Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wendelke
senior tag
Ha már szóba került megkérdezném, hogy a HD 58X kifelé mennyire hangos? 190 dodóért lehet, hogy én is rápróbálnék egyre. A MassDrop EU-s szállítása hol lesz feladva, mennyi idő alatt ér ide?
Köszi!
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
HoaryFox
őstag
válasz errorcode06 #79504 üzenetére
Creative SoundBlaster X-Fi HD USB
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
preludium975
tag
-
Urgot
tag
válasz preludium975 #79509 üzenetére
Az nagy deal lett volna neki.. használtat venni új áron amúgy mindegyik 58x gagyibb fajtájú műanyagból van.
[ Szerkesztve ]
-
CyberFriend
tag
Az ír is nyekereg.
-
magiii
csendes tag
válasz Gzula[HUN] #79216 üzenetére
Köszönöm ismételten az ajánlást, hosszas gondolkozás után megrendeltem OneOdio Studio Prot, amit ma kézhez is kaptam és persze gyorsan teszteltem is.
Sokkal kényelmesebb mint vártam és a hangzására se lehet egy szavam se ezért az árért.
Lehet rendelek egyet itthonra is... -
gaben22
senior tag
Gondolkodom én is, hogy adjak konkurenciát otthon az ATH-M50-nek EU Dropról egy MASSDROP X FOSTEX TR-X00-t személyében. Főleg EDM-re menne úgyhogy mélyek jól jönnének. Ez már elég szép ár, mi a véleményetek volna jobb vétel a $600-as világban?
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót? - Otthon
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? - Csak zenehallgatás, EDM főleg
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? ~$600
4.) Új vagy használt? Új
5.) Circumaural vagy supraaural? Circumaural
6.) Zárt vagy nyitott? Tippre EDM jellegű zenék miatt zárt lehet szerencsésebb
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar? Meleg hangzás, lehet mélybe hajló, de közép se maradjon ki. Lehetőleg ne limitáljon nagyon, ha mondjuk 70-es 80-as évekbeli rockzenére akarok rámenni (Eagles, Dire Straits...), de legtöbbet EDM-t hallgatok
8.) Honnan vásárolnál? Hun/EU
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)? Topping D30 + Liquid SparkMi a véleményetek mi lenne a jó vétel? Ha FOSTEX TR-X00 jó vétel ilyen feltételekkel, akkor Ebony/Mahagony?
Eladó cuccok: GPU: Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk
-
Sinesol
veterán
Sosem értettem miért is fontos, hogy mit hol gyártanak, a cég ugyanaz, ugyanazok a minőségellenőrzési szempontok is, többet belelátni ebbe az egész gyéártási helybe már súrolja a nacionalizmus/rasszizmus témakörét. Nekem van HD6xx-em, korábban volt HD650-em is, mindkettő nyekereg/nyekergett nagy ritkán, nem láttam semmi különbséget, a műanyag meg a mozgó alkatrészek már csak ilyenek. Amúgy szerintem főleg az elején szerintem ez természetes is, amíg nem kopnak egybe a mozgó alkatrészek.
-
Sinesol
veterán
válasz Wendelke #79502 üzenetére
Most igy kiprobaltam, nehéz mihez hasonlitani, de így egy erősebb, de nem kellemetlen hangerőn hallgatva kb. olyan hangos két méter távolságból, mint a telóm olyan 20% hangerőn a kezemben tartva . Kb annyi mint a szomszéd szobábol kiszűrődő halkabb zene, stb. Nem tudom mennyire volt ez igy hasznos, de hátha.
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz gaben22 #79513 üzenetére
Én is gondolkoztam rajta, ilyen célra, jó vételnek tűnik. Az egyetlen ami még hasonló árban eszembe jut, az a Beyer DT1770.
A három különböző változatról net szerte találni összehasonlításokat, még itt a topicban is volt róla szó korábban ha jól rémlik. Ami most így eszembe jut, hogy a Purpleheart-nak van a legjobban megemelve a mély tartománya. Itt a mérés a három változatról:
Brown = Mahogany, Black = Ebony, Purple = PH http://superbestaudiofriends.org/index.php?attachments/thx00-comp_capture-jpg.4157/
Viszont azt tudni kell, hogy nagyon ajánlott utána kicsit költeni még rá a kényelem miatt, lecserélve a párnákat, és venni a fejpántra egy ilyen rápattintható párnát még, mert gyári kivitelben elég kényelmetlen.
A párnára a Drop és Headfi topicokban találni rengeteg ajánlást.[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz ribizly #79522 üzenetére
Szerintem neki nem kiegyenlített hangú, hanem valami mélykiemelős kellene.
DT1770 jó fejes, meg nekünk simán jó is (volna), bármire, de szerinem nem azt keresi. Biztos vannak olyanok amik kizárólag elektronikus műfajokra mégjobban bejövősek.
Mondjuk ha használtan veszi jóáron, akkor nem nagyon fog bukni rajta ha mégsem volna bejövős; vagy újonnan olyan webshop ahol megvan az elállás lehetősége is.
Az általa említett viszont nincs meg részemről hogy hogyan szól.[ Szerkesztve ]
-
Wendelke
senior tag
válasz Sinesol #79516 üzenetére
Köszi!
(#79517) kromatika Neked is!A hangos alatt az alábbi tapasztalatokkal rendelkezem nyitottban. DT880 vintage, qrva hangos Még a szomszéd szobában is zavarta a családot.
Omnitronic SHP-600 viszont normál hallgatási hangerőn nem zavaró.
Mivel melóhelyre is vinném esetleg a zárt mellé,( helyett), így csak akkor érdekes, ha nem durván hangos kifelé.
Illetve még egy kérdés Kromatika.
A Yamaha HPH MT7 fejeshez képest milyen a kényelme, illetve hogy viszonyul a két fejes hangja egymáshoz?
Zártban a Yamahát használom én is Nektek köszönhetően. A hangját szeretem, de a kényelmével nem vagyok teljesen elégedett.
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
Exodius
őstag
válasz errorcode06 #79527 üzenetére
Akkor miben bízzunk?
-
Tim82
félisten
-
Gubicaj
csendes tag
Sikerült hozzájutnom egy leharcolt sennheiser hd600-hoz, tudnátok ajánlani webshopot ahol fülpárnát tudok hozzá venni? Próbálkozott valaki olcsóbb utángyártottal? DT990-hez van vagy 4 fajta fülpárnám de csak az eredetivel szól elfogadhatóan. Olvastam itt régebben hogy régi hd600asok kábelét is érdemes cserélni, ez befolyásolja anyira a hangot mint egy párna csere? kábelre is jöhet link. köszi!
-
gaben22
senior tag
válasz fericske #79532 üzenetére
Sajna ismerem magam, el tud gurulni a gyógyszer és hónapnyi
objektív mérlegelésgyőzködés után tudok venni valami indokolatlanul drágát, ami miatt a komplett settet neki kéne állnom fejleszteni... Egyelőre még nem vettem semmit és lehet jobb is lesz így .Eladó cuccok: GPU: Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk
-
ktommy91
addikt
Sziasztok! Az úton lévő zishan z3 pro(ak4493) mellé rendeltem egy ATH-SR5-öt, mert best-buy-nak tűnt 8760-ért. Jobban utána néztem és nem dícsérték agyon. Ennyiért lehet jobb fejest venni?
Nincs kerítés.
-
errorcode06
őstag
Ennek a (Mass)Dropnak mennyire megbízható az ügyfélszolgálata?
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
gaben22
senior tag
válasz errorcode06 #79536 üzenetére
Garancia miatt kérdezed? Itt egy példa: [link] . Természetesen ez egy példa és nem csillióba kerülő fejhallgató hanem billentyűzet alkatrész (szerintem $100 alatt lehetett a vételár). Azt nem tudom, hogy EU/US Drop.
[ Szerkesztve ]
-
-
r0b1
tag
Sziasztok!
Meze 99 Classichoz keresek párnát, van valakinek tapasztalata a gyárin kívül mással?Továbbá kedvet kaptam egy nyitott füleshez, ez az EUs HD58X nekem is szimpatikus viszont csak egy Musiland 01 MK2 vel rendelkezem forrásügyileg, ez elég lenne hozzá?
Köszi! -
gaben22
senior tag
válasz -FreaK- #79521 üzenetére
Inkább gyorsan megvettem a Fostex TR-X00-t, még mielőtt nagyon eleszkalálódtak volna a dolgok ilyen mindenféle Fostex TH900 mk2 meg hasonló árú dologgal, mert akkor tutira menni kellett volna a DAC/Amp upgrade-nek is... Így legalább lehet egy darabig elleszek a current setuppal. Nem szeretek pénzt költeni, de tök jó érzés volt látni, hogy EU Dropon nincs shipping LOL meg legalább lehet hamar meg is jön. Megkapja majd a Lawton upgrade-t is.
[ Szerkesztve ]
-
centrino
aktív tag
Üdv!
Hétfőn érkezik egy Hyperx Orbit (Audeze Mobius BT és head-tracking nélkül), majd beszámolok a tapasztalatokról...
Mivel "Mobius klón" akkor elvileg kompatibilis a Mobius tartozékokkal is? (Gel-Filled Ear Pads for Mobius)
Sajnos nagy összehasonlítási alapom nincs, iphone fülesekkel "szocializálódtam", bár már régóta vágytam egy komolyabb dac+füles kombóra. Eddigi vélemények alapján egy meglehetősen jó ár/érték arányú ízelítő a minőségibb audio élmény irányába.[ Szerkesztve ]
-
fericske
addikt
válasz centrino #79547 üzenetére
"...Eddigi vélemények alapján egy meglehetősen jó ár/érték arányú ízelítő a minőségibb audio élmény irányába...."
A Mobius az.
Az Orbit mennyiért sikerült?
Csak mert rákeresve az első találatoknál abban az árban van mint az Audeze, csak kevesebb funkcióval, aztán így nem akaródzik leesni a tantusz.... -
Bodz
nagyúr
-
centrino
aktív tag
válasz fericske #79548 üzenetére
igen, valóban 98k
Head tracking és BT nem kell, csak vezetékkel és csak PC-ről lesz használva.Mivel teszteljem az első napokban? játékok terén emlegették hogy "kihagyhatatlan" az új Doom, Witcher 3 (abszolút kedvenc) BF, AC új részek
zenére találtam elvileg kiemelkedő jó minőségű a Deezer Hifi (FLAC 16 bit / 44,1 kHz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autóhifi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs