- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kistewe
tag
válasz
mustang28 #83520 üzenetére
Dell E6430 NVS5200-al és Win7-el is ismerte ezt a játékot, ha táp bent volt és úgy volt készenlét vagy hibernálás .. lement és jött is vissza miután 3 -ig számolt mint a bújocskában ...aztán egyszer padlót fogott .. adatmentés.. új HDD és történetesen nem az 1-es számú hanem a 2-es számú IT mindenható telepítette újra a legfrissebb driverekkel valószínűleg ügyelve a sorrendre és láss csodát alszik fekszik nyugszik...minden ok..
stewe
-
HSM
félisten
válasz
mustang28 #82523 üzenetére
Hű, ez tényleg elég gáz.
Nálam ilyen:
Sima fehér lapot tartottam a kamera elé, azt fotóztam. Középen az a zöld a led fénye, ahogy a kevés fényben visszaveri a lap.
Viszont nálam sem fedi tökéletesen a bezel, kis fény elszivárog:
De úgy látszik, nálam nem elég, hogy gondot okozzon.Közben támadt egy ötletem... Az lesz a gond nálatok, amit írtam.
A bezelt kicsit felfeszegetve könnyen kipattant picit a helyéről, és egyből sikerült reprodukálni a problémátokat egy stabil bezel-állapottal, íme:
Visszapattintás után pedig újra nincs becsillanás.Szval asszem rejtély megfejtve.
Nézzétek meg a bezelt, hogy a helyén van-e, és nincs-e pöcök letörve belőle a kamera környékén.
-
HSM
félisten
válasz
mustang28 #82520 üzenetére
Érdekes... Nekem az a gyanús, hogy nektek nem-e áll kicsit el a bezel?
Mert a kamera ha jól rémlik belül van, és rajta a bezel, ami elvileg elviszi a led fényét:
[link]
Ha ott nem fekszik fel rá, simán el tudom képzelni, hogy bevilágítson a led a képbe. Anélkül viszont nem kéne neki. Nálam sem csinálja a T420-on. -
-
Tikakukac
titán
válasz
mustang28 #81992 üzenetére
Új-új-új notikban garantáltan minden adat 0-s.
Ha nem te bontottad a matricát (még az sem mindig tuti sajnos) akkor meg azt rakok bele én is amilyet akarok. De ha tényleg nem bírod megmondani a gépről, hogy új-e vagy sem, a garid viszont dátumról indult számládon, kutyát nem érdekelné.
-
btudos
nagyúr
válasz
mustang28 #43702 üzenetére
Más szokások, más igények, szerencsére nem kell félnünk attól hogy kihal a matt panel, bár ahogy a Lenovo kezeli a Thinkpad vonalat...
Más: Mivel kb. 2 hónapja nem volt szükség a dGPU-ra a T430-ban, ezért most letiltottam BIOS-ban teljesen, csak az integrált grafika van engedélyezve. Na ettől olyannyira megjavult a ventiszabályzás, hogy gyakorlatilag teljesen néma az idő 70 %-ában a gép böngészés, levelezés közben, ami nekem tökéletesen megfelel. (az egyetlen bajom eddig a feleslegesen hangoskodó venti volt, most megoldottam a problémát) Most a caddy-be rakott HDD a leghangosabb, de szerencsére többnyire annak se kell pörögnie
-
lapa
veterán
válasz
mustang28 #43016 üzenetére
hát én rendeltem ilyen thinkpad fülest, és teljesen vállalható a pénzért. mondjuk nekem a minőség kimerül a "ne fájjon a fülem mikor hangosan szól a zaj" -ban, de magasak, mélyek normálisan szólnak. gombicsek télleg nuku, nem meglepő. tatyesz is aranyos, akár mobil is belefér, belül puhi. szóval korrekt cucc szerintem.
-
lapa
veterán
válasz
mustang28 #43016 üzenetére
ezzel a fülessel van valakinek tapasztalata? legutóbb egy sennheisert vettem nagyjából 10e körül, az volt amiben zene is rendesen szólt meg mikro is volt. az sokkal jobban szólt a defy gyárinál. az olyan defys hangzásút kerülném, ha mód van rá.
van ezen pölö gombicsek?
-
lapa
veterán
-
audi100td
nagyúr
válasz
mustang28 #42740 üzenetére
Hm, a megfelelő Net Framework verzió telepítve van (3.5 ha jól emlékszem)?
Illetve jártam már úgy is, hogy telepítve volt a power manager, de valami hiba történhetett közben, mivel ugyanilyen tüneteket produkált. Nálam ilyenkor rendbe hozta, hogy eltávolítottam, majd manuálisan újratelepítettem.
-
Francia91
veterán
válasz
mustang28 #42476 üzenetére
XP vagy Win7?
Ez T43-at ír, nemtom jó-e hozzá...
Esetleg ez is kellhet -
-
Francia91
veterán
válasz
mustang28 #42457 üzenetére
T42/43-ban még nem csréltem RAM-ot, de nézd meg ezt, hátha segít.
-
MrSealRD
veterán
válasz
mustang28 #42126 üzenetére
Egyértelmű, hogy ezzel kellene kezdeni.
Berakod az ssd-t. Felteszel egy 32bites win7-et pendrive-ról kb 5-10 perc max...Aztán modBios-t teszed fel. Majd telepíted az éles rendszert...ennyi belefér. De a leggyorsabb a lemezes megoldás lenne..talán..
Szerintem kell az a SATA II...nálam bevált.
-
MrSealRD
veterán
-
Tim82
félisten
válasz
mustang28 #41855 üzenetére
IPS-es T60(p), ami csont nélkül elboldogul flash-tartalmakkal és HD filmekkel, jelen pillanatban 55k-60k körül van legolcsóbban (de inkább felfelé).
T61-ből ugyan nincs IPS-es, de hardveresen legalábbis egy szinten van a T60(p)-nál és mindenképpen időtállóbb (több RAM-ot tudsz beletenni, a benne lévő leggyengébb CPU kb. azonos szinten van a T60(p)-kben fellelhető legerősebbekkel, SATA II támogatás lehetősége modbiosszal). Nem utolsó sorban kicsivel olcsóbb egy IPS-es T60-nál.
Amúgy lehet Vaterán R400-at is kifogni 60k körül.
Mezga Aladár: ahogy írtam lejjebb, a VGA nem támogat semmilyen gyorsító eljárást (DXVA stb.). Megosztanád esetleg, hogy milyen CPU-val tapasztaltad ezt?
-
salieri.
őstag
válasz
mustang28 #41844 üzenetére
Van itt T61p fél év garral, jó procival,igaz itt sokallják az árát,de szerintem nem sok ilyen procival.
WXGA panel ronda képet ad ha olyat vennél 14.1"-os verziót keress
vagy WXGA pluszt.
ebben a P ben viszont egész korrekt WSXGA plusz van, de azért az IPS nyomába nem ér -
Tim82
félisten
válasz
mustang28 #41840 üzenetére
Igen, tudom.
Csak megerősíteni tudom salieri.-t: olyan T60-at keress, amelyikben T7200-T7400-T7600 van és nem lesz gond a legtöbb 1080p-s filmmel (bár olyan 70-90% közötti processzorterheléssel boldogul velük).
Egyébként szerintem már kapsz 45k körül T61-et is (ha nem fontos a dedikált VGA, amiről úgyis volt szó lejjebb, hogy jó eséllyel elhullhat), amelyik hasonlóan vagy jobban elboldogul a netezéssel/multimédiával.
-
brd
nagyúr
válasz
mustang28 #41832 üzenetére
Azt a driver kéri el az OS-től, a központi memóriából, ha szükség van rá.
A mondat végén akkor van felkiáltójel, ha felszólító, felkiáltó, vagy figyelmeztető mondat. Sok mondatod viszont nem ilyen (azoknak a végére "." kellene), mégis "!" van a végükön, és ez egy idő után baromira zavaró, kérlek, hagyd abba.
-
MrSealRD
veterán
-
Tikakukac
titán
válasz
mustang28 #41765 üzenetére
Pillanatnyi elmezavar.
Amúgy BIOS ventiszabályzás lehetett buta. Örülj neki, hogy nem Inspironod van a régebbiekből, másik szobában van 1 lakótársnak, 3 másodpercig sivít, aztán kuss, aztán megint. Irgalmatlan rossz. Gondolkoztam, hogy megírjuk mi valahogy a vezérlőt, mert ez iszonyat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest