- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz
V.Stryker #125393 üzenetére
T480 belső akkuja 24Wh újan, ha korlátozod 80%-ra a töltését (élettartamnövelés), 19Wh. Ez mellé 61++ külső akkut kell szerezni, az még 72Wh (57.6Wh ha 80%). Nálam ez a párosítás rendszeresen 10h fölött teljesített.
Álljon itt az is, hogy ez a 80%-ra limitálás nem sokat ért nálam: 30Wh maradt a 72Wh-ból nem egész négy év használat alatt. -
Gondwana
addikt
válasz
Narxis #124827 üzenetére
Nálam T480-on, ugyanazon a gépen régebben Win10-en rengetegszer kihagyott betűket, vagy csak késve jelent meg, amit begépeltem, linuxon meg semmi hasonló = nem hardverhiba (a szoftverbe meg nem lehet belerúgni, de a szoftvermérnökbe se, aki itt egy bangladesi freelancer lehetett).
-
Gondwana
addikt
válasz
ricsip #124744 üzenetére
Mi ez a feltétlen bizalom a corporate reasonability nevű fantáziában? Egy update után nem lehetett se akku-állapotokat látni, se töltési küszöböt állítani, most már valamicskét visszaadtak. T480-on már mindkét akkuhoz megint lehet töltési limiteket állítani, de adatokat listázni csak a belső akkuról tud, a külső akkut csak linux alatt látom. Batterz Gauge Reset nincs többet. Hamarosan úgyis "új" T480-at pakolok össze magamnak, azon majd megnézem, mit tud a Vantage Commercial.
-
Gondwana
addikt
Nosztalgia ON: amikor még az X32-ben passzív átalakítós CompactFlash memóriakártyát hajtottam... Sznobság volt, mert a 16GB Transcend, ami full SLC volt (és tényleg gyors is), akkori 150€ volt Szingapúrból. A CF még mindig jó, az X32 is megvan, de BIOSig se jut már el.
-
Gondwana
addikt
válasz
vicze #124387 üzenetére
X280 is gyorstöltős - kár, hogy nem bírta túl sokáig a gyári (LG) akkuja.
Volt itt szó az eltűnő akkutöltés-limitekről, nálam is eltűnt. De most ránéztem, és 10.2406.36-os Lenovo Vantage megint engedi a T480-am mindkét akkujának limitálását, a régen beállított 80% limiteket is megtartotta.
-
Gondwana
addikt
válasz
donjohnson #123931 üzenetére
MikroSD nálam nem opció. MLC 3D VNAND tudtommal még nincs a piacon. TLC/QLC-re pedig még saját részre se fotózok, de másnak még kevésbé. Ha egy negatív laborálásnál fényt kapott, azzal 36 kockát lehetett bukni. Egy Schrödinger-mikroSD-vel párezret is.
Csak belső olvasó opció. (we build it in)
Akkor maradok a T480-nál, kár, hogy 2560x1440 kijelzővel csak ez a szerencsétlen Kaby Lame i7-8550U elérhető, pedig gyakorlatban az i5-8350U gyorsabb lenne - később throttlingol.
(De azért köszi, hogy foglalkoztál a kérdésemmel) -
Gondwana
addikt
válasz
McJoker #123922 üzenetére
Szabvány USB-C-ből is van, ami 5V, 9V, 12V, 15V és 20V DC. ThinkPadekhez csak ez utóbbi jó. Egy időben olyan powerbankot kerestem, ami ki tud adni 20V DC-t, de overkill lett volna, mert kapott a T480-am egy 61++ külső akkut (pont akkoriban szórták sokfelé bruttó 22.000-ért darabját)
-
Gondwana
addikt
-
Gondwana
addikt
Nálam a T480 tud 10 óra fölött egy töltéssel, mondjuk, videóvágáskor inkább csak 5-8h, mechanikus dokkolón ül most is (40AH), a kijelzője tudja az sRGB-t, igaz, a 300nitből csak 297nit, de az elég egyenletesen, i1 szerint, 2560x1440 felbontáson. Egyedül a benne lévő T470-hez való (nem fehér LEDek, hanem tarkák) billentyűzet tud időnként köszönés nélkül kikapcsolni, de a trackpoint ilyenkor is megmarad, meg a dokkról az Ultranav Traveller is - amin még van beágyazott numpad, hogy ne kelljen a Win+. kombóval speckarakterezni, hanem legyen Alt+ASCII is. Megértem az örök keresés nyughatatlanságát, és örülök, hogy kiszállhattam belőle. X201 Frankepadok után így is rengeteg a kompromisszum.
-
Gondwana
addikt
-
Gondwana
addikt
Viszont azt a Type-C-t érdemes letesztelni váráslás előtt, mert valamelyik inteles nagyonokos (azt se a Pongor Gy. vizsgáztatta) kitalálta, hogy a Thunderbolt kontroller flashchipjébe kell logolni minden plug/unplug eventet, ami soknál szétírta a flasht, röviden: nem működik. A T480-akra még jellemzőbb, mert minden töltőbedug/töltőkihúz is logolva volt.
-
Gondwana
addikt
válasz
cigam #114246 üzenetére
W500 kapcsán pont ma volt erről szó, nálam is van egy, amiben az Ati lehalt, szintén Thinkpad logóig jut, oda-vissza cserélgetéssel minden más működik más gépekben, az utolsó bebootolása is úgy történt, hogy valamihez kellett volna az Ati, és a fixen intelen használt grafikát két kattintással átváltottam - volna, ha nem merevrefagyással meg azótanembootolással válaszolt volna. Estére én is kipróbálom a sámántáncot.
Szerk.: közben (WriteOnly More SET ON) nem láttam, hogy nálad más okozta
-
Gondwana
addikt
válasz
bzolika10 #112964 üzenetére
Nem T470, hanem T570, de valahol rokonok: asszonypajtás kapott tőlem ilyen vasat, csak közben kiderült, hogy a SATA/NVMe csati elköszönt az alaplaptól. Utána az is meglett, hogy ezeknél a vasaknál ez tömeges. A történet vége: a WWAN slotba se lehet NVMe SSD-t tenni (pedig akadt otthon ultrarövid méretű Samsung pm991 is, nem csak pm981 - ami persze 2280), csak NGFF SATA mehet bele, úgyhogy 2240-es MLC Transcend lett a vége.
-
Gondwana
addikt
T480 a téma, de másnak is segíthet ez az infó. Sok szó esett itt mostanában a TB dokkolás mélytorkozásairól, amit eleinte furcsálltam, mármint, hogy én meg miért maradok ki belőle - 40AH (Pro-nak nevezett) dokkolóval használom a gépet a cégben. Régebben, még a dokk előtt ugyan beesett néha olyan, hogy a gép elvesztette a billentyűzetét és csak a trackpoint maradt működőképes, de egyszer csak ez is megszűnt. Amit akkor nem tudtam, hogy ez egybeesett azzal, amikor letiltottam a touchpadet.
Nos, a múltkorjában valamiért visszakapcsoltam, és lám, egész múlt héten, mint a torkosborz - vagy el tudom menteni, amin dolgozok, vagy nem, óránként New Hardware jingle, meg Hardware Removed jingle, időnként csak az USB billentyűzet tűnt el, időnként minden, a legszebb az volt, amikor se egérről, se trackpointról, se touchpadről nem fogadott el kattintást, de az egérkurzor mozgott, a billentyűzetet lehetett használni. Nos, ennek vége:
Ismét kikapcsoltam a touchpadet és megint úgy duruzsol minden, mint előtte az X201 Frankenpadomon. Öjömbódottá' -
Gondwana
addikt
válasz
Picco #112583 üzenetére
Alaplapi SATA/NVMe csatlakozó? Vagy az csak a T570/P51 betegsége? (Mármint, hogy kétféle gép van, amelyikben már leszakadt a forrasztása, és amelyikben hamarosan le fog)
Numpad: a 20-as generáció után kihalt, ami szerintem jó volt: JKLUIO az 123456, a T480-on már nincs lehetőségem alt+asciikódozni, lehet szenvedni charmappel.
-
Gondwana
addikt
válasz
FoxiestFox #112576 üzenetére
Pláne a FullHD W520/T520, azok a panelok TN ellenére is egész vállalható képet tudtak!
-
Gondwana
addikt
válasz
S_x96x_S #112462 üzenetére
Az a TB-bug nem arról szólt, hogy valamelyik tanult kollégájuk betolta a teljes eseménynaplózást a flashbe, mert akadt ott még pár szabad Byte? Wear leveling meg... ha volt is, akkor se mindenható. (De SPI flashhez kétlem, hogy megírták volna)
Szerk.: Amikor a kettes már átmenő osztályzat a felsőoktatásban...
-
Gondwana
addikt
válasz
totron #112357 üzenetére
Nálunk pedig a zasszonyé elkezdett kernelpánikolni. WinXP memory checksum errort sír, de gyanús, hogy az X1400 videóRAMja búcsúzott el: pixelszemét van már a bootképernyő ThickPad logójában is, meg függőleges csíkok a grub táblázatában.
Szerk.: van még egy szintén UXGA, de az nem T7200, csak T2400, úgyhogy csavarhúzó nélkül nem hotswap a linux.
-
Gondwana
addikt
válasz
Picco #112324 üzenetére
+1 a T480-ra, pláne ha sikerül egy 2560x1440-est levadászni! Egy 71.1Wh és egy 48Wh akkuval egy egész hétvégét kibír, töltő nélkül.
Szerk.: krisz77: az X200s ugye, nem 1440x900-as paneles? Ilyent tettem az egyik X201-emre, ez tudott picit recsegni, mert nem Mg-öntvény a hátlapja, mint az 1280x800-asoknak.
-
Gondwana
addikt
válasz
Donki Hóte #112144 üzenetére
Bármelyik linux live USB változatával dd?
(A dd-vel le is lehet mindent gyalulni, ha sikeresen összecseréljük az infile meg outfile paramétereket...) -
Gondwana
addikt
válasz
Tikakukac #112117 üzenetére
T480, Pro dokkon (40AH), megint elege lett a munkanapból. USB billentyűzeten gépelek épp, amikor lejátsza a Device disconnected hangot és lekapcsolja a beépített billentyűzetet (trackpoint továbbra is működik, gépelni már csak USB-n lehet), közben a dokk LAN portját is átrakta fix IP címre (amit kb. két hete használhattam ideiglenesen) - tisztára, mintha THC-tól lenne flashbackje.
A dokk power gombja nálam úgy meg van átkozva, mint Bagaméri. Ha azzal kapcsolom be, van, hogy egy óra hosszát is kibírja anomália nélkül, de utána garantált, hogy újra kell indítani. -
Gondwana
addikt
válasz
Reset20 #112004 üzenetére
A töltőcsati cseréhez eléggé le kell bontani a gépet, de egyszerű folyamat.
[link] - olcsóbb, mint amennyiért én vettem.
Ez posta nélkül 5€ alatt van.
Itt, Szerbián belül a minimum postaköltség kb. 400din, egy laptop 600-800din körül jön ki. Külföldre postázás az export-vámügyintézés miatt macera. -
Gondwana
addikt
válasz
Reset20 #111976 üzenetére
Évekig fő gépként X201-et használtam, i7, 8GB RAM, Samsung 850pro(512), 1440x900-ra cserélt kijelző (a tartalékgépben, amit a gyerekek nyüstölnek, AFFS kijelző és működik a wacom tablet-ceruza is) és most készülök rá visszatérni, mert már sokadszor qrja fel az agyam ez a T480.
Szerk: ja, és szerintem nem hangosabb, mint egy X200, csak könnyebb úgy megterhelni, hogy felpörögjön a ventillátora. A forrasztott CPU nem ellenérv, vegyél olyant, amiben úgyse fogod cserélgetni. Egy legalja i5-520-szal is előrébb leszel, mint egy P9800-ra kimaxolt T400-zal - szerintem.
T480:
Most épp másodszor csinálta, hogy akkuról használva elment sleepbe, pár óra múlva felnyitva pedig csak világít a power gomb ledje, de semmire nem reagál: tápot bedugva a töltésjelző nem világít, a power gombot 2 percig nyomva se kapcsol ki, a múltkor levettem a külső akkut és vissza, arra rendbejött, de most még arra sem, szét kellett kapni, hogy a belsőt is lehúzzam. Most bebootolt... (Vantage szerint minden friss, a webkamerához talált csak új drivert)4 nyelven használnám a billentyűzetet, ehhez Alt+Shift+számbillentyűket hozzá is rendeltem. Teljesen hektikus, hogy mikor működik és mikor nem. Időnként a beállításaiba belépve azt látom, hogy egyet, kettőtt, vagy mindet visszarakta (none)-ra, néha magától visszajön. Ez, mondjuk, legyen a Win10 sara, mert fórumokon 2017 óta panaszkodnak erre, de megoldást még nem láttam (login screen szinkronizálása nem segít, a tartalék X201-en sem okoz gondot neki)
Ellenben, ha bekapcsolt billentyűzetvilágítás mellett megy sleepbe a gép, utána felébresztve csak a trackpoint működik, a billentyűzet nem (se capslock, se fn+space világítás, se semmilyen bevitelt nem fogad, még szerencse, hogy Win10 alatt eleve nincs normális billentyűzetes shutdown shortcut - a Win+R, shutdown -p nem számít annak)
-
Gondwana
addikt
válasz
robyroby #111884 üzenetére
Aprón 8k-ért találtam dobozos USB-C töltőt (ugyanott a magyar T470 billentyűzet T480-hoz picit drága volt, de megvettem), ennyiért én nem szenvednék átalakítókkal. Amióta használom is a T480-at, nem csak úgy van itthon, a töltőjéről töltöm a powerbankot is meg a telefont is.
-
Gondwana
addikt
T480, kikapcsolt állapotban is zabálja az akkukat - 3 nap alatt 0-ra merül a 2x24Wh akku. Addig is, amíg a gugglival haverkodunk, ha valaki már megküzdött vele, megköszönném az iránymutatást.
-
Gondwana
addikt
válasz
hszilard666 #111417 üzenetére
Az 1080p-k fotóra, pláne a mai világban, nem, az csak a nevében meg a szerkezeti kialakításában IPS. Van két UXGA T60-am, meg az egyik X201-ben is AFFS panel van, ezek se gamut-bajnokok, de a T480 még kevésbé. A T520/W520-akba pakolt WUXGA TN paneleknek volt még meglepően jó képe, ha valahol van, akkor drága se lehet.
-
Gondwana
addikt
válasz
hszilard666 #111414 üzenetére
A T480 wqhd kijelzője olyan, hogy nekem nagyon megérte a felàrat (tuningokkal màr fölötte van a 360-nak, egyébként itt a hiànygazdasàgot olvasva nagyon kedvező volt)
-
Gondwana
addikt
válasz
neil_mullen #110205 üzenetére
Aktív DP-HDMI: DP-ről veszi a tápot, aktív jelátalakítást végez HDMI-re (a passzív csak egy ellenállás meglétével közli a GPU felé, hogy most HDMI jelet küldjön a DP csatira)
Ezt tapasztalatból tudom, hogy aktív, de drága (X201 dokkolóról 3840x2160@29Hz LG TV-re). -
Gondwana
addikt
válasz
donjohnson #110184 üzenetére
Boldogot mindenkinek!
Lassan időszerű lesz levàltani a custom X201-emet (1440x900 LCD, i7-620, 8GB, napi 8-10 òràt 4K kijelzőt hajt DP-n), úgyhogy ma érkezett egy T480. (i7, mx150, 2560x1440, valamilyen skandinàv vilàgítòs billentyűzet, 1x16GB RAM, a màsik slot màr a bővítést vàrja, meg majd a wwan slotba még egy ssdt). Csak 45W a tàp, amit kaptam vele, utazòsnak elég is lesz, jòàrasìtott dokkolòt meg màr keresem hozzà. -
Gondwana
addikt
Nàlam pedig W500, a ThinkPad logòn àll òràkig (akku kint, hdd kint, ram cserélve, az atija màr egy ideje eleve rossz volt)
-
Gondwana
addikt
--- cancel ---
(Most jött velem szembe a RAPEX oldalán az X1 Carbon visszahívás, nem tudtam, hogy itt volt-e róla szó, de közben mégis megtaláltam, hogy volt hír a PH-n, szóval lényegtelen) -
Gondwana
addikt
Tudtommal az UltraNav driver kezeli le a registry mòkolàst, szòval annak a fennléte miatt működik nàlam mindkét X201-en a kék gomb W7x64 alatt.
-
Gondwana
addikt
Multiméterrel kimérve mit mond magáról az akku? (Jelölve van, melyik a + és -, egy-egy vékonyabb dróttal benyúlsz, azokon már lehet mérni)
Ha túl lett merítve az akku, én lehet, hogy nem használnám - ez túltöltés, de a túlmerítés utáni töltések is tudnak hasonlót.
Az X230 volt az első, amelyik nem fogadja neki nem tetsző akkukat, de csak tölteni nem hajlandó. -
Gondwana
addikt
válasz
aDamker #91410 üzenetére
Aktìv àtalakìtò = vàltozik a digitàlis tartalom az àtalakìtò két vége között
Passzìv àtalakìtò = a csatlakozò mechanikai alakjàt vàltoztatja csak, pl. RCA/Jack, DP++/HDMI
Ehhez még annyit, hogy ha dp++-ba olyan kàbel kerül, hogy az egyik NC megfelelően van àtkötve GND-re, akkor a VGA ide HDMI/DVI jelet fog küldeni, nem pedig csomag-alapù DP-t (ez max. WUXGA/60Hz lehet, viszont DP mòdban én is 4K monitorral hasznàlom) -
Gondwana
addikt
X201, Win7 alòl a 4K kijelzőt csak ùgy tudom hasznàlni, ha kikapcsolom a laptop-lcd-t (dual-link mòdban 3840x2160), ellenben 12.04 ubuntuval működik extended desktopként is, azaz van még 1440x900-am a nagy dög mellett. Ùjabb gépnél csodàlkoznék, ha digitàlison kevesebb lenne (a 180MHz-re visszavàgott RAMDAC egy màsik vicc poénja, attòl csak a d-sub lesz olyan, mint 1997-ben a Cirrus Logic kàrtyàm)
-
Gondwana
addikt
válasz
Mz/ts250@300 #91100 üzenetére
Amit Tim írt, annyi magyarázattal bővíteném, hogy T60/R60-nál lett bevezetve az LCD EDID-jének a kiolvasása, azaz T43-nál, mint az R5x-nél a szalagkábeleken volt fixre forrasztott jumperelés, ami megmondta a VGA-nak, hogy most épp melyik időzítési séma használható, és azt olvasta be, T43 után a panelből olvasták a gépek ki, közvetlenül ezt. Szóval, ha nagyon nincs másik kábel, ennek a hard-jumperelésnek keress utána, hogy mit mivel átkötve fog működni. (Persze, az 1xLVDS 1024x768-hoz való kábel nem fog meghajtani egy 2xLVDS-re bekötött 1400x1050-es vagy 1600x1200-as panelt)
-
Gondwana
addikt
Pana akku-dö-lux X201-ből
A képen ugyan minden látszik, de magyarázom: folyamatosan 150mA-rel meríti magát (három különböző 90W-os és egy 65W-os táppal tesztelve eddig), a töltési limitet nem veszi figyelembe, tehát nem áll meg, csak 100%-on, a dokkoló akkutöltő portján panaszosan villogja a pirosat, csak a gép tudja tölteni, a 4-5 órás aktív használatot így is tudja, de asszonypajtás T60-jában szintén elektronika-megdöglőset játszott egy szintén kiváló állapotú Pana akku (az már töltést se vesz fel, de a gép még megy róla, UPS-nek tökéletes, amikor a gyerkőcök kirántják a tápkábelt) -
Gondwana
addikt
válasz
totron #89357 üzenetére
... és tényleg látod a CCFL inverterek 30-50kHz villódzását?
(Nálam a villódzás-gyorsteszt annyi szokott lenni, hogy gyorsan hadonászok az ujjammal az LCD előtt, teljes fényerőn folyamatosan látom, alacsonyabbon meg 10-15x körberajzolódik az ujjam)
Előfordulhat-e, hogy más szemészeti probléma miatt fáradsz a laptopkijelzőtől? Konkréta feleségemnek volt ilyen problémája, akkor szűnt meg, amikor kapott rá 0 1/m, szemüveget 0.75 1/m cilinderrel - tényleg, a dioptriának az 1/m jelölésen kívül nincs is hivatalos jele?) -
Gondwana
addikt
X201 pedig tud többet is - ezt most printszkríntem.
Samsung 305T-hez aktív DP2DVI-D átalakítót használtam, passzív csak WUXGA-ig volt kihajtható. -
Gondwana
addikt
válasz
batmanéhes #89043 üzenetére
Akkor annyi a feliratozatlan Ultranav Travellernek? Cimkézni kell közfelkiàltàsra?
-
Gondwana
addikt
Van egy 90W töltőm ami nem mikiegér, hanem borotvakàbeles. Ez màr méretcsökkenés, de az igazi a gyàri 65W töltő borotvakàbellel, kisebbre gyűrhető TP-töltőt még nem làttam.
-
Gondwana
addikt
Hànyan vannak itt, akik boltbòl, ùjan vették a 0km-es Thinkpadjüket? A flottàbòl mentett/selejtezett màr nem ügyfele a Lenovònak, nem bevétel, csak költség.
-
Gondwana
addikt
válasz
#59070464 #87010 üzenetére
X200/x201/s/t kàrtyaolvasòja USB2.0 buszon ül és nem tud UHS-t, azaz 20MByte/s a teteje. Az SDXC/64GB _nem_ az olvasò függvénye, hanem az ExFAT szoftveres lekezelhetősége. Win7sp1-től működik, neked külön kell exfatfs-t mòkolnod a kernelhez ehhez.
Szerk. USB miatt itt bootolhatsz SD-ről, màs nemX TP-ken nem. Ha kell az UHS, ExpressCard olvasò kell, ami PCIe buszos, nem USB
-
Gondwana
addikt
válasz
soldi3r #86501 üzenetére
Akkor a Fn+ScrLk mit kapcsol? 30-as szériàn nem tudom még, hogy tudok Alt+xxxx karaktereket beütni, CharMapes bohòckodàs nélkül.
Igen, minden W520-on van ThinkLight, XakàrmiTableteken nincs illetve X200/X201-en gyakrabban döglik a led szalagkàbele, hogy az eredeti kérdésre is ìrjak valamit. -
Gondwana
addikt
válasz
Csedit #86396 üzenetére
Amikor képskálázást váltasz kíndóz alatt, egy logoff/logon ciklust el kell játszani, hogy érvényesítse a változást, csak úgy, menet közben kétlem, hogy működne.
Olvasnivaló a témábanSzerk.: amikor erős gép kell, csak én használok virtuális desktopot laptopról? (Na jó, amióta asszonypajtás lenyúlta az UXGA T60-amat, ritkábban...)
-
Gondwana
addikt
válasz
rgeorge #85931 üzenetére
Átteszi Performance mòdba, de azt nem ellenőrzi, hogy fog-e aludni. Sanyoék valamit tudnak: 6c akkut resetàltam pàr napja, az rendben, hogy 30-ròl 34Wh lett (gyàri 60 felett), de az pöttyet zavar, hogy 58%-ra kellett maximàlnom mert ennyinél 4.1V/cella. (95% töltő, 5% akkus hasznàlat)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged