Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54043) asdf_ válasza Elemental (#54042) üzenetére


asdf_
veterán

Az baromságot beszélt. Szakszerűen kell bekötni és a kötelező jótállás időtartama alatt az eladón van annak a terhe, hogy bizonyítsa, hogy a bekötés nem szakszerűen történt. De tény, hogy jelen helyzetnél, ahol bekőtéstől indulna a fél éve amúgy már ketyegő gari és még kapna pluszba is, lehet, hogy ennyit megér.

(értelemszerűen, villany, meghalsz, leég a ház stb., tehát ez semmiképp sem bátorítás könyvtárszakos hallgatóknak, hogy bátran piszkáljanak csak bele, csak annak korrekciója, hogy hát, khmm, fogalmazzunk úgy, hogy valótlant állítottak, hogy ne kelljen üzletszerűen elkövetett csalásnak mondanom, valamint ne feledjük, hogy az SK bekötés, az csak egyetlen, vásárlástól számított év jótállást jelent, a márkaszervizes meg plusz 1-2-3-at is akár, tehát tessék mérlegelni)

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.