Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exodius
őstag
A nyitottak elérték azt a szintet, hogy jól izoláljanak és ne halljak be semmit a külvilágból? Vagy a zártak érték el azt, hogy bár jól zárják ki a világot viszont a terük a nyitottak nyakába liheg?
Most jöttem rá, hogy a 900X-nél hallom a gyerekeket lent az utcán, de közben meg tök hangos a fejes és a másik szobában meg engem hallanak. -
ribizly
veterán
válasz kromatika #79351 üzenetére
Bizony. Azt gondolom, hogy lesz még ennek folytatása, de most biztosan belassulok én is.
Ha már írok akkor levésem a tegnapi tapasztalatomat az RME-ről és az ATH-AD900x-ről. Mindig az volt a gondom azzal a fejessel, hogy egy nagyon meleg hangú forrás kell alá, de ez lehet nem 100%-ban fedi a valóságot. Az RME-ről olyan szinten meglepett a hangja, hogy levettem a fejemről megnézni mi is az pontosan. Nem azt mondom, hogy a legjobb fejes a világon, de kategóriát lépett erről a forrásról. Minden a helyén volt, a magasai nem szúrtak, a mélyek ütöttek, a hangzás telt és lágy volt. Nálam ezzel visszakerült a térképre az AD széria, pedig egy ideje már leírtam. Az viszont tény, hogy komolyan kell alá pakolni a motyót.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Bodz
nagyúr
válasz Exodius #79353 üzenetére
Nem igazán. Ami nyitott az hogy tartsa tőled távol a külvilág zajait? Persze itt is vannak szintek. Pl AD1000X vs DT 990 Pro. Előbbi full nyitott, a Beyer meg "nyitottka".
Nem is feltétlen a tér mérete, sok nyitott fejesnek nem is nagy, inkább természetesebbnek hat (értelmesebben nem tudom), szabadabban jár a levegő. Van akit borzalmasan feszélyeznek a zárt fejesek, mindet doboznak hallják, esetleg a dobhártyájuk nem díjazza az esetleges plusz nyomást.A hangerő és megfelelő zene mindenre megoldás, még az utcán ordibáló gyerekekre is.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Ki akartam lépni a fejhallgató világból át a hifire, de aztán rájöttem, hogy a fejhallgatózásnak is megvan a maga szépsége, meg vannak olyan dolgok amik nem biztos, hogy mennek hifiben több milliós holmik nélkül, amik itt igen...
Viszont nem találom az ideális fejhallgatót. Valami zártabb/félnyitott lenne az ideális, a Hifiman HE400S elég jó volt, de teljesen nyitott, a fejes előnyét elveszítem vele. Hangja is rendben volt, bár valami hiányérzetem volt vele kapcsolatban.
Az Audioquest Nighthawk-ot szeretem nagyon, a legnagyobb problémám, hogy kicsit széthúzott a tere és nem olyan tiszta. Valami olyan hangot keresnék, mint a Shure SE530 fülhallgató (az nagyon jó, csak a füles kényelmetlenebb itthon): tiszta közepeket, normális, nem tolakodó mélyeket, szép és nem harsány magasakat, részletességet és jó teret.
Nem régóta van nálam egy Chord Mojo aminek nagyon tetszik a hangja, talán ez az első eszköz, ahol az "intimitás" jelző értelmet nyert nálam. Mondjuk a Nighthawk-al kevés hallgatás után még mindig az Oppo HA2-t favorizálnám talán, a magasakat kicsit harsánynak érzem a Mojo-val.
A múltkor felfedezett Sennheiser HD410SL-t is nagyon szépen megszólaltatja, ez egy filléres tétel, de nagyon vállalható, nincs idegesítő hibája a hangnak, lehetne több mély. A szememben jóval túlteljesíti az M40X-et például.
Szóval nem tudom, hogy milyen fejest lenne még érdemes kipróbálni... Vadászok esetleg egy Nightowl-ra.
Az Audio Technica-kat nagyon szerettem, de az AD1000-ben nekem már kicsit kevés volt a mély. Az AD900X örök kedvencem, volt már többször, de abból is hiányzott valami, amit tudnak a drágábbak.Mit lenne kipróbálni a nagyjából használt 40-70k árkategóriában? Van pár jelöltem (Philips X1/X2, Oppo PM3), csak még nem sikerült értelmes áron találnom belőlük sosem. Anno a Beyer DT880 is nagyon tetszett, azon Brainwavz báránybőr párnám volt, de már nem nagyon emlékszem a hangra.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Exodius
őstag
válasz korpicschess #79359 üzenetére
Jó kis Amiron-t kellene neked is betesztelned. Gyere majd el a fejes-talira.
-
Tim82
félisten
válasz korpicschess #79362 üzenetére
Ha eljutok a fejestalálkozóra, lesz nálam egy Grado SR60e is többek között (ami nyilván egy olcsóbb modell persze).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
fehér_ember
addikt
válasz korpicschess #79359 üzenetére
"meg vannak olyan dolgok amik nem biztos, hogy mennek hifiben több milliós holmik nélkül, amik itt igen..."
Nagyon nem így van, a hangfalas rendszer nagyobb élmény; mindig sokkal szívesebben hallgatom; de tény hogy többe kerül: egy pár hangdobozzal és hangfalkábellel.
Az fejes helyett erősítő, ami előtte van az meg a hifihez is kell.
A fejesezés számomra csak egy szükséges pótszer.[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz fehér_ember #79364 üzenetére
Persze ettől még ez is lehet jó. Csak ne ferdítsünk túlzottan
-
dave118
senior tag
Sziasztok. Véleményt/élményt szeretnék megosztani:
Múlthéten sikerült eljutnom a fejhallgatóplazába, ahol néhány fejest kipróbáltam (shure 840, dt990, dt880, stb). Érdekes módon az AT m40/50x olyan gyatra minőségűnek hatott külsőre, hogy nem volt a kedvem a fejemre tenni (amit így utólag bánok is) ... sznobizmusnak hat, de pl a shure 840-et alig tudtam levenni, ami szintén hasonló árkategóriában mozog és annak ellenére, hogy tényleg kicsit nyikorgós "féle" (a 440 még jobban), de külső alapján biztos a shure-t választanám, kényelemre meg pláne. Az összes közül leginkább a 880 tetszett, a 990-nél sajnos én is egyből hallottam a neten sokszor említett "sz" és "c" problémát és a mély is úgy tódult az arcomba, tipikus "kommersz" hangzás, de mégis volt benne valami precízség.
Ezek után hozzájutottam egy Beyer DT860-hoz. Valami 32ohm, riga motor is meghajta, kényelem korrekt, talán kicsit szoríthatna kevésbé + az alacsony párnák miatt hozzáér a fülem a drivert takaró szivacshoz .. .de a hangja ... köze nincs ahhoz amit a neten összeolvastam róla. Eszméletlenül tetszik! Tény, hogy kicsit előtérbe kerülnek a magasabb tartományok, de szó sincs mély hiányról, tökéletes a mély frekvenciák mennyisége, feszessége, tere is korrekt .. van itthon néhány olcsóbb fejes ... dobhatom is ki őket. Félek felvenni késő este mert, biztos rákapok valami bármi zenére ami nem ereszt hajnal 2ig. Most pl. Tal Wilkenfeld tart a youtub-on.
A lényeg, mindig hallgasd meg amit veszel, ha teheted. Tisztában vagyok vele, hogy nem ez nem egy csúcs fejes, de úgy érzem minden cent megérte, és nagy örömmel hallgatom. Kösz a segítséget srácok![ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
-
korpicschess
veterán
Attól is függ, hogy van-e jó szobád hozzá, nekem most ez a szűk keresztketszet. Amúgy Teac AI501DA + KEF R100-am van, Van Damme kábellel. Viszont ha lenne jobb szobám, nem tudom hallgatni gép előtt ülve sem pl., igaz ott is van egy B&W MM1, de azért lenne feljebb. Igazából a fejesek részletességét nehéz szerintem hozni.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
-Skylake-
addikt
Szerintem nem az elmeny mertekerol beszelt fejes - asztali rendszer kozott, hanem azt mondta hogy dragabb ugyan azt a minoseget hozni hangfalon, mint fejesen. Ebben pedig abszolut igaza van, hasamrautok : epitesz egy fejes lancot (dacamp+ fejes) mondjuk 1M-ert, amit ott kapni fogsz minosegben azt nem fogja kozeliteni egy ugyan ennyibe kerulo dac+poweramp+hangfalak+kabelezes lanc. Abban a minosegben az asztali rendszer lenyegesen tobbe fog kerulni.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
törölt tag
válasz -Skylake- #79369 üzenetére
Szerintem a kettőt nem igazán lehet összehasonlítani, mert vannak dolgok, amiket egy fejes sosem fog tudni a hangfalhoz képest, és vannak, amiket meg egy hangfal a fejeshez képest. 1 millióért amúgy igen jó hangfalas rendszert össze lehet már rakni, ha használt is játszik, pláne.
[ Szerkesztve ]
-
-Skylake-
addikt
válasz #56474624 #79370 üzenetére
En nem allitottam azt, hogy 1M-ert nem lehet jo hangfalas szettet osszeallitani. A kerdes az volt es tovabbra is az, hogy az a hangfalas szett hangminosegben/reszletessegben fog e tudni annyit hozni, mint egy hasonlo penzbol osszeallitott fejes rendszer. En pedig tovabbra is azt gondolom, hogy nem. Sot, minel inkabb lejebb megyunk arban, annal inkabb nem. Abban egyetertek, hogy a nagyon high end fejes szettek arabol nagyon komoly asztali rendszert lehet epiteni, ahol ez a kulonbseg mar egyre inkabb szukul. De pl 300k-bol? 300k-bol egy fejes + dacamp szinte biztos, hogy komolyabb minoseget produkal mint egy dac+pamp+hangfalpar+kabelezes ugyan ennyiert. Ez pedig tovabbra sem jelenti azt, hogy akar a 300k-s asztali rendszer is rossz lenne. Nem erre megy ki a beszelgetes szerintem.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Dave™
nagyúr
válasz -Skylake- #79371 üzenetére
A NAD D 3020 + Monitor Audio RX6 párosom kicsivel 300 alatt jött ki (az MA használtan, fél ár alatt, a NAD új volt), szerintem nagyon kellemesen szól. Az R70x ugyan olcsóbb volt mint az MA (használtan is a harmada), az is teljesen jól szól a kis NAD-ról, de nem nagyon tudnám összehasonlítani őket. Az egyik be tudja tölteni a szobát komoly dinamikával, a másik meg elég közvetlen élményt nyújt, ezeket hogyan lehet összehasonlítani?
-
fehér_ember
addikt
válasz -Skylake- #79369 üzenetére
Értettem. Az élményt csak azért említetem, mert az hasonló hangminőség mellett szerintem összevethetetlen. Viszont ne kelljenek már több milliós holmik egy átlagos "jobbféle" fejesrendszer hangminőségének eléréséhez; ~2,5x árkülönbség azért előfordulhat.
Tény hogy ilyesféle összevetéseknél új árakat kell nézni, úgyhogy az 1 milliót azért elérhetjük.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz -Skylake- #79371 üzenetére
A hangminőség nem csak részletesség. Egy fejhallgató az életben nem hozza azokat a mélyeket, azt a teret, azt a jelenlétérzetet. Sokkal valósabb élmény egy hangfal. Míg a fejhallgató inkább egy alternatív valóság, ami csak bizonyos tekintetben tud valós lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Urgot
tag
válasz #56474624 #79374 üzenetére
Szerintem pont fordítva, a jobb fajta aktív 8" hangfalaim soha nem fogják tudni azt a részletessèget ,sztereó teret, pozíciónálást,szeparaciot,intimseget,mint a fejes rendszerem, ma 10 perc után kapcsoltam ki a hangfalakat mert semmit nem hallottam a zenéből idegesített már .. látszik hogy hozzá lehet szokni a johoz, utána hamar kiderül mi a kevés/rossz.
[ Szerkesztve ]
-
-
-Skylake-
addikt
válasz fehér_ember #79373 üzenetére
"Viszont ne kelljenek már több milliós holmik egy átlagos "jobbféle" fejesrendszer hangminőségének eléréséhez"
Na hat ha van valaki aki azt gondolja, hogy elerheto jo hangminoseg tobb millio alatt akkor az en vagyok. A multkor valaki itt k712p hez keresett erositest es azt mondja , nagyjabol 120k-s kerete van. Hat mikor megemlitettem, hogy boven eleg lesz ez az osszeg, vagy akar 60-80k is (pl dx3) ahoz , hogy jo minosegben zenet hallgasson gyakorlatilag majdhogynem meg lettem gyilkolva, hogy hat mirol beszelek... Ugyhogy ebbol a szempontbol rosszul latod a helyhetet.
"~2,5x árkülönbség azért előfordulhat."
Igen errol beszelek enis. De ugy erezzuk azt, hogy 1m nel a 2,5x arkulonbseg az plusz 1,5millio forintot jelent ? Ezzel engem igazolsz.
-
-Skylake-
addikt
válasz #56474624 #79379 üzenetére
Mert amugy az olyan kifejezesek, hogy "intimitás" meg "fágyolos" meg a "függöny mögül szól" az mond valamit ? Osszehasonlitani merheto parametereket lehet, az lehet, hogy neked az egyik jobban tetszik mint a masik , de mikor kimondasz egy olyat, hogy "intimitás" na ott mentunk at a fizikai valosagbol a szubjektiv valosagba. Szoval ha azt mondod, hogy neked a clear az fagyolos ellenben a 800s az sokkal intimebb, ez megallpitaskent ugyan ugy nem er semmit.
-
-Skylake-
addikt
Vagy itt, vagy a dac topikban, nem emlekszem, kb 3-4 hete, talan pont bacylus(is) allt bele, hogy siman el lehet kolteni egy fules aranak a sokszorasat dacampra. Ami igaz is amugy, csak ne egy k712p legyen a kiindulasi alapunk ami egy ~60k-s fules (es nem rossz amugy, nekem is van egy, csak az eletbe eszembe nem jutna tobb szazezres elektronikat ala rakni, mert ez kvazi egy belepo fules)
-
-
törölt tag
válasz -Skylake- #79382 üzenetére
Mert amugy az olyan kifejezesek, hogy "intimitás" meg "fágyolos" meg a "függöny mögül szól" az mond valamit ?
Igen, mond. Más dolog, hogy valami nem egzakt, ettől még az nem lesz teljesen szubjektív, sőt egyesek odáig mennek, hogy minden csak fantazmagória, ami nem mérés. Hogy a mérés jó vagy nem, az nem fontos, de akkor is csak a mérés.
Ami igaz is amugy, csak ne egy k712p legyen a kiindulasi alapunk ami egy ~60k-s fules (es nem rossz amugy, nekem is van egy, csak az eletbe eszembe nem jutna tobb szazezres elektronikat ala rakni, mert ez kvazi egy belepo fules
Próbáltad többszázezres elektronikákról hallgatni, és ez alapján írod, amit írsz, vagy csak feltételezed (eszedbe nem jutna, mint írtad)?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz -Skylake- #79382 üzenetére
Amúgy a részletesség mióta mérhető paraméter? Mert neked az előbb csak sikerült összevetni. Mondjuk sokan rosszul értelmezik a részletességet is, kb. úgy, mint házi mozi rendszereknél. Én eleve nem szeretek külön foglalkozni vele, mert a részletesség csak akkor ér valamit, ha az több élményt nyújt, több jelenlétérzetet, kifinomultabb/árnyaltabb megszólalást. A részletesség önmagában csak információ (hangmérnököknek, karmestereknek), ahogy az egyéb technikai képességek is, de mi nem gépek vagyunk, hanem emberek, akik zenei élményre vágynak. Nem is értem, hogy lehet ettől elvonatkoztatni, és csak technikai képességeket összemérni, sőt megállapítani, hogy mikor mi éri meg. Pedig hát az élmény mögött is gyakran valami technikai képesség van, csak ez valamikor nem olyan nyilvánvaló elsőre, minthogy a kiemelt középmagastól a légy zümmögését 100 méterről úgy hallod, mintha a füledben lenne.
A hangdoboz a valóságot képezi le, legalábbis próbálja. A fejhallgató nem, az egy alternatív valóságot: eleve ott bukik a dolog, hogy a két dobhártyádra, maximum még a füled körüli részre hatnak a hangok, az nagyon nem valós helyzet. Mint a fejhallgatós tér sem. Két külön műfajról beszélünk. Ha valaki hangfalas élményre vágyik, az fejhallgatóból nem fogja megkapni, akármennyit is csenget ki érte, mert ahhoz hangfalnak kellene lennie, nem fejhallgatónak.[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
Az élvezhetőség az ami igazán számít . És az az igazi ha ez különfélébb stílusoknál is megvan.
Más: Amióta az egyik fórumtársunk elmondta a véleményét az ultrasone signature dxp-ről már én is kicsit úgy tekintek rá, mint ami enyhén magasdominanciás, és ezt nem frekimenetre értem (habár nem tudom az mit mutatna). Szóval azóta már nem vagyok biztos benne hogy jobban kedvelem mint a "hd 660 s"-t
De inkább hagyom is ezt a jobb, nem jobb, dolgot[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Van egy Pioneer SE-MS5T fekete/ezüst színű fejhallgatóm. A párnákon a műbőr bomlásnak indult. Ezeket a párnákat lehet cserélni és beszerezni valahol?
-
Remus389
veterán
Ma volt szerencsém meghallgatni egy órán keresztül a két kiszemelt kedvencemet, a HD 800S-t és a Focal Clear-t egy igen drága rendszeren (azt hiszem ezen: [link] ), egy halk szobában
Röviden: a HD 800S-nél kicsit kicsordult a könnyem, ha még lett volna nálam belga csoki, sírtam volna
Hosszan:
Külső: szerintem sokkal csinosabb a Clear és valamivel jobb anyaghasználatban is, ebben egyértelműen győzött a Clear (nálam), persze ez addig tart amíg tökéletes állapotú a Clear, a serülések ordítanak rajta, vagy ha elkoszolódik a világos színű bőr
Kényelem: a Clear is kényelmes, de a 800S még kényelmesebb, meg könnyebb, hosszabb távon fokozottan előjön ez, itt a német győz valamennyivel, de biztosan. A Clear olyan kicsit mint egy fülmelegítő, kicsit erősebb a leszorítóerő is(de nem vészes), a 800S-ról viszont el tudom hinni, hogy idővel elfelejted hogy rajtad van. Utóbbit preferálom.
Ár: Magyarországon egyárban vannak(500.000Ft), tehát döntetlen, de kis keresgéléssel külföldről valamivel olcsóbbak, 370 körül postával, saccolok, akit érdekel utánanéz (ebay, amazon). Kicsit esett most az áruk, a magyar piac még nem követte ezt le. A pótalkatrészek árai viszont horribilisek a Focal-nál, értsd 80 ezerért fülhallgatópárna, Sennheisernél töredéke, 5 ezer ft-tól felfelé (igaz ez kínai, de a gyári sem olyan nagyon drága, igaz nem is bőr).
Tartósság: ha tippelnem kéne a Sennheiser tovább fog működni, úgy érzem, akár 30 év múlva is, a Focalnak pedig bedöglik a drivere idővel, lepattogzik a festése, elkoszolódik a fejpánt, ami nem cserélhető, stb.
Sound: Na itt vagyok gondban, mert én nem tudom leírni olyan jól, mit hallok, mindketten erős versenyzők, viszont a Sennheisernek nagyon térhatású hangzása van, mintha egy bizonyos irányból jönne ez a hang, amonnan meg a másik hang, továbbá nagyon jól kivehetők és szeparálhatók az egyes hangszerek, Adele-t és Amy Winehouse-t hallgattam, csodás volt, majdnem sírtam. Utána közvetlenül váltottam a Clear-re és sokkal zártabb hangzást produkált, ebből a szempontból olyan mint a HD 6xx-em szerintem, talán icipicit jobb térhangzásban, viszont jobb a hangkép (a basszus minőségibb, a közepek talán picit hátrébb vannak de tisztábbak, a magasak is jobbak mint a 6xx), jobb a Focal a 6xx-től, de azért nem olyan sokkal. Viszont hallgattam egy kis AC/DC-t (War Machine), ott a Clear volt egyértelműen jobb, sőt itt még szerintem a HD 6xx-em is lenyomná a 800S-t, valószínűleg a felvétel minősége gyenge és a 800-zasnál ez nagyon kijön, a Clear és a 6xx pedig megbocsájtóbb fejesek sokkal. Ha youtube-ozol/régi felvételeket szeretsz, utóbbi kettő ajánlott.
Összegzés: ha olyan fejes kell ami minden zenei stílusra jó és jól néz ki, youtube is, de olyan túl sokat nincs a fejeden, akkor a Clear. Tiszta élményt ad, de ne próbáld ki a 800S-t, mert hiányozni fog utána a 800S térhangzása, nekem biztosan, ebből a szempontból középszerű a Clear.
Ha olyan kell viszont, amin hosszasan elmélyülve akarsz zenét hallgatni, lecsukott szemmel, belga csokoládét majszolva, és tojsz rá hogy csúnyácska, akkor 800S, igazi audiofil fejes.
Na mindegy, Head-fi-n sokkal jobb összehasonlító tesztek vannak, nálam a 800S győzött. A Clear-t nem érzem annyival jobbnak a 6xx-től, hogy ennyi pénzt rádobjak, persze jobb. A 800S-nél úgy érzem, ja, nem égetek el pénzt, főleg ha endgame lesz.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz KISDUCK #79388 üzenetére
Mivel használtan azért elég "elérhető" áron vannak az MS5T-k, én nem vennék rá drága párnát rá. Aliexpresst javasolom. Típus specifikusat nem dobott nekem ki (ebay se), ezért szerintem mérd le a méretét, és olyat rendelj, ami legalább nagyjából olyan méretű, és olyan helyen, ahol metrikusan kiírják a pontos méreteit a párnának, ahogy például itt vagy itt. Egyébként a HM5 (vagy utánzataik) párnával az Audio-Technikákat is szokták tunningolni.
Mivel az eredeti műbőr, én nem variálnám textillel, plüssel, mert eltűnik belőle a mély. Kivéve, ha ez a cél.[ Szerkesztve ]
-
Ixion77
addikt
válasz Remus389 #79389 üzenetére
HD800S további előny: egy HD800+SDR+EQ gyakorlatilag ugyanazt adja (egyesek szerint jobbat), 100e-vel olcsóbban.
Clear előny: nem öregszel meg mire találsz egy erősítőt amivel végre jó a szinergiája. Relative olcsóbb dolgokról is jól szól.Amúgy pár óra után még a HD800 is nyomja a fejet. Kinézetre viszont szerintem menő. Bár az én fejem még a Verum1-et is elviseli ha cserébe hogy úgy szól, ahogy
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
Sokan írtátok, hogy az ATH-M40x gyári párnáit érdemes Brainwavz Oval-okra cserélni.
A kérdés az, hogy a Brainwavz párnák változtatnak-e a zártságán és ha igen, akkor mennyit és milyen irányban?Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
ribizly
veterán
válasz Barcelona95 #79393 üzenetére
A zártságán nem változtat, viszont a színpad kicsit kinyílik, a mélyekből kevesebb lesz, a középtartomány kicsivel hátrébb szorul.
-
KISDUCK
addikt
válasz Gzula[HUN] #79390 üzenetére
Köszi!
-
ribizly
veterán
válasz Ixion77 #79397 üzenetére
Volt a fejemen egy egész napon át és nem volt gond. Az igaz szerelem, már anno megvolt a HE400s-el anno. Ellenben annál másnap már nem annyira volt kedvem ránézni sem, mert be akart szakadni az állkapcsomnál, úgy fájt. Ez nem volt így a HD800-al.;)
-
Remus389
veterán
válasz ribizly #79398 üzenetére
A kocka el lett ma vetve, ma megrendeltem a HD 800S-t, újonnan, kb 390 ezer Ft lesz(postával és átváltási költségekkel). Audio Impact a bolt neve.
Jövő héten megjön.
Szerintem így jó lesz, lesz egy audiofil és egy relax fejesem (HD 6xx)
Max eladom 400-ért, hehe
Jó volt meghallgatni a Clear-t is, meg a HD 800S-t, kézbevenni, nyugodt körülmények közt, így nyugodtabb vagyok. Nálam a Sennheiser győzött.
Hogy minek? Nem tudom, de már olyan rég vágytam rá, most több pénzem van megengedhetem magamnak (azért marad is, ne kezdjen el valaki aggódni). Az amp pedig a Lake People G103S, Ribizly-től vettem, ami eléggé jó hozzá, de van Magni 3 is, az se rossz hozzá.
Ja, akik mondták hogy ugyanolyan jó az olcsóbb HD 800 a mod-dal, hááát majdnem. Néztem használt HD 800-zasokat, de azok nem annyival olcsóbbak hogy megérjék(Mondjuk 270 eFt), így őszintén. Ráadásul akár 10 évesek is lehetnek, az se valami biztató. Kopottak, használtak, a párnájukat más teleizzadta, és még a mod költsége is rájön. Szóval nem. Legyen új, fekete, hibátlan és az enyém! Majd én zsírozom össze.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
törölt tag
válasz Remus389 #79399 üzenetére
Szerintem így jó lesz, lesz egy audiofil és egy relax fejesem (HD 6xx)
Érdekes, nálam nem válik élesen ketté az audiophile és a relax. Minél "audiophilebb" egy cucc, annál inkább relax: annál folyékonyabban, összeszedettebben, könnyedébben zenél.
Ha nem ez a jellemző, akkor lehet keresni az okát, miért nincs meg a szinergia.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest