Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
Üdv mindenkinek, úgy nézem ezt a topicot is fel kell vegyem a kedvencek közé
Hogy írjak valami ON-t is: csak engem szívat a hatóság, hogy március óta nem kapok időpontot kresz vizsgára?JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
Én feb-márciusban csináltam a kurzust online és március közepén adtam be az időpontkérést. Azóta se jött visszajelzés...
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
válasz A Zéé #128805 üzenetére
Megesz az ideg - beléptem, hogy módosítsak a vizsgahelyen, de nem választhatóak csak budapesti vizsgaközpontok, ráadásul törölte is a jelentkezésemet és már csak július közepi (tervezett) időpontot tudtam megadni. Mondjuk mindegy, mert a tervezett aprilis közepei időpontra eddig nem kaptam végleges vizsgaidőpontot...
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
Szóval, hogy sikerüljön jó helyre is beraknom...
Végül sikerült eljutnom a célegyenesig (kresz vizsga letudva), és lassan kezdeném a gyakorlatot. Tud valaki tanácsot adni, hogy mi a minimális felszerelés, amit célszerű/érdemes megvenni?
Egy "nagypapa" motort örököltem (párom szerint), és ehhez való felszerelés kellene...
Suzuki Intruder 600
-
sztanozs
veterán
Köszi mindenkinek - azt elfelejtettem, hogy sisakos is sikerült "örökölni", szóval az legalább megvan Úgy látom rendesen el kellene kezdenem utánaolvasni a dolognak, de legalább lefoglal majd ez egy darabig...
-
sztanozs
veterán
válasz #31733248 #131910 üzenetére
Ez amúgy mit jelenthet?
Lengyelországi és Romániai szennyezők, vagy a közúti közlekedés szennyezői között vannak kiemelkedő számban az elavult román és lengyen rendszámú járművek?JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
-
sztanozs
veterán
válasz boost #132612 üzenetére
Rutint már asszem nem, ha jól rémlik idén már csak két vagy három hétig van viszgáztatás rutinra, és csak szombatonként... Kresz-hez is kell legalább két-három nap + időpontot is kell találni vizsgára, ami legalább egy hét vagy kettő.
[ Szerkesztve ]
-
-
sztanozs
veterán
Suzuki VL vonalra tudtok szervízt/szakit, akihez érdemes lesz elvinnem szezon előtt? Két éve nem volt motorozva és vsz ráférne egy generál.
-
sztanozs
veterán
válasz A Zéé #133285 üzenetére
Én is online csináltam meg tavaly az elméletet, csak a gyakorlati oktatások (rutin, forgalom) miatt kell várni márciusig.
-
sztanozs
veterán
válasz sztanozs #133185 üzenetére
Erre valaki?
Látom, hogy van itt a csoportban egy pár ember, akinek ilyen motorja van - nem tudna valaki ajánlani megbízható szervizt/embert (Észak-)Pest környékén?JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
-
sztanozs
veterán
válasz Topiccsendőr #134087 üzenetére
A sikeres eladás megszépíti az emlékeket
-
sztanozs
veterán
válasz bacus #134417 üzenetére
Én simsonon ültem kb 5-6 éve, meg mentem kétsze egy kört nagymotorral, mielőtt elmentem volna oktatásra. Rutinon lenyomtam 4*1.5 órát, forgalomban 3*1-et (meg előtte kicsit bemelegítettem a motort a tanpályán). Nekem szerencsére meg lett, a gyakorlott A1-es (vagy A2-es) kollégána, aki szintén A-ra jött, neki sajnos nem. Lutri.
-
-
-
sztanozs
veterán
válasz tboy93 #136709 üzenetére
Én elég rég motoroztam vizsga előtt, azt is keveset és kismotoron.
Nekem tavaly októberben volt az oktatás (már a "nehezítetten") és szvsz elég hamar rá lehet érezni (főleg ha az ember kisebb kategóriára megy - mondjuk én átugrottam kényszerből).mod: pont a lényeget nem írtam - mind a rutin, mint a forgalom meglett plusz órák nélkül (persze A-ra kell a legtöbb órát megvenni - hogy tényleg le is motoroztuk-e, azt hagyjuk).
[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
válasz Steven #137286 üzenetére
Pedig ott van az OR előtt
As a consumer, you cannot use digital vignettes or digital section toll annual cards immediately after purchase.Azért csinálják, hogy kibújjanak az EU fogyasztvédelmi rendelete alól (interneten vásárolt termék 18 napig visszaváltható).
[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
válasz anorche1 #137684 üzenetére
Másfél-két hónap kb - szerintem (nekem legalább is ennyi volt - augusztus végétől október végéig tavaly).
Hamarabb nem jönnek ki az órák és a viszgák. Persze, lehet, hogyha megfinanszírozod egy kicsit az iskolát, akkor prioritást kapsz és le tudod tenni az egészet egy hónap alatt is...[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
válasz A Zéé #138662 üzenetére
de valljuk meg őszintén, motort a móka miatt veszünk, az meg nem a KRESZ keretein belül van. Illetve ha csak ez a cél, akkor meg minden 125 cm3-nál nagyobb motor felesleges.
Csak nehogy a jogszabalyalkoto kezebe keruljon...
-
sztanozs
veterán
válasz csongi #139515 üzenetére
Hetvegen a valtas miatt (vagy ha az ingyenes csomaggal atlepted a havi 350e forintos hatart) szamit fel plusz dijat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest