Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
da.Vi
csendes tag
válasz Samtya #45456 üzenetére
Igen, van ez így. Nem szabad elfelejteni, hogy a HD600 kényes a meghajtásra. Ha nem kapja meg azt ami jár neki, így járhat.
Oracle Paris / ClearAudio Talismann, Basic / - Micromega Trio - Siltech Cable - Musical Fidelity A120 - MF V90HPA - MF Life Line Cable - Triangle Norma / Titus
-
Joezyka
senior tag
válasz Samtya #45583 üzenetére
Az ajánlót végignéztem, azzal kezdtem, de pont az utolsót nem tudtam megnézni, mert már nem maradt rá időm. Szimpatikus darab valóban!
(#45585) Pete55555: Ezzel a fülessel beleültetted a bogarat a fülembe, mert tényleg kívánatos, csak ennyit nem szánnék rá.
Minőségileg mi/mennyi különbség van a Takstar HD2000 és az akg k511 között? Vagy mi a különbség köztük? (sry totál nem hozzáértő vagyok )
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
félisten
válasz Samtya #45693 üzenetére
Kössz a tippeket, megnézem a javasolt típusokat.
Nem a NAD-dal egyező hangot akarok 15k-ért (OFF)(Nóóórmális vagyok azért általában)(/OFF), csak annak a karakternek valami gyengébb változatát (OFF)(kevésbé sima frekimenet, kevésbé jó tér, kevésbe, megy mélyre, stb.)(/OFF).
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
BcJarod
csendes tag
válasz Samtya #46143 üzenetére
Szia
Köszönöm az infót, meglesem az ajánlottakat. A kipróbálás a nehéz mert kicsiny városomban nem túl sok az üzlet, ha meg valami nagyáruházba jutok el ott sem biztos hogy van. Ha az egyik meglesz és lesz nagyon laikus véleményem, természetesen megírom, hátha másnak segít.
-
Joezyka
senior tag
válasz Samtya #46329 üzenetére
tudom, hogy van, ki is választottam. De ez konkréten 6200 Ft volt (ákcijóss volt). és mondom, teljes "hasra csapás" alapján lett választva, mert sürgősen kellett. De így utólag nem bántam meg (szerintem azért szerencsém is volt).
De most jön a
hülyekérdés, hogy mi a különbség a kategóriák között? Találtam én 100e Ft-ért is fejhallgatót, de nem tudom elképzelni, hogy az mit tudhatHa szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
darvinya
titán
válasz Samtya #46484 üzenetére
Annyit akartam, hogy más is ugyanezt használja.
És nem S, hanem RX, mert nekem is ilyen van és pontosan ugyanúgy néz ki.PÜ-ben küldhetnél linket, mert nekem a műbőr jön le rendesen.
Technics jó, mert abban még 2 fajta sűrűségű szivacs van.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Samtya #46488 üzenetére
Az a baj, hogy ez nekem már nagyon mélyvíz. Ilyen dolgokat még nem csináltam soha sem és félek több kárt tennék, mint hasznot.
.DLL:
De én nem tudom, hogy az a ragasztó mit tud, amit Krichd1 ajánlott, de biztos vagyok benne, hogy az ő fülesének sokkal nagyobb felületét ragasztotta meg, mint az enyém. Lehet a képen nem jön át, de ez nagyon semmilyen vékony rész az. Bejelöltem, hogy mely részek érintkeznek:
Tehát a legtöbb részén kb. 1-1.5 mm vastag csík van és ennyi, az kb. lófing, semmi. Ha az egész szélességében összeérne az jó lenne, de nem így van, mert belül lukas a pánt vagy nem érintkezik eredetileg se
-
mantaxsz
csendes tag
válasz Samtya #46851 üzenetére
Jelenleg egy Hama URAGE XPLODE EVO van. Mindig panaszkodnak hogy hallják amit hallgatok. Meg kicsit kényelmetlen is mert hosszas használat után nyomja a fülem. Alapból nem a fülem körül van a párnája. :/ A párna felső része nyomja a fülem. Ezért akarok végre egy kényelmes, a külvilágra nézve pedig csendes fejhallgatót. Ezért tetszett meg az AKG K512 MK II. Kényelmes volt nagyon és annyira nem szólt rosszul csak kevés volt a basszus.
-
senior tag
-
.DLL
veterán
válasz Samtya #47657 üzenetére
Igen, brutális az a csatorna, van sok olyan ritka és különleges hangsugárzó is, hogy csak keresem az állam...
(#47658) Santi22: Ezek közül én az RX300-ra szavazok, kényelmesebb, és ezek a Philipsek nem szólnak igazándiból jól. Ha egy kicsit rá tudsz még dobni akkor Invotone HD2000 és társai (topik keresője javallott )
(P.H.)
-
törölt tag
válasz Samtya #47931 üzenetére
Lehet ízlés kérdése is, én a pattogós, precíz, részletes hangzást szeretem. Ennek nem felel meg ebben az árban szinte egyik Sennheiser sem. Tyll ízlése lehet az enyémtől eltérő, és neki lehet, hogy bejön. De láttam már olyan teszteket amúgy, hogy a saját tapasztalatommal teljesen szembemenő dolgokat állítottak a termékről. Leginkább a saját fülednek kell hinni.
Az Urbanite és a Momentum azok divatfejesek. A legtöbb, amit kapsz tőlük, hogy kényelmesek, és közízlésnek megfelelően divatosan néznek ki. A tömegek számára nem a hang adja el, emrt a legtöbb ember annyit vár el, hogy jól hüppögjön a basszus, és kész.Momentumból használható az Over-ear, de szerintem az sem éri meg az árát igazán. -
Lcsaba83
újonc
válasz Samtya #47927 üzenetére
köszönöm.
arra az esetre, ha nem sikerül tartósan helyrehoznom: mire lenne érdemes továbblépni? a hangja tetszik, de gondolkodtam nyitott fejeseken is. jobb anyagminőséget sem bánnám, plusz valamivel kényelmesebb párnákat/pántot, amit hosszabb ideig meg lehet tűrni a fejen.. volt 668B-m is, attól az audio-technikás pánttól egy idő után sajgott a koponyám.. ebből a szempontból az EVO mondjuk jobb volt, de annak is fárasztó a viselése hosszú távon. nem tudom, hogy circumaural-ból egyáltalán létezik e ennél kényelmesebb fejes?
-
Lcsaba83
újonc
válasz Samtya #47939 üzenetére
az EVO hangját szeretem - nem is gondoltam cserére, amíg el nem kezdett darabokra szétesni. hangkaraktert illetően ebbe az irányba indulnék el, esetleg félnyitott helyett egy teljesen nyitott kialakítás is érdekelhet (egy budget belső hangkártyát használok egyelőre erősített fejes kimenettel, de nem zárom ki hogy ezen a téren is lépek valamikor).
hogy mennyit szánok rá, azt akkor tudom eldönteni, ha ajánlatokat kapok. sokkal többet is hajlandó vagyok rászánni, ha tartós befektetés lesz (értsd: nem esik szét a kezemben 1 év tartós használat után, mint a slux EVO).. de ha már többet szánok rá, nyilván jobb hangot is szeretnék, meg némi plusz kényelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.