Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
alfa mestertől tudnék hozni T500-at 80-ba
T9400
4GB ram
160HDD
1680x1050
3650VGA
2-3 óra akkuvélemény?
-
sagit
veterán
válasz
Chaser
üzenetére
wwan nem kell, úgy is eladnám
2510p-be vettem és az is a nyakamon van, csak még nem hírdettem meg
dokkolót se használná ki szerintema ram mondjuk olcsó, azzal nem foglalkozom
viszon instant 15-öt rá kellene költeni, a tiéd jól hangzik, kár hogy lecsúsztam róla
audit100: nem nagyon láttam még annyiért ati-s t400-at de majd figyelek

-
sagit
veterán
Venném azt is de 50-be ment el a 2510p és így is hozzárakok 30k-t neki.
A kisasszony ezt se szívesen fogadja el, szerencsére nem lehúzós.És a T500 is elég lesz neki.
80k-ért olyan ajánlatot kaptam hogy:
1680*1050
256 ati
webcam
2 gb ram
wwan
2 órás pana akku
dokkoló
angol billvinyó nélkül
szerintetek?
-
sagit
veterán
Egy kedves fórumtárs linklet egy általa árult T500-at.
4 gb ram + 2 gb turbo memory
Ez a turbo memory mi a fene?opeter87: jogos, ez is előrelépés lesz jócskán az u7600 hoz képest
am a 3 mb cache és a 6 mb cache között hol tud kijönni a különbség?A dedikált gpu pedig jó lesz ha kedve szottyan játszogatni. Az előző x3100 erre teljesen alkalmatlan volt és a 4500 MHD se túl acélos azért.
-
sagit
veterán
válasz
audi100td
üzenetére
Komoly munkára ne gondoljatok, csak amiket felvesz a gépével FHD-ban azokat a videókat vagdosná... stb...
Hobby szinten csak, viszont nem akar éveket várni rá ugye.
T400 és T500 is van aprón 80k körül ahogy látom, W500 nem nagyon van hirdetve. Mennyi felárat érhet meg a videóvezérlő?
Hordozva nem lesz mint kiderült. Azért vettem neki a 2510p-t hogy azt majd cipeli, lévén az 1,3 kg. De nem így történt. T500-ra kellene rábeszélnem. 1680*1050-es modellre.
Chaser: Neked is köszi a választ. Nethez bőven elég a 4500MHD, játékra meg ott lesz a dedikált. Vágásnál nem tudom milyen szoftver tudná kihasználni a 3650-et vagy a V5700-at. Erről nincs valakinek tapasztalata?
8 Gb bővítés alap lesz mert olcsó, ssd is lesz rendszernek. Milyen HDD Caddy-t kapni ezekhez a TP-hez?
Utánygárytott előlap nélküli nem játszik. Azokkal már 2* is befürödtem. Eredeti, vagy illeszkedő kellene max 20 dodó környékén. Nem akarom elkapkodni a vásárlást, addig odaadtam neki az asztali gépemet.Jó gépet akarok kifogni. Van típushibájuk? (mint pl 6930p-nél a fedél tartó elkopása)
-
sagit
veterán
Sziasztok
Tegnap megvették barátnőm HP 2510p-jét. Sajnos kevés lett neki az U7600-as proci. Illetve mivel nem hordozza annyit mint gondoltuk visszaváltana nagyobb notira.
HP 6910p/6930p-ben gondolkodtam én, de mutattam neki egy T400-at neten és nagyon megtetszett neki.
T500 is érdekes lehet.Ami érdekelne:
-Melyikhez olcsóbbak az alkatrészek?
-Dedikált Ati GPU-sat szeretnék venni neki, kicsit tudjon játszogatni ha olyan kedve van. Nem kell attól tartani hogy az ATI GPU-s gépek előbb elhaláloznak?
-Heti pár alkalommal FHD videókat szerkezdgetne, kellene erős proci. T9400-tól felfelé gondolkodom. Az elég lehet?
-Mennyire hangosak és mennyire melegednek?Így első nekifutásra ezek lennének amik érdekelnek. Illetve ha valaki el akarja adni a T400/500-át írjon privit.

-
sagit
veterán
válasz
MrSealRD
üzenetére
Eléggé "nyeklős-nyaklós" az a bill nem?
Illetve lehet nagyobb felbontással kérni vajon?
Dokkoló hiánya nagy mínusz lenne ha megengedhetném magamnak, illetve az integrált ram is.
Mekkora akkukkal lesz elérhető?szerk: 1600*900-as a kijelző, nemtudom miért hittem azt hogy 1366*768, talán a sima X1 miatt
-
sagit
veterán
válasz
Chaser
üzenetére
nem találok, link pls
Iscariah: én ugyan nem thinkpad-en hanem elitebookon használom de a gyorsabb ki-bekapcsolás, gyorsabb sleep miatt illetve a jobb akkuidő miatt én már nem szeretnék visszaváltani ha nem muszáj
csak a hivatalos vga drive hiányzik, remélem lesz 4500mhd-ra is, addig marad a moddolt win7-es hibátlan opengl 2.1-el
-
sagit
veterán
válasz
azbest
üzenetére
elég lenne ha a flash működne 720p-ig frame dropp nélkül 20-30%-os proci mellett
mkv-t sosem nézünk a gépen, a divx-ek meg eddig is hibátlanul mentek
erre elég lehet? 11,6 dolláros ár miatt tetszik igazából
-
sagit
veterán
válasz
azbest
üzenetére
Sajnos karcsú proci van mellette ( U7600 )
Ezért az 1080p esélytelen, win8 driverrel próbáltam, nincs változás, am 10.2-es flash-el érezhetően jobb volt csak chrome-ban nem tudom hogy kell downgrade-elni.Ez a broadcom móka ami az aláírásodban van müxik win7 x64 alatt? BCM 70012 nem jó? Az ugye jóval olcsóbb lenne.
-
sagit
veterán
Nem tudtok win7 x64 alá valami moddolt x3100 drivert amivel nem kakilja össze amgát a gép a 720 youtube-tól?
-
sagit
veterán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Jogos.
Eddig az alatt az 2 hét alatt mióta használom a W8-at nem használtam Open GL igényes alkalmazást.
Most hírtelen nem is volt más a gépemen csak a jó öreg CS 1.6 ami természetesen nem ment Open GL módban.
Kis guglizás után találtam egy moddolt W7 drivert amivel már működik is. Azért reméljük hogy lesz hivatalos update is.
Így most Open GL 2.1 kompatibilis lett.
-
sagit
veterán
válasz
fi:zi'k
üzenetére
Arra nem, viszont így se drága:
"Azon felhasználók, akik korábban vásárolt eredeti Windows 7, Windows Vista vagy Windows XP rendszerrel rendelkeznek, szintén kedvezményesen frissíthetnek Windows 8 Pro rendszerre. A Windows 8 Pro frissítés letölthető verziójának promóciós ára 9 000 forint"
audi100td: a win8 magától felismerte a 4500MHD-t nálam, teljesen hibátlan a működése
sőt még az x3100-al is simán megy barátnőm gépén
-
sagit
veterán
-
-
sagit
veterán
Sziasztok
Ismét a véleményetekre lennék kíváncsi:
Adott a gépem 2*2 gb ddr2-vel, ramonként 16 db 128 mb-os chippel
Na most ezt a 2 modult le tudnám cserélni 1*4 Gb-re amin 8 db 512-es chip lenne.Fogyasztásban mérhető lenne a különbség?
Illetve 5100-as intel wifi-m van, melegszik mint az állat... Ezzel lehet valamit kezdeni? Nincs másik típus ami nem melegszik?
-
sagit
veterán
válasz
Shatterstar
üzenetére
rendesen zenét hallgatni szerintem semmilyen notin nem lehet
bocsi az offért -
sagit
veterán
Sziasztok
Valakinek régebbi gépnél nem volt olyan problémája hogy a gyári vinyó helyre rakott ssd-t, az odd helyére pedig hdd-t és együtt nem ismerte fel őket a gép mert mind kettő master volt?
Konkrétan egy HP 2510p-ről van szó, és azért ide is írok hátha van valakinek valami ötlete

-
sagit
veterán
136,94 $ =~ 31k
ha a legolcsóbb 667-es ramot nézem az már van 25k körül is
a legolcsóbb 800-as 30k, de akkor már inkább a patriot
-
sagit
veterán
Nekem írt ez a hirdetésem miatt, azonban tényleg drágák ezek a ramok. Most a 23k-s ssd után át kell gondolnom még párszor hogy kell-e nekem a sok ram.
-
sagit
veterán
Sierra MC8775 WWAN kártyában van GPS vevő vagy nincs? Nem tudjátok?
-
sagit
veterán
válasz
audi100td
üzenetére
csak azért akarom váltani a 2530p-t mert kevés a felbontás
jók a szemeim még![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
drága lehet egy ilyen kijelző?
sutszi:mindkettőben intel 4500MHD van ha jól tudom, és az már megbirkózik a flash-el
elég is nekem9 cellás akku nem probléma, most is az van
megszoktam márx200 nem odd nélküli masina? hogy lehet akkro ssd+hdd-t megoldani vele?
-
sagit
veterán
sziasztok
olyan thinkpad kellene ami megfelel az alábbi kritériumoknak:
14,1" alatti vagy akkora kijelző
1440*900-as WXGA+ felbontás
7-8-9 óra üzemidő wifivel, netezve közepes fényerőn
ssd+hdd kombó kialakítható legyen ( cd helyére megy hdd, a gyári helyre meg ssd)
ddr3 de ddr2 is jó ha nincs más
processzornak a jelenlegi SL9400 is megfelel nekem, de ettől ne legyen gyengébb
gpu mind1, flash-t gyorsítsahasználtan venném, 100-130k
van ilyen?
-
sagit
veterán
-
sagit
veterán
válasz
cadeyrn
üzenetére
olvastam is, de beszerezhetetlen már, pedig nekem ő is megfelelne...
vajon miben különbözik a két laptop? szerintem kb annyiba hogy i3-al is szerelik az x121e-t
de újan ~100k-ért mindenesetre nem rossz szvsz, és mire meg si tudom venni ( bő 1 hónap) talán kicsit mérséklődik... de ha nem max várok még 1 hónapot.. nem sűrgős -
sagit
veterán
üdv
még mindig thinkpadet vadászok... volt esélyes a t60/t61 széria illetve a t400
keretnek 100k lenne... de találtam egy ilyet: x121emég thinkwikin sincs fent, ezért nem hiszem hogy valakinek lenne véleménye de hátha.
A konfig teljesen megfelelne nekem és igen tudom hogy ez nem "igazi" thinkpad de strapabíróbb mint 1 netbook az tuti
a rendelés nem para, osztrákba van rokon...
szóval véleményeket várok akár specifikációk alapján!

-
sagit
veterán
válasz
audi100td
üzenetére
Ha kukázom az asztalit akkor a laptopnak kell lennie a házimozi agyának. A pc-m hdmi+optikai kábellel látja el ezt a feladatot. Ha tényleg megoldható ezekkel a hd akkor max veszek egy usb-s hangkarit amin van optika. Egyébként a kicsi kijelző nem para, könnyebben tudnám vinni magammal

-
sagit
veterán
válasz
audi100td
üzenetére
igazából ha már veszek akkor lehet az asztalit kukázni kéne és elég lenne 1 TP+dokkoló otthonra... ha pedig ez lesz akkor a 150k-t sem sajnálom rá...
viszont akkor olyasmi kéne ami nem fossa össze magát a flashtől/1080p-től ( játszani nem játszok az nem lényeg) csak a win7 működése legyen kifogástalan

am egyik modellben sincs SPDI-F?
am az X széria még fajább? tényleg nem vagyok nagy mágus ebben a témában, csak egy olyan laptopot szeretnék ami nem hullik szét 1-2 év múlva mint anyám "fusija" .... és nem kell rá vigyáznom mint egy hímestojásra

-
sagit
veterán
válasz
franc0
üzenetére
még csak nézelődök, kb 1 hónapom van a döntésre

t61-ből az nvidia karisok hullanak? erről mit lehet tudni?a T61p-nél is fennáll ez a hiba? ( ha fennáll egyáltalán) Nem volna rossz azért ha ki tudnám kötni hdtv-re és az 1080p menne vele ( bár ritkán nézek full hd filmet)
ilyen dokkolót is szerválnék természetesen, ahogy látom azon van DVI amit gondolom gond nélkül lehet HDMI-re kötni ( nem baj ha nem viszi a hangot, elég a kép)
-
sagit
veterán
erről vélemény?
elég jónak tűnik nem? ( dokkolóval 60k)
-
sagit
veterán
-
sagit
veterán
válasz
audi100td
üzenetére
jólvan, mondjuk még 1 hónap tuti vissza van a vásárlásig csak időben nekiállok tájékozódni

akkor abból a pénzből amit procira költenék inkább szerválok valami 64 gb-os ssd-t
ilyen ultrabay bővítőről tapasztalatok? mert akkor a hdd-t oda átraknám.... optikát alíg használokés köszönöm a segítséget

mobileman: nem vagyok nagy thinkpad guru csak azért tetszettek meg ezek a laposok mert elég strapabírók és csak hurcolni kéne második gépnek..arra meg tökéletes lenne
a T60-T61 közt mik is a fontosabb különbségek?
-
sagit
veterán
sziasztok
Egy Thinkpad T60-ba gondolkodok. Érdemes upgradelni a procit benne? Amit kinéztem abban t2400 van .. nem lesz az gyenge win7 alá? t5xxx vagy t7xxx-es széria? más is bele megy a laptopba? am ha jól tudom a t2xxx sorozat nem támogatja a 64 bitet ugye?
lehet egy ssd berakásával többet gyorsulna a gép?
esetleg egy t60 helyett más alternatíva 100k alatt?
előre is köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)