Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50559) asdf_ válasza Degeczi (#50556) üzenetére


asdf_
veterán

Értem én, hogy másra használom (bár megjegyzem, mérési tartományán belül, valamint hiába használnám szobahőmérőként,ha 15:01-kor kitárom az ablakot, bejön a -1 fok és 17 fokot csinál a szobában a 22-ből vagy fél órára, majd 15:30-kor bezárom az ablakot és 15:59-re már újra 22 fok van a szobában, mert visszamelegszik, akkor ebből a grafikonon az égvilágpn semmi nem látszik, ami azért nyilvánvaló nonszensz), de akkoris, ilyen baromságot az életben nem gondoltam volna, és nincs rá mentség, hogy óránként egyetlen nem átlagolt értékből napi grafikont rajzolok és adatexport sincs, meg persze azt sem, hogy a napi történet visszanézése mindössze 24 adatból áll, azaz óránkénti felbontású. Fel sem merült bennem, hogy valaki képes valamit így megcsinálni.
És az energiatakarossági érv sem áll szerintem jelen esetben,, a mért értékek a készülékmemóriába kerülnek, egyáltalán nem jelent a készülék semmi változást sehova, amikor elindítom az appot, felcsatlakozom az eszköre és lekérem róla az eltárolt adatokat, akkor van egyedül adatforgalom.
Hacsak ezt nem lehet meghackelni és egy külső appal folyamatosan poll-olni, akkor nyilván home gw meg a négyzetes szenzorral, ami neked van, tudnám azt mérni, amit szeretnék, de mint korábban írtam, elmondani nem lehet, hogy mennyire nem érdekel az otthonautomatizálás, így erős luxus lenne erre 30 dodót elverni, utána meg, amikor már tudom, mi a tüdő van a hűtőmmel, és már nincs rá szükség akkor meg nem tudok mit csinálni vele.
Még csak egy negatív példám volt, így még nem tanultam meg -most ellenben örökre-, hogy kínai appoktól/cuccoktól ne várjak el olyan dolgokat, ami teljesen evidensnek tűnik, mint pl. olyat, hogy hogy egy appba nem hardcode-oljuk bele a mentési útvonalat, hanem tök alap, hogy én választhatom ki, hogy hova mentem kimenetet a telefonon belül, mert ilyen volt pl. a hangnyomásmérőm, ami azt hiszem az extermal_sd/appneve/ alá akart menteni, aztán persze nem tudott, mert ott n betű lenne. Mint utólag kiderült, ezt egy évig tartott, mire javították. :U

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.