- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
cadgers
aktív tag
Sziasztok!
Helyhiány miatt arra gondoltunk, hogy a vásárolni szándékozott mosogatógépet a fürdőszobában helyeznénk el. Van egy keskeny (45 cm mély) mosógépünk, érdemes úgy kivitelezni, hogy egyiket a másikra helyezzük valamilyen módon?
-
cettlee
őstag
hali! valami tök egyszerü mikrot keresek. mi a favorit?
-
törölt tag
válasz
kicsi kecske #48790 üzenetére
No Frost
Fagyasztótér leolvasztás: Kézi, tehát nem No Frost-os. ÁK, MM, mind manuális/kézi leolvasztást ír. -
mzso
veterán
Helló!
LG MS 23 NECBW vagy ehhez hasonló inverteres LG mikróról van valakinek első kezű tapasztalata?
Hogy melegít? (egyenletesen?) Jó a kezelhetőség tekerőgomb nélkül?
-
dethroner
veterán
Mondom, nem vagyok a konyhában járatos
Nem tudok miért szeretne turmixgépet és miért nem aprítót, de gondolom megvan az oka. Az említett tefal készletben aprító is van, de valamiért csak ritkán használja. Franc se tudja mi különbség van a mixer, a turmixgép és az aprító között, azt se tudom melyik mire való.
-
Vilagos
csendes tag
Sziasztok,
Szárítógép vásárláson gondolkodok, heti 1-2x használatra lenne. Utána olvasva itt a fórumon kondenzációs elég lenne, alacsony hőmérsékleti szárítás funkcióval, hogy a ruhák össze ne menjenek.
Tudnátok esetleg 1-2 gépet ajánlani ami megfelelne? Hátha most az akciókba sikerülne kifogni egyet.
-
ribarszki
őstag
A Dyson nálam is kiváltotta nagyrészt a Mielet, de soha nem adnám el. Egyrészt nagyon keveset kapnál egy használt porszívóért, másrészt mégiscsak egy Miele. Arról nem beszélve, hogy az őszi-tavaszi nagytakarítást vezetékessel lehet alaposan végigcsinálni. Múltkor elővettem a Mielet, végigmentem a lakáson és azért na.. jó egy Miele a háznál
-
BB9000
senior tag
válasz
dethroner #48770 üzenetére
BLAUPUNKT TBG701 turmix használható.
Jó és a keretedbe is befér a TEFAL BL850D38 Blendforce mastermix turmixgép. Mindkettőhöz hőálló üveg kehely van és jó erős motor. Forró leves beletöltése előtt javasolt meleg/forró vízzel rendesen előmelegíteni, akkor nem pattan el olyan könnyen. -
Mauzes
addikt
De pontosan miben jobb? Illetve mi az, ami tényleg "más dimenzióba" helyezi. Hangban gondolom jobb az US.
Csak mert a legalapabbat általában nem szeretem venni semmiből, ez ilyen hozzá nem értő elővigyázatosság. Tehát ha C2-től nézzük, akkor az már 60 ezertől indul, egy praktikusnak tűnő Parquet verziót meg 70 ezer. Itt már arról beszélünk, hogy 70%-kal drágább, mint az US.
Most nem győzködök senkit, magamat sem, csak körül szeretném járni.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok,
Van most akciós UltraSilencer porszívó 42 ezerért (nem a Zen, hanem a sima). Elég jó vételnek tűnik, van ettől jobb ajánlat? Miele-t néztem még, de abból 50 ezer a legalapabb C1.Vagy Black Friday alatt szoktak lenne durva akciók?
-
Ispy
veterán
válasz
kicsi kecske #48774 üzenetére
Nekem is elux van, nem no frostos, hanem automata leolvasztós, vagyis a hűtő hátulját nem engedi lejegesedni. A fagyasztó az már más kérdés....
-
kicsi kecske
tag
válasz
kicsi kecske #48750 üzenetére
erre bárki?
-
dethroner
veterán
Aprító is van. [link] De gondolom nem véletlen hogy a fagyasztott dolgokat és a krémleves hozzávalókat a már említett apró mixerrel dolgozza fel. És mivel kizárólag növényi élelmiszert fogyasztunk, a legtöbb ételnél fontos lenne a jó minőségű, darabosmentes püré készítése.
-
dethroner
veterán
válasz
st6969 #48766 üzenetére
Nálunk nagyon sok fagyasztott zöldség és magvak fogynak, ezért kellene motorerő és üvegtartály. Bár lehet a hőálló üveg még jobb lenne akkor. Szegény most ha valami nagyobb adagot kell aprítani, az apró [Russel Hobbs]-al kínlódik, és néha több mint egy óra mire minden hozzávalót összevág vele.
-
st6969
őstag
válasz
dethroner #48761 üzenetére
"Kizárólag üveg tartályos lehet"
"mindenféle krémlevesek..."Látszólag masszív, vastag üvegtartályos turmixgépet használtunk, főleg krémlevesekhez. Lidl-ben vettük. Vastag üveg ide vagy oda, egy darabig bírta, de egy idő után a forró levest már nem szerette, és az üveg hosszában szétrepedt. Nyilván jobban tettük volna, ha várunk a turmixolással, és nem forrón öntjük bele. Mindenesetre erre azért majd figyelj. Azóta rozsdamentes botmixerrel "csapom szét" a levest, tökéletes az eredmény, nem is kell a turmixgép. Az egyetlen turmix, amit iszunk, az a banánturmix, ahhoz is tökéletes a botmixer.
Fagyasztott zöldséghez/gyümölcshöz viszont már nem alternatíva. -
Ispy
veterán
Én egy Cata omegát választottam, csak a 90 centis kivitelben, ár/értékben szerintem jó. Az előző catát 13 évesen műkődőképesen hagytuk a régi lakásba, igaz az dupla ennyi volt.
-
BBéci
legenda
válasz
Gömbike #48749 üzenetére
Mikró esetében sokkal kisebb az inverter jelentősége, mint légkondicionáló, hűtő- és mosógép motorjánál.
Az egygombnyomásos indítás hiánya valóban gáz, nálam kizáró ok, viszont az pozitívum, hogy hűti magát. Öreg Whirlpoolom olyat nem tud, ezért nem mindig sikerül egymás után két melegítést elvégezni, meg kell várni, amíg magától visszahűl.
-
Toobee
veterán
válasz
dethroner #48761 üzenetére
Miért ragaszkodsz az üveghez? Spar akcióban most elég jó áron meg lehet venni a KitchenAid 5KSB1565E-t.
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Csajomnak szeretnék venni egy turmixgépet. De egyáltalán nem ismerem ezeket a termékeket, és nem tudom hogy melyik típus jobb a másiknál. Amit tudok és szempont. Kizárólag üveg tartályos lehet, gyakran használná fagyasztott zöldségek és gyümölcsök aprítására. Ezen kívül mindenféle krémlevesek, dió és mogyoró, nyers zöldségek, egyszóval hús kivételével mindent szeretne benne aprítani. Karácsonyra szeretném meglepni vele, nem akarok kérdezősködni a témában tőle, mert akkor nem volna meglepiMire érdemes szerintetek figyelni, és tudnátok pár ajánlott, bevált típust javasolni? Az árat kb 40K-ig engedném el.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Teaway #48757 üzenetére
Sajnos evidensnek vettem, hogy minden mikró start gombja quick start is egyben, mert még nem találkoztam olyannal, ahol ez nem ment volna
Az tuti nem normális, vidd vissza a tálat vagy hívd őket hogy WTF?
Nálunk semmi deformáció 3 év alatt a Panánál, pizza meg melegszendvics szokott készülni a PanaCrunch pan-ban. -
Mi5i
aktív tag
Sziasztok!
Kedves Crisp funkcióval rendelkező topiklakók! Tegnapi nap folyamán vettünk egy Whirlpool MWP 338-as mikrót, és sütöttünk vele próbaképpen két félkész panírozott csirkemellet, dual crisp fry üzemmódban, ha ez bármit segít
Kérdésem a következő: szerintetek normális, hogy a crisp tál ennyire elhajlott? Hívom szívesen a központot is ha kell, de kíváncsi lennék tapasztalatokra előbb. Kép:Köszönöm!
-
emre
veterán
Tudja valaki hogy a Vax takarítógépeket melyik cég szervizeli?
Szeretnék valami komolyabb takarítógépet, de lehetőleg megfelelő szervizhálózattal. Valszeg webshop-os vásárlás lesz és jó lenne ha Kaposváron is lenne szerződött szervizes akihez el tudom vinni ha garanciális probléma adódik.
Illetve ha ez a gyártmány aggályos akkor milyen száraz-nedves takarítógépet tudnátok ajánlani max 100k árig bezárólag?
-
Toobee
veterán
Mi egy ilyen AEG MFC 3026 S-M-et vettünk. Fontos volt, hogy ne csak fémhatású legyen, hanem lehetőleg minél minőségibb érzetet keltsen, amikor megfogom. Ennek ellenére annyira vékony lemez az egész, hogy törlésnél simán huppan egyet a teteje. Ezen kívül nagyon meg vagyunk elégedve vele, pár hétig ez volt sütő helyett is (még ki nem választottuk, hogy melyik legyen). Sült benne kifli, pizza, melegszendvics. Műszakilag megfelel ez a szint, de ha legközelebb vennék, akkor én is mennék feljebb árban, hogy burkolat ügyileg is jobb minőséget kapjak.
-
farkas-j
őstag
Nem rég én is átestem egy mikro keresés mizérián. Adott volt a hely mérete (56x37x42cm), és nehezítésként legalább 28 literes mikróra volt szükségünk. Két típus maradt fenn a szűrőn. Egy Daewoo KQG-1N4A 31 literes, és egy ORION OM-2818DG 28 literes. Egy helyen lehetett csak a Daewoo-t megrendelni. Vártunk rá 3 hónapot mire kinyögték, hogy már nem beszerezhető, így vettük meg az Oriont. Két hiányosságtól eltekintve tetszik. Ha nyitva van az ajtaja, nem kapcsol le a lámpája egy idő után mint a régi Candy CMG 2894DS-nél. A másik hiányossága, hogy ha elindult, már nem tudom menet közben hosszabbítani a programot. A régi ezt is tudta. Ami még a Candy-ben jó volt, hogy fém forgótányérja volt ami ugye törhetetlen és rozsdamentes fényes belsőtere volt. A quick startja viszont csak 1 perces lépéseket tudott, az Orion viszont 30 másodperceset. A lényeg, hogy bevált az Orion, megszerettük. (Csak megjegyzem, hogy az Orion adatlapján hibásak a külméretek (61 cm x 37 cm x 48 cm), mert valójában kisebbek és simán befért az adott helyre, még szellőzésnek is maradt hely.
Ha valaki ilyen Oriont venne, figyeljen oda hogyan állítják ki a garanciajegyet! A MM-ban a hölgy 1 éves gar. papírt állított ki. Amikor megreklamáltam még neki állt feljebb. Ekkor megmutattam a weboldalukon a 2 év garit, ekkor duzzogva kitöltött egy új garjegyet amire már 2 év garit írt be. -
Fr3eWar
őstag
válasz
Gömbike #48749 üzenetére
Nekünk Panasonic NN-SD452W inverteres van 3 éve kb, de nem szeretem, megszoktam ennyi idő után mert ilyen az ember, alkalmazkodik.
Ami fő bajom volt vele, hogy nincs quick start gombja, nincs olyan hogy megnyomod a powert és megy 30sec-et, minden egyes alkalommal a tekerővel be kell állítani valamennyi időt. A másik hogy piszok hangos a hűtése, és ha megy 30-40 sec-et legalább akkor utána 1 percig még megy a hűtés búgás, akkor is ha lejárt a program, akkor is ha kinyitod kiveszed az ételt/italt és visszacsukod. Csak csukott állapotú ajtónál, tehát ha végeztél, és kinyitod az ajtót elkussol, és ha nem csukod vissza 1 percen belül akkor utána már csöndbe marad becsukva is, de ha kész a melegítés kiveszed a terméket becsukod az ajtót akkor felbőg ismét.
Ami pozitív benne, hogy jó melegszendvicset csinál a kvarc csövekkel, és hogy nagy a beltere, 32 liter.Az új konyhába egy nagyságrenddel komolyabb Bosch CMG633BS1 készülék került be, ennek a hangja nem összevethető a panasonic-kal, és van 30másodperces quick gomb, mondjuk az ára is sokszorosa az előzőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest