Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53451) Dyingsoul


Dyingsoul
veterán

Rendben, köszönöm a válaszokat! :R
Persze azt írtam, hogy "be lehet-e tenni" de arra gondoltam, hogy befér-e. De ha a 45cm-esbe befér akkor nagyon remélem, hogy ebbe is. :DDD
Bocsi az értetlenségemért, de ahogy írtam, nálaunk a családban még nem volt mosogatógép és ez most nekem űrtechnológia... Viszont édesanyám sokadik szülinapjára úgy gondolom megérdemelne egyet. :) Ezért nézelődök ennyit utána, mert szeretnék neki egy jót venni és a témában nem vagyok otthon anélkül meg nehéz egy tényleg jót választani. Sokat olvasgattam már utána de sok a munka is így nem tudok vele napokat eltölteni pedig ez nem kis kiadás és nem 1-2 évre tervez egy ilyen géppel az ember.

[ Szerkesztve ]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#53452) deathtania válasza Dyingsoul (#53451) üzenetére


deathtania
senior tag

Tényleg ne essen félreértés, de egy konzumer márkánál (Beko, Indesit, Whirlpool, stb.) a tervezett avulás miatt a tervezett élettartama általában 2 év, esetleg + 2 évet még kibírhat, ha vállalnak rá garit. Utána minden nap, amíg működik, ajándék. Én most pont ezt szívom az enyémmel: 4 évig tökéletes volt, hiba nélkül ment (ameddig a garanciát ki tudtam volna terjeszteni amúgy is a 2+2éves konstrukcióval). Igazából az árát már kiszolgálta (ha most leosztom, havonta kb. 1500 Ft-ba került, hogy nem kellett nekem, kézzel mosogatni), egy szavam sincs emiatt, de így az 5. évben kezdi magát megadni.
Tesómék Indesitje 14 év után adta meg magát, ami kb. csoda számba ment a szerelőnél is, de nem ez az általános, sajnos erre fel kell készülni, mert sok esetben nem lehet őket gazdaságosan javítani, pl. egy keringető szivattyú csere kb. 60 ezer, egy vezérlőpanel csere 50ezer, amit nem fogsz beleinveszálni egy 4-5 éves gépbe (és az a 4-5 év pillanatok alatt eltelik).
Ezt csak azért írtam le, hogy azért álomba ne ringasd magad, hogy most 20 évig jó lesz a gép, amit veszel. Ezek már nem azok a márkák. Az a Miele és az ipari felhasználásra szánt gépek, de az egy teljesen másik színvonal. :)

www.brczart.hu

(#53453) szabog74 válasza Dyingsoul (#53448) üzenetére


szabog74
aktív tag

Nekünk ilyen van, alul jobb oldalon van két plusz tartó a tepsinek, plusz egy mosó kar (menüben külön be is kell kapcsolni). Sütőnk is Beko, így pont passzol és nem mozog a tepsi. Eddig mindig jól elmosta, akármilyen zsíros cucc sült bele. A lila cucc a képen a plusz mosó, független a fő mosókartól és csak a jobb oldalon működik.

(#53454) Dyingsoul válasza deathtania (#53452) üzenetére


Dyingsoul
veterán

Persze ezzel tisztában vagyok, a mai fogyasztói társadalomban nincs olyan, hogy örök életű valami. De azért úgy vagyok vele, hogy nem bánnám ha 5-10 évet kibírna. Az meg egy másik tényező, hogy persze ez függ a használat mértékétől is. Nálunk lesz használva de azért nem egy 6 tagú családot kell kiszolgálnia.

(#53453) szabog74: Köszi az infót! :R

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#53455) BBéci válasza deathtania (#53450) üzenetére


BBéci
titán

Arra találták ki a sütőpapírt, hogy az étel ne égjen rá a tepsire.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#53456) peppe79 válasza deathtania (#53452) üzenetére


peppe79
senior tag

Háztartási gépeknél talán a mosogatógép és a mosógép a legnagyobb lutri.
Nálam 9 hónapig bírta az előző mosogatógép, onnantól kezdve 2-3-4 havonta voltak vele gondok. Alig vártam azt a pillanatot, hogy valamelyik főalkatrész megadja magát, és kihajíthassam az egészet a szeméttelepre. Szűk 6 év elteltével el is jött ez a pillanat.
A mostani gépem 1 éves, az egyelőre még bírja...

(#53457) Dyingsoul válasza Dyingsoul (#53433) üzenetére


Dyingsoul
veterán

Na annyit filóztam rajta, hogy feljebb ment 4000-rel az ára... De úgy tűnik az utolsó darabot vittem el, mert már nincs raktáron több és 150 lett az ára. :DDD

Na annak már utána néztem, hogy bekötéshez hollander csatlakozó kell, ebből majd vennem kell egy T elosztót, mert 1 bekötési pont van és a csap azon van rajta.
Lefolyónál szintén ez a helyzet, oda is kell egy T. Ez a cikk ugye hiteles, a bekötésben nincs semmi ördöngősség? Kb mint mikor egy mosógépet köt be az ember (olyat már legalább csináltam többször is. :DDD )

Első használathoz van valami tanács, tudnivaló azon kívül, hogy a használatiját böngésszem át?

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#53458) vscotina válasza Dyingsoul (#53457) üzenetére


vscotina
aktív tag

ok

[ Szerkesztve ]

Üdv. vscotina >>szép és okos szőke cicababa >>>Panasonic G

(#53459) farkas-j válasza koxx (#53441) üzenetére


farkas-j
őstag

Azt hiszem egy kicsit mellélőttél. Te is mint itt páran a fórumon minden személyes tapasztalat nélkül fikázzátok a Beko-t.

(#53443) Csabroncka Ha korrekt akarsz lenni, akkor ezt nem hegyezed ki a Beko-ra. Azért mert előfordult egy fórumtárssal, hogy kifogott egy hibásat, azért nem illik általánosítani. Én itt bőségesen olvastam panaszt Bosch-ra, Electrolux-ra stb.-re (még Miele-re is), még sem általánosítok, hogy ezek a márkák rosszak.

Mi 4 éve nyúzunk teljes megelégedéssel egy Beko DSS28020X mosogatógépet és egy Beko WMY 81483 LMB2 mosógépet. Tökéletesen teszik a dolgukat. Én azt mondom, hogy jó döntés volt a megvásárlásuk!

Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

(#53460) asdf_ válasza farkas-j (#53459) üzenetére


asdf_
veterán

Azért mert előfordult egy fórumtárssal, hogy kifogott egy hibásat

De ha ezt ne irjuk, akkor ugyanezen az analogian a te megelegedett felhasznalo velemenyed sem valid. Merugye, attol, mert a tied jo 4 eve, attol a tobbi meg nem lesz ugyanolyan. :U
1 rossz velemeny, 1 jo velemeny. A nagy atlagra viszonyitva nem oszt, nem szoroz egyik sem egy dekanyit sem.

[ Szerkesztve ]

(#53461) BBéci válasza asdf_ (#53460) üzenetére


BBéci
titán

Remekül összefoglaltad a lényeget.
Pluszként hozzáteszem, bármennyire remekül végzi a dolgát egy Dacia, elvisz A-ból B-be, nem vágytam rá sosem.
22,5 éve hibátlanul működik Zanussi Turbodry mosó/szárítógépem, mégis vágyom egy Mielére, ami össze nem hasonlítható egy Beko-val.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#53462) Csabroncka válasza farkas-j (#53459) üzenetére


Csabroncka
Topikgazda

Korrekt vagyok, 3 online rendelt gyári hibás gépről beszélek amiről tudok. Ebből a családban egy idei mosogatógép nővéreméknél, 2 éve anyuék mosógépe, utóbbi végül LG lett, valamint egyről tudok itt a fórumon. Ezen kívül Zeki-nek volt a szerencsétlen garanciáztatása.

A Mielet- felesleges ide keverned, mert annyira más kategória, hogy a 200k-s elux mosógépem BBéci szavaival élve a fasorba nincs. Miért nem azt vettem? Erre az az egyszerű válasz, hogy akkor nem volt rá keret.

"in medias res"

(#53463) pjen


pjen
félisten

Szevasztok.Van egy Karcher K2.110 magasnyomású mosóm,egyik napró a másikra elromlott.Ki-be kapcsol,motor megy de szinte egyáltalán nem nyom,Valami tipp,mit kéne cserélni,javítani?

(#53464) ribarszki válasza pjen (#53463) üzenetére


ribarszki
őstag

Nyomáskapcsoló. Nekem 2hónappal a gari után ment tönkre K2-n. De semmi gond, cserélte volna a szervíz 20.000Ft-ért. :C :W És azt kérdezik, miért van annyi műszaki hulladék? :F
Belépő szinten ótvar márka lett. Lidl magasnyomású viszont nagyon bejött!
#sohatöbbetkarcher

[ Szerkesztve ]

(#53465) fant0mi válasza ribarszki (#53464) üzenetére


fant0mi
addikt

K2, K3 mar akkor ipari hulladeknak keszult, amikor megterveztek. Full muanyag, szerelhetetlen az egesz. Szerencse dolga, hogy 2 honapot, 2 evet, vagy 5-ot bir.
Fater K2-ese mar veterannak szamit a K2-esek kozott, annyi a baja, hogy a mososzer felszivocso nem mukodik. Egyelore.

(#53466) pjen válasza ribarszki (#53464) üzenetére


pjen
félisten

Köszönöm.Van másik,csak az nem kapcsol ki a pisztolyról.
Neked is köszi fantOmi.

(#53467) arcsin


arcsin
senior tag

Sziasztok!
Tavaly az aldiban leadtam a SodaStream-es patronom, és ugye az aldis sodastarosat kaptam cserébe. Azóta ha aldiban járok sosincs csere, illetve Pólusban a media marktban, tescoban próbálkoztam annak visszavételével, sikertelenül. Valaki tudna segíteni, hogy hol tudnám becseréltetni Budapesten?

(#53468) Paul64 válasza pjen (#53466) üzenetére


Paul64
tag

Kérdezz rá náluk [link] Ami a szervízben 20000Ft az az alkatrészár +2-300% munkadíj. Nekem így lett annak idején, (igaz, hogy még a 2000-es években) majdnem ingyen a mosóm. Szelepeket kellett volna cserélni benne, (akkor még lehetett). A munkadíj árából lehetett venni egy másik mosót. Az alkatrész pedig volt talán 2000Ft. Jelzem volt Karcher-es ügyfelem, ő mondta kb. 2000 körül, hogy nagyon csökkent a műszaki színvonal, (műanyag hengerfej, műanyag szelepek), azóta nekem a márka tabu.

[ Szerkesztve ]

(#53469) peppe79 válasza pjen (#53463) üzenetére


peppe79
senior tag

Nem állt hosszabb ideig?

(#53470) pjen válasza peppe79 (#53469) üzenetére


pjen
félisten

De,ki használ minden nap magasnyomásút.Gondolod valami leragadf benne?

(#53471) -cobra-


-cobra-
aktív tag

Sziasztok!

Tegnap vettünk egy ilyen Philips gőzállomást a madaras teszkóban, kiállított darab volt, 17.000Ft. Egyelőre még szokjuk, furcsa a sok gőz, illetve, hogy húzogatni kell a ravaszt. Az normális hogy gőzölés közben a bázis kattog, morog, mintha valami pumpa dolgozna benne.

(#53472) Fernet


Fernet
senior tag

Sziasztok!

9 éves Siemens mosógépünk kezdi megadni magát, az utódon gondolkodunk.

Ezt néztem ki: Bosch WAN28261BY

Jó választás? Nagyrészt Bosch cuccaink vannak itthon, nem volt velük negatív tapasztalat.

Ha kiszállítással vásárolok egy mosógépet a régit elviszik? Vagy hogy meg ez most? Vagy boltfüggő?

(#53473) daver88 válasza Fernet (#53472) üzenetére


daver88
aktív tag

Üdv!

Magyar bolttól vásárolj ilyen értéket, magyar gyári garanciával, ne forgalmazóival.

És igen, el kell vinnie a régit a futárszolgálatnak, nem lehet kifogás...

(#53474) Fernet válasza daver88 (#53473) üzenetére


Fernet
senior tag

Akkor esetleg ez?
(nem nagyon akarok árban feljebb menni, ez is necces)

BOSCH WAN24290BY

[ Szerkesztve ]

(#53475) koxx válasza Fernet (#53474) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

LG DD mosógépeit szokták ajánlgatni a topikban, árban uaz mint a Bosch. [link]

(#53476) daver88 válasza Fernet (#53474) üzenetére


daver88
aktív tag

és EZ?

nem tudom, mi a fontos nektek, milyen tudás, de ez is megér egy kattintást...

(#53477) asdf_ válasza Fernet (#53472) üzenetére


asdf_
veterán

A regi gepet elviszik, de errol elore kell szolnod, valamint ez nem feltetlen ingyenes, a jogszabaly az ingyenes atvetelt irja csak elo, az ingyenes elszallitast nem.

(#53478) pjen válasza asdf_ (#53477) üzenetére


pjen
félisten

Ez értelmetlen lenne.Ingyenesen minden hulladék udvar átveszi,ha oda viszed.Mikor vásárolsz a boltban meg is kérdezik,hogy elvigyék e a régitAz ingyenes átvétel hol történik?Ha nálam átveszi már az övé nem hagyhatja ott.

(#53479) Csabroncka válasza Fernet (#53474) üzenetére


Csabroncka
Topikgazda

Mosógép esetén kifejezetten lehet hagyatkozni az árukeresős értékelésekre is!

"in medias res"

(#53480) ribarszki válasza -cobra- (#53471) üzenetére


ribarszki
őstag

Igen, teljesen normális hangok.

[ Szerkesztve ]

(#53481) djozsi


djozsi
senior tag

Sziasztok! Porzsák nélküli, kerekeken guruló porszívót keresek nagyjából 50ezer forintig bezárólag. Igazából fontos lenne a jó szívóteljesítmény főleg szőnyegen és az, hogy kevés karbantartást igényeljen/könnyű legyen takarítani, de ezek szerintem mindenkinek fontosak... :) Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!

(#53482) Elemental válasza djozsi (#53481) üzenetére


Elemental
addikt

"kevés karbantartást igényeljen"

Épp ezért vesznek az emberek porzsákost.

(#53483) djozsi válasza Elemental (#53482) üzenetére


djozsi
senior tag

Természetesen úgy értettem, hogy porzsák nélküli léptékben. :)

(#53484) asdf_ válasza pjen (#53478) üzenetére


asdf_
veterán

Egyetlen gond az egyenletben, hogy a kiszallito sok esetben nem egyenlo azzal, amely cegtol vasaroltal, tehat egy gipszjakab szallitmanyozasi kft. csak akkor veszi at toled a regi gepedet es szallitja el a hulladekudvarba/kiskeredhez, ha ezt a kisker neki kifizeti.

(#53485) pjen válasza asdf_ (#53484) üzenetére


pjen
félisten

Ha a kiskernél,mondjuk MM bejelölik az elszállítást akkor el is viszik.A legutósó mosogató gépet Auchanban vettük.Ott is ráírtk a papírra ahol a szállítást ütemezték,kérjük a régi elszállítását.Elvitték.

(#53486) asdf_ válasza pjen (#53485) üzenetére


asdf_
veterán

Ezt en ertem, nalam is igy tortent, de ettol meg afaik tovabbra sem kotelezo ingyen elvinni a gepet, valamint felhivnam a figyelmet, hogy felteteles modban irtam, hogy esetleg elofordulhat, hogy nem lesz ingyenes az elszallitas, tehat nem ertem, mibe probalsz kapaszkodni. A lenyegi mondanivalo, hogy elore szoljon, hogy elszallitast is ker, ne akkor alljon elo vele, amikor csengetnek az uj geppel.

[ Szerkesztve ]

(#53487) pjen válasza asdf_ (#53484) üzenetére


pjen
félisten

Vettünk nemrég egy LG hűtőt az MM ben.Vissza kerestem.A szállítási megrendelésen azt kérdezik,hogy kérem e a régi készülék elszállítását.

(#53488) asdf_ válasza pjen (#53487) üzenetére


asdf_
veterán

Valtoztat-e ez barmit azon a tenyen, hogy jogszabaly szerint nem kotelezo ingyen elvinni?
(es en itt hagyom ezt abba)

(#53489) daver88 válasza asdf_ (#53486) üzenetére


daver88
aktív tag

de, kötelező elvinni...Kormány rendelet rendelkezik róla.

Sőt, ha nagyon mélyen belemegyünk, akkor a fogyasztó még vásárlási utalványt is kérhetne a rossz gépért a Korm. rendeletben meghatározott összegben...(ne kérjen senki, ne szivassa a kereskedőt - főleg ne a kicsiket, multit lehet :)) )

197/2014. (VIII. 1.) Korm. rendelet:

Ha a fogyasztó a forgalmazótól új elektromos, elektronikus berendezést vásárol, és azt a forgalmazó a fogyasztónak házhoz szállítja, a forgalmazó a fogyasztó által felajánlott, a vásárolt berendezéssel azonos mennyiségű és azonos használati célú elektromos, elektronikus berendezés háztartásban képződő hulladékát a nem természetes személy fogyasztótól (hulladékbirtokostól) legalább ingyenesen, a természetes személy fogyasztótól, hulladékbirtokostól vásárlási utalvány ellenében átveszi és elszállítja.

[ Szerkesztve ]

(#53490) pjen válasza asdf_ (#53488) üzenetére


pjen
félisten

Ha nem lenne kötelező,nem ajánlanák fel.Látom megelőztek,nem kell keresgélnem a rendeletet.

(#53491) asdf_ válasza daver88 (#53489) üzenetére


asdf_
veterán

Hmmmmmmmmm, akkor viszont me culpa maxima, a HGCS bevitt az erdobe, ott direkte kulon eloiras volt, hogy a leadott keszuleket ingyen kell elszallitani.
Koltoi kerdesem: miert irjak elo egy palyazatban feltetelkent valaminek az ingyenes elszallitasat, ha azt egy magasabb rendu dolog egy jogszabaly mar eleve elorija? (azt az egy esetet kiveve, amikor ezt ugy szovegezik, hogy az xy/20WZ torveny ertelmeben ingyenes elvinni, tehat meghivatkozzak, es persze ott nem igy volt). :U :F

(#53492) koxx válasza djozsi (#53483) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Tökmindegy, mert kb mindegyik hulladék. 50 ezerért már vétek nem egy komolyabb pzs-s porszívót venni.

(#53493) BBéci válasza djozsi (#53483) üzenetére


BBéci
titán

50000 forintért nincs olyan. :(

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#53494) Astery válasza asdf_ (#53491) üzenetére


Astery
senior tag

Mert a HGCS-ben pályázati feltétel volt, hogy le kell adni a régi készüléket amire a pályázatot igénybe vetted.

(#53495) asdf_ válasza Astery (#53494) üzenetére


asdf_
veterán

Azt ertem, csak azt nem, hogy ha az elszallitas a fentebb idezett jogszabaly szerint csak dijmentesen tortenhet, akkor a palyazati kiirasban miert kell ezt -hivatkozas nelkul- specifikalni? Ez olyan nekem -logikatlan-, mintha megvennek online egy koncertjegyet, beklikelem a pipat, hogy elfogadom a T&C-t, miszerint akar kep is keszulhet rolam a koncert soran, majd belepesnel meg kulon alairatnanak velem egy papirt, hogy ezt elfogadom, vagy nemtom, vennek egy uj autot, es kikotnem az adasveteli szerzodesben, hogy a vasarolt autonak negy kereke kell, hogy legyen.He egyszer eloir valamit egy jogszabaly, es atto elterni nem lehet, akkor miert szabjuk kulon feltetelul azt, amit a jogszabaly ir?

(#53496) pjen válasza asdf_ (#53495) üzenetére


pjen
félisten

A hgcs ben köteles voltál leadni a régit és kötelesek voltak elvinni.Ha vásárolsz nem vagy köteles leadni a régit,viszont ha kéred ingyen elviszik.

(#53497) farkas-j válasza asdf_ (#53460) üzenetére


farkas-j
őstag

A problémám az, hogy a jó véleményeket "természetesen" nem említitek, még a negatívot persze igen. Ez ugye így korrekt? Amit továbbra is fenntartok, hogy általában azok pocskondiázzák a Beko-t, akiknek nincs semminemű személyes tapasztalatuk!

Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

(#53498) asdf_ válasza pjen (#53496) üzenetére


asdf_
veterán

De ha az elszallitasnak kotelezoen ingyenesnek kell lennie, akkor miert irjuk le meg egyszer, hogy ingyenesnek kell lennie? Ezt nem ertem ,es ez vezetett meg, mert ha egyszer valami mar elo van irva, akkor en csak az eloirttol eltero, vagy annal szigorubb felteteleimet vetem csak papirra. Egy adasveteli szerzodesnel sem irsz negyven oldalt, mert a PTK. ervenyes ra, csak azt irod bele a szerzodesbe, ami az abban irtaktol elter, vagy valasztasi lehetoseged van, hogy A vagy B.

(#53499) asdf_ válasza farkas-j (#53497) üzenetére


asdf_
veterán

Ez lehet, hogy igy van, de az elegedett Beko felhasznalok hordajara en nem emlekszem, meg akkor sem all elo valaki -rajtad kivul, te viszont folyamatosan, regen még kvazi copypaste szoveggel-, amikor a forumtarsak sokadszorra, negativan emlekeznek meg a marka termekeirol. Szoval lehet, hogy vannak -rajtad kivul- elegedett Beko tulajdonosok, de nemak (legalabbis akarhogyan probalok visszaemlekezni, nem remlenek, de termeszetesen tevedhetek, mint ahogy sikerult az elszallitas kapcsan az elobb).

En szimplan csak ugy vagyok a Bekoval, hogy azert nem vennem meg -barmilyen is a minosege, akar jo akar rossz, az en szempontombol teljesen lenyegtelen-, mert nem vagyok hajlando egy nem EU-s, diktator altal vezetett orszag termekevel kapcsolatba kerulni, amelynek amugy a nemzeti valutaja 4 ev alatt az Eurohoz kepest 50%-ot veszitett az ertekebol (meg akkor sem, ha ez nekik amugy epp az elonyukre szolgal)

[ Szerkesztve ]

(#53500) koxx válasza farkas-j (#53497) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Neked működik örülj neki, attól még egy low end márka, ezen sztem kár is vitatkozni.
Mondok pozitívat róla, olcsó.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.