Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz DJZoliboy #46635 üzenetére
Valószínűleg a kábel vagy a jack eltörött, és belül összeér két vezeték.
(#46634) DEJVID
Az orthodinamikus magneplanár is egy típusa a planárnak és az elektrosztatikus is. Ráadásul az Audezee is orthodinamikus elrendezésű magneplanárt használ, mint a régi Yamahák.[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
.DLL
veterán
válasz DJZoliboy #46996 üzenetére
Eltávolítós dolog biztosan nem, mert a DT770 drivere előtt nincs az az 5mm-es filc korong. Talán ezért is "közvetlenebb" a hangja. Viszont a metódus fordítva működhet és könnyebb is kivitelezni: egy hasonló alakú filc vagy szivacs réteget elé tehetsz, csak ne fedje le teljesen.
(#47000) demars: Nem tudom hol a legolcsóbb most, szerintem leginkább az apróhirdetések között. Nekem is onnan van majdnem fél áron.
Hosszan hallgatható, mind kényelemre, mind hangra. Nem karcos, nem éles; hanem sima, nyugodt, de "Beyeres" hangja van. És itt a simaságot emelném ki, angolul a "seamless" szó lenne a legtalálóbb a hangjára. Nem a fejhallgatót hallom, és ez nagyon fontos! hanem a zenét. Pont. És ezért szeretem. A legtöbb fejessel kisebb-nagyobb mértékben mindig a fejhallgatót (is) hallom, ennek elkerülése csak a nagyon finom, sima, transzparens hangú fejeseknek sikerül.[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
.DLL
veterán
válasz DJZoliboy #47127 üzenetére
Szerintem egyik sem, de ha már megvan a fóbeusz, akkor nem kell még egy E10k... nem is illik a DT770-hez szerintem.
(#47128) carrick16: nagy valószínűséggel jelentősen kényelmetlenebbnek fogod találni hosszú távon a gyári párnákkal (amik az idő elteltével még keményebbek lesznek)(bár puhább párnát lehet hozzá találni e-bay-en például).
(#47129) pengwin: Magnal LZR-580-nál nem biztos, hogy kell feljebb mennie, esetleg egy Takstar Pro-80 alapú fejes, pl. Hyperx Cloud. Nem is értem miért akar elkölteni 60 ruppót fejesre, és miért nem akar költeni forrásra alá, mindenesetre a pénzből, amit megspóroltunk neki, nézzen (vagy nézz) be a fejhallgatóerősítő és DAC topikba. ;D
(P.H.)
-
Bodz
nagyúr
válasz DJZoliboy #60461 üzenetére
Nem hiszem, hogy a K701 túl nagy barátod lett volna. Custom Studio?
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz DJZoliboy #60463 üzenetére
A K701 elég kényes dac-ra, erősítőre. Általában úgy szokott lenni, hogy kezdő fejhallgatós megveszi, először jaj, de tisztán szól, stb, stb, aztán juj kevés a mély. A Custom Studio jóval populárisabb hangú, kb. egy szelídebb 770 Pro, de gondolom ez sem segítség. A One szóra sem érdemes jelen esetben, egy gyengébb hangminőségű füles. Az MMX300 mikrofonos DT 770. Nem rossz, csak elég drága általában. 90-ért pl Focal Spirit Classic, Meze 99 Classic inkább.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz DJZoliboy #60469 üzenetére
A cloud I jó ár/érték arányú, a II-höz jár egy gagyi hangkártya.
A Sennheiser gaming széria pedig úgy tudom túlárazott."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Bodz
nagyúr
válasz DJZoliboy #60515 üzenetére
Igen, jobbak. A Z20 és a Z40 eleve magasabbra pozicionált eszközök (100k fölött volt mindkettő), ez érződik a hangjukon is, csak egy ideje lezuhant az áruk, főleg a Peter Tysonnál. Gondolom kiszórják a készletet.
Mondjuk olyan sok helyen egyébként sem lehetett kapni őket, hype nulla, tesztek tömkelege szintén elmaradt, szóval valamit szarul csinált a Myryad marketing részlege ezekkel a termékekkel.[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz DJZoliboy #80342 üzenetére
Mit próbáltál, ami hosszú távon kényelmetlen volt? Mi volt kényelmetlen: a párna, a tömeg, vagy a szemüveg? Fel kell ezeket próbálni...
Egyébként látatlanban zártból Yamaha HPH-MT7, nyitottból Sennheiser HD58X. Bár arra készülj fel, hogy az alaplapi izé ezeket nem fogja kihajtani akkor sem, ha a Yamaha viszonylag könnyen hajtható.
-
Dorien
veterán
válasz DJZoliboy #83938 üzenetére
Hangkártya / DAC/AMP ATH-A550Z-hez? Pl. ezek: [link] [link]
Compaqt: Agyrezegtető mélyeket ne várj a nyitott AKG-ktől. Jól erősítve viszont dinamikus, részletes, kiegyenlített hangot tudnak nagy térrel. Nálunk kifejezetten jól vannak árazva.
[ Szerkesztve ]
Wherever you go - go with all your heart.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Eladó PS4 játékok: Far Cry 4/5/Primal/New Dawn Death Stranding Metro Exodus
- FC PC! Intel Core i5-4460 /// 8GB DDR3 /// Sapphire RX 570 4GB /// SSD + HDD
- Laptop hdd 100/100
- iPhone 14 PRO MAX 256GB gold gyönyörű kártyafüggetlen! Fulldoboz! Akku 88%!
- Gateron Brown és Keychron K Pro Red switchek eladóak
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest