Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    Felesegem nagymamaja nem vezethet sajnos tobbet eu okokbol kifolyolag, azt mondta odadja nekem a kocsijat ajandekba nem tud vele mit kezdeni. Persze nem fogatam el, 2-3K dollart meg mindig er, eladom inkabb aztan a penz megy majd neki.

    1998-as nincs benne 100K KM atszamitva, tipikus nagyi auto:

    [link]

    A sorhat 2.9-es szivo Volvo S80-am elbujhat mogotte.

    Nagyon kellemes meglepetes vezetni: A V8 4.6L-es motor olyan szepen es siman viszi a bodet a gyari Air Ride-on, hogy beszarok, az automata olyan finoman es eszrevetlenul kapcsolgat, hogy ledobbensz tole,nem fogyaszt rosszabbul mint a Volvo. Megkockaztatom, hogy picivel kevesebbel is beeri, de persze oreg, 16 eves, de meglepo tisztesseggel osszeraktak anno.

    A kiszakadt hatso vaszon tetot talan meg tudom ragasztani valamennyire, kicserelni mar nem erdemesbar az utangyarott megallna parszaz dollarba. A mohat-peneszt meg amennyira lehet levakarom rola,eleg szepen lejott egy sima torolkozovel, azert nem tett neki jot, hogy 1,5 evig acsorgott egy fa alatt :(

    Ha lenne egy bazi nagy garazsom szivem szerint megtartanam, igy meg csak szetrohadna az udvaron, na meg otodik autonak mar tenyleg tulzas lenne :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés