Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-03 18:52:36

LOGOUT.hu

Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79301) #28752640


#28752640
törölt tag

Szerintetek mennyi a reális ára egy b&w 604s2 nek illetve s3 nak?

(#79302) dgyuri0123 válasza Phülöp (#79300) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Akkor jónak mondom... ;)

"csak a zene van"

(#79303) fehér_ember válasza Phülöp (#79300) üzenetére


fehér_ember
addikt

És miket hajtassz vele, mennyire elég a teljesítménye?

Amúgy nincs azzal baj ha valaki újakat akar venni, csak akkor alaposan körbe kell járnia a témát, meg kell hallgatnia, mert azt eladni már óriási bukó. Az tényleg csak úgy jó, ha megmarad és hosszú-hosszú évekig használja. Ellenben pl. egy primare erősítőn valószínűleg nem bukik többet 10-20e forintnál, ha a későbbiekben mégis le akarná cserélni.
Amúgy ha belegondolunk a tegnap linkeltek közül minden bizonnyal az amp4me a legfiatalabb :D , lehet még az onkyo-nál is

A lényeg az hogy több véleményt hallott, és majd eldönti hogy mi lesz.

(#79304) válasza dgyuri0123 (#79299) üzenetére



senior tag

Kicsit fura nekem, hogy sokszor nem raknak több bemenetet az erősítőkre.
Én pl. 3 RCA-t használok, meg 2 optikait, de ahogy láttam inkább a házimozi cuccokra jellemző a több (féle) bemenet.

Szerk.

Apropó hamár itt tartunk. Tudom nem egyszerű kérdés, sok mindentől függ, de szerintetek mi az az összeg, amiből egy tényleg JÓ sztereó rendszert össze lehet rakni (forrás nélkül) ? Ahogy néztem vannak 50 millás hangfalak meg 1-2 milliós kábelek , 10-15 milliós erősítők. Azt nem hiszem hogy ennyit rá kell szánni, de akkor ?

[ Szerkesztve ]

(#79305) dgyuri0123 válasza fehér_ember (#79303) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Miért, a NAD-on sokat bukna? Gondolom arra a használt Primare-ra gondoltál, amikor a bukóról beszéltél, mert az új ára durva volt ám. Ja és az nem 1-2 éves, hanem inkább 8-10, de nem is ez a lényeg. :)

(#79304) Pé: Sztereónál nem feltétlenül kell rengeteg analóg bemenet. Egy analóg van rajta, digitálisból meg van 3 is. Szóval nem annyira rossz arány. Phono-t inkább kihagynám még ebben a szegmensben.

[ Szerkesztve ]

"csak a zene van"

(#79306) Nemir Ombe válasza (#79304) üzenetére


Nemir Ombe
addikt

Okos válogatással új árakon állványos dobozokkal kb. 500e-től, álló dobozokkal 700e-től már a "nagyon jó" kategóriát össze lehet rakni .... a "szimplán csak jó" meg akár a feléből is meg lehet .... ;)

Hmm ....

(#79307) fehér_ember válasza Phülöp (#79300) üzenetére


fehér_ember
addikt

Az amp4me-ről még annyit hogy így ezzel a fekete plexivel már tök jól néz ki, még a jack csatlakozó anyáját kellene eltüntetni (min. feketét használni); illetve az is dobna a dolgokon, ha hátul valami csupafém hangfalcsatlakozó lenne használva; és a elején a bemenet visszajelző világítás (már ha az,az) nem piros zöld, hanem inkább kék és/vagy narancssárga lenne (végül is a csak piros se rossz, de a zölddel vegyesen szerintem kicsit gagyi).

(#79305) dgyuri0123
"Gondolom arra a használt Primare-ra gondoltál, amikor a bukóról beszéltél"
Nem, hanem a tervezett Onkyóra és Dynóra.

(#79308) Dorian
A kék viszont menne a feketéhez (ha nem túl erős, jó az :) )
Hátul amúgy van valami szerepük az rca-k mellett azoknak a kék-zöld pöcköknek, vagy csak azoknak van akik nem tudnak olvasni?

[ Szerkesztve ]

(#79308) Dorian válasza fehér_ember (#79307) üzenetére


Dorian
félisten

Jack-ben egyetértek, hátsó hangfalcsati, sztem tök mindegy, úgysem látszik, a kék led fényétől meg "isten óvjon"

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#79309) bta1 válasza (#79304) üzenetére


bta1
őstag

"Azt nem hiszem hogy ennyit rá kell szánni, de akkor ?"

.. akkor használt cuccokból kell összevadászni valami bevált(!) rendszert. De hiába is mondom, hogy beváltat, a hifista kivagyiság, a "majd én megmutatom" felülírja a józan észt (kezdőként én is ilyen volltam). Aztán, úgy a 15. készülékcsere után a többség belátja, hogy ő sem ügyesebb a tapasztalt kereskedőknél, gyártóknál...

(#79310) bta1 válasza fehér_ember (#79307) üzenetére


bta1
őstag

Az amp4me-ről még annyit hogy így ezzel a fekete plexivel már tök jól néz ki

Gondoltam rá én is, hogy vágatok a saját készítésű csöveseimre plexielőlapot, de valahogy mindig akadt jobb dolgom..:P)

(#79311) dgyuri0123 válasza fehér_ember (#79307) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Igazából nem akartam javasolni hogy konkrétan mit vegyen, hanem arra rávilágítani, hogy nem muszáj öregnek lennie egy elektronikának ahhoz, hogy lényegesen olcsóbban is hozzá lehessen jutni 1-2 évesen is akár. Mindezt csak azért írtam, mert a kérdező fél a használt dolgoktól (tegyük hozzá nem alaptalanul), de 1-2 évesen azért nagyságrenddel kisebb a meghibásodás kockázata. Pont. Márkákba/típusokba direkt nem mentem bele. :)

[ Szerkesztve ]

"csak a zene van"

(#79312) válasza bta1 (#79309) üzenetére



senior tag

Persze, ezt a részét értem. Én is szeretnék majd válogatni/hallgatózni később, ha majd tudok külön zeneszobát csinálni. Igazából csak az anyagi része érdekelt volna nagyságrendileg, de nagyjából én is olyan 6-700e-re saccolom használt eszközökből a "nagyon jó" szintet.

(#79313) bta1 válasza rii (#79292) üzenetére


bta1
őstag

Szerintem elsősorban a nyílászárók engedik át a hangot. Ki kell cserélni olyanokra, amelyeknek jó a hanggátlása, és a szobaajtó(k) klasszikus párnázása is javallott. A vékony falak függőleges merevítése a mélytartományban többet segíthet, mint +1 spéci réteg, pl. fagyapot panel. A dübelekkel rögzítendő merevítéseknek középtájt, de nem pont középen van az optimális helye). A részleteket építésszel kellene megbeszélni...

(#79314) Phülöp válasza fehér_ember (#79303) üzenetére


Phülöp
addikt

Így néz ki a lánc:

CuBox-i TV (Openelec/Kodi) - AudioQuest Cinnamon USB kábel - NAD D3020 - AudioQuest Type 2 hangfalkábel - PSB Imagine Mini dobozok.
A nappali 26nm, bőven elég ez a teljesítmény.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#79315) nebulo5


nebulo5
senior tag

Előre is elnézést, nem célzó szándékkal teszem közzé a lentebbi ollózást! Egy másik fórumon olvastam, de ide is nagyon ideillik! Jó szórakozást hozzá! (ha mégis valaki megtalálva érezné magát, reménykedhetek vajon, hogy okul - bölcsebbé válik?...)

"Január 1. Unatkozom. hifista akarok lenni! Semmi bajom a music centerem hangjával, de az tutira nem HiFi. Több magas, közép és mély hang kellene. Havernál tök állatul szól a házimozi cucca.

Január 6. Láttam a MM-ban egy gyönyörű Sonyt 60 ezerért. 5x300W-os! Nem tudom, ez mit jelent, de ez már biztosan HiFi. Az eladó szerint ez a legjobb erősítő és most akciós is. Megkérdeztem a HiFi fórumon. Két hülye azt mondta, vegyek inkább valami használtat, de szerintem ezek nem jó hifisták. Engem nem vágnak át! Naná, hogy nem veszek használt cuccot!

Január 8. Megvettem a Sonyt. Az eladó szerint ez a legjobb vétel most. Most már hifista vagyok. Tök szépen világít a sötétben, éjszaka az ágyból néztem, imádom. A hangja is jó, bár nem is tudom... Mindegy, ez tutira HiFi, majd megszokom.

Január 9. Elújságoltam a fórumon, feltettem 7 fotót. Öten gratuláltak (ezek hifisták), ketten lehülyéztek (ezek nem hifisták). Mindegy, én hifista vagyok.

Január 26. Néhány napja hallgatom. Havertól kértem tesztlemezt is. Fura zenék vannak rajta, de ilyen a HiFi. Kicsit talán lehetne több a magason a mély. A francba! Lehet, hogy a Yamahát kellett volna megvennem 100 ezerért? Az mégiscsak 5 kilóval nehezebb!

Február 12. Megkérdeztem a HiFi fórumon. Azt mondták, az is gagyi, de szerintem ezek nem jó hifisták. Megint valami ismeretlen használt cuccot ajánlgattak, de szerintem csak át akarnak vágni. Nem hagyom magam, hifista vagyok.

Február 13. Megvettem a Yamahát, már nem kérdeztem az eladót. Az előzőt megkapta a fater a garázsba. Most már tényleg hifista vagyok. Tök állat a távvezérlője, imádom. A hangja is klassz, bár nem is tudom... Mindegy, ez már tutira HiFi, majd megszokom.

Február 17. Elújságoltam a fórumon, feltettem 24 fotót. Öten gratuláltak (ezek hifisták), ketten fintorogtak (ezek nem hifisták). Nem érdekel!

Március 3. Kicsit talán lehetne több a mélyen a magas. A francba! Lehet, hogy a HK-t kellett volna megvennem? Az mégiscsak 12x800 Wattos! (Tudnám, ez mit jelent...)

Március 5. Megkérdeztem a HiFi fórumon. Azt mondták, az is gagyi, de szerintem ezek nem jó hifisták.

Március 9. Megvettem a HK-t 150 ezerért. Nem volt raktáron, rendelni kellett. Az eladók furán sugdolóztak a hátam mögött, de tojtam rá. Nagyon tuti a cucc, minden gombnyomásra pittyen egyet, imádom. A hangja is klassz, bár nem is tudom... Mindegy, ez már High End cucc. Az előző gagyit megkapta a muter a konyhába.

Március 12. Elújságoltam a fórumon, de nem tettem fel fotót. Öten gratuláltak (ezek biztosan hifisták), ketten morogtak (ezek biztosan nem hifisták), de már nem érdekel.

Március 27. Hallgatom 2 hete. Kicsit talán lehetne több a dinamika. Havernál több van. Mindegy, biztosan rosszul hallom.

Április 18. Sokat fórumozok mostanában, szeretek tanácsot adni a kezdőknek. Mindenkinek azt írtam, vegyenek ilyen erősítőt ők is, mert ez a tuti! Én tudom, hiszen ez már a 3. erősítőm!

Május 4. Ma voltam haver haverjánál, aki öreg hifista. Fura cuccok vannak nála. Egyik nevéről sem hallottam még és bazi randán néznek ki. Nem is tetszett a hang, kevés volt a magas, meg a mély is. Ez nem hifista, hanem süket.

Május 27. Megint voltunk haver haverjánál. Beszélgettünk a zenéről, hangzásról. Elmesélte, milyen cuccai voltak korábban. Nem semmi lista! Egyre jobban tetszik a hang nála. Utána rossz volt itthon zenét hallgatni, valahogy torz és unalmas az egész.

Június 4. Azt hiszem, eladom a cuccot. Nem tetszik. Az az 5 hülye fórumozó miért mondta, hogy ez jó?

Június 21. Eladtam féláron. Már nem akarok hifista lenni, csak kellene valami itthonra zenehallgatáshoz.

Június 28. Az öreg hifis ajánlott valami angol erősítőt, amit a haverja árul 30 ezerért. Kölcsönkértem, hazahoztam, bekötöttem. Elsőre furcsa volt a hangja, de egyre jobban tetszik. Nem értem, miért, hiszen csak 20 Wattos és 7 kiló, de élvezem.

Július 3. Megvettem a régi erősítőt. Csúnyácska, de nem zavar. Nagyon jól szólnak rajta a régi zenéim is, amiket valamiért évek óta nem hallgattam.

Július 27. Mostanában sokkal több zenét hallgatok itthon. Néha még felmegyek a fórumra olvasgatni. Sok kezdő minden sz@rt megvesz, aztán osztják az észt egymásnak. Néha beírom, hogy ne költsék a pénzt csicsás cuccokra meghallgatás nélkül, de nem hallgatnak rám. Hülye hifisták!"

Üdv: nebulo

(#79316) Phülöp válasza nebulo5 (#79315) üzenetére


Phülöp
addikt

szép evolóciós leírás, és még igazságtartalma is van vastagon.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#79317) dgyuri0123 válasza Phülöp (#79314) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Használtam Cinnamon USB-t és nálam felfelé tolta a hangzási balanszot. Ezzel szemben a Supra teljesen lineáris (AQ-hez képest). Nincs olyan érzésem, hogy sziszegne, forszírozna, vagy kevés a basszus. Ne vedd zokon, csak gondoltam szólok... :)

"csak a zene van"

(#79318) válasza nebulo5 (#79315) üzenetére



senior tag

Aszittem a végén rátalál a music centerre :)

(#79319) Phülöp válasza dgyuri0123 (#79317) üzenetére


Phülöp
addikt

Nincs gondom a véleményeddel. :)
Próbáltam pár kábelt, ez tetszett (ugyanazon a rendszeren hallgattam meg, mint ami itthon van). A kevés basszus a dobozok mérete miatt megoldhatatlan feladat, bár a mostanában túlsúlyban hallgatott barokk lant és csemballó nem is igényli olyan nagyon.
A gondom a szobaakusztikával nagyobb, mint a kábellel. Most újítom fel a kecót, de jövő ősszel költözünk tovább, úgyhogy inkább hagyom a francba.

[ Szerkesztve ]

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#79320) dgyuri0123 válasza Phülöp (#79319) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

O.K. Megértem, de.. próbáltál már Klotz USB-t?
2e Forint, szinte 0 kockázat.. és pont ellentéte a Cinnamonnak, tehát sötétebb, "kerekebb" hangú kábel. PSB is jól kijönne vele...gondolom.

Gondolom O.Audio-ban hallgattad meg.. vagy tévedek ?

[ Szerkesztve ]

"csak a zene van"

(#79321) Phülöp válasza dgyuri0123 (#79320) üzenetére


Phülöp
addikt

Igen, Laciéknál vásároltam be 3 évvel ezelőtti nyáron.
Azóta a rendszert nem bővítettem/módosítottam. Itt meg, ahol most épp lakok, a kábelválaszték ismeretlen fogalom.
A következő országba szerintem ezeket a vasakat nem viszem magammal, majd helyben lövök valami komolyabbat.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#79322) dgyuri0123 válasza Phülöp (#79321) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Ja, hogy ennyire messze mentek... akkor én is hagynám a fenébe. ;)

"csak a zene van"

(#79323) Phülöp válasza dgyuri0123 (#79322) üzenetére


Phülöp
addikt

Mondhatni. Európa déli csücskéről az északira. :)

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#79324) nostromo73 válasza nostromo73 (#79239) üzenetére


nostromo73
tag

hova vigyem a Yamaha A-S1000-ezzel a problémával, sz.szervíz..vagy más?

(#79325) dgyuri0123 válasza nostromo73 (#79324) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Esetleg Totel szerviz. [link] Nem olcsók, de nekem eddig beváltak.
Árajánlatot kérj tőlük javítás előtt, így nem lehet baj.

"csak a zene van"

(#79326) nostromo73 válasza dgyuri0123 (#79325) üzenetére


nostromo73
tag

ok kösz

(#79327) nostromo73 válasza nostromo73 (#79326) üzenetére


nostromo73
tag

vagy, esetleg eladás? így mennyit lehet kérni érte?..

(#79328) dgyuri0123 válasza nostromo73 (#79327) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Á, így nem ér szinte semmit. Nem biztos, hogy nagy a baj. Az árajánlat meg ingyenes. Biztosítékot megnézted már?

"csak a zene van"

(#79329) nostromo73 válasza dgyuri0123 (#79328) üzenetére


nostromo73
tag

nem...nem néztem, gondolom ahhoz meg kellene bontanom...

(#79330) dgyuri0123 válasza nostromo73 (#79329) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Igen.

"csak a zene van"

(#79331) Ribi


Ribi
nagyúr

Találkozott már valaki Elac VHP 185 kütyüvel?
Sehol sem találok róla semmi leírást. Valami video processor elvileg.

(#79332) C. s.


C. s.
addikt

Sziasztok!

Előástam a régi hifit, de már nem emlékszem, hogyan kell a hangszórót csatlakoztatni. Nem tudom a nevét, de az a csíptetős fajta, pozitív és negatív jelöléssel. Mindkét hangszóróból pedig egy kétszálú drót áll ki, aminek a vége le van csupaszítva, az egyik szál fekete, a másik fehér. Melyiket hova kell csíptetni? :B

(#79333) Ribi válasza C. s. (#79332) üzenetére


Ribi
nagyúr

Első tippre fekete a -.
Erősítőre nincs ráírva?
Esetleg a cucc doksijában nem említik?
Amúgy nem lesz gond ha fordítva kötöd, csak lehet kicsit másként szól, mert a kifele indulás helyett befele indul.

(#79334) Phülöp válasza Ribi (#79333) üzenetére


Phülöp
addikt

NAGYON másképp fog szólni.

Amikor jelöletlen cucc volt nálam, egy ceruzaelemmel kerestem meg a helyes irányt, ha a hangszóró kifele mozdul, akkor jó.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#79335) Ribi válasza Phülöp (#79334) üzenetére


Ribi
nagyúr

dupla

[ Szerkesztve ]

(#79336) Ribi válasza Phülöp (#79334) üzenetére


Ribi
nagyúr

Végül is az most alkalmazható.

[ Szerkesztve ]

(#79337) C. s. válasza Ribi (#79333) üzenetére


C. s.
addikt

Köszi! Az erősítőn a fekete a negatív, csak azt nem tudom, melyik színű drótot kell abba rakni. A pozitív piros színű, de a másik drót fehér. Honnan lehet tudni, melyik drót a pozitív és melyik a negatív? A leghalványabb fogalmam sincs ezekről a dolgokról.

A papírjai már rég nincsenek meg, 1000 éves cucc.

Phülöp:

Köszi, ez a ceruzaelemes ötlet nem volna rossz, de nem látszik maga a hangszóró, mert szövet van előtte. Úgy nézem, nagyon rajta van, nem szeretném eltörni.

(#79338) moho-jojo válasza C. s. (#79337) üzenetére


moho-jojo
tag

Asszem ha megnyalod egyiket az csíp.. :R

(#79339) Phülöp válasza C. s. (#79337) üzenetére


Phülöp
addikt

Piros szokott lenni a pozitív, egyéb a negatív.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#79340) Nemir Ombe válasza moho-jojo (#79338) üzenetére


Nemir Ombe
addikt

.... és ez már majdnem "qvantumfizika" .... :D

[ Szerkesztve ]

Hmm ....

(#79341) Lite


Lite
őstag

Sziasztok!

A Neotech NEI 3001 / 3002 kábelekkel van valakinek tapasztalata, milyen színvonalat képviselnek?
Lemezjátszó előfok és hangkártya közé szeretnék kábelt készíteni, nem kell nagy hossz (akár 50 cm is elég), de nagyon jó minőséget / nem össze-vissza kiemelő hangot szeretnék (digitalizáláshoz lenne, ezért a kábelnek és csatlakozóknak minél kevésbé kellene beleszólni a hangba).

Illetve bármilyen DIY kábel javaslatot szívesen veszek... :)

Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#79342) C. s. válasza moho-jojo (#79338) üzenetére


C. s.
addikt

Ha nincs áram alatt, nem biztos. Ezt inkább kihagyom. :)

Phülöp:

"Piros szokott lenni a pozitív"

Az elég baj, mert itt egy fekete és egy fehér drót van. :)

Tényleg sík hülye vagyok ehhez, jól jönne egy újabb támpont. :) A feketét a feketéhez, a maradékot meg a maradékhoz? Mekkora eséllyel találnám el?

(#79343) Attila0 válasza C. s. (#79342) üzenetére


Attila0
őstag

Szerintem nálad a fehér lesz a pozitív.

(#79344) Phülöp válasza C. s. (#79342) üzenetére


Phülöp
addikt

ez esetben maradnék a ceruzaelemes megoldásnál, erős fénnyel bevilágítva a hangszóróselymen, erősen koncentrálva, esetleg jószemű családtag segítségét kérve

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#79345) C. s. válasza Phülöp (#79344) üzenetére


C. s.
addikt

Köszönöm, megpróbálom. Leírnád pontosan a menetét? Melyik végét érintsem oda a dróthoz?

"ha a hangszóró kifele mozdul, akkor jó."

Az melyik pólust jelenti?

"Attila0:"

Köszi, akkor majd azzal kezdem a próbálkozást.

(#79346) Phülöp válasza C. s. (#79345) üzenetére


Phülöp
addikt

Az elemen jelölve van a polaritás (amúgy a lapos vége a negatív, a pöckös meg a pozitív, piktogrammal jelölve is van). Egyik drót a pozitívhoz, másik a negatívhoz. Ha kifele mozdul a membrán, akkor vagy jó irányban, vagyis megtaláltad, melyik drót a pozitív, melyik a negatív. Csak egy pillanatra érintsd oda az elemhez, a membrán egyből rúgni fog valamerre. A pozitív drótot jelöld meg valahogy (piros szigetelőszalag például), jól jön majd legközelebb.
Tudom, fapados módszer, műszerészek lehet, hogy kaparják most az arcukat - én még nem tettem tönkre hangszórót ezzel a megoldással.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#79347) nokia5201978 válasza nebulo5 (#79315) üzenetére


nokia5201978
tag

Ma sem hiába olvastam a topikot,jót nevettem...

(#79348) C. s. válasza Phülöp (#79346) üzenetére


C. s.
addikt

Köszi szépen a segítséget!

(#79349) Skizz


Skizz
addikt

Sziasztok
Egy 315bee hiányzó távkapcsolóját lehet valami univerzális, legegyszerűbb típussal helyettesíteni?

köszi

(#79350) mayday00 válasza fehér_ember (#79287) üzenetére


mayday00
őstag

Szia. Köszi a választ. :K Bocsi, hogy későn reagálok.
4×3 m2 lenne a szoba. 12m2 kicsi..Ebbe szeretnék hangfalat.

Erősítő megvan mint írtam: BC Acoustique EX-202.2

Van egy média lejátszóm, van rajta optikai kimenet, ezt kötném rá. Elsősorban filmnézésre kellene.

Idáig a tv hangszóróját használtam..De ez már kevés..Másodsorban zenét is hallgatnék róla. Vegyesen mindent. Ez egy panel szoba, szóval hatalmas basszus nem kellene.

Elolvastam az összefoglalót. Ilyen kis helyiségbe jobb a kétutas, állványos hangfal.

Szerinted, szerintetek mi lenne nekem a legjobb választás? Milyen hangfalat ajánlanátok?

max 100ezer lenne a keret/ 1pár. Meg hozzá kábel, de az külön téma.

Ami jól szól, ekkora helyisége való. :U Kezdő vagyok, ez lenne az első sztereó rendszerem. Nem szeretnék ide-oda mászkálni, meghallgatni bemutatótermekbe hangfalakat.

Minden elektronikai cuccomat a fórumok ajánlására vettem. Tv, média lejátszó, számítógép, egér stb. Mindig mindenből a legjobbat ajánlották. Most is ajánlásra vásárolnék hangfalat.

Köszönöm előre is a segítséget. :R

[ Szerkesztve ]

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.