- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz
mitulabattyi #44543 üzenetére
A különbség csak kivett akkuval jelentkezik, ha akku van és terhelés-impulzus, kiharapja az akkubòl.
Szerk.:Lightroom - rengeteget szàmìt a korrekciòk sorrendje, pl. X201/i5/8GB csak expozìciòt/WB-t tologatva 1-2sec/kép, ugyanez lenscorrection+noiseseduction 3-5sec (7D, 10MPix, ha 18MPix, néha 10-12sec/kép is előfordul)
-
hito
nagyúr
válasz
mitulabattyi #44474 üzenetére
CTO? Azt mit jelent?
-
Tp_fan
tag
válasz
mitulabattyi #44467 üzenetére
Jó bocs igaz de gondolom nem fog venni 60-70kért ramot.De a proci jó volt?
-
Schuby
aktív tag
válasz
mitulabattyi #44467 üzenetére
Na pontosan ezt a 2 választ találtam én is . melyik a jó?
-
Tim82
félisten
válasz
mitulabattyi #44295 üzenetére
Ha jól értem, akkor ez a PM-ben lévő Airplane mode csak az újabb modellekkel működik, nálam nincs ilyen feature a PM-ben (1-2 hete frissült nálam, azt hiszem).
-
MrSealRD
veterán
válasz
mitulabattyi #44279 üzenetére
Továbbra is úgy gondolom, hogy ha valaki a kiosztásra hivatkozva kér felárat az nevetséges. Ennyi.
Más a személyes véleményem és más amit objektív mérlegelés után mondok valakinek aki segítséget kér.
(Hiába a csoki fagyi szerintem a legkirályabb a világon ha másoknak csak az a lényeg, hogy hideg legyen és finom...) -
iscsu
tag
válasz
AFFS mod még várat magára. Először beszerzek egy antennát, meg kamerát (meg a WACOMhoz csatit, kábelt, ésatöbbi...), hogy csak egyszer kelljen bontani. Mindenesetre az jó hír, hogy elfér. Nem tudom, minek nekem MIMO, de kifelé nem szívesen szednék semmit.
Szerk.: kiderült, hogy valószínúleg mi okozza a BIOSos mizériát: a chipnél forrasztási nyomok vannak, valószínűleg anno valaki cserélte (bár nem értem, hiszen a S/N stimmel). De elvagyok vele, mint a befőtt, szóval továbbra sem gond.
-
Tikakukac
titán
válasz
Az egybedugaszra a válasz az volt, hogy sokan a telós egybemikrofonos füleseket használják. Szvsz nem volt elég nagy piackutatás, de ha ők azt mondják, hogy többen használják így, elfogadom. De nekem sem tetszik.
-
Tim82
félisten
válasz
mitulabattyi #44066 üzenetére
Tegnap megnéztük fokukac T60-ját (esedékes volt egy portalanítás + újrapasztázás), másik töltővel nem csinál ilyet, tehát az eredeti töltőjével van valami gebasz, az aljzat jó a gépben.
Jut eszembe, ha valakinek van T60-hoz csavarkészlete bontásból és gombokért megválna tőle, írjon privátot. (Van egy csavar, ami nem ment vissza a helyére - enyhén mintha el is lenne görbülve, jó lenne pótolni, az én ilyen-olyan bontásokból származó csavarjaim meg nem lesznek jó bele valószínűleg, azok T4x-ekből vannak.)
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #43824 üzenetére
Szerintem is inkább típushiba, pontosabban egyszerűen alul méretezték, a 8 éves 15" T42-mnél szinte 0 volt a holtjáték, 1 hete vettem egy 14-es T43-at, szintén. Míg ilyen T60, T61, T400, T500, W500 még nem igen járt nálam.
-
Chaser
legenda
válasz
mitulabattyi #43824 üzenetére
Az se mindegy mennyit volt nyitogatva az a fedlap. Az én T60-am pl full feszes, de az első 14-esnek volt vagy 2cm holtjátéka.
-
karamblo
tag
válasz
mitulabattyi #43730 üzenetére
És hogy nézzem meg a readme-ben, bocs..??? Lamer vok.:-)
-
jss
aktív tag
válasz
mitulabattyi #43717 üzenetére
Diablo 3-ra gondoltam. Csak ez az egy játék érdekel.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
mitulabattyi #43683 üzenetére
óvaze, elkellene mennem aludni
ma ez egy ilyen nap, nem tudom, hogy kevertem össze a T-t az X-szel
és még hangoztatom is
sry
-
karamblo
tag
válasz
mitulabattyi #43657 üzenetére
Köszönöm!
-
soldi3r
veterán
válasz
mitulabattyi #43657 üzenetére
a sima sata-s ssd miert nem jo?
-
SzalaiG
addikt
válasz
mitulabattyi #43637 üzenetére
Ha nem akkor a power manager(advanced módban) /idle timers/stop hard disk rotation-nál nézd meg nincs-e valami rövid idő beállítva.
Ez hol van?
-
SzalaiG
addikt
válasz
mitulabattyi #43635 üzenetére
Win7 HP SP1 64bit.
-
SzalaiG
addikt
válasz
mitulabattyi #43633 üzenetére
Ezt leírnád kicsit részletesebben!
-
válasz
mitulabattyi #43627 üzenetére
Igen, és remélem ilyenek is maradnak...
Legalábbis az X230/T430s még OK
-
Gondwana
addikt
válasz
mitulabattyi #43614 üzenetére
... és ODD se lesz az új vasakban, ami inkább a +1 UB-HDD buktát jelenti. (Marad a mSATA + 7mmHDD)... Azért lehet, hogy keresek jövőre egy multitouch X220Tabletet, legyen majd mit mutatni a fiamnak, amikor nagyobb lesz, hol volt az ipari formatervezés lejtőjének végén a letörés. (A nemgumigombos ZX Spectrum + még megvan itthon!)
-
dbius
veterán
válasz
mitulabattyi #40340 üzenetére
Szerintem az én gépem (X200) is flottás beszerzés volt anno és ThinkPad embléma van a fedlapon, Lenovo felirat nincs.
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #40327 üzenetére
Hm, ez érdekes, és biztos, hogy gyárilag is ilyen volt?
-
CharlieDrop
veterán
válasz
mitulabattyi #39912 üzenetére
akkor megint meglátogatom a szervizt...
-
xcds
őstag
válasz
mitulabattyi #39727 üzenetére
A T500-nál van rollcage ugye, de bal oldalon az express card foglalat fölött olyan vékony, mint egy karton papír szinte, uh ott sem jó pl megfogni a gépet és felemelni. Nem annyira hajlik be, mint a videón az x230-nak, de sztem 2 utjjal össze lehetne nyomni. Jobb oldalon meg sztem hozzá sem ér a palmrest a rollcage-hez. 2 féle képpen lehetett volna megoldani: vagy rendes alátámasztás legyen, vagy vastagabb(erősebb) anyagból kellene lenni a palmrest-nek. Egyik sem emelné meg a gép súlyát észrevehetően.
-
subidu
tag
válasz
mitulabattyi #39723 üzenetére
Ha az x230-asnál nincsen rollcage, akkor a műanyagok nyomorgatása elég gázos. Még egyszer mondom, hogy egy 430-500 ezer forintos gépről van szó. Nagyon szeretnék egy ilyet, de ez megfogott.
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #39723 üzenetére
cserébe az alsó és felső burkolat al-mg
ez a kivitelezés talán még jobb is, nem tudom
Gondwana: ebben is van valami
-
Borote
addikt
válasz
mitulabattyi #39514 üzenetére
Amennyire én tudom, a Lenovo-nál lehet ilyet. Vagy legalábbis betenné a kaput, ha IdeaPad-nél lehetne, ThinkPad-nél meg nem...
Bár nagyobbrészt poénnak szántam(pedig én sicher, hogy nekiesnék).
-
Apollyon
Korrektor
válasz
mitulabattyi #39196 üzenetére
és (#39196) mitulabattyi köszi.)
Ha szétszedem alap hogy ki\lehúzok mindent. Nálam azért is fontos a hőmérséklet\portalanítás mert szeretném ha sokáig húzná a cucc, legalább 5 évig nem szeretném cserélni.
Akksit nem akarom beletenni, mert akkor csökken az élettartam, és minek legyen benne ha úgyis asztalon van csak.
-
Tim82
félisten
válasz
mitulabattyi #39192 üzenetére
Pár napja már rábukkantam a termékvonalra. Szomorú, hogy a Lenovo saját brandjénél megőrizték a "normál" billentyűzetet (asszem, hatosblokk azért itt sincs), az "örökölt" Thinkpad-nél pedig nem.
