Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz K1LLMy53Lf #80207 üzenetére
Tegnap megérkezett az Audio-GD 11.28 music verzió és egyelőre úgy néz ki marad is, legalábbis nagyon tetszik, amit hallok vele a jelenlegi cuccommal, ami egy Trinity Audio Phantom Master iem. Ez így tudom, hogy nehéz dió, mert elég kicsi az esély rá, hogy bárki is hallotta már ezt a fülest (és amennyiben igen, kérdés a forrás, illetve, hogy a 12 vetőcső közül melyikkel stb-stb).
szóval... inkább abból indulok ki, hogy a K550es még mindig túl világos számomra (jumperekkel nem játszottam, így a default beállításokkal).
Nyitottból szerintem bevállalok egy AKG K712 Pro-t, de ezt ugye csak bizonyos esetben tudom hallgatni (pl nem éjjel, amikor párom épp aludni próbálna ), és mivel tegnap sikerült ~7-8órát hallgatni az IEM-em, ezért gondoltam egy fejes jobb lenne egészségügyi szempontból mindenképpen, illetve hangban feljebb lépnék akkor már.
Ezért ehhez a DAC/AMP-hoz keresnék valami passzoló zárt fejest.
Ahogy korábban írtam: (tényleg!!!) enyhe mélykiemelt/v-s hangkép, minél több mikrorészlettel, szeparációval. tér/levegősség nem szempont.
Sajnos viszonyítani csak IEM-ekhez tudok, de pl ismertebbek közül: Piston 3 illetve Ostry KC06A mélykiemelése már sok. (hátha ez segítség)Mi az, ami képbe jöhet ~100k-ig? (ha jóval olcsóbb, az sem baj persze )
(#80210) Ba cy lus: köszi a AKG K275 ötletet, de eddig nem sok mindent találtam róla, amit meg igen, az alapján nem biztos, hogy előrelépés lenne a jelenlegi IEM-emhez képest, de még próbálok utánaolvasni.
Előre is köszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
törölt tag
válasz K1LLMy53Lf #80302 üzenetére
Utánaolvashatsz, de inkább meghallgatni érdemes. Technikailag K550-szint, de más hangzás.
-
Dorien
veterán
válasz K1LLMy53Lf #80302 üzenetére
Tipp: NAD Viso HP50, Focal Listen Professional, Yamaha HPH-MT5, MT7, ATH-A550Z, A990Z
A K712 Pro-nak kell a bika erősítő, különben a K550-hez hasonlóan magasba húzó lesz a hangja.
Wherever you go - go with all your heart.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Dorien #80304 üzenetére
Köszi a tippeket, olvasgatok. Egyébként ezek meghallgathatóak kis országunkban? (pl bp, mert itt Pécsett tuti esélytelen az ilyesmi)
a másik dologra: ezek szerint lehetséges, hogy az audio-gd 11.28 nem elég erős a K712pro-hoz?
(#80303) Ba cy lus : igen, tudom Csak kérdés, hogy hol van ilyesmire lehetőség.
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
Dorien
veterán
válasz K1LLMy53Lf #80305 üzenetére
Extreme Audio, Nomono
Elég erős kell, hogy legyen... Azért az nem egy belépő szintű asztali DAC/AMP.
-
törölt tag
válasz K1LLMy53Lf #80305 üzenetére
Hitspace-ben.
-
fles1
csendes tag
válasz Dorien #80279 üzenetére
Végülis az egyik 17 a másik 21... Shure ráadásul cserélhető kábeles. Hacsak nem lesz valami brutál leárazás holnap, akkor lehet az lesz a nyerő.
Van itt ilyen szakbolt, majd elnézek. Ha nem találom meg ott ezeket, milyen hosszú távon a viseletük? Kipróbáltam a Pioneert, az nagyon kényelmes és tényleg jól szól telóról is! Viszont, ha már veszek akkor legyen fullos..
-
Bence942
tag
Helló valaki tudna segíteni abban hogy mért recseg ha pl kiabálok a mikrofonba hyperx cloud2?
-
TeeJay
félisten
válasz Dorien #80290 üzenetére
Superlux 681B megrendelve, remélem jövőhét elején már átvehetem
köszönöm a tippet
kíváncsi leszek mennyivel lesz jobb az eddig 10-15éven át használt Philips SHP2500-hez képest (15évet két olyan fejhallgatóval nyomtam végig)Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
A Sennheiser HD 595-nek mi a mai megfelelője? Évek óta egy ilyet használtam (pontosabban HD 555 moddolva), teljesen elégedett voltam vele, csak elhalkult a jobb oldala.
Látom, hogy van most:
HD 559
HD 569
HD 599Ezek közül melyik tudja legalább ugyanazt?
-
Dorien
veterán
-
p76
senior tag
válasz Chosen #80316 üzenetére
Én 1 éve sokat kerestem a HD555 utódját. De ilyen egyenes freq response-zal rendelkező fejhallgató nem nagyon van Egyébként az enyém még mindig működik, nem "odafigyelős HiFi" zenehallgatásra még mindig azt nyúzom.
Végül feladva a lehetetlen küldetést vettem egy HD6XX-et. Nyilván a HD58X/HD6XX/HD600 teljesen más (felsőbb) kategória.
A HD599-et hallottam kipróbálásra de szerintem az teljesen másképp szól mint a HD555, nem volt egy magával ragadó hangja.[ Szerkesztve ]
-
fles1
csendes tag
Sennheiser Momentum 2.0 féláron volt 30 ezerért eDigitalon, cserélhető kábel, igazi bőr fülpárna és mellesleg jól is néz ki. Átvettem, hogy le ne maradjak az akcióról de nem tudom megtartsam-e...
iOS-es de működik az S10+ telómon is, kérdés Apple termékkel jobban szólnam? Illetve mi a véleményetek, ebben az árkategóriában megállja a helyét hangzásilag is? (Továbbra is elektronikus, hiphop/jazz, kis rock + gaming-ra kell..)
Ja és ehhez már érdemes valami komolyabb - akár külső - hangkártya?
Előre is köszi! :)
-
Dorien
veterán
Ha valaki Hifiman HE4XX-hez venne aftermarket kábelt, az figyeljen rá, hogy újabban 2x3,5mm csatlakozó megy a fejesbe a régebben használt 2x2,5mm helyett.
A hangja még mindig ugyanolyan k****jó, mint régen. Szerintem ebben az árban egyszerűen nincs ellenfele a nyitottak között, ha hozzá passzoló DAC-ról [link] és erősítőről [link] van hajtva. Más gyártóknál bőven 100k+ a hasonló kaliberű hang.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltnyiri
tag
Sziasztok!
Meghalt a régi gamer fejesem (Steelseries Siberia v2), és eszembe jutott, hogy van itthon elfekvőben egy Takstar Pro 80-am, amit ezzel a lendülettel felavanzsálok gamernek (ha már úgyis az alapja egy jó párnak), egy Modmic mikrofonnal.
Viszont sajnos eléggé megviselt a fülpárnája, és tulajdonképpen ez is lenne a kérdésem, hogy tudnátok-e adni pár ötletet, ahol lehet rá kapni ésszerű árért, de viszonylag korrektet. Nem baj, ha kényelmesebb, mint ez a bőr, ami alapból volt
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz zsoltnyiri #80321 üzenetére
Ha minőségit akarsz, listája alapján jó rá a Brainwaves párna. Kínából meg olyat rendelsz, amilyet akarsz. Mérget nem vennék rá, de szerintem ez is jó rá.
[ Szerkesztve ]
-
Samtya
senior tag
A félár inkább a szokásos hazai black friday-os csúsztatás, egy ideje már 40 ezer körül volt a Momentum. Megtarthatod, ha tetszik a hangja és mondjuk nem tartod túlzottan tompának vagy kényelmetlennek. A valódi bőr párna tényleg ritka, B&O H6-nak van, ami jóval drágább. A Sony MDR-1AM2 még egy stílusos, jól kinéző fejes.
A külső hangkártya attól függ, hogy jelenleg milyen van a gépedben. Nem valószínű, hogy kell, mert a Sennheiser könnyen hajtható mobil használatra van kitalálva.
Ha találsz használtan jó áron HyperX Cloudot vagy újonnan Cooler Master MH751-et, azok is jó ár/érték arányúak.#80321 zsoltnyiri: a Kingston HyperX Cloud I vagy II párnája jó hozzá. Van plüss vagy műbőr. Pl. Aliexpressen keress rá.
-
SirRasor
addikt
válasz Dorien #80320 üzenetére
izé....amit borix linkelt..szóval úgy néz ki abban én voltam ludas, mert alvás előtt hallgatom. Mi ezzel a baj? Hát csak annyi, hogy az egyik alkalommal párna nélkül dőltem le, de úgy meg lecsúszott a fülemről, úgyhogy a fejpántot a homlokomra toltam rá. Utána jöttem rá, hogy akkor nyilván a csatlékok lefelé néztek és utána kezdett el lötyögni a bal oldal. Szóval nyilván megnyomtam.
Az más kérdés, hogy simán cserélték volna gariba, de leszedtem a grillt és látszott, ahogy az egész csatlakozó lötyög: alulról egy dupla karmú fura csavar fogja: azt 2 csavarhúzóval kb. meg tudtam húzni, de a biztonság kedvéért egy kis forró ragasztóval is megküldtem.
Tökéletesen működik
A hangja meg továbbra is fantasztikus! Nem tudom már ki ajánlotta itt először, de ez nagyon betalált!Make Love not war!
-
Dorien
veterán
válasz dave118 #80323 üzenetére
Köszi, én már továbbpasszoltam a Behringert...
SirRasor: Sajna a QC mindig is sarkalatos pontja volt a Hifiman-nek. Voltak itt már képek mindenféle torzszülött fejesekről, jelentések gyorsan meghaló driverekről, stb. Addig kell örülni, amíg jó.
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Dorien #80327 üzenetére
Ha valami csoda miatt mégse jönne össze az üzlet, akkor igényt tartanék rá
-
Dorien
veterán
válasz Gzula[HUN] #80328 üzenetére
Majd Samtya kolléga beszámol, hogy neki tetszik-e.
-
addikt
Üdv!
Mivel a baglyom elrepült , csak gondolkozom az Amiron Home mellé, egy másik fejes beszerzésén. Alapvetően játékokra lenne használva, meg persze azért a zenére is. Nyitott, vagy félnyitott, és a játékok miatt jó nagy tere legyen, na meg persze kényelmes viseletű.
Olvasgatva ebben a témában, felmerült az AKG K712 Pro, ami a tesztek, meg vélemények alapján nagyjából meg is felelne az elvárásaimnak, de azért kérnék véleményeket, akiknek már volt a fején.
Felmerült, hogy esetleg az ATH AD sorozatából legyen valamelyik( 700X, 900X), mivel ilyen fejesem már volt, és azt már tapasztalatból tudom, hogy kényelemben abszolút bejött nekem ez a szárnyas fejpántos megoldás. Az ATH sorozattal inkább az a gondom, hogy ha már játékok, a mélyekben elég vérszegények, és ebben talán az AKG valamivel jobb, az olvasottak alapján.
Szóval a kérdésem, hogy a kinézett AKG kényelemben nagyjából megüti-e az ATH-s fejesek szintjét, illetve milyen az anyagminősége, építése, meg úgy összességében rendben van ez a cucc?
Gondolom, hogy a TEAC UD-503-nak nem okoz gondot meghajtani."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
gabika0013
tag
Sziasztok!
Céges buszon való utazáshoz keresnék zenehallgatásra fejhallgatót. Mp3 és rádió hallgatás lenne a fő cél mobiltelefonról. Kényelmes legyen és 30.000Ft körül legyen kapható, ez lenne a két lényeges dolog. Tudnátok ajánlani valamit?Üdv: Gabika
-
RetepNyaraB
veterán
válasz gabika0013 #80333 üzenetére
Nem okoskodni akarok, csak füles nem jöhet szóba? Zajos környezetben (busz) egy agybadugós alapból sokkal jobban szigetel, fejesből is úgyis csak zárt jöhetne szóba, tehát a téren sem buksz nagyot.
Ebben az esetben szoktam ajánlgatni a zero carbo tenore-t, pl német amazonról. Nagyon pici, jól szigetel, olcsó és szépen szól. Ha ragaszkodsz a fejeshez, akkor pl cooler master mh751 vagy 752. A mikrofon leszedhető."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
gabika0013
tag
válasz RetepNyaraB #80334 üzenetére
Szia!
Azért lenne jobb a fejhallgató, mert már sokszor próbáltam az agybadugóst és mindig kényelmetlennek bizonyult. Séta, futás közben sem bírtam elviselni, pár perc után már úgy éreztem, hogy lángol a fülem és fájt. Pedig jó pár megfordult nálam... -
hericstamas
tag
válasz Exodius #80258 üzenetére
A kettővel ezelőtti fejhallgatós találkozón hallottam először Quad Era-1-et, azóta vettem is egyet. Szerintem semmiben sem a legjobb, de tetszőleges tulajdonsága kiemelkedően jó. Akármi mást próbáltam mindig hiányzott valami. Karaktere nincs, azt kapod amit a lejátszod tud. Egyszerűen épített, de masszív és kényelmes. A gyári kábele is frankó.
Ami engem megfogott a pontos, gyors élethű hangja abban a nagy térben. A két gyári párna amivel jön segít a célhoz igazítani, igazi 2in1 vele.
Negatívum tud lenni, hogy extra nyitott, minden be és kihallatszik.Az is demokrácia amikor két farkas és egy bárány szavaznak, hogy mi legyen a vacsora. :-)
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz gabika0013 #80333 üzenetére
Audio-technika M40X. 2 vezetéket adnak hozzá, az 1,2m-es ideális volna utazáshoz. Enyhe V hangzás.
Bár az M40X-nek szebb a hangja, de utazáshoz jobban néz ki a Pioneer MS5T + mikrofon is van rajta. Viszont nem cserélhető a kábele. Vezetékes verzóját inkább 15-16 ezer körül keresd, 20 körül már jobb vételek vannak. BT verziójának neve MS7BT, az van 30e körül.
Használtan esetleg Sony MDR-1A van olyan 25-30 körül. Utóbbi mély orientált.
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
addikt
Érdeklődnék, hogy az AKG K452-nek mi lenne a jelenlegi utódja?
Ha konkrétan nincs, akkor más márkánál 40-ig mi lenne hasonló?
Ami nem fontos: Az Android kompatibilitás / vezérlés / mikrofon, mivel ezeket eddig se használtam.Köszönöm
-
DJZoliboy
aktív tag
Valaki erre?
#80300 -
s4tch
veterán
válasz DJZoliboy #80342 üzenetére
Mit próbáltál, ami hosszú távon kényelmetlen volt? Mi volt kényelmetlen: a párna, a tömeg, vagy a szemüveg? Fel kell ezeket próbálni...
Egyébként látatlanban zártból Yamaha HPH-MT7, nyitottból Sennheiser HD58X. Bár arra készülj fel, hogy az alaplapi izé ezeket nem fogja kihajtani akkor sem, ha a Yamaha viszonylag könnyen hajtható.
-
zsuha
aktív tag
Sziasztok,
filmezéshez keresek nyitott fejhallgatót, 60-90e között.
Feleségemmel együtt szeretnénk filmezni, kisgyerekek miatt gondoltam a fejhallgatóra.Nekem van egy Sennheiser HD6xx-em, és amellé kellene valami, szóval szeretnénk 2 fejhallgatót kihajtani (splitterel?).
Szeretnék erősítőre is ajánlatot kérni ehhez, jelenleg csak a TV van + android box.
Erősítő 150e-ig érdekelne.
Lehet jól sejtem, hogy még egy ugyanilyen fejhallgató kellene, az impedancia miatt?
Egyébként szívesen veszek más ajánlatokat, nem feltétlenül akarok 2 ugyanolyan fejhallgatót.
Nincsenek extra igényeim, igazából tapasztalatom sem nagyon fejhallgatóval filmezés téren.(basszus/magasok).Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
-Skylake-
addikt
válasz pendre54 #80331 üzenetére
Szvsz nagyon jo a 712pro mint hang, viszont nagyon kenyelmetlen mint fejhallgato. En hd600-al jatszok mert a 712prot nem birom a fejemen 2oranal tovabb. Rettento merev szerintem a bor a tetejen (a fejpant) es meg csak nem is parnazott. Egyebkent van hajam is, tehat nem arrol van szo hogy pl kopasz vagyok es igy nyomja a fejem. Ez tipikusan az amkt nem tudsz meghallgatasnal kiprobalni sajna, ha tudtam volna biztosan nem ot valasztom. Viszont a hangja tenyleg ok, abba nem akarok belekotni. Jatekra egyebkent boven vannak jobb fejesek kevesebb penzert , de azert ebben is hallom ha mondjuk cs-ben valaki ellepi egy masik mapen, szoval azert nyugodtan hasznalhato. Bar amugy egy 5ezres fulesben is hallani ha ismered a hangokat.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
DJZoliboy
aktív tag
Igazából, Sennheiser Game One akkor Hyperx Cloud S, ezek amiket próbáltam és kissé nyomtak, vagyis fájt tőle a fejem, de az is lehet hogy a szemüveg miatt, nem tudom pontosan. Kényelmetlen nem tudom mi volt mert nem igen voltak fejhallgatóim, nem volt rá szükségem, csak az utóbbi időben tesztelgettem. Párnák jók voltak mind bőr mind plüss, tömeggel se voltak gondjaim.
Köszi! -
magickonfig
tag
válasz ribizly #80341 üzenetére
Csak kiváncsiságból és nem kötöszködésből. Mit értesz túl vékony alatt játékoknál?
Kicsi tér, soványka mély? Bár az 58x olvassatom szerint még szűkebb a tere.pendre54 HE4xx kipróbáltam és a kényelmet leszámítva élmény játékra, K612 itt és máshol nagyon szeretik, de pár helyen soványka baszusról problémáznak és K712 javasolják ha kevéske a mély. K702 itt már nem szeretik annyira, de amazon/drop.com a tere miatt közkedvelt játékra. Annyit tudok javasolni, hogy ne töpregj rajta túl sokat ahogy én teszem .Szinte minden létező forumot végigolvastam ilyen téren. Csak jobban összezavar, mert biztosan lesz valaki aki más véleménnyel lesz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest