- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mustang28
tag
válasz
tototos #83612 üzenetére
Szia!
Én is ezen a vonalon indultam el a T430s-emmel, de az msata SSD melegedett! 50C körül járt mindig. Kivettem a PCi foglalatból,és átraktam egy 2.5" adapterrel a winchester helyére és ott már minden ok! Sajnos Caddy-t kellet így vennem, és az Ultrabay akksinak így annyi!
Nálad mi a helyzet?
-
mustang28
tag
válasz
donjohnson #83517 üzenetére
-
mustang28
tag
Sziasztok!
A T430s-en már ugye fogynak a dedikált gombok. Én használtam a T500-on a hibernáláshoz az Fn+F12-t.
Azt néztem a most zene a gépen, hogy esetleg a PM-ben be tudom állítani, hogy a Power gombra lemenjen hibernációba. Be is állítottam, de nem megy le, vagyis nem csinál semmit!Mi csinálok rosszul?
-
mustang28
tag
170W-os töltő baj, vagy nem baj?
Egyszerű iskola példa! Vagy egy robogó akksid, 12V 8Ah és egy busz akksid 12V 120Ah. Egy 12V-os izzó ugyan olyan intenzitással ugyan olyan fényerővel ugyan annyi hőt fog termelni mind a két akkumulátornál.(a busz akksi kicsit tovább bírja majd
)
A feszültség a lényeg, és a fogyasztó teljesítmény igénye. Ebből a szempontból lényegtelen az hogy egy töltő 65W, vagy 170W.
Inkább az lenne a lényeges, hogy a W510, W520 stb aminek kell a 170W-so töltő abban ne tudd bedugni a 65W-os kis csóridat!
-
mustang28
tag
válasz
FoxiestFox #82500 üzenetére
Pedig nincs rajta már fólia...
Műszaki szemmel, 5-6 mm-rel távolabb kellene lenniük egymástól.
Se a kamera, se a világítás nincs a közép pontban, így nyugodtan lehetett volna széjjelebb vinni egymástól.Ádám
-
mustang28
tag
válasz
Tikakukac #81996 üzenetére
Félre ne értsétek! Erősen használt gépről van szó!
Amikor már feltelepítettem a gépre HD sentinelt akkor már vagy 10-15-ször újraindítottam a gépet!1 év gari van még rajta. 100k-ért vettem. i5 3320M, 4gb RAM, 1600x900, 320Gb Hitachi, világítós bill(nem magyar) 2 akksival ultrabayben is van. Jó vétel volt szerintetek?
Az én szememet nagyon zavarja, hogy karcos az LCD hátsó borítás. Ebay-en 20k-ér van új eredeti. Lehet lecserélem. A zsanérok nem tartanak olyan jól azt meg szeretném a szervizel lecseréltetni!
-
mustang28
tag
-
mustang28
tag
Sziasztok!
Vettem egy T430s-t, még barátkozok vele. Slim 320Gb winchester helyett szeretnék egy SSD-t. Msata-ra gondoltam. Nincs Caddy-m az optikai meghajtó helyén is akku van. Arra gondoltam hogy veszek bele egy ilyen SSD-t, és a HDD megmarad háttértárnak. Régen volt oprendszerem HDD-n. Úr isten milyen lassú!
Ki kell vennem a 3G modemet, csak az az egy msata hely van a T430s-ben?
Másik, T500-ról nyergeltem át,és nem találom, hogy hol kell kikapcsolni a touchpadot! Vagy csak BIOS-ban lehet letiltani? Fura ez a bill. Jó-jó ez a világítós cucc, de hiányoznak a jó öreg megoldások!
Még egy: 2016 12.31-ig garanciális. Melyik szerviz cserélné ki nekem a kijelzőt, meg a zsanérokat? A zsanér nem az igazi nem tart úgy, a kijelző két szélén meg párhuzamos csíkok vannak. Olyanok mint ha karcok lennének, de annyira párhuzamosak, hogy nem lehet karc!
A szerviz kér számlát? Mennyire firtatják, hogy nem az eredeti bill. Előttem cserélte ki a srác. Eredetileg angol bill volt benne.
Köszönöm a segítséget!
-
mustang28
tag
válasz
Chaser #81357 üzenetére
Sziasztok!
Vettem egy W510-et Chaser mester sugallatára. T520-at akartam, de a gyengusz video kártya miatt ez lett a legjobb megoldás most!
Szeretném újrahúzni a gépet végre jogtiszta windows-al, usb telepítéssel, de mivel nincs beleintegrálva a windows-ba az USB driver-e nem akar elindulni a telepítés. Azt írja nincs telepítve az USB driver cseréljek lemezt a telepítéséig, majd folytassam a win telepítését. Hiába mutatom meg neki a driver-t nem ismeri fel, így megakadtam!
Ti hogy csináljátok itt az elején?
Kérlek segítsetek!
Köszönöm!
ádám
-
mustang28
tag
Igazad van, de egy eladót hogy veszel rá, hogy olyan programot telepítsek a gépére amit azért nem 5 perc feltúrni, és tesztelgessem alkatrész modellezéssel.
Olvasgattam néhány fórumot, ott megfelelőnek írják.
Van gond a T520-al? Ismert hibák, gyengeségek? T500 után csalódás? Én nagyon szeretem a T500-ast.
Ádám
-
mustang28
tag
Sziasztok!
Rég jártam erre!
Tervezek venni egy T520-ast. Mi a véleményetek egy intel Core i5-2520m Intel HD 3000 kombóról 1600x900? Tudok ezzel Inventorral (2013) rajzolni? Gondolom az Nvidia jobb lenne, de most csak ez van! Játékra nincs szükségem, csak munka+netezés. Van most egy T500-am, de azt Apunak akarom adni.
Köszi
Ádám
-
mustang28
tag
Na szuper!
A sokadik fel és le telepítés után sikerült végre! Most 100/100%-os az SSD a Hdsentinel szerint!
Köszönöm a segítséget nektek! (itt mindig van megoldás!)
-
mustang28
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek! Ma újratelepítettem a T500-at. System update-tal felraktam amit akartam, és a Bios updater-t is. Nem tudom használtátok e már. Win 7 64bit települt egy OCZ Vertex 3-ra. A telepítés előtt nem volt semmi gond az SSD-vel de most a HD sentinel azt írja a TRIM nem aktív. Ellenőriztem, és gép szerint be van kapcsolva. AHCI-re állítva BIOS-ban. A kondi 80%-os. Ezt írja a sentinel "Az SSD TRIM funkciója támogatott de inaktív. Javasolt az operációs rendszer, lemezvezérlő vagy annak illesztőprogramjának frissítése az optimális teljesítmény eléréséhez."
Ha valaki tud kérem segítsen.
Köszönöm előre is!
-
mustang28
tag
válasz
buvartacsko #43561 üzenetére
Jujuj! Nem kell az olaj, így is "tüzes" mostanában a topic!
-
mustang28
tag
-
mustang28
tag
válasz
THomas007 #43298 üzenetére
Nekem is így halt le a T500-ban a WWLAN Kártya. Egyszer csak sz@rakodott, utána meg csak csipogott, ahogy te leírtad! 1 perces szünetekkel, az eszközkezelőben hol volt,hol nem! Hardver hiba lesz! Nem hinném, hogy kábel szakadás lenne. De lehet brekiisti-nek lesz igaza!
-
-
mustang28
tag
válasz
mutyuru #43024 üzenetére
Apósomnak most telepítettem a Win7-et a T42-re! 1GB RAM, 1.7-es a proci! Google Chrome-mal olyan gyors, a böngészés, hogy meglepődtem! Kis elnyűhetetlen! Pedig Ő azt a gépet 5 éven keresztül hordta oda-vissza Gyöngyösről Pestre! Nem dokkolóval használta, hanem a gépet. A billzet olyan szinten megkopott, hogy az ujjaival egy kis gödröcskét koptatott néhány betűbe! Nagyon kemény! És még mindig tökéletesen ,műxik, csak a 40GB-os vinyo korlátozza le egy picit!
-
mustang28
tag
Nekem sincs tapasztalatom, csak kinéztem én is a neten! Engem is érdekelne ha vett már valaki!
Én is egy sennheisert vettem a páromnak a telefonhoz, de még mindig nem az igazi, mert nem fültokos, hanem csak fülbe illesztős, és attól ne várjunk sokat! Neki is HTC-je van és a gyári azért hagy kívánni valót maga után+ Olyan nagy, hogy az én fülembe is alig fér bele.
-
mustang28
tag
válasz
RumbachSándo #43014 üzenetére
Szia!
Jó lesz! Nekem T500-am van és ahogy a kolléga én is egy HTC fülessel használom, ami már a kombinált Jack dugós, és minden probléma nélkül működik, csak a mikrofon nem megy ugye. A telefon viszont simán működik a régebbi fülesekkel is, tehát nem lesz gond. Használd nyugodtan.
Ez is már a kombinált dugós, csak adnak hozzá átalakítót a régi gépekhez.
-
mustang28
tag
-
mustang28
tag
Ha valakinek lenne egy ilyen billentyűzet elfekvőben keressen meg privátban!
szerk:Jó még a régebbi IBM-es változat is!
-
mustang28
tag
válasz
audi100td #42739 üzenetére
Ok! Próbáltam közben manuálisan is ! Végigfut a telepítés varázsló, és kérdi, hogy restart? Hát persze... mondom én de újraindítás után is semmi! Nem találom a programok között sem, és az aksi ikon se jelenik az alsó tálcára. Lehet egy régebbi verzióval kellene próbálkoznom?
-
mustang28
tag
Van ötletetek miért nem megy a PM a T42-őn Win7 alatt?
System Update-tel telepítettem, de nem megy!
-
-
mustang28
tag
A T61-en miért nem jelzi ki az AIDA64 a venti sebességét? Próbáltam a Extreme Edition-t is meg a Business Edition-t is!
-
mustang28
tag
Tud valaki segíteni:? Telepíteném tovább a T42-tőt (2373-6YG) de nem megy az ethernet, se a hálózati vezérlő
-
mustang28
tag
Van ötletetek arra, hogy most telepítem a T42-tőt, tudom a BIOS, és a POWER-On jelszót, de nem tudom kikapcsolni!
Szerk: mert céges gép volt és most már felesleges ez a sok kód!
-
mustang28
tag
-
mustang28
tag
Ok! Köszönöm a válaszokat! Akkor rendben lesz az az SSD!
-
mustang28
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged