Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jag
senior tag
válasz Gondwana #39497 üzenetére
Köszönöm, ez sajnos nem hozott megoldást.
Eddig nem ezen hallgattam zenét, ezért nem is tűnt fel. Filmet néztem max, ott nem jött elő.
de most elkezdtem fülessel zenét hallgatni és rendkívül zavaró.
A smart audioban az equalizer beállításaira egyáltalán nem reagál. Sőt, igazából bármit állítok nem történik semmi. csak a hangerőt tudom állítani. A foobar beépített equalizerén a 14-20khz-es csúszkát állítva sem történik semmi, csak jobban elkezd halkulni és hullámozni a hang. A többi hangszínre normálisan reagál. -
fi:zi'k
nagyúr
Köszönöm mindenkinek, marad az X200.
Bár asszonynak még lehet ez a Dell lesz, egy Lifebook A531 helyett.(#39493) sutszi
Skype-n beszéltem velük, a rossz angolt leszámítva segítőkész volt. Elvileg még azt is megteszik, hogy Pana akkus darabot küldenek. Paypallel lehet fizetni. DHL-lel szállítanak, ami ~9E.(#39494) soldi3r
Augusztus óta vártam, hogy alfánál legyen X200. Most kapott először, de ez is "s", ráadásul gyenge vagy közepes Sanyo akkukkal, ami nekem nem opció. Másfelől a P-s CPU-t is jobban preferálom.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
all6atos
tag
válasz Borote #39489 üzenetére
A lapka és a kupak között értettem, mivel tudtommal az Ivy-nél más a helyzet, legalábbis asztali vonalon biztos, és emiatt jobban melegszik. Bár lehet mobil vonalon nincs sapka.
"Az Intel a Sandy Bridge processzorgeneráció esetében úgynevezett "fluxless solder", vagyis folyasztó nélküli forrasztással kötötte össze a lapkát és a külső alumínium burkolatot, ami közel optimális hővezetést tett lehetővé. Az Ivy Bridge esetében azonban a jóval olcsóbb, ragasztott hőközlőre esett a választás"
Nemrég volt szervízben (smarts.), de nem csináltak vele semmit ilyen téren, pedig említettem.
-
brekiisti
tag
válasz all6atos #39503 üzenetére
Ha a paszta nem beton kemény száraz vacak én sem cseréltem volna le ha jól értem az írásodból.
Amellett meg továbbra is kitartok hogy ilyen szintetikus teszt jóval több hőt produkál mint te normál körülmények közt valaha is fogsz.
Szerintem ez a hőmérséklet para kezd átcsapni pánik hangulatba de tudom ezzel megint parázs vitát szítok elnézést előre is érte
Másrészről ha bárki is procit bont még gar szervizben is az intel nem veszi vissza
[ Szerkesztve ]
-
zooleeb
csendes tag
Sziasztok!
Akinek lenne eladó palmrestje mindegy hogy fingerprintes vagy nem érdekelne 15"géphez nagyon fontos lenne!Sajnos megadta magát!köszi aki tud segíteni dobjon P.Ü!
zooleeb
Ami nem kínai az hamisítvány!
-
all6atos
tag
válasz brekiisti #39505 üzenetére
Hát a Test Drive Unlimited 1 nem tesztprogram és ugyan azt produkálja a gép. Még csak dedikált kártya sincs benne, és nem is egy 12-13 colos vékonyított gép. Elvileg ez egy felsőkategóriás munkagép (persze nem W), de míg az R400-at ott mertem hagyni nyáron napi 6-8 óra folyamatos MATLAB szimulációkra, mert dögmelegben se volt 65 fok fölött, miközben úgy le volt terhelve, hogy egy intézőt nem lehetett megnyitni, addig ennél a T420-nál erősen elgondolkodnék.
Szóval ennyi, nem fog leégni, de egy jóval kisebb fogyasztású géptől nem ezt vártam.
