Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz FuRiONight #7949 üzenetére
És ezt az angol kiosztást lehet állítani magyarra? Gépeléskor nem zavaró? Nem feltétlenül szükséges hogy gamer billentyűzet legyen.
Olyan is jó, hogy a gombok között világít, és nem a betűk. Ha lenne olyan magyar kiosztásban, az jó lenne.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Chereiose
addikt
válasz WolfheartGR #7937 üzenetére
Hát ez beszarás ez a logitech g105....gondolkodtam h lehet veszek egyet.... aztán végül úgy döntöttem h fölösleges 10-15 ezer Ft-ot egy bill-ért. Végül vettem egy delux-ot ami a képeket el nézve ugyanaz mint a g105 csak annak a festése más, és " MW3" -as..... Szóval hülyeség olyat venni mert ez a deluxe ugyanaz, a billentyűje is ugyanolyan halk kényelmes,puha.Ja és ez 3 ezer Ft az meg 13....
-
vlevi
nagyúr
válasz Chereiose #7953 üzenetére
Na, azért nekem volt 3 ezer forintos Logitech billentyűzetem. Jó volt az, gépelésre. De az már nekem is feltűnt, hogy MOHAA-ban gugolva előremenés közben nem tudok oldalazni. (Ctrl+W+A együtt nem ment). Vagy valami hasonló, de emlékszem rá, hogy voltak vele ilyen problémák. Persze nem ér 7-8x annyit egy gamer billentyűzet, de általában a nyújtott szolgáltatások és az ár nem áll egyenes arányban egymással, inkább exponenciálisan növekszik. Nem csak a billentyűzetnél, így van ez szinte minden terméknél, legyen az autó, tévé, akármi...
-
Chereiose
addikt
Hát lehet h nem vesz be egyszerre 5 karaktert,de nem is kell annyit...Minek? annyit még játék közben sem nyomsz le....Amúgy tapasztalatból mondom,mert próbáltam 40 ezres logitech-en is és ugyanilyen volt rajta gépelni...Szóval én azt mondom,hogy hülyeség 30 ért venni , max 10 ért kb ami a g105-nek felel meg de az is kérdéses....
-
Kuruc2
senior tag
Lehet igazad van hangban, ennek is van hangja, de konkrétan engem az nem zavar. Fontosabb a működés. Meg lennék elégedve ha így működne egy led-es. Na majd az említett típust (gb k8100) beszerzem vmikor.
FuRiONight: már találtam: gigabyte k8100 -10k (használtan) Csak még nem szántam rá magam.
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
vlevi
nagyúr
válasz syler123 #7959 üzenetére
"max 5 k, és csendes jó billentyűzet"
Lehetne az 3K is, ha nem adnák hozzá az egeret. De még egérrel is jobb vétel, még, ha nem használod akkor is, mint pl. a Logitech K120, K200. Azok valahogy nem tetszettek meg. Kollégámnak az van, és a Wireless 800-on jobb a gépelés.
Érdekes dolog, mert a Wireless 800 sem kerül sokkal többe.
És gondolom, jól bírja a két shiftes gépelést. Mert a Wireless 800 megoldja 100%-osan.[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
-
Chereiose
addikt
De ha már itt tartunk, akkor melyik billentyűzet éri meg a legjobban ami gémer? Mert ha már vennék,én Logitech gamer-ekre hajlok, a többi razer meg ezek nem tetszenek.
Logitech ből meg még az árak is jók,mint pl a g105 v a többi is " csak" 20 körül van.
Szerintetek? -
Chereiose
addikt
+ Van magyar kiosztású logitech gamer billentyű?
-
petata
őstag
Sziasztok!
Milyen billentyűzetet ajánlotok a felső kategóriában? Mondjuk olyan 30k körül...
Leginkább a Logit és Razer-t preferálom, de más gyártótól is jöhet
Játékra, netezésre használnám főleg, néha Office.Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
kiki22
senior tag
sziasztok!Errol a roccat iskurol mit hallani ?menyire jo kis cucc ez ?
-
Chereiose
addikt
Ez nagyon jó kis billentyűnek tűnik,csak baromi drága.Akit esetleg mégis érdekel,s megtudja fizetni,annak ajánlom.http://www.mionix.net/page.php?al=zibal60
-
Kuruc2
senior tag
Keress rá itt topicban. találsz pár hsz-t.
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
Lori82
senior tag
Sziasztok!Szükségem lenne egy világító billentyűzetre k.b. 7-8000 ezer forintig.Tudtok nekem ajánlani valamit?Ha ebben az árfekvésben nincs, akkor mondjatok nekem légyszíves 2-3 ezer forint értékben valami egyszerű,de halk és megbízható billentyűzetet.Játékra,netezésre lenne.Fontos lenne.,hogy ne akadjon ki,ha egyszerre nyomok 4-5 gombot.Egy 1000 ft-os billentyűzetem van k.b. 5 éve és ez olyan buta,hogy nem akad ki csak már nagyon hangos.Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
"2-3 ezer forint értékben valami egyszerű,de halk és megbízható billentyűzetet.Játékra,netezésre lenne.Fontos lenne.,hogy ne akadjon ki,ha egyszerre nyomok 4-5 gombot."
Kicsit túlvan a 3 ezer forinton, de az MS Wired 600-al nem nyúlsz mellé.
Sajnos világítósban a 7-8000 az még az a kategória, ami már világít, de billentyűzetnek még nem használható. Talán a Gigabyte K8100 (ezt szokták itt ajánlani, mint magyar világítós és használható is), de az is drágább, és nem tudom, hogy mennyire kényelmes, mert a kezemben még nem volt, nem is lesz.[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
4,953 Ft ingyenes házhozszállítással 1,5 hete rendeltem én is innen.
-
Chereiose
addikt
Én gamer billentyűzetet keresek,nem baj ha angol. melyik a legjobb billentyű márka? Mit érdemes venni? Max 20 ezerért. Logitech gamer billentyűket nézegettem,esetleg valamelyik razer.Szerintetek melyik a legjobb befektetés 10-20 ezer Ft-ért?
-
Chereiose
addikt
A sidewinder x4 nem néz ki rossznak,de tuti nem ilyet veszek, mert ez ilyen "laptop" billentyű.
-
Chereiose
addikt
Microsoft és gigabyte szerintem egyik sem gyárt valami jókat, legalábbis nekem nem tetszenek.Leginkább logitech-et vagy razer-t keresnék.
-
Speedy86
aktív tag
Tudnátok ajánlani nekem egy olyan billentyűzetet ami halk és inkább ilyen laptop billentyűzetre hasonlít? Értem ez alatt azt, hogy nem hosszú úton járó, magas gombjai vannak. Különösebb igényem nincs a gombok mennyisége iránt. Nem kell csiricsáré gamer bill.
-
Chereiose
addikt
Hát így elnézve a kínálatot,már mindenképpen valami logitech et fogok venni.
Tőlük 2 jót találtam, a G110 és a G105(ami tulajdonképpen a G110 lebutított változata).
Szerintem mind a kettő minőségi,kiváló több órás játékra,nagyok a billentyűi.
Razer,microsoft...ezektől azért ment el a kedvem,mert túl drágán kínálnak olyan gamer billentyűket, amik szerintem laptop billentyűk....Gigabyte meg nem egy minőségi bill,s nincs is bő kínálat náluk. Ezért döntöttem valamelyik logitech mellett.
A kérdés már csak az, hogy melyiket vegyem tőlük? A leg ésszerűbbnek a G110-es tűnik,de az kerül egy 20-asba, a G105 pedig nagyjából egy 10-esbe,és lényegében ugyanaz,mint a G110. Nos? -
nyunyu
félisten
válasz Chereiose #7981 üzenetére
A sidewinder x4 nem néz ki rossznak,de tuti nem ilyet veszek, mert ez ilyen "laptop" billentyű.
Ezen mi a laptop billzet?
Teljes magas, csak a vastag keret elrejti a gombok felet, mint az ujabb MS billzeteken altalaban, igy a leutott bill belesimul a keret sikjaba.
Ergo4000 is igy nez ki, pedig az is teljes magas.
Curve2000 mar joval vekonyabbnak nezett ki a 3/4 magas gombjaival, de annak a billentyuutja is jo ketszerese a laptop billzetekenek...[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
-
nyunyu
félisten
válasz Speedy86 #7986 üzenetére
Tudnátok ajánlani nekem egy olyan billentyűzetet ami halk és inkább ilyen laptop billentyűzetre hasonlít?
Hogy en miert nem neztem rendszeresen a hardveraprot.
Instant get lett volna.(Meg ugy is, hogy a szekrenyemen porosodik az occse
Mielott megint jon a privi ozon, mint multkor: NEM elado. )Nem is tudtam, hogy gyartottak magyar kiosztassal a Think Keyboard with UltraNav-ot, anno IBM weblapjan NEM volt feltuntetve, mig a kistesonal fel volt sorolva a hungarian is...
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
WolfheartGR
őstag
-
Chereiose
addikt
Hát razer-t azért nem fogok venni,mert egyetlen billentyű sem ér 30 ezret,a Microsoft cuccokat pedig lassan már kezdem utálni.
Viszont Logitech árban is jó,és még tetszenek is a gamer billentyűzeteik.
Szóval mindenképp logitech lesz.
1 FONTOS KÉRDÉS!-Ha angol bill-t veszek,és bedugom( nekem windows 7 -em van),akkor az rögtön át állítja magát magyarra, vagy nekem kell, vagy nem is lehet? Légyszi ERRE VALAKI ADJON VÁLASZT KÖSZI! -
WolfheartGR
őstag
válasz Chereiose #7998 üzenetére
Alapból magyaron kell lennie.
Nekem a német Sidewinder X6-is alapból magyarnak használódik. Még akkor is ha felteszem hozzá a német/angol driver-t.Namost ha a Logitech tetszik és arra van keret akkor vedd bátran. Azért a konkurens gyártók is tudnak kellemes cuccokat összehozni. Még akkor is ha érzelmeket kapcsolsz össze egy-egy gyártóval. Nem mellesleg az X4-es antighosting képessége eléggé ütős, nem véletlenül merem ajánlani.
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen monitort vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest