Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47801) arcsin válasza Elemental (#47793) üzenetére


arcsin
senior tag

Csak egy grilles tapasztalatot szeretnék megosztani, ha már így felmerült.
Több mint 2 éve vettünk egy ECG KG 200-es grillsütőt, aminek a nyár közepén elkezdett felhólyagosodni minimálisan az alsó teflonja.
Aug végén írtam egy email az ECG oldalán megjelölt hiv. szervíznek hogy szeretnék árajánlatot kérni a július óta nem garanciális grillünkre, mivel a mai napig lehet kapni különböző kereskedőknél, nem futott ki ez a típus, csak lesz csere.
Az ügyintéző hölgy megígérte hogy fog küldeni árajánlatot, semmi válasz nem érkezett a múlt hétig. Pedig már beletörődtem hogy a karácsonyi visszavitt dolgokból vadászok majd egy újat. Végül is nehezen, de beszerezték a szükséges csere lapokat és ingyen el is küldték nekem.
Nagyon hálás vagyok nekik, remélem még 2évig szuperálni fog a grill és remek hambikat, grillzöldségeket, kolbászokat fogok sütni vele. Csak azt szeretném azt mondani minden fórumtársnak hogy nyugodtan hajtsák a dolgokat akár a gari lejárata után is, hacsak érdeklődés szintjén is, de megéri. :C

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.