- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jag
senior tag
Sziasztok!
A T61-em elkezdett hülyéskedni.
Hol a hűtésre panaszkodik, hol nem kapcsol be, vagy leáll magától.
Van ennek a valami ti'pushibája? (alaplap)
Mintha rémlene valami forrasztási mizéria....Köszi,
-
Jag
senior tag
válasz
maximilian4 #79576 üzenetére
Kosz, mar rendeltem onnan, csak min. 2 het, mire megjon. A venti meg addig nem birta.
-
Jag
senior tag
Sziasztok!
T61-hez nincs véletlen valakinek egy eladó hűtő ventillátora jó áron?
Köszi,
-
Jag
senior tag
Sziasztok!
A kislányomnak vennék egy olcsó, (tényleg olcsó) de megbízható thinkpadot.
Tudtok esetleg valami eladót?Köszi
-
Jag
senior tag
Sziasztok!
Érdemes R400-ra Win 8-at rakni? Van valami nyűg vele?
Fény évente az ezeréves Ghost-ot tolom a motyóra ha netán kéne, de olyan ritkán kellett, hogy valahol elhagytam.
Most kellene egy reinstall és gondoltam hamár, akkor Win 8. -
Jag
senior tag
válasz
Gondwana #39497 üzenetére
Köszönöm, ez sajnos nem hozott megoldást.
Eddig nem ezen hallgattam zenét, ezért nem is tűnt fel. Filmet néztem max, ott nem jött elő.
de most elkezdtem fülessel zenét hallgatni és rendkívül zavaró.
A smart audioban az equalizer beállításaira egyáltalán nem reagál. Sőt, igazából bármit állítok nem történik semmi. csak a hangerőt tudom állítani. A foobar beépített equalizerén a 14-20khz-es csúszkát állítva sem történik semmi, csak jobban elkezd halkulni és hullámozni a hang. A többi hangszínre normálisan reagál. -
Jag
senior tag
Sziasztok!
R400-on problémám van a hanggal.
Az a tünet, hogy eleve elég halk és néha hullámzik a hang. Meg olyan, mintha leszabályozná a magas hangokat, vagy nem tudná egyszerre megszólaltatni az egész tartományt. Ha mondjuk csak egy féle hang szól, tegyük fel mély, akkor az szépen, hangosan szól. Ha bejön egy magasabb hang, rögtön halkul az egész és tompa lesz.
Elég fura.
Volt valakinek ilyesmi problémája? A gyári driver/szoftver van fent (smart audio).Köszi,
-
Jag
senior tag
Szívok xp alatt ezzel az R50e-vel...
Leszedtem innen a drivereket és nagyon nem akar normálisan összeállni a kép...
Nem működnek a billen a hang gombok, nem működik rendesen a scroll. Pl. sajátgépen belül egyáltalán nem lehet scrollozni a gombbal. Böngészőben meg olyan, mintha egéren lenyomnál a görgőt...nem az a megszokott scrollozás van.Van valami másik driver lelőhely? Vagy próbálkozzam meg a Win7-el?
-
Jag
senior tag
Hello!
Tudnátok segíteni nekem?
R50e-be szeretnék memóriát. Mekkora a legnagyobb, amit bele lehet varázsolni? Esetleg konkrét eladási szándék valakinek? :-) -
Jag
senior tag
Köszi mindenkinek a billentyűs válaszokat.
Más:
R400-ba lehet bármilyen vinyót rakni? Nem fog nyivákolni a bios? -
Jag
senior tag
válasz
^Clown #17593 üzenetére
A műanyag gomb jó, azzal nem is lehet baj. Max eltörik. :-)
A kis fehér szerkezet is jó. (Ez egy másik gomb, csak ez volt lepattintva.) Ujjal, ceruzával megnyomva sem reagál. Gumiharang épp.
Igazából a működési elvét sem értem. A műanyag harang alá benézve nem is látom, mit kéne nyomni a gombnak...Azért kösz.
-
Jag
senior tag
Hello!
R400-on a lefelé nyíl gomb bemondta az unalmast. Kifújtam, csatlakozót is, leszedtem a gombot, de semmi nem látszik. Javítható ez valahogy? Vagy mi szokott tönkremenni benne?
Tuti a gomb rossz, mert most az angol bill. tökéletesen megy.
-
Jag
senior tag
R400-ra sikerült már valakinek Linuxot (Ubuntu 10.10) rakni?
Raktam bele egy 40gigás vinyót és nem hajlandó rá felkúszni. Illetve felmegy, de reboot után csak villog a command prompt.Live megy.
USB-s külsőként is próbáltam már, semmi.
Annyi az adalék, hogy pendrive-ról próbáltam a telepítést, de sztem az mindegy. -
Jag
senior tag
válasz
adnoctum18 #13086 üzenetére
Sűrített levegő. :-)
-
Jag
senior tag
Biztos csak nekem új, de ha úgy kapcsolom ki a vasat, hogy hálózaton van és a póver' mánágger' ON, akkor kikapcsolva sem tölti fel az aksit.
Eddig mindig kihúzkodtam éjszakára. -
Jag
senior tag
Én nagyrészt töltőröl nyomom - melóban is - másrészt fél napja használom a cumót, i'gy sajnos erre nem tudok választ adni.
Magnat
Nincs semmi külön szoftver és kütyü sem. Csak az egér...
Nálam nincs fenn a lenovo-s BT driver. Kipróbáltam még egy HP notin, meg egy 0,2 centér vett mini USB BT vevővel asztali pc-n. Mindegyikel gond nélkül megy.Ja és működik a lepedőn, sőt még a hepe-hupás takarón is.
-
Jag
senior tag
válasz
audi100td #12414 üzenetére
Na, hát kézhezkaptam ezt a csodát. Sokkal rosszabbra számi'tottam.
Nem mondom, hogy egy Microsoft, vagy Logitech minőség, de teljesen használható. Felismeréssel nem volt gond. Működik. Nem zavar be Wlan, router, sőt, másik BT eszköz sem. A lakásban nem tudtam olyan messzire menni, ahol ne működne. Kb. 10 méter simán átvisz.
-
Jag
senior tag
válasz
S.Y.S. #12489 üzenetére
Kösz az infókat.
Közben sikerült normális DOS-al a wdidle3 progit futtatni. Ha az értéket 0-ra álli'tom, akkor állandóan kattog és használhatatlan. /D kapcsolóval beáll normálra és akkor ritkábban kattog. Viszont ez most idegesi't. R400-ba milyen vinyót lehet rakni, ami nem kattog és megeszi? :-) WD-n ki'vül. -
Jag
senior tag
Nem biosból, DOS-ból...
Ez alapján próbáltam, de critical error-t kapok a progitól. -
Jag
senior tag
Az mitől lehet, hogy ha épp nem csinál semmit a vas, akkor kattog a vinyó?
Halk, gyenge kattogás, olyan 20-60 másodpercemként. -
Jag
senior tag
Szerintetek T40 Ati 7500-el, vagy R51e X200-al?
Merjek T40-et venni? -
Jag
senior tag
Tudtok most valami olcsó, jó netezős TP-t?
-
Jag
senior tag
válasz
Napfénysüti #11929 üzenetére
A legtöbb ember - aki nem járatos e téren - azt nézi, hogy szép legyen, csilli-villi, legyen sok-sok minden ráírva az adatlapjára, jó nagy kijelzője legyen és lehessen rajta játszani. Nagyából ezek a szempontok. Ezek a kritériumok után meg pont olyanok lesznek, mint az olasz autók.
-
Jag
senior tag
Egy torrent site szavazása:
Ha van (illetve tervezed beszerzését), milyen márkájú a laptopod (netbookod stb)?
Asus 18%
Acer 17%
HP 13%
Dell 12%
Toshiba 6%
Apple 6%
MSI 6%
Fujitsu 6%
Lenovo 6%
Sony 4%
Egyéb 4%
Samsung 2%
Panasonic 0%
LG 0%Szavazatok: 1,008
-
Jag
senior tag
Be is zárt a bót'
-
Jag
senior tag
Melyik verziós a modulod? Enyém : 43Y6513 csak ilyet találtam.
Létezik, hogy ekkora különbség lenne 2 kártya között?Hétvégén összehasonlítom egy Nokia LD-3W-vel.
Ahogy olvasom, nem bootolható a Mini PCI-e SSD sajnos. Bár gyakorlati tapasztalatról nem olvastam még. Igaz, azt is írták, hogy SD-ről sem lehet bootolni, holott X-es modellekről lehet.
R400-on nem lehet. Itt a kártyaolvasó PCI bus-os.
Elképzelhető, hogy a kártyaolvasó X-ben USB interfészre van kötve? Mert akkor az a megoldás.Viszont felmerült egy ExpressCard-os SSD, amiről olvasni, hogy bootolható, viszont sebességben nem biztos, hogy érdemes vele foglalkozni.
Úgy látszik, a "láthatatlan" Linuxom megy a levesbe és marad a pendrive-os megoldás.
-
Jag
senior tag
-
Jag
senior tag
TayRol, BFeco
Telenoros kártya.
5.62-es az AC verzió száma. -
Jag
senior tag
Ha valakit érdekel, működik Win7 64bit alatta az Ericsson F3507g.
GPS, WWAN is. Access connectionnal.Ez (Vodafone and AT&T Wireless WAN (HSPA) Driver) és EZ a driver kell hozzá.
-
Jag
senior tag
Ezzel a Turbo memory-val érdemes foglalkozni?
-
Jag
senior tag
Hogy, hogy...hát így...
-
Jag
senior tag
válasz
mazsonpopo #11282 üzenetére
Nem akarlak elkeseri'teni, de majd az utolsó órában megindul szvsz.
Érdekes dolog ez a vám. Simán előfordul, hogy nagyobb érték is átsiklik a vámon.
Függ attól is, hogy mennyire van jól becsomagolva, rá van e i'rva a csomagra az ára, illetve van e számla a dobozban, ha felbontanák a vámon.
Attól is függhet, hogy futárszolgálattal küldi, vagy "sima" postán. -
Jag
senior tag
-
Jag
senior tag
válasz
mazsonpopo #11166 üzenetére
Ha megnézed az eddigi bizniszeit, láthatod, hogy 1000-1200 dollár alatt nem nagyon ment el nála noti... Még 6 nap van hátra és már most van 2 licitáló.
-
Jag
senior tag
Köszönöm az infókat.
-
Jag
senior tag
Egy 8 ciklust megélt aksinak a kondiját hogyan tudom jobban megóvni, ha túlnyomó részt inkább asztalon használom? Jobb, ha állandóan a töltőn van, vagy aksiról, amig le nem merül, aztán feltölt?
-
Jag
senior tag
R400-on az istennek sem sikerül az ujjlenyomat olvasót beüzemelni.
Friss Win7 (64bit), eszközkezelőben látszik szépen. Honlapon csak szoftvert találtam, amit felrakva aszongya' hogy nem találja az eszközt. Mi a trükkje a dolognak?Köszi,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged