Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-03 18:52:36

LOGOUT.hu

Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79447) AMDFan válasza Nemir Ombe (#79446) üzenetére


AMDFan
addikt

"ha valaki nem jelenti ki egyértelműen, hogy egy olcsó(bb) aktív doboz jobb, mint egy akár 2-3x annyiba kerülő "hagyományos" hifi .... ;)"

Továbbra is javaslom, hogy olvasd el azt amit az eredetileg linkelt hozzászólásomban írtam amit mellesleg szándékosan nem ide posztoltam. Nem azt jelentettem ki egyértelműen, hogy "jobb" hanem ezt írtam:

"az aktív váltó egy nagyon nagy technikai vívmány annak érdekében, hogy egy 100 ezres aktív váltós doboz olyan sztereo teret tudjon, amihez passzív cuccokból vagy nagyon sokat kell elkölteni, lásd komoly ATC rendszerek a hozzájuk készített különálló erősítőkkel, vagy írtó sokat kell keresgélni, hogy meglegyen az az erősítő + hangfal páros ami illik is egymáshoz, normális passzív váltó van benne, fázishelyesség stb, stb..."

Tehát, csak hogy tisztázzuk, én eredetileg sehol sem írtam olyat hogy egy 100 ezres aktív cucc általánosságban veri a 300 ezres hagyományos hifit, ezeket valamilyen oknál fogva, Te és mások gondolták hozzá, mint ahogy azt is, hogy én azt állítottam, hogy a 100 ezres aktív jobb mint a használt 100 ezres hagyományos hifi, meg azt is, hogy én valójában nem is azt a setup hallottam a hifi shown amit. Nagyon nehéz úgy normálisan beszélgeti egy fórumon ha az emberek azt keresek hogy mit tudnának még a sorok közül kiolvasni annak érdekében, hogy flamewar kerekedjen ki... Alapvetően nem is akartam hozzászólni az egészhez, mert nem látom értelmét, de ezek a dolgok zavartak. Szerintem tegyünk pontot a végére, nem hiszem, hogy egyetértésre fogunk jutni. Összességében én az aktív hangváltás pártján állok, mert egy modernebb, pontosabb és olcsóbb technológia. Ennyi.

UI: talán az lehetett zavaró az eredeti hozzászólásomban, hogy valóban nem teljesen világosan fogalmaztam. Véletlenül sem hasonlítottam a 100 ezres aktív dobozokat a több milliós passzív ATC-hez, az ATC-vel azt szerettem volna példázni, hogy ők a saját hangfalaikhoz, saját erősítőt készítenek, nem véletlenül. Egy igazán korrekt passzív hangváltó, főleg ha 3 utas, nagyon komoly erősítőt igényel. És a legolcsóbb erősítőjük ahogy néztem 800 ezer Ft.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.