Boven eleg bele a 60-as. Ne farigcsalj.
-
gippazoid
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ha jól emlékszem, a gyárból 45 Ah körüli akkuval jött ki. Én is 60-ast tettem bele és tök jól el volt vele.
Octavia2 2005 BGU
-
tasiadam
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
A 2.5 TDI blokkra is rapakoltak a 20v 5 hengeres fejet
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Jaja, ez kicsit ilyen hibrid blokk, ahogy említi is azt hiszem, Rallycrossban ez már gyárilag is ment benzinesként

-
gyulaszu
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nálunk simán kihozzák és beteszik a levélszekrénybe. Elég gyakran szoktam kapni, néha még a regisztráltakat is. -
norrberth
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Meg a 75Kw os BSE Jetta se.
Olajzabáló hulladék mind.
-
bul07
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Aha garancia, már ha van papír a beszerelésről, gondolom én
Bal hátsó zárat vettem 15.5e Ft, új volt rá fél év garancia, már ha van papírom a beszerelésről (Ez a Febi [link] )
Na persze jó sok óra munkadíjat fizessek ki csak a papír miatt, közben meg én is megtudom csinálni.
Beraktam én, már két éve működik gond nélkül.Hm
Na mindegy majd választok valamit
-
Henry1990
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Egy délután tettünk bele 200km-t, és abszolút megértem azokat, akik mellette voksolnak. Egészen élhető, mégis kellően erős ( talán kicsit erősebb is a kelleténél)
Ma megnéztem az olajat benne, elvileg ment már a kocsi vele 4000km-t, és baromira meglepődtem... Az előző turbo-benzines kocsijaim kivétel nélkül, olajcsere után pár kilóméterrel később, feketés volt az olaj. Ebben:
szó szerint megnéztem, hogy a nívó pálcát nem-e a kocsi mögötti motorolaj dobozba dugtam-e be. Lehet, hogy ez a normális, de engem meglepett
-
imyourfriend
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
4/4 csere esetén van garancia, nincsenek olyan szigorú feltételek nem kérnrk számlát a munkáról ajánlást tettek, hogy cseréljem ki az üzemanyagszűrőt bár ez alap dolog.
-
imyourfriend
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Br. 540 a négy porlasztóra szinte olyan áron van mellette ott a (CP4?) dpf az EGR sem egy tuti darab.
Itt vettem karácsonykor porlasztókat egy év garival gond nélkül működnek.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Én is ezt néztem este, LM és Motul kereső 5w30-at dobott. A manualban meg minden is fel van sorolva.

De akkor megy bele majd az 5-40.

-
rbalint88
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Castrol 5w40, ami a gyari olaja volt erre az eghajlatra

bandi0000: 70Ft-ossal is boven megeri, nekunk az eGolf kb 1,5 literes benzinfogyasztasnak megfelelo koltseggel uzemel
-
bandi0000
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Szerintem ha megveszem, jövőre elviszem én is egy rendesre, valszeg 2 éve lehetett kicserélve, én idén beleteszek vagy 5k km-t, szóval kb 3 év 20k km nél lesz megint lecserélve
-
bandi0000
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Hmm jogos, elvileg szakszervizben csinálták, bár kitudja ugye hogy ott is milyen
-
bandi0000
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Focvis: Nem nem, ezt néztem: [link] nem a legjobb a hirdetés minősége, de korrekt volt az eladó
Mindenképp sedant szeretnék. Skodálatost nézegettem, de nem annyira tetszik az octavia, passat nekem nagyon bejön.
Igazából nemtudom mi számít városi használatnak
Helyben más autót használnék, városi szaladgálás max akkor lenne ha bemennék a közeli városba, meg utazások közt érinteném, de kifejezetten úgy hogy csak pàr km t teszek meg, nemhinném hogy nyüstetve lenneÉn is úgy voltam vele, hogy naponta nem fogom tölteni az tuti, aztán mostmár kezdek vele megbarátkozni. Nyilván tuti túllépném a "rezsi védett" áramot, de még akkor is szerintem 10 alatt megúsznám havi szinten, het 3-4 20km távot, de szerintem tuti, hogy nem spórolósan vezetnék
Amúgy a 2. Tsi ért 9 et adnék max friss szervízzel, de szerintem annyit nem fog engedni, mert az -800k körüli alkut jelentene

-
válasz
grizlisandor
üzenetére

szabonagyur: nem vagyok állat, 300. És egy kevés kilométeres 1.9 PD jól jönne városba.
-
imyourfriend
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nem lenne a szomszéd faluban a szerelő ismerős akkor emelős garázst csináltam volna én is, így elegendő volt 15 centi beton dupla vasalással mikor olajcsere vagy egyéb van áthordom a szekeret.
-
slett27
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Köszönöm, ezt olvastam.
De ha ennyi a típushiba, akkor le a kalappal. Gondolom itt is a megfelelő olajcsere 8e-ként a turbo miatt. Hondát egy életre elfelejtettem. Nekem óriási csalódás, semmiben sem ad többet mint egy Suzuki vagy egy másik gyártó, ahhoz meg piszkosul drága, de legalább nem megy. Kanyarban borzalom, szélben 100 felett szintén. Jah klíma időszak beindult. Az meg is adja kegyelemdöfést.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Octavia mk3 és Golf mk7 alapján gondoltam már csak szíjas EA211 jön nála szóba

-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Így van, ha le van cserélve a lánc az EA111-nél akkor az is vehető szerintem. Kokszosodásban jobban érintett.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Az lett volna a terv
Csak annyira kevés van, és ami van az közel sincs annyira felszerelve mint ezek.Szerintem normális dolog félni, mert csak bonyolultabb és több a hibalehetőség, ami zsebbenyúlós is, ettől függetlenül nem zárnám ki, inkább próbálom körbejárni.
-
norrberth
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
-
norrberth
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
😹😹
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor
üzenetére
A mosobenzintol.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor
üzenetére
Valoszinuleg o tudja ki a beszallitojuk.
-
bnorci71
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
AZMT
a szerelőmhöz hordják a forgalmazó autóit ,de érdekes mód vezérlést vagy vízpumpát
csak gyárit rakatnak fel....
Abba a dobozba bármi lehet. -
norrberth
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ez jó vidi volt
-
stuka20
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
köszönöm nektek
-
norrberth
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Fékfolyadékot elírtad.
Azt elég 14 évente
-
bul07
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nálam 6év és 90e Km ír a légszűrő cserére

[kép]Persze nem így cserélem , én keveset megyek sajátommal évi 7e Km és nem földút, így minden második olajcserénél cserélem és még így se koszos(lehet holnap fogom mert esedékes az éves karbantartás, lövök képeket)
A gázolaj szűrőt meg 3év kb 20e Km-ként cserélem, a gyári 90e Km ajánlás helyett
Túrbós kocsinál azért nagyon nem mindegy milyen minőség a légszűrő, inkább prémium minőség drágán és gyári előírást felezve vagy minden második olajcserélnél, mint olcsó szűrő minden olajcserekor
Dízel esetén se érdemes olcsó üzemanyagszűrőt használni
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ugye?!
-
tibbike01
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ez inkább így helyes: csak felhasználási módhoz igazítva van értelme a karbantartást elvégezni.
-
tibbike01
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ha nem jársz sokat poros úton/környezetben, akkor a minden második olajcsere is jó lehet a levegőszűrő cserére.
Ja és ha lehet gyári legyen mindenből. Kaufferen nem sok különbség van az utángyártotthoz képest. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Fagyálló szerintem vezérléssel együtt praktikus, mikor a vízpumpa úgyis kint van

-
bnorci71
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
gondolom mindenki teljesen meg van elégedve az új designnal és egyebekkel
na a konkurenciának most van szerintem alkalma piacot szerezni
-
zuchy
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Szia, azt nem tudom sajna. Szerelőm ezt szokta ajánlani, meg magának is ilyet rakott fel annó. Eddig semmi probléma, nagyokat ritkán szoktam nagyokat fékezni egyébként, meg most még bekopás alatt nem is próbálgatom. Inkább a lift and coast módszert használom, + visszakapcsolgatok motorfékre.
De már javul a pedálreakció, az elején eléggé nyomni kellett hogy a kis csúcsokon amit az esztergakés csinál fogjon is valamit a betét.
Porolásra leszek kíváncsi...
-
norrberth
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Szólj ha a régit be kell mérni
-
norrberth
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Hehehe

Most átforgattam az Abs ben is a fékfolyadékot.
Hamarosan ismét fékfolyadék csere. 😁
-
bandi0000
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Én most szervizeltettem a 27 éves fastrám, 300k volt de úgy, hogy 100k t spóroltam az alaktrészeken haverom miatt, lényeg, hogy a legtöbb dolgot már elvileg más szerelő megcsinálta, legalább is papíronm..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fogyjunk le!
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Spórolós topik
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- HP Zbook 15 G5,15.6",UHD,TOUCH,i7-8850H,32GB DDR4,1TB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nálunk simán kihozzák és beteszik a levélszekrénybe. Elég gyakran szoktam kapni, néha még a regisztráltakat is.
szó szerint megnéztem, hogy a nívó pálcát nem-e a kocsi mögötti motorolaj dobozba dugtam-e be. Lehet, hogy ez a normális, de engem meglepett