Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-15 13:37:03

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8166) vlevi válasza F34R (#8165) üzenetére


vlevi
nagyúr

Nekem MS Wireless 800 van. Ez nekem nagyon bejött, egyetlen apróság, hogy a kurzorgombok és a billentyűzet fő része között nincs hézag, és kicsit aprók a funkciógombok, de a billentyűzet rész az nagyon rendben van. Puha, csendes, de határozottan érezhető a nyomáspontja. Ami pl. a Logitech K120-ról nem mondható el, az olyan, mintha szivacsot nyomogatnék.
Nagyon hasonló hozzá az MS Wireless 3000, mármint a mechanika szempontjából. És van kismillió multimédia gombja. Viszont a látszat ellenére kicsit laposabb, mert a gombokat beültették egy néhány mm mély "völgybe", ettől szerintem pontosan olyan, mint egy laptop billentyűzet. Oldalról nézve nem is látszanak a gombok. A Wireless 800-nál ez nem így van, az ebből a szempontból is "átlagos", és szerintem jobb is így. Viszont aki sokat laptopozik, és hozzászokott, az biztos tudja értékelni.

A Logi K360-at csak a formája miatt ajánlottam. Nincs vele sok tapasztalatom, csak a mediamarktban nyomogattam egy kicsit. Nekem tetszik, de a home-end gombsor nagyon érdekesen van megoldva rajta, ezért nem mertem megvenni.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.