Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Micro Four Thirds (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#8054) sebipayne válasza hegyimorc (#8053) üzenetére


sebipayne
tag

Eléggé fura helyzetben vagyok most. Én elsősorban videóra keresek fényképezőgépet és a helyzet az, hogy a mostani DSLR-eknek még eléggé sok hibája van videó módban. Line skipping, moire, gyenge kodek stbstb...
Olvasgattam, nézegettem nagyon sok tesztet és nekem a Pana GH2-je egyértelműen fejlettebb videóképességekkel bír mint a többi gép. Most elsősorban a képminőségre gondolok és nem a szolgáltatásokra mert teljesen manuális beállítás már gyakorlatilag mindegyik újabb gépen van, csak ezt-azt már hackelgetik rendesen és ezen felül is raknak bele dolgokat.

Na mármost vagy az van, hogy várok amíg kijön egy jobb Milc vagy videó DSLR, vagy megvenném a GH2-t.
Ha GH2 akkor nem szeretnék micro4/3-as obikat hozzá, hanem inkább drágább prime obikat amiket később is tudok használni ha majd esetleg váltok micro 4/3-ról valami másra. Azért vagyok a Canon mellett mert azokhoz szinte bármilyen átalakító létezik (bár most pont félig megcáfolom magam a feltett kérdésem miatt :D), meg a minőségi obik azok is maradnak sokáig, az árukkal együtt. Meg ezen felül Canon gépeket használunk a munkahelyemen és akár azokhoz is szívesen társítanám időnként a saját objektívjeimet.

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Micro Four Thirds (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.