Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
all6atos
tag
válasz all6atos #37319 üzenetére
Hello újra!
Beszéltem a tulajjal, jótállási jegy úgy tűnik nem lesz... Tudom, hogy megy a gariztatás, de jeggyel tovább él a garancia, meg azért csak jobb, ha van, nem?
Küldött PwM-es képet az akksiról:
DC:47.52 Wh
FC:47.43 Wh
RC:53.23 Wh Ez elég érdekes, SW hiba, vagy az akksi jelez vmit rossuil?(Töltöttség 100%, 102 ciklus, LGC, ~2 éves)
Nektek mi a véleményetek?
Üdv.
-
btudos
nagyúr
válasz all6atos #39488 üzenetére
Kellemetlen Sajnos kétségtelenül igaz hogy "ez a Thinkpad már nem az a Thinkpad", bár számomra továbbra is a legmegfelelőbb. Amire kíváncsi lennék, majd megkérdezem édesapám, hogy a T530 hűtése is ilyen pocsék lett-e, vagy az normálisabbra sikerült.
Bár érdekes módon nálunk nem produkált ilyen extrém melegedést az i5 az integrált GPU-val a T420-ban. (mondjuk nem is méregetem direktben meghajtva, csak a normál felhasználási körülmények között, de ott se volt semmi irreálisan meleg)
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
brekiisti
tag
válasz all6atos #39503 üzenetére
Ha a paszta nem beton kemény száraz vacak én sem cseréltem volna le ha jól értem az írásodból.
Amellett meg továbbra is kitartok hogy ilyen szintetikus teszt jóval több hőt produkál mint te normál körülmények közt valaha is fogsz.
Szerintem ez a hőmérséklet para kezd átcsapni pánik hangulatba de tudom ezzel megint parázs vitát szítok elnézést előre is érte
Másrészről ha bárki is procit bont még gar szervizben is az intel nem veszi vissza
[ Szerkesztve ]
-
brekiisti
tag
válasz all6atos #39508 üzenetére
Ebben igazad van hogy munkagép de nem tudom lehet bennem van a hiba de nekem nem volt gondom ennyire semmivel T60p m meleg volt kb 80 fok de nem zavart mert csak játéknál volt
A T400 am ATI val is hasonló de csak ha játszok vele.Az alapvető designe munka gép de pls amit mondasz egyéb szimulációk és autocad stbre a W van a T az busines machine.
Azt max valaki megcáfolja ha valaki jobban tudja
-
-
Tikakukac
titán
válasz all6atos #84517 üzenetére
És ez most miért is fontos?
Azért mert ha nem azonos órajelen nézed a különbséget, kb adtál a sz@rnak egy pofont.
De ha tévedek javíts ki.
Megtettem. Ha generációkat akarsz hasonlítani légy pontos. Ha gépekbe szerelt változatokat akkor azt írd, de ne jelents ki általános dolgokat, mert nem jól sül le.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz all6atos #84521 üzenetére
Bocs, én meg azt hittem, hogy éppen hülyeséget írtál le és mertelek javítani. Ismét bocsi, legközelebb hagyom.
LattilaX: Nagggggyon rossz irányba mentünk Mobilban ezerszer másabb a paletta mint asztaliban. Asztaliban nagyjából (kevés kivétellel): i3 az 2 mag és 4 szál, turbo nincs
i5 az 4 mag 4 szál és turbo van
i7 az 4 mag és 8 szál turbo vanVan sok egyéb véggel is, amik utalnak erre-arra de kb. ez az irány. Na mobilban kb. minden van. Konkrét típusoknak menj neki, különben terjed a szokásos nagy igazságok halmaza, nekem meg ügyfeleknek kell elmagyarázni, hogy nem, hölgyem, nagyon nem ennyire egyszerű.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
metal01
őstag
válasz all6atos #86067 üzenetére
Prime 95/blend test, 4 szálon izzasztja a CPU-t, RAM-okat is megdolgozza. Annyira azért nem szeretem a Prime-ot, mert ez tényleg atomra hajtja a gépet, ami nem tesz jót neki. Én anno T400-nál használtam leginkább az alulfeszelés eredményének tesztelésére. Rögtön kibukott, ha valami nem OK. Mostanában ha tesztelem a hőfokot akkor a Cinebench-et szoktam használni. (HSM kollégától tudok a szoftver létezéséről, előtte nem ismertem ) Az is rendesen megdolgoztatja a gépet és szépen lehet a hőfokokat méregetni ott is.
Nálam a 2 heatpipe-os hűtés jobban bevált. Lehet, hogy a másik volt már régi vagy nem tudom, de sokat hozott a hűtésben.
Jelenleg ~értékek:
Idle: 33-38 fok
Net: 45-55 fok (függ persze attól, hogy mennyi lap van nyitva, megy-e flash az oldalon, YT, stb...)
Prime 95: Ahogy írtam megkarcolja a 90 fokot is, ha turbóval nyüstölöm)
Játék: Nem tudok nyilatkozni jelenleg. Nem szoktam játszani. Majd egy SC2-t megnézek turbóval. -
válasz all6atos #87215 üzenetére
hőfokot aida-val néztem. TPFC-vel a hűtőt maximumon hajtva (7) windows 10 asztalon, 1db böngészőfül, 1db idle víruskergető és 55 fokos a processzor a 22 fokos szobában.
cpu-t terhelve 100 fokra simán felugrik 20 perc alatt és büdös a gép. ennek tényleg ennyire melegednie kell pasztázás után? paszta arctic cooling mx-4A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Francia91
veterán
válasz all6atos #87343 üzenetére
Érdekes amúgy, mert más is írta már, hogy W520 esetében akkuról nem tudja kihajtani a gépet
A HP 8560W-ből akkuról is ki tudod hajtani a sz@rt, nem törődik vele, hogy most akkuról vagy"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
newmoonlight
senior tag
válasz all6atos #87377 üzenetére
És a HDD helyett (eleve) SSD-t használ a júzer? Akkor már jobb választás, mint a 420-as?
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
Francia91
veterán
válasz all6atos #87552 üzenetére
3G modemet pl nem bírtam működésre bírni, de a váltható grafika sem volt 100%-os, váltáskor párszor összeomlott a grafikus driver
T61-esen nálam sem volt gond, mert ott sem 3G modem, sem váltható grafika nem volt, sőt a T60p-men is hibátlanul ment a 8.1-es Windows. De ahol váltható grafika és 3G/GPS modem van, ott előjönnek a problémák...[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz all6atos #87559 üzenetére
Már nem érint a dolog, amúgy is pár program miatt is Win7-en kellett maradnom
A T500-astól megváltam, most egy HP 8560W van helyette, a T500 már kevés lett
Meg amíg a 7-est belaktam pikk-pakk, addig a 8.1-esnél majdnem mindent komlatibilitás módban kellett egyesével felrakosgatni, amit még úgysem tudtál, azt Eszközkezelőben betallózgatni a Windows-nak.... Legalábbis mikor kijött a 8.1-es, akkor még így ment a dolog..."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
newmoonlight
senior tag
válasz all6atos #87603 üzenetére
Szöveges értékelés: 19 pozitív, 0 negatív
Értékelés: 93 pozitív, 0 negatív
Szerinted?“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen processzort vegyek?
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Lenovo L15 Ryzen 7 5850 8 mag 16 szál Zen2 Radeon Vega 7 16Gb Ram Garanciával
- Lenovo L15 Ryzen 5 4650U Zen2 Radeon Vega 6 16 Gb Ram FullHD IPS Garanciával
- Lenovo X395 Ryzen 7 3700U Zen Radeon Vega 10 16 Gb Ram 512Gb NVMe Garanciával
- Lenovo E14 Ryzen 5 5500U Zen 2 Radeon Vega 7 16 Gb Ram Garanciával
- Lenovo Legion 5 Pro i7 12700h, RTX 3070Ti (150W), 16GB DDR5, 1Tb SSD, 16" 165hz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest