Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54551) balazs1956


balazs1956
senior tag

Sziasztok!

Egy ilyennel szemezgetek, és egyrészt érdekelne a véleményetek, másrészt van-e ötletetek valamilyen kuponra (pl Glamour), vagy ezt nem akciózzák sehol.

A segítséget előre is köszönöm szépen

[ Szerkesztve ]

(#54552) BBéci válasza BB9000 (#54542) üzenetére


BBéci
titán

Hányszor kell még leírnom, hogy mindenki értse?
Reggel 8-kor, 7 óra érintetlenség után, mivel aludtunk, mutatott a hőmérő 9 fokot. Olyankor is előfordult, amikor napközben nem volt itthon senki, hazaértem, kinyitottam és szintén 8-9 fokot láttam a kijelzőn. Máskor meg 1 vagy 2 fokot, de többnyire 5-7 közöttit.
Miért kell mindenben emberi hibát keresni? Miért nem lehet elfogadni, hogy a készülék szar? :((

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#54553) peppe79 válasza #40553216 (#54532) üzenetére


peppe79
senior tag

"Lényegtelen a hőátadás sebessége egy egyenletesen forró sütőtérben."

Ha ez így lenne, akkor miért vettél pizzakövet? Próbáld ki a sütést pizzakő helyett egy papírvékony pizzasütő lemezen, vagy sütőtepsin, és akkor rögtön megtapasztalod, hogy mennyire nem mindegy.

A pizzakő hővezetési tényezője ~2W/mK, míg a szénacélé ~50 W/mK. Ennyivel intenzívebb a sütőlap felőli hőátadás "sebessége".

"A kemencében sincs vaslap, samott tégla van."

...meg mellette irgalmatlan tömeg (hőtároló), és 400-500 fokos hőmérséklet. Ott persze, hogy nem oszt, nem szoroz. De egy kis beépíthető sütőnél egészen más a helyzet.

(#54554) BBéci válasza peppe79 (#54553) üzenetére


BBéci
titán

Pontosan azért, mert más a helyzet, ha pizzát akarok enni, akkor elmegyek egy olyan vendéglátóhelyre, aminek az a specialitása.
Itthon ezerféle más étel készíthető olyan szinten, aminek nincs ellenfele, nem csak halvány utánzat lesz belőle.
A jó pizzához fatüzelésű kemence kell és pont.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#54555) peppe79 válasza BBéci (#54554) üzenetére


peppe79
senior tag

Ebben részben igazad van. De azért otthoni körülmények között is lehet - ha nem is egy hagyományos, fatüzelésű kemencében sütött pizza szintjét hozni, de azért egy - ízletes pizzát készíteni. Ízlések és pofonok. Nekem például százszor jobban ízlik egy házilag elkészített pizza, mint egy gyorsfagyasztott xy márkájú, amit te preferálsz.
Ha legközelebb készítünk, majd dobok fel én is fotót. Van itthon pizzavasunk, pizzakövünk, meg sima pizzalemezünk is, akár az ezek közti különbséget is tudom szemléltetni.

[ Szerkesztve ]

(#54556) ribarszki válasza peppe79 (#54555) üzenetére


ribarszki
őstag

Melyiket ajánlod ezek közül pizzasütéshez? Illetve hol lehet kapni ilyen lemezt/követ?

Rövidül a sütési idő? Most vékonyabb tésztás pizzát 240fokon, alsó-felső sütés,15 percig sütök. De szívesen tanulok új dolgokat :K

[ Szerkesztve ]

(#54557) BBéci válasza peppe79 (#54555) üzenetére


BBéci
titán

A gyorsfagyasztott preferálásában az egyszerűség, a kényelem és az ár játszanak szerepet. Éhesen hazaérünk, bekapcsoljuk a sütőt és 15 perc múlva, mire kezet mosunk, átöltözünk, ehetünk. Korábban 449, most 499 forintból ketten megvacsorázunk. Nem számítva az áramot és az esetlegesen rátett kolozsvári szalonnát.
Feleségem igazi konyhatündér, ez is szerepet játszott abban, hogy 29 éve együtt vagyunk. Párszor készített pizzát, ami halványan sem hasonlított azokhoz, amiket az említett éttermekben kapni. Ezért 20 éve nem erőlteti.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#54558) PhoenixSzG válasza ribarszki (#54556) üzenetére


PhoenixSzG
tag

Nem arany árú beszerzés engem is érdekelne :)
Nekem most sima tespin 275 fokon (alsó+felső) kb. 7-8 perc egy vékony tésztás. A tepsi amúgy a sütőben van amíg felfűt, majd gyorsan ráhúzom sütőpapírostól az előkészített pizzát.

(#54559) asdf_


asdf_
veterán

Ízlés kérdése is ez szerintem, engem pl. az igazieredeti hajszálvékony tésztás pizzával a világból lehet kikergetni, a digóknál ettem ilyet tavaly, egyik este későn értem a szállásra, rendes kajám sem volt már (utolsó nap), és bementem egy pizzasütőbe, nem a turistakopasztósba, hanem ahonnan a helyiek kajálnak, meg motorral viszik ki, és 2-3-4 percenként vették ki a kemencéből a pizzát, mindegyik kör után kivakarták a vasat, hogy ne maradjon odaégett, egészen eszméletlen tempójú pörgés volt ott sütésileg, és marhára nem tettem le a hajam tőle, annyira jó volt, hogy nem éhesen feksüdtem le, de ennyi. Nyilván hatalmas szentségtörés lesz amit most írok, de pesten pl. a Princess pékséges pizzaszeletek, (ha frissen sültek, és még melegek) mocsokjók szerintem (főleg tésztailag) ugyanakkor meg a Blahán az újságíró székház helyén levő akármi alján van valami pizzás, az meg nem jött be, pedig nagyon olasznak hirdetik magukat).

(#54560) BigBear válasza asdf_ (#54559) üzenetére


BigBear
senior tag

Egyetértek. Tök felesleges azon rugózni, hogy milyen a jó pizza, meg leszólni azt, amilyet xy otthon készít, ha neki az megfelel. Ízlések és pofonok. Nekem az eredeti autentikus olasz pizza egy sz@r, készítheti azt akárki akárhol. Ettem itthon, meg Olaszországban eredeti kis pizzasütödéből is, de csak kényszerből, mert a világból ki lehet kergetni vele. Ennyi. Ezerszer többre értékelem az asszony házi jellegű pizzáját, vagy akár a sonkás / hagymás / sajtos / fűszeres töltött sült zsemléit mint egy vékonytésztás undort.

[ Szerkesztve ]

(#54561) farkas-j válasza balazs1956 (#54551) üzenetére


farkas-j
őstag

Ez a Xiaomi porszívó praktikusan használható gyors takarításhoz, de a rendes porszívót szerintem nem váltja ki. Mondom úgy, hogy nekünk is egy Xiaomi Roidmi F8S GL van, csak mi az Eustok-nál vettük régebben ehhez képest majdnem féláron.

[ Szerkesztve ]

Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

(#54562) Nagya21 válasza balazs1956 (#54551) üzenetére


Nagya21
addikt

Hali!
Ezt ne, csakis olyat ami multiciklonos.
Nekem Dyson v7 van, meg xiamiauban is van multi, csak olyat vegyél
Üdv Nagya

Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció

(#54563) balazs1956 válasza Nagya21 (#54562) üzenetére


balazs1956
senior tag

Köszi a segítségeteket, de Dysonra nem akarok költeni, mert én szeretem a porcicákat, csak párom kergeti őket változó intenzitással.
Van itthon 3 porkergető is, de amit én kézbevennék, seprű helyett (időnként), az egy ilyen vezetéknélküli jószág, de nem Dyson kategória.
Ha dobnál egy linket a xiaomi multiciklonosról, meg az elérhetőségéről, azt megköszönném.

(#54564) BBéci válasza BigBear (#54560) üzenetére


BBéci
titán

Pizza az, amit és ahogyan Olaszországban készítenek (bár ott sem mindenhol egyformán finom), az összes többi csak pizzához hasonlító valami. Ami persze lehet finom és valóban ízlés dolga, hogy kinek melyik ízlik.
A világ számos táján készítenek gulyásnak nevezett ételt, amiknek semmi köze az eredeti, magyarhoz, csak ahhoz többé, de inkább kevésbé hasonlító löttyök.
Eszpresszónak is csak az nevezhető, ami az eredeti olasz módszerrel, eljárással (létezik pontos megfogalmazás, leírás) készül.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#54565) Nagya21 válasza balazs1956 (#54563) üzenetére


Nagya21
addikt

https://www.tomtop.com/p-y14671-de.html
Itt van xiamiau.

Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció

(#54566) GyMacs


GyMacs
csendes tag

Sziasztok,

félig integrált mosogatógépet szeretnék venni, sikerült kiválasztani egy AEG FEE63400PM készüléket.

A beépítéssel kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni:
- Ha lehetséges, akkor előre megrendelném az előlapot, de nem sikerült tökéletesen kiigazodnom ezen a méretezési ábrán.

A konyhaszekrényben a fiókok a munkalap tetejétől 705mm-re vannak.
- Én azt gondolnám, hogy 705-116=589mm magas előlapra lenne szükségem, mivel a kezelőpanel 116 magas, de ábrán lévő "max 144mm" rész megkavar. Azt mit akar jelenteni? (a szélesség legalább egyértelmű, az 446).

- Szerintetek mennyire gond, ha a gépet az egyik oldaláról nem tudom a bútorhoz rögzíteni? (felül és a másik oldalt semmi gond).

Köszönöm szépen!

[ Szerkesztve ]

(#54567) gerii


gerii
addikt

Üdv!

Egy Dyson V10-et néztem ki, viszont annyira nem sürgős a dolog. Mi szokott lenni új modell bevezetésnél a régiekkel, marad az előző évi V11, csak olcsóbban, vagy megszűnik a gyártása, és mondjuk csak a V8/V10 lesz kapható?
Az őszi Glamour napok idején, ha a V11-et megkapnám V10 árán, az jó lenne :)

Illetve még egy kérdés:
Vezetékes, hagyományos porszívók közül, mi az ami ennek a "szintje", ha fontos a kiáramló tiszta levegő, és a hasonló tisztítási képesség? (A szűrési technológia mindegy)

[ Szerkesztve ]

(#54568) ribarszki válasza gerii (#54567) üzenetére


ribarszki
őstag

V10-et szvsz nem éri megvenni. A V11 sokkal komolyabb üzemidőt kapott. A V10 kicsit senki földje. Akkor már V8 sokkal olcsóbban. V11-ből is Absolute kiadást nézz, Animal szintén nem éri meg. De rossz hírem van, a sima V11-et kivezették, már csak a raktárkészlet van. Utódja is kint van a V11 Extra. Cserélhető az akksi egy kattintással. Cserébe komoly árcédulát kapott. Hatalmas csökkenésre ne számíts. 2-3 év múlva lehet a V11 150k körül. De az árak jelenleg durván kilőttek.

[ Szerkesztve ]

(#54569) koxx válasza gerii (#54567) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

"Vezetékes, hagyományos porszívók közül, mi az ami ennek a "szintje" Miele C3, Sebo.

(#54570) pjen válasza gerii (#54567) üzenetére


pjen
félisten

Talán az elux ultra silencer is.

(#54571) #40553216 válasza peppe79 (#54553) üzenetére


#40553216
törölt tag

Meglehet, igazad, van. De mint írtam, mindegy, mert a kő is bevált. Másrészt a pillanatban, amikor kitaláltam, az Aldiban éppen volt kő, így azt vettem kevés pénzért, ahelyett, hogy akkor nem eszem pizzát, viszont várok pár napot és a többszörösét fizetem egy pizzavasért.
Egy pizzánál nekem nem számít. Ha a fentebb NakonXipan ft. linkelte videót megnézed, ott a srác 17 percig süti a pizzát, én kb. 5 percig. Mi számít inkább: a vasedény, amiben a srác süti (persze, hidegen rakja be) 230°C-on, vagy hogy én a szutyok kő mellett 275°C-on alsó fűtőszál+hőlégbefúvással 5 perc alatt?
De ahogy írtam: ettől még nincs kizárva valamikor.

(#54557) BBéci
Ezt el is felejtettem: mélyhűtött. :DDD Kicsit csalódtam, hogy te mint perfekcionista ilyet eszel. De ennél azért klasszisokkal jobb, amit én csinálok, persze kicsit hosszabb idő alatt, de ha már be van előre keverve tészta, abból azalatt összeállítom, míg felfűt a sütő.

(#54556) ribarszki
Most megnéztem, a vas tényleg jobb lehet. Csak nem olcsó. Egyébként meg ne félj a maximumot rátolni hőmérsékletnek, csak figyelj oda! Én a mélyhűtöttet is mindig a maxon sütöttem,

[ Szerkesztve ]

(#54572) peppe79 válasza ribarszki (#54556) üzenetére


peppe79
senior tag

A Perfect Home-nak vannak viszonylag olcsó, de kompromisszumos megoldásai, amit grillezéshez is lehet használni. Például egy ilyesmi vas grilltárcsa (feltéve, ha még befér a sütőbe), vagy egy ilyen öntöttvas grill serpenyő. Persze ezek nem olyan vastagok, mint a pizzavas. Utóbbi ára egyébként szerintem még nem olyan vészes, főleg úgy, hogy egyszeri befektetésről van szó. Mások többszörösét költik el évente mobiltelefonra.
Az alumínium még jobb hővezető, de azok árban már húzósabbak: ~20 ezertől indulnak, de van 45 ezerért is.

(#54573) ribarszki válasza peppe79 (#54572) üzenetére


ribarszki
őstag

Köszönö.! A pizzavasból elég a 0.6 cm vastag, vagy ha már hosszú évekre veszem, akkor jobb lehet az 1cm-es professional? Kenyeret is sütünk.

[ Szerkesztve ]

(#54574) peppe79 válasza ribarszki (#54573) üzenetére


peppe79
senior tag

Az az 1 cm vastag lap azért már elég durva, kb. 10 kg! Meg ennél a vastagságnál már lehet, hogy érdemesebb utánajárni, hogy hol árulnak szénacél lapot kisebb darabokban (is).

Pizza sütésről találsz a youtube-on egy rakás összehasonlító tesztet, például itt, vagy itt, stb-stb. De ugyanúgy vannak fent kenyérsütős tesztek is, acél lapon.

(#54575) ribarszki válasza peppe79 (#54574) üzenetére


ribarszki
őstag

Köszönöm, holnap megnézem. Igen, a 10kg elég durván hangzik.. :U

(#54576) #40553216 válasza peppe79 (#54572) üzenetére


#40553216
törölt tag

A boronatárcsa nem sík.
A grillserpenyő viszont 41 cm széles. Persze lehet saroktól sarokig rakni, viszont a pizzát ezzel együtt kell beraknod, így a tészta hideg, miközben a teteje már sül.

[ Szerkesztve ]

(#54577) arcsin válasza #40553216 (#54576) üzenetére


arcsin
senior tag

A főzőcskésben volt téma már.
Itt. A konklúzió az lett hogy samott lapot vettek, kályhástól ami konyhai sütőbe tehet (méretben)

(#54578) BigBear válasza ribarszki (#54575) üzenetére


BigBear
senior tag

Most őszintén, ki az a b@*#@&*#, aki ennyi pénzt kiad egy darab fémlemezért? A36 acél az Atyaúristen, meg a t@köm.... Egy sima szerkezeti acél, valahol az S235 és S275 között.
Ha ilyesmi kell, vágatni kell valakivel egy darabot és kézcsók. 180-220 Ft nettó/kg az anyag...
Jesszus, hogy ez eddig nem jutott eszembe, 5,5kg lemez 14000.... :Y :W :Y

(#54579) ribarszki válasza BigBear (#54578) üzenetére


ribarszki
őstag

Nem tudom.. de ha adsz tippet, hogy lehet ilyet vágtani, azt megköszönöm :R

(#54580) pjen válasza ribarszki (#54579) üzenetére


pjen
félisten

Vas telep,méh,stb

(#54581) BigBear válasza ribarszki (#54579) üzenetére


BigBear
senior tag

Bármelyik acéllal foglalkozó cég. Lehetőleg olyan, ahol van plazma-, vagy lézervágó. Akkor nem kell szarakodni vele otthon, leadod a formát és kivágják. Ha brutál drága, akkor is 1000,- / kg alatt kell lennie egy ilyesmi lapnak. Sima nem bonyolult forma, illetve nem sok gyújtás. ( Véletlenül egy acélszerezeteket gyártó cégnél dolgozom és hozzám tartozik a plazma- / lángvágó... Mondanám, hogy kivágom, de ez vidék, posta meg sok. Sztem Bp környékén van ezer ilyen cég.)

[ Szerkesztve ]

(#54582) Tsebacsi


Tsebacsi
nagyúr

Sziasztok!

Ezt a Rowenta [link] vagy pedig ezt az Elektrolux [link] porszívót szeretnénk megvenni holnap. Minden képpen porzsák nélküli kell, asszony ebből nem enged és nem meggyőzhető. Heti átlag 1 nagy porszívózás van, jelenleg egy Samsungot használunk, és igazából kedveljük, azért maradnánk ezen a vonalon.
Háziállat egy kinti cica van, nem nagyon mászkál bútorra, keménypadló van, nem szőrhullatós fajta, párom haja lepi el inkább a fürdőt :)
Én a Rowenta felé húzok a több gari miatt is, mégha árban drágább is.
Mit gondoltok, jó választás lehet-e?

Köszi szépen! :R

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#54583) koxx válasza Tsebacsi (#54582) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Huh, 60 ruppóért pzs nélküli rowentát venni... :) mi miatt nem enged belőle? Biztos, hogy nem jobb annyival mint amennyivel drágább az eluxnál.

(#54584) Nagya21 válasza Tsebacsi (#54582) üzenetére


Nagya21
addikt

HAli!!
Ha mindenképpen tartályos kell, akkor csakis multiciklonosat vegyél.
[Solac]
[Vax 1200w]
[Vax 800W]
[Rowenta]
[Karcher]
[Vax]
[Dirt devil]
[Xiamiau]
És persze a Dyson (nekem van egy dyson v7, és egy Samu multiciklon)
Ha csak keménypadló van akkor nagyon megfontolnék egy Dyson, vagy Xiamiau akkust.
Dysont csakis V7-től felfelé.
Üdv Nagya

Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció

(#54585) ribarszki válasza Tsebacsi (#54582) üzenetére


ribarszki
őstag

Ahogy előttem szóló t. fórumtárs írja, csak multiciklon! Kár, hogy Dysonra nincs keret...

(#54586) Tsebacsi


Tsebacsi
nagyúr

Köszi a válaszokat! Még kicsit ködös nekem hogy miért a multiciklon, ennyire sokat számít szűrés és hatékonyság szempontjából?

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#54587) do3om


do3om
addikt

Az Aldis robotgép milyen?
[link]
Pont van is, mi a vélemény?

Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A

(#54588) polonic válasza Tsebacsi (#54586) üzenetére


polonic
félisten

60 ezer Ft-ért vegyél egy Miele porszívót, tedd az asszony elé, itt van, használd ezt.
Aztán majd ő is rájön pár használat után, hogy jé, ez nem is rossz, de jó, hogy ilyet vettél.
Tetszeni fog, hogy a tartályt nem kell állandóan üríteni és nem száll a por mindenhova. A porzsákot 3 havonta kell cserélni. Csak kiveszed, megy a kukába, az új a helyére, közben minden pormentes marad. 4890 Ft egy porzsák csomag 4 porzsákkal és 1 motor és levegőszűrővel. Egy évre elég.

(#54589) koxx válasza polonic (#54588) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Ennyi :K Egy C2 pont kijön belőle.

(#54590) Zeki


Zeki
nagyúr

Van olyan meggymagozó, amivel gyorsabb meggyet msgozni mint kézzel? Amit anno vettem a Sparban, az nem gép, csak olyan sima kinyomós, uszav és még sokkal lassabb is mint kézzel.

(#54591) arcsin válasza Zeki (#54590) üzenetére


arcsin
senior tag

Csak nem a híres egyesével magozós gép volt ?

Azzal tényleg lassú ;] .

(#54592) Zeki válasza arcsin (#54591) üzenetére


Zeki
nagyúr

Az. És ki sem magozott minden szemet. Többségét nem.

(#54593) mzso


mzso
veterán

Helló!

Egy mosógép tud működni akkor amikor nincs normális víznyomás csak csordogál a víz?

[ Szerkesztve ]

(#54594) concret_hp


concret_hp
addikt

olyan gőztisztítót szeretnék amit lehet használni padlón is, de valahogy le is lehet szedni a "fejét" és összevissza formájú dolgokat is lehet tisztítani vele (pl. fürdőkád?)
tippek, ötletek? akár csak márkára is jöhet :R

vagy fullba vagy sehogy :D

(#54595) pjen válasza concret_hp (#54594) üzenetére


pjen
félisten

A karcher ilyen,meg a LUX is,csak ötször annyiba kerül.

(#54596) arcsin válasza pjen (#54595) üzenetére


arcsin
senior tag

Én egy régebbi Polti gőztisztítót örököltem meg. Néha használjuk, évente 3-4x de különösen nem sokszor, akkor nagyon állat ha kell :) a Polti egy olasz márka, más tipusú ( "kicsi pingvinem") nem volt, sem kártyer.

(#54597) pjen válasza arcsin (#54596) üzenetére


pjen
félisten

Asszony szereti a karchert portörlés helyett.A lux az egy másik kategória,azt mi se vesszük elő csak párszor évente.Például a klímát,szárító hőcserélőjét nagyon jól kifújja.Van hozzá szőnyeg fej,át tolom olyan a szőnyeg mintha új lenne.

(#54598) janika1988 válasza balazs1956 (#54551) üzenetére


janika1988
tag

https://xiaomi.hu/termek/xiaomi-mi-handheld-vacuum-cleaner-1c-akkumulatoros-kezi-porszivo/

Itt is elérhető, és amit kérdeztél, hogy van-e kupon: xiamiauéknak a Lurdy házban augusztusban lesz szülinapjuk, szokott akció lenni, csak győzd kivárni az 1-2 órás sorbanállást :D
Viszont pozitívum, hogy nem 1-2 darabbal készülnek, nyitás után még órákkal is vannak az akciós termékekből. Tudom, mert tavaly végigálltam 1 órát, ha jó akció lesz rá, pl -10-15 ezer, akkor megérheti kivárni. Üdv, János

Pixel 8 eladó

(#54599) Nagya21 válasza Tsebacsi (#54586) üzenetére


Nagya21
addikt

HAli!!
Igen ennyire sokat számít a multiciklon.
Ha megfigyeled a sima ciklonosoknál a hepa szürő mindig a motor előtt van, a multiciklonnál a motor előtt már csak(általában) szivacsszürő van, és a hepa a motor után, ennyivel jobb a porleválasztás.
Na hogy még kiegészítsem az előző hozzászólásomat:
A roventában sztem túl van bonyolítva a porleválasztás, nagyon sok a tömítés, ami idővel gond lehet.
Ha télleg csak keménypadló van, akkor a xiamiau-dyson akkusat vedd, tökéletes lesz, nekem a padlószőnyegre is jó (sürü tömött állószőrü ipari szőnyeg), és évente 1*átmegyek rajta a nagy samuval, majd takarítógéppel.
Nagy álmom majd egy V10-V11 Dyson.
Üdv Nagya

[ Szerkesztve ]

Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció

(#54600) Zin


Zin
senior tag

Üdv!
Pár Éves a hűtőnk milyen közönként érdemes leolvasztani a lenti fagyasztó részt?
3-ason van most a beállítás de sokszor megy amikor lemegyek konyhába.
Sztem még nem volt leolvasztva az lehet a gond?

░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.