-
Pekin
csendes tag
válasz
mitulabattyi #39054 üzenetére
Á, nem akarnám barmolni.
Olyan szép mindene. Próbáltam óvatosan amúgy, nem saját csavarja ez, hanem valami alattomos, krómozott, vastagfejű. Este juton pendrive-hoz, kíváncsi leszek..
-
tpower
tag
válasz
mitulabattyi #38797 üzenetére
na erre nem gondoltam, köszi.
bár a lényegi téma még mindig az, hogy amíg nem tudom, hogy működik-e egyáltalán addig nem akarok beruházni semmire fölöslegesen.
tehát mit kössek hová -
mcroberto
tag
válasz
mitulabattyi #38477 üzenetére
lcd ugrálás: volt nálam is. csak akkuról. húzd ki a töltőt, és utána a kép frissítési frekvenciát állítsd át 60hz-re, nekem csak ez oldotta meg a problémát.
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #38477 üzenetére
Hm, én eddig nem tapasztaltam ilyet se Win7 x64, se Win8 x64 alatt.
Milyen oprendszer?
-
Tikakukac
titán
válasz
mitulabattyi #38247 üzenetére
Elég kései példány, az enyém még az elsők közül való, ott azért még majdnem 1,5 év nyúzás van.
-
Francia91
veterán
válasz
mitulabattyi #37571 üzenetére
Nekem a T60p is ezt dobja ATI FireGL V5250-nel, pedig hardveresen nincs baja. Nálam akkor fordul elő, amikor 1080p-s videóval párhuzamosan megnyitok valamilyen CPU igényesebb alkalmazást. Szerintem is driver bug lehet.
-
MrSealRD
veterán
válasz
mitulabattyi #37580 üzenetére
Nem valószínű, hogy hardvere a hiba...más gépen is dobta nekem ezt kb havonta..3 hetente.
A T61(nvidia), eddig talán 1-2 szer pedig lassan 1 éve lesz nálam.
Párom T61-e integrált GPU-s, és nála sűrűbben fordul elő...főleg ilyen flash/java tartalom megjelenítésekor....kraftxld kollégának szintén T61(nvidia) elég sűrűn csinálja...
Nagyon elszúrják ezeket a drivereket egy-két területen.
-
ro_bert17
őstag
válasz
Én elég rég óta együtt "élek" a jelenséggel. Intel grafikus vezérlő, W7 64bit. Nálam flash tartalomkor merevre fagy a gép. Képernyő elsötétül, és nem is tér magához (csak hard reset). Egyszer mp-hc-al is kifagyott, és egyszer meg egy laza gúglival a háttérben. Próbálkoztam driver frissítgetéssel, és főleg akkor kaptam vérszemet, amikor a lenovo kiadott egy grafikus vezérlő driver frissítést: "Fixed an issue where graphics driver might crash when watching YouTube videos." De nálam nem oldotta meg. Egyelőre kikapcsoltam a hardeveres gyorsítást a flash videóknál. (aztán majd a gar. idő vége előtt lehet tényleg bevágtatok vele szervizbe, ha nincs más lehetőség, csak alaplap csere
)
Szerk:
(#37587) brekiisti: alapvetően én is csak erre tudok gondolni. Elő jött már 32bites W7-nél, és több fajta intel grafikus vezérlőnél is. Szerintem is driver gond kell, hogy legyen. -
brekiisti
tag
válasz
mitulabattyi #37573 üzenetére
No para szerintem driver hiba lesz kollégának is eljátszotta ma az E420 ennyi egyszerre meghibásodás nem lehet
-
soldi3r
veterán
válasz
mitulabattyi #37580 üzenetére
tegnap nekem is jött egy ilyenem, szerintem inkább szoftveres dolog
se meghajtva nem volt a gép, se előtte se azóta nem csinálta -
Giovanny
őstag
válasz
mitulabattyi #37576 üzenetére
Nekem is volt ilyen gondom,mindent megtettem,friss driver 4 szer win telepítes stb... de semmi nem használt,aztán irány a szerviz,alaplap csere vga hiba volt a diagnózis.
-
Dell XPS
veterán
válasz
mitulabattyi #37576 üzenetére
Pont ugyanezt írta az egyik kolléga, hogy a Google Chrome használatakor lép fel csak...
-
MrSealRD
veterán
válasz
mitulabattyi #37573 üzenetére
Nem volt véletlenül éppen valamilyen flash tartalom nézés?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Frissítettél valamit, vagy a Win7? Éppen tegnap is ezzel bajlódtak?
-
MrSealRD
veterán
válasz
mitulabattyi #37381 üzenetére
kösz, ment pü
-
Tikakukac
titán
válasz
mitulabattyi #37372 üzenetére
Ennél a gépnél én inkább azt érzem, hogy nem lesz annyi működő darab sok-sok éves korára, mint a T43-ból van. Fogyni fog az az alaplap rendesen, ha nem is tiszta forrásból.
-
MrSealRD
veterán
válasz
mitulabattyi #37372 üzenetére
Milyen szervernek? Fájlszerver? (NAS?)
-
Tikakukac
titán
válasz
mitulabattyi #37369 üzenetére
Olcsóbb a gyárnak, később több alaplapot vesznek tőlük ha összefossa magát az egész, és adhatja az adott konfigot drágábban, mert nem lehet utólag bővítgeni olcsóért.
User oldalon mondjuk értelmes érveket nem tudnék hozni, szerintem is szopás. -
xcds
őstag
válasz
mitulabattyi #37369 üzenetére
Helyet is spórolnak vele.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
mitulabattyi #37221 üzenetére
7-8 embernél vámolással is befér 13E-be fejenként.
(#37223) mitulabattyi
Csak gyorsan, mert ebay szerint csak 13 db van az eladónak. -
yodamastah
őstag
válasz
mitulabattyi #37057 üzenetére
Ebben igazad van, de a 10 perc szerlesen tul vagyok, de nem talaltam meg hol kellene forrasztani, pedig kerestem
Kovetkezo lepes az hogy talalok valakit aki megtalalja 10 perc alatt hogy hol kell forrasztani, vagy marad a 6e ft es a 2het
-
yodamastah
őstag
válasz
mitulabattyi #37047 üzenetére
Nem tudtam rajonni mi ment tonkre. A lenyeg hogy most mar sehogy sem jo. Szalagkabel csere nem egy nagy tortenet, kerdes honnan szerezzuk be
Ahogy nezem marad az ebay.
-
mcroberto
tag
válasz
mitulabattyi #36961 üzenetére
Nekem biztos nem írtál
-
brekiisti
tag
válasz
mitulabattyi #36935 üzenetére
T61p nél nem elválik a lapról mint T4x esetében ott maga a chip lesz kuka kb mint az Intel első 6 os szériája
-
Borote
addikt
válasz
Itt a logout-on is van róla cikk, hogy az egyik kolléga ezzel foglalkozik
Hát nem a legegyszerűbb manőver, az tutiSajnálatod, hogy tönkrement
-
tototos
addikt
válasz
Még 1 éve itthon nem tudták javítani sajnos nem lehetett leszedni a gpu-t rendesen az alaplapról.
-
Tim82
félisten
válasz
mitulabattyi #36909 üzenetére
Nekem van. (eSATA, Express Card/54)
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #36906 üzenetére
Nekem lett volna, de sajnos kidobtam.
jános: nincs mit
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #36886 üzenetére
Remek, köszi.
-
MrSealRD
veterán
válasz
mitulabattyi #36886 üzenetére
Na, ezt jó tudni. Kösz.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
mitulabattyi #36673 üzenetére
Világít. Szóval látom hogy mi van a képernyőn de csak ha rávilágítok és akkor is halványan. Tiszta rejtély ez a gép most.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
mitulabattyi #36663 üzenetére
Az a baj hogy a VGA kimenetem se ad jelet rendesen. Emiatt aggódom hogy nem csak a háttérvilágítással lehet gond. De aztán az is előfordulhat hogy iszonyú peches vagyok és csak a VGA kimenetem is épp most döglött be.
De köszi a tippet. -
csoki46
senior tag
válasz
mitulabattyi #36620 üzenetére
Úgy csináltam, de csak villog a kurzor, de nem lesz semmi, egyszer csak tölti a windows-t
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #36602 üzenetére
A kártya benne van, de sajnos nem jelenik meg a bootolható eszközök között, gondolom akkor felejtős.
-
rooland
senior tag
válasz
mitulabattyi #36537 üzenetére
IBM T20
Na kicseréltem az elemet, egyenlőre fut, de nem akarom elkiabálni. 2,87V volt és most új 3,26V-osat kapott.
Viszont most megnéztem Everesttel a hőmérsékleteket és a CPU van hogy ~90 fokos. Ez normális? Egyébként a hűtése működik rendesen, ki is lett fújva. Mondjuk a szobában is van 30valahány fok. -
Gondwana
addikt
válasz
mitulabattyi #36527 üzenetére
De a fagyás mellett nem dobtak bootkor CMOS checksum errort, vagy valami hasonló elemre utaló hibát, csak fagyogattak? Ha így volt, akkor bocs, tényleg lehet az elem is a problémaforrás.
-
franc0
őstag
válasz
mitulabattyi #36257 üzenetére
Köszönöm a kedves felajánlást, de remélem megoldódik a posta mellőzésével.
-
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #35964 üzenetére
az akksit úgy gondoltam, hogy akkor megnézni a fogyit mikor ki vannak cserélve (nem a másik eszik-e olyankor kevesebbet).
-
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #35835 üzenetére
engem nem lepett meg, ez a "rendes" érték. én a teljesen tiszta előtelepített ugyanígy win7 pro 64-en néztem tegnap x25-m-mel és csontra ugyanazok az értékek. 0 fényen 6,2-6,3, panel nélkül 5,8 körül (ezt nem néztem komolyan). ez ugye sok embernek nagyon hasonló, +/- 0,2 w gondolom kiépítéstől függően.
pár dolog: előtelepített-e a win? ssd mindkettő? eredeti akksi? mit mond ha akksit cserélsz?
tegnap már a szemem kifolyt annyt kerestem, mert itt elvileg valami szar van a palacsintában az aspm körül. mint kiderült a lenovo bios bugos (vita megy ki és miért hibás), és az os-ek az aspm managementet emiatt kikapcsolják. a különbség elvileg nagyjából az a másfél watt, amiről jelen esetben szó van. ez a dolog 'bleeding edge", szóval nagyon új téma. nem sok tapasztalat van, meg beállítani sem egyszerű (grub telepítés kell hozzá, meg előtte exában kimolyolni az egyes aspm-képes pcie eszközöket). elvileg linuxon még így sem megy, mert az meg máshogy interpretálja a biost.
hálás lennék, ha a kisfogyasztásúról tudnál csinálni egy "powercfg -energy" -t. ez csak egy riportot csinál az energiafelhasználásról, nem változtat semmit. kíváncsi lennék itt is írja-e hogy "ASPM is disabled due to a known incompatibility..:". ez egyes riportok szerint mondjuk nem feltétlen az igazat mondja, de ennyit lehet tudni most.
-
Chaser
legenda
válasz
mitulabattyi #35700 üzenetére
-
válasz
mitulabattyi #35581 üzenetére
esetleg touchpadot lehet cseréltetni? illetve hova érdemes vinni?
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
mitulabattyi #35554 üzenetére
A T400 amúgy nem laptop, hanem notebook.
Gigászi up/like/+1, végre még valaki, aki a notebook jelzőt használja.
-
szmissz
senior tag
válasz
mitulabattyi #35483 üzenetére
Szubjektív valóban, bár kíváncsi lennék, hogy 100-ból hányan választanák egymás mellé téve a T400 -at, vagy a T410-et.
Az emberek a szimmetriát szeretik és a műanyag illesztések sem a kedvenceik, ahogy az ormótlanul kilógó akksira is kíváncsi lennék, hogy ki szavazna.
"egy 14"-os gépet nem gyakran használnak ölben"
Erre van valami statisztikád esetleg, mert nekem egyetlen gépem ez és minden helyzetben használom. Költői kérdés volt, mert nyilvánvalóan nem így van. VAGY mindenkinek van a normál notebookja mellé subnotebook! Hihető!
Szóval mitől is az egyik legjobb gép egyébként? Mondjuk a T410-el összevetve. Vagy az is az egyik legjobb? Akkor a T420? És még sorolhatnám.
-
brekiisti
tag
válasz
mitulabattyi #35483 üzenetére
Sokan elfelejtik hogy a Laptop (Hordozható számítógép ) nem azért hordozható mert bárhol bármikor bárhogy lehet használni hanem azért mert csak x KG és kicsi méretet kell cipelni legalább is asztali konfighoz képest
-
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #35442 üzenetére
igen, végülis én hajlok a mérési hiba felé. az a -2w az átlagos wineshez képest nekem legalábbis egyelőre megmagyarázhatatlan. én tiszta win 7-tel (64 pro) meg x25-mmel ugyanúgy 6,x-et csináltam csak. nem a szavahihetőségedről van szó, gondolom belátod hogy drasztikus a különbség (másfélszeres a normál a tiédhez képest).
persze, nézz meg minél többet. én leszek a legboldogabb, ha ki tudod deríteni mitől van. linuxra is írtak pár ilyen 4,6w meg ilyeneket, de ott is valahogy vagy 4,x vagy 6,x lett a vége. és az egyik 4,x-es szintén led panel.
esetleg megnézhetnéd mindkettőt panel off-ban is, nemtom a másik ccfl-e.
amúgy ha valaki tud olyan progit, ami minden drivert listáz és csinálsz egy riportot a tiédről, akkor megpróbálhatom rekonstruálni. nem tartom kizártnak, hogy valami energiagarázdálkodás téma, akár az ssd, akár más kapcsán.
-
franc0
őstag
válasz
mitulabattyi #35418 üzenetére
Tudnék behozatni pár hét múlva, de nyilván aki kimegy, viszi magával a sajátot. Ugyanígy hazafele.
Második laptopot meg már baszatnak a vámosok, nem? -
azbest
félisten
válasz
mitulabattyi #35402 üzenetére
ó anyám, ez a gépi fordító
"Az összeszerelés X200 GPU, mert probléma van a kábítószer-használat nimkkeseo Leo Kim tette, hogy a javításra. A jó hír, hogy a Leo Kim, hogy értesített bennünket nimkkeseo Leo Kim, a 2. blokk követi Nimes becsület (?) Van egy élet. "Angolra egy fokkal jobb a fordítás minősége
-
Chaser
legenda
válasz
mitulabattyi #35402 üzenetére
Hehe
-
RnJ
tag
válasz
mitulabattyi #35383 üzenetére
Sajnos nem tudom külső monitoron kipróbálni, mert nincs. A TV-re sem tudom rákötni, mert DisplyPort van rajta a TV-n pedig csak S-video, vagy composite.
Ragasztó alatt a forrasztásra gondolsz?
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
mitulabattyi #35347 üzenetére
Kösz a segítséget,de miután kiszedtem a pipát egyből lefagyott és indíthattam újra
Asszem ehhez hozzá kell mostantól szoknom...Más: T61-re lehet majd win8-at tenni? Nem a béta hanem a végleges verzió érdekel!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
mitulabattyi #35326 üzenetére
Köszi, írtam is a hirdetőnek. Megpróbálok invertert szerezni és azt cserélni majd.
-
Chaser
legenda
válasz
mitulabattyi #35202 üzenetére
Valaki itt írta tán, hogy levették a régebbieket.
-
xcds
őstag
válasz
mitulabattyi #35181 üzenetére
Akkor nálam van elb@szva vmi. Pedig mielőtt frissítettem, ment rendesen. El is távolítottam, letöltöttem külön, feltettem újból, akkor se jó.
-
Peter M
tag
válasz
mitulabattyi #34971 üzenetére
Amikor még W500-al dolgoztam akkor gondolkoztam el rajta, W500 és Q-s procik találkozásáról 2 helyen olvastam volt egy db német és egy ebayes eladó ezzel szemben notebookreview fórumon több oldal jött h nem fog elindulni, az akkor még 60e procit így nem próbáltam meg. De ez több mint 2 éve volt így lehet h azóta változott a dolog.
Más: Hétvégén adtam még egy esélyt W520 és Optimus párosításnak, nem elkiabálni de úgy néz ki működik minden esetben (Quadro driverek rendben betölti minden program indulásnál) egy macera van az első váltásoknál be kell adni neki még egyszer a színkalibrációs profilt, 7végén megnézem mit szól ha mind2 (intel - nVidia) külön kalibrálom. (de nyertem néhány wattot reggel "kellemes" 13Watt fogadott power managerben /4mem foglalat, SSD+Winchester bár ő szerintem pihent/)
-
lakisoft
veterán
válasz
Linkelnél ilyen jellegű külföldi fórum postokat?
-
audi100td
nagyúr
válasz
Én is hasonlókat olvastam mint brd, illetve valaki írt olyat is, hogy belerakta és nem indult el vele a gép.
Ezért mondom, hogy hülyeség ezen agyalni, az ilyen 2,8-3GHz-es c2d prociknak már lenne értelme, de ha egyáltalán találsz, rámenne annyi lové, hogy az árából i5-ös gépet veszel.
brd: "Ami elbír egy 35W TDP-s CPU-val alulfesz' nélkül, az elbír egy 45W TDP-s CPU-val alulfeszelve."
Ha el is indulna a gép és a hűtő is elbír a procival, lehet hosszútávon rámenne az alaplap tápáramköre, szerintem ez már sufnituning kategória.
-
Rez_Grof
őstag
válasz
mitulabattyi #34965 üzenetére
És szepen megfőződ a notit a Q-s procival, már ha egyáltalán elindul a deszkában.
Fura dolgokat tudnak ám a Thinkpad BIOSok -
brd
nagyúr
válasz
mitulabattyi #34965 üzenetére
Próbáltad, kezeli a BIOS is?
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #34962 üzenetére
Az valóban nem mindegy, de hol láttál te eddig quad core 2-vel szerelt ThinkPad-et?
-
Chaser
legenda
válasz
mitulabattyi #34902 üzenetére
Az jó ha cpu-t pasztáznám. WWAN ready is, most láttam saját szememmel. Nem tudom az EC kioldónak mi baja lehet. Ha elviszik a T60-amat rendelem is bele az affs panelt
-
Gondwana
addikt
válasz
mitulabattyi #34792 üzenetére
(Biztos, hogy LOCAL SETTINGS alá írtad, és nem Current User alá? Csak mert nekem asztali gépen, UltraNavos billentyűzettel is működik, ott épp Operát nyit.)
-
Tikakukac
titán
válasz
mitulabattyi #34645 üzenetére
Van még T9600-as procival is
-
noorbertt
őstag
válasz
mitulabattyi #34632 üzenetére
Esetleg megtudod kérdezni h ismerősöd szerint hatásos e? Mert akkor berendelek max..
-
kulcsari
csendes tag
válasz
mitulabattyi #34607 üzenetére
Át állítottam de nem jó és kivettem beraktram kikapcsolás bekapcs után de nem megy így se
elvileg megy a preform reset -
Chaser
legenda
válasz
mitulabattyi #34597 üzenetére
Lemérnéd nekem a géped paneljának méretét? Találtam pár infot, nem tudom melyik az igaz.
-
Gondwana
addikt
válasz
mitulabattyi #34489 üzenetére
Röviden: nem!
Hosszabban: neked nem az a fő akadály, hogy amúgy ugyanolyan sorrendű, de 30pines csatlakozód van az X200s-ben, hanem szintén 40pines, de teljesen más sorrendben vannak az egyes lábak a panel elvárásaihoz képest (ha pedig belepróbálod és beküldöd neki a háttérvilágítás 12V-ját valamelyik LVDS ágon, akkor utána lehet meglepődni, ha az a panel utána valaha bármilyen körülmények között tud bármilyen képet produkálni. Ha olyan átalakítót találsz, ami a lábak sorrendjét variálja jóóól át, az már esélyesebb, de az nem így kellene, hogy kinézzen - vagy többrétegű NYÁK, vagy sok-sok tyúkbél/átkereszteződő kábelek. Ha pedig WSXGA+ kijelzős az X200s, akkor bónuszként a szalagkábel csatlakozója a kijelző alján van, nem a tetején, tehát még hosszabbtani is kell a drótokat. -
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #34483 üzenetére
...
-
Francia91
veterán
válasz
mitulabattyi #34224 üzenetére
Nálam 23-26 között van a szoba. Jó öreg vályogocska
-
Tim82
félisten
válasz
mitulabattyi #34215 üzenetére
Már T41-ben/T41p-ben/R50-ben is volt (még másfél-két évvel a T43 előtt).
Egy dolog ami kevésbé jó, mint a hp n volt (xp n volt), hogy lassú a hibernálás le állás és újraindítása is...de ez win7 problem.
Öööö, nekem T60-on kifejezetten gyorsan visszajön (Win 7 32 bit + SSD), barátnőm T42p-jén meg halál lassan (XP + HDD).
Még egy OFF kérdés: 1080p hd filmet mivel lehet normálisan lejátszani?
Media Player Classic Home Cinema, esetleg VLC vagy mplayer.
-
Tikakukac
titán
válasz
mitulabattyi #34211 üzenetére
Nekem majd lesz, de kell az AFFS panel első körben. Utána eladom a mostanit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest