Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71374) fehér_ember


fehér_ember
addikt

És még annyi, hogy nem kell megijedni az Ultrasone Pro 580i adatlapján olvasottaktól, nem tollja túl a basszust, csak megvan aminek meg kell lennie, így elég jó megtudja mutatni a hangszerek testességét és pl. a basszusgitár hangját. Amúgy meg nagyon hasonlóan jól szól mint a Signature DXP és inkább pont hogy a basszus "ütősségében/pontosságában" marad egy hangyányit alul vele szemben. Szóval inkább annak a tulajdonságait érdemes átolvasni.
Olyan pontos mélyeket én még nem halottam, természetesen hangfalakon sem, mint a DXP tud. Ezenkívül a magasok sincsenek annyira előtérben (mint pl. dt880-nál vagy a k550mk3-nál) de mégis még a magamfajta világosabb hangképet is kedvelő, is rendkívül kellemesnek találja, sőt.
Összességében szerintem egy kiegyenlített fejes, ami mindent tud reprodukálni, ami csak előfordul a zenében. Nem boncolgatóan részletes; úgy mutatott be (számomra is új hangokat pl. Lindsey Stirling - Crystallize számában) hogy az teljes mértékben a zeneszám része tudott maradni. Persze részemről kicsit sajnálatos hogy ez se plüss, mint ahogy általában nem olyanok a fejesek. Amúgy mindhárom elvan mobiltelefonnal is.
Természetesen nem nekem kell hinni, hanem mindenki a saját fülére/ízlésére hagyatkozzon, szóval hallgassa meg pl. az említett 2-őt (vagy 3-at) aki fejes vásárlásán gondolkodik és földrajzilag is viszonylag egyszerűen megteheti.
Chat-en az imént megkérdeztem hogy vásárlás előtt van -e lehetőség meghallgatnia a kinézett fejes(eke)t és hogy üzlet is van-e a honlapon található címen, azaz a Budapest, Fáy utca 20 szám alatt. Azt válaszolták, hogy természetesen van mód meghallgatásra és hogy bár üzlet az nincs, de fel vannak készülve és várnak szeretettel! És ez bizonyára így is van, mivel elég komoly készlettel voltak kint a hifishow-n.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.