[ Szerkesztve ]
-
brekiisti
tag
válasz all6atos #39508 üzenetére
Ebben igazad van hogy munkagép de nem tudom lehet bennem van a hiba de nekem nem volt gondom ennyire semmivel T60p m meleg volt kb 80 fok de nem zavart mert csak játéknál volt
A T400 am ATI val is hasonló de csak ha játszok vele.Az alapvető designe munka gép de pls amit mondasz egyéb szimulációk és autocad stbre a W van a T az busines machine.
Azt max valaki megcáfolja ha valaki jobban tudja
-
all6atos
tag
válasz brekiisti #39510 üzenetére
Nem magával a melegedéssel van a gond, hanem az összképpel.
Csak be van kapcsolva, ~0%, 900 MHz: 50 fok és ~3k fordulat. Kis netezés és 60+, néha 70. Nézel egy DXVA-s videót és már hallani a hangját 2m-ről. Ezzel még nem is gond, de 15 perc terhelés után, ideális körülmények között 90 fölött legyen, játék alatt is 10-15 percenként bekapcsol a hővédelem. (105 fok a gyári maximum, és 100 körül kapcsol be a védelem.)
Biztos bennem van a hiba, de más géptől se várnék el ilyen kicentizett hűtést, főleg nem egy 14-es T-től. Működik, nem fagy/indul újra. Máshol kis műanyag házba raknak i7-et meg VGA-t és azok még valószínűleg rosszabbak is ilyen téren, de akkor se erre számítottam.Az R400-on egyszer nem kapcsolt be a védelem, pedig volt ideje terhelés alatt rendesen átmelegednie, ha csak ugyan azt a játékot nézzük. Mass Effect-eket is volt, hogy 4-6 órát játszottam folyamatosan, SC2-őt szintén stb. Erről a gépről írok most is, a CPU 33-37 fok és 0-2000 között van a venti (nincs TPFanC.).
Borote:
Egyelőre jól van ez, nem akarok mókolni vele, meg a gép is használva van. A szervízben azt mondták normális, a neten az s-re írnak még ilyen értékeket. Szóval ez van . Majd ha szabad lesz és bátor leszek, lehet benézek a réz alá. -
MrSealRD
veterán
válasz fi:zi'k #39512 üzenetére
Engem kifejezetten érdekelnek majd a fejlemények...
Melyiket rendelted?Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Borote
addikt
válasz mitulabattyi #39514 üzenetére
Amennyire én tudom, a Lenovo-nál lehet ilyet. Vagy legalábbis betenné a kaput, ha IdeaPad-nél lehetne, ThinkPad-nél meg nem...
Bár nagyobbrészt poénnak szántam (pedig én sicher, hogy nekiesnék). -
Borote
addikt
válasz azbest #39518 üzenetére
Akkor nem szóltam.
IdeaPad-nél a fórumtársaknak azt nyilatkozta a Call Center, hogy nyugodtan újrapasztázhatják házilag, ha nem tesznek a gépben kárt, a garancia sem ugrik.
Ha CRU-t cserélsz, és összezúzod az alaplapot, akkor is bukik a garancia, nem?(#39520) brekiisti: nem is cserére gondoltam
[ Szerkesztve ]
-
brekiisti
tag
válasz Borote #39517 üzenetére
Rosszul tudod a CPU/CPU Venti nem ügyfél által cserélhető alkatrész
Note: Each Field Replaceable Unit (FRU) applies to all types and models, unless specific types or model numbers are listed with the FRU.
FRUs that have a * or ** in the CRU column are Customer Replaceable Units (CRUs).
* identifies parts that are fairly simple to replace, requiring few or no tools.
** identifies parts that are slightly more difficult to replace.
N identifies parts that are not to be replaced by the customer.Fan assembly, integrated/Discrate N
-
Tikakukac
titán
-
sagit
veterán
Sierra MC8775 WWAN kártyában van GPS vevő vagy nincs? Nem tudjátok?
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
kofy
tag
Nem tudom mennyire szokás ide híreket linkelni, de nem hagyhatom ki. A Thinkpad (na jó, az Edge) szériát is elérte a Win8 vírus... [link]
-
1egaly
aktív tag
voálá..............
-
Shatterstar
aktív tag
W500 és T500 között vannak említésre méltó különbségek teljesítmény,alkatrészek valamint kijelző terén? Vagy tök ugyanaz a kettő?
Why are you wearing that stupid man suit?
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Shatterstar #39527 üzenetére
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
brekiisti
tag
Üdv marha buta W olyan mint az erős T
A W be erősebb kiszereléseket lehet kérni ill venni vele nagyobb felbontást tud a kijelzője (persze ha olyan). Az IPS nem az én területem abban a többi kolléga tud válaszolni
-
audi100td
nagyúr
Kijelzőből még az 1680-as a tűrhetőbb, de igazából kiemelkedő nem került egyikbe sem. Workstation téren azért elég nagy a lemaradása a lenovo-nak a konkurenciával szemben. A Precision és EliteBook modellek már évek óta kérhetőek IPS megjelenítővel, a lenovo modelljei máig nem, nem is értem miért.
-
Gondwana
addikt
HMM alapján csak az alaplap (azon is csak az Ati VGA) külömbözik egy picit a T500 és a W500 között - illetve T500-ban elég nehéz WUXGA kijelzőset találni (viszont utólag bele lehet rakni)
(Én is W500 hűtőt tettem a T60-amba, amiről ezt most írom )... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Gondwana
addikt
Tegnapi: új System Update (úgy találtam, hogy a régiből az 5GB fölé hízott sessions foldert akartam megkurtítani egy kicsit)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
buvartacsko
addikt
Nekem ez a gép instant get... [link]
-
félisten
válasz buvartacsko #39533 üzenetére
Ez egy borzalom.
-
buvartacsko
addikt
válasz FoxiestFox #39534 üzenetére
mert hogy?
-
audi100td
nagyúr
válasz buvartacsko #39533 üzenetére
hú, de nem bírom ezt a kifejezést , főleg mióta láttam ezt a videót: [link]
-
Peter M
tag
Üdv,
Valakinek sikerült beüzemelni az Intel WiDit? Elvileg minden komponens támogatja mégis:
"Unable to start Intel My Wifi Technology"Ötlet?
[ Szerkesztve ]
https://www.behance.net/marosi-peter-k
-
norbee86
csendes tag
Sziasztok!
Több mint egy hónapja boldog tulaja vagyok egy R400-asnak, egy 60GB-s OCZ Agi3-as ssd-vel karöltve. Felraktam minap Win7-et és minden lenovos cuccot amit szoktam fingerprint stb..
és arra lettem figyelmes, hogy win7 logot kirakja és egy 5sec-ig fekete kép és csak utánna jön be az üdvözlőablak ahol kéri az azonosítást mitől vár ott annyit,esetleg valamit elronthattam? Illetve ezek optimálisnak mondható értékek (P8400 4GB) a főbb elemek
SSD: [link][ Szerkesztve ]
-
BoC1ka
senior tag
Valaki tud segiteni alulfeszelesben? nincs valami leiras hogy kell?
YNWA
-
brd
nagyúr
válasz Tikakukac #39546 üzenetére
Nem egyszerű, az biztos, bár nekem lenne néhány ötletem, viszont van egy nagyobb baj: a jelenlegi politikai/társadalmi berendezkedéssel egyiket sem lehetne kivitelezni. Egyébként szerintem max. pár száz év múlva legkésőbb úgyis lesz restart (vagy legalábbis erős csökkenés), ha csak addig vissza nem vonják a "bárki lehet hülye", ill. a "bárki foshat szabadon 2+ utódot" egyetemes szabályokat, mert a Föld ennyi embert nem fog tudni eltartani. De én itt befejezném a témát publikusan, mert még kizárnak nácinak gondolt eszmékért...
The only real valuable thing is intuition.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest