Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
SsPL711
őstag
Audioengine D1 a forrás, vagyis PC a forrás, de ezen a DAC+AMP-on keresztül.
Otthon meg, tegnap óta ilyen "lánc" van, PC -> D1 -> Pioneer Stereo erősítő, Pio-ba megy a füles.
(A Pio erősítőt az AKG 242HD miatt kötöttem be, mert kevésnek éreztem a D1-et az AKG-nak)De lehet, hogy ma kicserélem a Pio-t egy mégrégebbi Denon Hi-fi erőlködőre.
[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
SsPL711
őstag
Vatelin-nek hívják.
Hangfal DIY project-ekben használtam.(Kabát bélésekben is használatos)
Nem tudom van e még otthon nekem, ha más nem lesz, kiszedek az egyik úgysem használt hangfalamból
Meg valami filc karika is kell a meghajtó köré, ha jól vettem ki a leírást.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
.DLL
veterán
JBL vatta, nem lehet szar...
(#23543) rolikaboy199: Az első kérdésre a thèma összefoglalója felül, segít választ találni (ajánlások a végén) Ami nincs benne és ajánlott, az a Takstar/Invotone HD2000. (lehetne frissíteni, kiegészíteni az ajánlót )
(#23551) mikersz1: MM-ban, mindig van, Tusco-ban is általáben, vagy felhívod a nomono.hu-t náluk is van raktáron.
(P.H.)
-
Rison77
senior tag
Igen, elég horror áron mennek ezek a párnák a füles értékéhez képest. Nézegettem ezt a zoknimodot, találtam is róla képeket, viszont leírást arról hogyan is kivitelezhető nem. Ezt a 2 darabot néztem ki abból a listából amit linkeltél az egyik ilyen plüssféle, másik pedig látszatra műbőrféle. [link] , [link] Illetve ezek mennyiben befolyásolnák a hangminőséget illetve a zártságot?
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
200k alá ezek a top fejesek csakis használtan férnek be, és akkor is szerencsével.
De szerintem telejesen fölösleges ilyen fejest venni, addig amíg nem költ valaki kb. 200k + 200k-t ampra és dacra.
Oké az amp olcsóbban is megúszható. Pl. vodkaboy féle csövesek.Én a fostex th600-at venném a helyébe megfelelő forráshoz. Bár az egy sötét ló, mert még senki nem hallotta.
-
Ati1979
veterán
Hát igen ezeknél az ath fejeseknél "konstrukciós hiba" az állíthatóság hiánya.
Szerencse, hogy ilyen egyszerűen megoldódott a dolog. Fémet fagyasztani meg hajlítgatni nem nagyon akartam.
Szóval az ilyen "állíthatatlan" fejeseknél nagyon ajánlott a próba, mivel ha nem passzol akkor szivárogni fog a hang és az életben fog jól szólni.
-
Vegha
senior tag
Ez az erősítő lehet sarkallatos kérdés ? BIZTOSAN nem akarok venni külön erősítőt. (max. ha 5 ezerből megoldható egy USB-s). Ha kell akkor elvetem ezt a magas impedanciájú DT660-at.
(#27274) SsPL711
Erre mit is mondhatnék, rendesen megtweakelted : ) Nyilvánvalóan annak érdekében, hogy ne úgy szóljon, ahogy gyárilag. Ez így némileg árnyalja a tapasztalataidat...[ Szerkesztve ]
-
Mittu88
senior tag
Motivációs rockzenét hallgatok, csak a teremben nem sokan kíváncsiak rá (trance meg ilyen elektronikus biszbaszok mennek - nem a jó fajta).
Milyen fejhallgató ajánlott ilyen helyen? A cél, hogy a külső zajt elnyomja. Ja, biciklizéshez is ezt használnám, szóval a tartás/szorítás is elsődleges. -
Abdallo
csendes tag
Nekem nem volt velük gondom, egy hét alatt megérkezett (német posta által szállítva, ragszámmal, így az interneten követtem az útját). Paypal fizetési lehetőség is van, ami elég biztonságos. Az áfa már benne van a hirdetett árba, azon felül csak 15 euro postaköltség van, tehát kiélvezheted a német áfa alacsony 19%-os tételét.
[ Szerkesztve ]
-
LZoli90
csendes tag
Használtan nem tudom, megéri-e...
Mindenesetre írtam a tulajnak, de ha hozzáadom a postaköltséget, meg hogy venni kell hozzá jack hosszabbítót, az már mindjárt 9e, 11-ért pedig újonnan is házhoz jön.Viszont meghallgatni nem tudom előtte, ám rossz nem lehet.
Majd hétvégén lesz időm átgondolni, írok hogy mire jutottam.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
-
Nigér
őstag
Köszönöm szépen a válaszodat.
Nekem jelenleg egy MDR 7506 van és nagyon meg vagyok vele elégedve, első komolyabb fejesem ( Maxell Home Studio-hoz képest mindenképp).
És csak azért kérdeztem rá a 7509-re, mert láttam egy hirdetést és kíváncsi voltam hogy megéri-e a több mint 60%-os felárat a 7506-hoz képest -
BandiBuilder
csendes tag
Eredetileg a kényelmes cirum fejesnek nem ezt a Tekstar HD2000 -et, hanem a fórum által szintén favorizált Superlux HD681 EVO -t , szerettem volna, csak hát abba "beleesik" a fejem. Lehet az jobban szólt volna, ezt sajnos abból az 1 percből míg a fejemen volt az utca közepén hallgatózva nem tudom megítélni.
Kíváncsi leszek a Senheiser HD421-re, ha sikerül ma végre meghallgatnom...
-
veterán
-
.DLL
veterán
Az Aurvana L!ve is ajánlott, pedig Creative márka, ettől függetlenül ez is lehet jó vagy rossz is (pl. anyagminőségre)Nem közekedés de a gombokat meg meg lehet tanulni melyik melyik, én pont ezért vettem Clip Zip-et mert érintős telefonon nem tudtam pl. zsebből számot váltani, vagy tekerni) de a lényeg a következő:
Viszont ami igaz és amiért nem ajánlottak itt a vez.nélküliek, az hogy minden ilyen fejes hangját lekorlátozza a vezeték nélkülisége, adott pénzből sokkal jobbat ki lehet hozni egy kis vezetékért cserébe...
Ami használható vezetékes üzemmódban, az akár lehet oké is, ha a hangszóró része jó, de akkor is sok plusz pénzt kell fizetni egy hangminőség rontó szolgáltatásért.[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
ToniSoprano
addikt
Egyébként fejhallgatók terén nem feltétlenül drága az MM, de előtte érdemes lecsekkolni a kiszemeltet.
Pl. az itt emlegetett Retro DJ 5000 Ft, pl. Pcland, Edigitál is drágább mint az MM: [link]
És ennyi a kitett ára is (bár van amikor drágább mint on-line), emellett odamész kipróbálod megveszed azonnal. Egyébként én néhány száz Ft-on nem szoktam tökölni, rendelgetni inkább elviszem azonnal, elkap az azonnal kell érzés. -
junior11
veterán
Köszi! Igen, az MDR-1 nagyon szép meg minden, de sajnos nekem már drága. A Sony extrabass szériája felejtős? Vagy az csak bömböl és elnyomja a közép- és magas hangokat? Panából a boltban az RP-HX550E-K modellt ajánlották (természetesen nem tudtam kipróbálni), de nem tudom szintén, hogyan szólhat...
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok