Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79851) borix válasza Zoliee (#79849) üzenetére


borix
őstag

Vámot nem kap?

(#79852) Zoliee válasza borix (#79851) üzenetére


Zoliee
senior tag

Olvasd el a szöveget is a linkelt oldalon. :)
EU-s értékesítés, az ár tartalmaz mindent (vám, áfa, szállítás költségeit)
Ugyenez az usa piacra 150$. Ezért drágább.

(#79853) borix válasza Zoliee (#79852) üzenetére


borix
őstag

Köszi.

(#79854) kromatika válasza ribizly (#79831) üzenetére


kromatika
veterán

:DDD

(#79855) kromatika válasza Zoliee (#79842) üzenetére


kromatika
veterán

:D Azért még nem végleges a döntés. ribizly , OPiiPO teljesen jogos. És az a nagy helyzet hogy most több fülessel is hallgattam hosszabb ideig.Az 58X mellett, a 4XX el is nagyon jól szól. És a K712 Pro is passzolt hozzá.

[ Szerkesztve ]

(#79856) Carasc0


Carasc0
őstag

Még mindig rágom a dolgot! Próbálok minél olcsóbban kijönni. Egy Fiio K3 + Yamaha MT7 páros?

Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

(#79857) borix válasza Carasc0 (#79856) üzenetére


borix
őstag

Variálsz variálsz... így komolytalanná válik.
Azt tanácsolnám neked, hogy mindenképp hallgasd meg a fejest többet is mielőtt bármit döntenél az, hogy többen ajánlják még nem biztos, hogy neked is megfelel.
A helyedben én azt csinálnám, hogy a fejest kihoznám részletre a DAC/Amp pedig külföldről egy normálisat és jó pár évig elleszel. Az a 40-50K plusz 5-10 éves távlatban nem tétel.

(#79858) Bodz válasza magickonfig (#79793) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Bírom a K712-t (de azért csak visszafogottan), tök jó fejes, ha van hozzá egy normális erősítő. Ennek hiányát különösen a mély tartomány sínyli meg, ilyenkor jönnek az olyan beszólások, hogy basszus hiányos, ideges, stb, stb a hangja.

(#79859) Gzula[HUN] válasza Carasc0 (#79856) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Ha olcsón akarsz kijönni, akkor olvasd el, amit borix-nak írtam tegnap. Eredetileg neked szántam, csak össze kevertelek titeket nagyjából a 79826 után. (borix-tól utólag is bocs)

Szóval szerintem fogalmad sincs, mit szeretnél. Ezért keress egy helyet, ahol tudsz hallgatózni. Az eddigi cuccaid után semmi szükség arra, hogy 100ezret költs egyből. Vannak azért még fokozatok. Később is ráérsz erősítőt venni, stb.

Eladó Meze 99 Neo + Hifiman HE400SE https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

(#79860) s4tch válasza Carasc0 (#79856) üzenetére


s4tch
veterán

A K3 40 rongy, és nem túl jó. Ez meg 50e, és kbsztt jó.

(#79861) ribizly válasza ribizly (#79795) üzenetére


ribizly
veterán

Na adtam egy kis időt CM752 vs HPH-MT7 bulinak. Nagyon érdekes a dolog. A CM752 sajnos nem tud annyit profitálni komolyabb forrásból, hogy jelentős legyen a különbség hangilag. Az MT7 megeszi reggelire. Szóval nem érdemes azon gondolkodni, hogy valaki egy CM752 alá komolyabb rendszert pakol. Persze jobban szól, de nincs meg az a varázslat, amit mondjuk várna az ember.
Ahogyan azt már korábban is beszéltük egy fejessel nagyobb ugrást lehet elérni, mint akármilyen közbülső rendszerelem cseréjével.
Szóval én inkább azt javaslom, hogy egy belépő DAC/AMP legyen véve egy MT7 alá.

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

(#79862) Carasc0 válasza ribizly (#79861) üzenetére


Carasc0
őstag

Értem! Jelenleg ott vagyok, hogy lehet hagyom a projektet a fenébe, és majd egy audio-gd és egy MT7-es. Ezek voltak eddig a legmeggyőzőbb cuccok amikről írtatok. De ez egy 150k-s produkció lenne így csípőből. :(

Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

(#79863) korpicschess válasza Carasc0 (#79862) üzenetére


korpicschess
veterán

Hallgatás nélkül tök lutri ennyi pénzt tapasztalatlanul kiadni, teljesen megértelek.

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#79864) ribizly válasza Carasc0 (#79862) üzenetére


ribizly
veterán

150-et kiadni vakon nem szabad. Az meg a másik, hogy az R2R-11 már szinte felesleges az MT7 alá. Kevesebbel is beéri. ;)

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

(#79865) borix válasza ribizly (#79864) üzenetére


borix
őstag

Pedig sokam így veszik. A fejest még meg lehet hallgatni valahol de a DAC/Amp része külföldi beszerzések sokaknál ahogy nézem fórum ajánlások és tesztek elbírálása alapján.

(Külföldről lehetséges beszerzéseknél) neked vagy valakinek van egy R2R-11 odahaza csinálsz nyílt délutánokat rászánod az időt, hogy fórumozók tesztelgessék pl havonta 1-2x és éveken át? Házhoz is mennétek, hogy ne kelljen kimozdulniuk? ;]

Ha veszek egy Sennheiser HD 58X hol hallgassam meg menjek ki külföldre? Vagy kuncsorogjak embereknek hagy hallgathassam már meg vagy az is elég ha sietsz ha megfoghatom légyszi...
Butapesten egy csomó hangtechnikai üzletet bejárva erősen korlátozott a kipróbálási lehetőség. Van is készleten ki is próbálható? Persze miután kifizetted.

[ Szerkesztve ]

(#79866) Dave™ válasza borix (#79865) üzenetére


Dave™
nagyúr

Ez az elmélet, a gyakorlatban a legtöbben itt is vakon (olvasás, ajánlás) után veszik meg az eszközöket, aztán ha mellényúlnak megy az apróra. A különbség talán annyi, hogy könnyebben el tudják helyezni az olvasottak alapján mivel van már tapasztalatuk/referenciájuk.

(#79867) Zoliee válasza borix (#79865) üzenetére


Zoliee
senior tag

Most hétvégén lesz a West-End Hiltonban a Rezső-show (tavaly iszonyat mennyiségű láncot meg lehetett hallgatni), és ha jól emlékszem rá 2 hétre meg a fórum fejestalija. Ennél több lehetőség jelenleg nincs Magyarországon, hogy ilyen széles spektrumú kínálatot kipróbálj, ráadásul mindez pár héten belül.
Már csak rajtad áll, élsz-e a lehetőséggel.

[ Szerkesztve ]

(#79868) Bodz válasza s4tch (#79860) üzenetére


Bodz
Topikgazda

A kibaszott jó enyhe kifejezés. Kitűnő, remek, isteni cucc. :K

(#79869) crowgun


crowgun
tag

Ez kicsit olyan "hangosan gondolkodós" poszt lesz, de lehet elindul belőle egy érdekes beszélgetés is. :) Rendszeresen olvasom a fórumot, más fórumokat is és rátaláltam erre. Egy acoustic engineer faszi leméreget GRAS rendszerrel fejhallgatókat és EQ beállításokat tesz közzé - persze minden példány más, nem lesz ez sem tökéletes, amivel ha kompenzálod a fejhallgatót, akkor a Harman Target Curve-hoz egészen hasonlító átviteli görbéjú fejhallgatót kapsz. Sajnos mostanában újra beindult a hifibogár* és nézegetek új cuccokat, de megörültem az új infóknak, mert az azt jelenti, hogy le tudom foglalni magam otthoni kísérletezéssel és akár jobbat is ki tudok hozni a már meglévő cuccaimból.

Szóval kipróbáltam az Aeon Closed fejhallgatómon az ajánlott EQ beállításokat és azt kell mondjam, hogy sokkal kellemesebb lett a hangkép. Sokaktól megkapja ez a fejhallgató, hogy compressed a hangja és kevésbé dinamikus más fejhallgatókhoz képest, unalmasnak is mondják. Nekem tetszett a hangkép EQ előtt és után is, de a kettőt összehasonlítva értettem meg, hogy egyes cikkek és véleményezők mire gondolnak pontosan, amikor frekvenciakiemelésről beszélnek vagy egy adott frekvenciatartományt keveslik. Szóval a hangkép kiegyenlítettebb lett, nyugodtabb, dinamikusabb a térbeli szeparáció is javult, több halkabb, apróbb neszre is fel lehet figyelni EQ után, magyarul egyértelműen javult a dolog; kíváncsi lennék, hogy erre az új manipulált hangképre is fenttartanák-e az eredeti kritikákat.

A kísérletezés után elgondolkoztam azon, hogy én is "EQ-ellenes" voltam eddig, de nem tudtam volna megmondani, hogy miért, igazából csak mentem a sodrással (egy fejhallgató legyen már jó alapból, ha már ennyi pénzt kiadunk, szoftveresen belenyúlni az már nem hifi meg audiofil!, stb.), egyszerű vallásos kérdésként kezeltem és implicit módon beálltam az egyik oldalra. Szóval nem tudtam eleget a témáról.

Kifejezetten érdekessé vált számomra most a dolog és több kérdés is felvetődött bennem az egésszel kapcsolatban és szeretnék többet tanulni a dologról. Szóval néhány kérdés, mert pár dolgot továbbra sem értek és kíváncsi lennék arra is, hogy a topiklakók hogy gondolkodnak:
- hogyan változtatja a fejhallgató vagy hangkép egyéb tulajdonságait az EQ?
-- itt a fázismenetre gondolok elsősorban, az egyáltalán milyen módon hallható, ha változik?
- ha EQ-zol, akkor miért?
- ha nem EQ-zol, akkor miért nem?
- van-e értelme a Harman Target Curve-nek vagy csak marketingfogás?
-- ha igen, érdemes ezt megtanítani a fülednek mint egy jó alap és ahhoz képest viszonyítgatni?
- mi az, hogy egy fejes "jól EQ-zható"?


*Ez a hifibogáros dolog is többször előjött már, ez is érdekes és saját magammal kapcsolatban aggasztó egy kicsit és nehezen elválasztható a fogyasztói magatartás témájától. Olyan mintha egy jól kondícionált fogyasztó lennék, akiben akaratlanul is előtör időről időre valamiféle költekezési, birtoklási vágy és ezt a perverziót épp az audió világában élem ki, és ez nem tetszik: egyszerre érzem ilyenkor, hogy jó dolog valami újat nyúzni, birtokolni, de a másik részem meg kritikusan szemléli ezt a jelenséget.

(#79870) krx21 válasza crowgun (#79869) üzenetére


krx21
nagyúr

A legfontosabb ok, amiért nem EQ-zunk, pláne nem szoftveres EQ-zunk, mert a legtöbb eszköz esetén jelentősen romlik az általános hangminőség. A hang minőségre való törekvés alapköve, hogy minél kevesebb helyen “nyúlunk” bele a hangba. Röviden ez a gondolat a nem EQ táborban. Én is többször tapasztaltam hogy EQ esetén teljesen össze esett a hangkép, persze ez minden eszköz esetén más lehet...

(#79871) ferzoli válasza crowgun (#79869) üzenetére


ferzoli
Ármester

EQ-zni nem szoktam, de az utolsó bekezdésedet teljesen átérzem. Engem is bosszant, hogy az állandó varia és hasonlítgatás közepette időnként háttérbe szorul az amiért ezt az egészet csinálom, vagyis az ellazult zenehallgatás maradéktalan élvezete.

[ Szerkesztve ]

(#79872) mate543


mate543
tag

Üdv!

Gondolkoztam, hogy kéne venni egy fejhallgatót:

1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót? Otthon.
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? Filmnézés, zenehallgatás (semmi komolyzene, rock, heavy metal), játék.
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? 30k +/- pár ezer. Ez az összeg változhat, attól függ, hogy milyen fejhallgatót tudnátok mondani.
4.) Új vagy használt? Új.
5.) Circumaural vagy supraaural? Talán a circum.
6.) Zárt vagy nyitott? Zárt.
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar? Nincs kimondott igényem, eléggé botfülem van. :D
8.) Honnan vásárolnál? Itthoni üzletből, webshopból.
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)? Laptopom van, szerintem integrált kártya.

Köszi a helpet!

(#79873) Pierre75


Pierre75
senior tag

Ha vki azért nem használta a PlayPcmWin-t mert csak a flac ment neki (de az nagyon). Akkor van egy jó hírem: yamamoto néhány év alatt kiszenvedte az mp3 lejátszást is.
Persze az ape továbbra se megy, így át kellene konvertálnom flac-be. Akinek van erre vmilyen bevált sw-re, kérem ajánljon egyet ami bevált.

(#79874) Gzula[HUN] válasza mate543 (#79872) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Audio-technika M40X. Enyhe V hangzás szerintem kell a metálhoz (szubjektív vélemény).
Kiegyenlített hangzásban a Shure SRH400 partner. És jó választás még a Cooler Master MH751 vagy 752, ezekhez van mikrofon is.
Sokkal drágább feljhallgatót nem érdemes alaplapi hangkártyához vásárolni.

[ Szerkesztve ]

Eladó Meze 99 Neo + Hifiman HE400SE https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

(#79875) s4tch válasza Pierre75 (#79873) üzenetére


s4tch
veterán

xrecode

(#79876) Pierre75 válasza s4tch (#79875) üzenetére


Pierre75
senior tag

Köszi!

(#79877) Exodius válasza Pierre75 (#79873) üzenetére


Exodius
őstag

+ 1 XRECODE. Annyira bejött a program, hogy nem is sajnáltam rá azt a kb. 3000 ft-ot. :)

(#79878) Bodz válasza Pierre75 (#79873) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Csoda történt. :Y Pont az mp3 hiánya miatt hanyagoltam jó ideje ezt a lejátszót.
Itt az angol Sourceforge oldal, ha valaki elsőre megijedt a japántól, de szeretné kipróbálni.

[ Szerkesztve ]

(#79879) dgyuri0123 válasza Bodz (#79878) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Ehhez nincs remote alkalmazás androidra? Én nem találtam.

[ Szerkesztve ]

"csak a zene van"

(#79880) siposz válasza magickonfig (#79748) üzenetére


siposz
aktív tag

AKG 712 pro van nálam, fiio k2olympussal meghajtva.

A hangerő bőven elég, basszusból nincs rohadt sok azért. Nyitott, szóval eléggé kihallatszik, problémás lehet.

Elképesztően kênyelmes óràkon keresztül is.

[ Szerkesztve ]

(#79881) fericske válasza siposz (#79880) üzenetére


fericske
addikt

(#79882) errorcode06


errorcode06
őstag

Hello!
Ide is beírom hátha (dacos topikban nem kaptam választ). hd58x, dt770(80)-hez milyen dac/ampot ajánlanátok? nagyonmax 50k-ig

"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave

(#79883) siposz válasza fericske (#79881) üzenetére


siposz
aktív tag

Nekem pont jó, ha ráadom az extra basszust. Van akinek kevés. Annyira nincs jó hallásom, hogy ennél drágább erősítőt vegyek alá. Vagy drágább fülest.

@magickonfig: Azt érdemes megfontolni, hogy ebből (712 pro) tényleg kijön a hang, ha hangosan hallgatod, akkor melletted akár több méterrel is felismerik mit hallgatsz, zavaró lehet mások számára. Illetve nyilván nem szeparál el a külvilágtól, nekem olyan szempontból előnyös, hogy hallom ha hozzámszól az asszony, és hallom mit hallgat rajta a gyerek.

(#79884) ferzoli válasza errorcode06 (#79882) üzenetére


ferzoli
Ármester

Esetleg ez a Korg dac 100m és a presenter 3 jó lehet kezdésnek a kereten belül maradva. A presenter opa-kal valamennyire hangolható, de erről majd a hozzáértőbbek nyilatkoznak.

(#79885) fericske válasza siposz (#79883) üzenetére


fericske
addikt

Nem akarom én, hogy vegyél valami mást, csak tájékoztatásképp, hogy nem a basszus a kevés a 712-ben, csak nem jó a párosítás. Az a fejes ilyen sajnos. Egy luxusk@rva.
Az E10k-n az az extra basszus is csak annyi neki, mintha belefinganál az alagútba, hogy az majd megállítja a vonatot.

(#79886) magickonfig válasza ribizly (#79754) üzenetére


magickonfig
tag

Köszi tudom :D csak a nyitott fülesek számomra még nagyon idegenek, de ahogy végigolvasva külföldi és az itteni forumokon játékra jobban javsolt. Szinte egész nap RHA t20i IEM lóg ki a fülemből ezért a zárttal fogalámával talán tisztában vagyok ( Bár fejhalgató nem fejhalgató apró részletek :) )

Végigolvasva a hozzászólásaidat, talán te jobban tudsz nekem segíteni.
Életem első fejhalgatóját vásárolnám kizárólag gaming-re, (FPS multi, AAA single) és szeretem a mélyeket is.
Spartan CUE 110 erősítőm elivleg még meghajtja a HD58x-et, de valamiért nem tudom elengedni az AKG 712/7xx- et. Ehhez meg nagyon el kéne egy amp, ami megnyomná a költségeket.
Kérdésem mivel ahogy olvastam elég jó tapaszttal bírsz ezeknek e a fejhalgatóknak a használatában, és MO-on szinte lehetetlen ezeket meghalgatni, melyiket opciót javasolnád?

1. Tényleg annyival jobb teret biztosít az AKG család és megéri a + amp és drágább fejese beruházást, vagy így is el fogom dobni az agyamat a HD58x-en?

2. Az AKG K7XX-nél tényleg jó a térbeli elhelyezési pontosság bír? Pár helyen ovlastam, hogy szinte olyan nagy a tere aminél szinte a lépés és egyéb hangok térbeli távolsága összekuszálodik, és nehezebben tudom a lépések irányát elhelyezni mint a HD58X-nél.
Köszi

Classis túl belemerültem meg varjálok a vásásrlásnál, de érdekel is eza téma

(#79887) borix válasza fericske (#79885) üzenetére


borix
őstag

A HD600 hogy viszonyul a 712 pro?

(#79888) ribizly válasza magickonfig (#79886) üzenetére


ribizly
veterán

A K7xx valóban nagyobb színpaddal operál, de igazából nem feltétlenül éri meg alápakolni azt a mennyiségű és minőségű láncot, amivel teljes méretékben kihajtható.
Én azt mondom, hogy a HD58x-el nem lehet mellé nyúlni. Mélyei egész jók (ütősebb az élmény, mint a K7xx-nél), közepe közvetlenebb. Kis túlzással azt lehetne mondani, hogy túl jól sikerült. És igen, gaming-re is nagyon jó. Annyival nem nyújt többet a K7xx ezzel a széthúzott térrel, hogy csak azért azt ajánljam. Én is csak azért tartottam végül meg a K7xx-et, hogy ne "csak" Sennheiser-eim legyenek. :U De lehet ez majd egyszer változik.

Szóval HD58x. ;)

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

(#79889) Bodz


Bodz
Topikgazda

160 dollár EU-ból a HE4XX. Akár ezen is lehet gondolkozni minden érintettnek HD58X vagy K7XX helyett.

(#79890) ribizly válasza Bodz (#79889) üzenetére


ribizly
veterán

Jogos, de ott megint felmerül a komoly erősités kérdése. Különben nem lesznek ott mélyek. :N Nomeg kényelemben is lehet probléma (nekem volt legalábbis).

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

(#79891) Gabesz_23 válasza Bodz (#79889) üzenetére


Gabesz_23
tag

Nálam már landolt egy példány. :K
Most vadászok hozzá valami erősítőt, egyenlőre a liquid spark a kiszemelt az smsl sp100 mellett.
Akinek van ötlete ne tartsa magában. :D dacom: esi dr dac prime.

(#79892) Dorien válasza Bodz (#79889) üzenetére


Dorien
veterán

Úúúúúú, de qrvajó ár. Az ~48k. :Y
Én biztos nem gondolkodnék AKG-n vagy Sennheiseren ez mellett... "Csak" egy csendes zenehallgató helység kell neki + egy jó DAC és erősítő. :)

Gabesz_23: Valami meleg hangú, mélyben erős erősítőt keress hozzá. Sense V1-gyel nagyon jó volt.

[ Szerkesztve ]

Wherever you go - go with all your heart.

(#79893) Bodz válasza ribizly (#79890) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Úgyis lesz erősítő, te még nem látod? :D

(#79894) Bodz válasza Gabesz_23 (#79891) üzenetére


Bodz
Topikgazda

SP100-at támogatom. Valakinek ki kéne már próbálni! :) Nagyon cuki, főleg az M100 mellett. Két színes tégla.

[ Szerkesztve ]

(#79895) DJZoliboy


DJZoliboy
aktív tag

Sziasztok!

Mi a különbség a HyperX Cloud Alpha S és Revolver S között? melyik ajánlott jobban?
Köszönöm! :)

(#79896) ferzoli válasza Bodz (#79889) üzenetére


ferzoli
Ármester

Én is rendeltem, de első hallásra nem vágtam hanyat magam tőle, r2r 11-ről sem. Tompábbnak hallom mint az 58x, 660s. Mennyit érdemes járatni? Mellesleg szépen lecsúszott az ára.

[ Szerkesztve ]

(#79897) Gabesz_23 válasza Bodz (#79894) üzenetére


Gabesz_23
tag

Sp100 még elég új kevés helyen van, Alis smsl store-ban pl. nincs.

(#79898) Zoliee válasza Dorien (#79892) üzenetére


Zoliee
senior tag

Első vásárlós 20$ kedvezménnyel 140$, ~42e.

(#79899) SirRasor


SirRasor
őstag

Kop-kop.
Még nem 100%, de úgy néz ki szereznem kell egy fejhallgatót is a meglévő zenés cuccaim mellé. Csak zenehallgatásra venném, nyugodt környezetben.
50k-ig mennék el és nyitott fülest keresek. Önálló guglizással erre jutottam:
Audio-Technica ATH-AD500X és örömmel látom, hogy az ajánlottban ez benne is van.
A másik versenyző, amit találtam az a
Beyerdynamic DT-990 Pro, de nem találok normális összehasonlítást a kettőről.
Esetleg van itt olyan, aki hallotta mindkettőt? Szerintetek melyik a jobb vétel?
Ezt a Beyert agyondícsérik az árához képest, a másikról meg nincs sok infó, de a saját honlapja szerint ez már HIFI fejhallgató...nyilván a legolcsóbb :U

Mihez van viszonyításom?
egy Sennheiser HD 559-et és egy 598-at hallottam. 559 nem szól szépen, az 598 már elfogadható szint.
Van egy FiiO FH1-es agyabadugósom és az kb. hozza az 598-as szintjét. Jó, picit kisebb a tér, de a részletek megvannak :) Ahhoz képest mire számíthatok a fentieknél? Lesz eget rengető különbség? :B

FiiO M6-al hajtanám meg, ami...nem tudom mire képes, erről valaki felvilágosíthatna, mert ennyit találtam róla:
Output power 1 ≥110mW(16Ω / THD+N<1%) Output impedance <2Ω
Output power 2 ≥70mW(32Ω /THD+N<1%) THD+N <0.002%(1kHz/32Ω)
Output power 3 ≥7mW(300Ω / THD+N<1%) Separation >75dB

Erről arra gondolok, hogy egy 250Ω-os fejhallgatót még képes meghajtani. Azaz a DT-990 Pro nagyobb változata se volna probléma...ha egyáltalán számít, hogy hány Ω-os. Arról csak annyit találtam a neten, hogy úgy általában minél nagyobb Ω, annál jobb minőségű lesz a hang. Ez tényleg így van?

Tudom sok a kérdés: köszönöm előre is a válaszokat :)

Make Love not war!

(#79900) fehér_ember válasza SirRasor (#79899) üzenetére


fehér_ember
addikt

Én pl. az AD500X-et választanám más meg a Beyert. Szóval ezt így nem lehet megmondani, hogy neked melyik is jönne be jobban. Menj és füleld meg őket, vagy legalább az egyiket és ha bejövős akkor legyen az :)
Azt a fiio-t nem ismerem, de szerintem elboldogul velük, hacsak nem 600Ω-osat veszel.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.