Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41408) ribarszki válasza mvkly (#41407) üzenetére


ribarszki
őstag

Pont az állatszőrre teljesen alkalmatlan ez a gép. Arra turbókefés, vagy elektromos kefés gépet kell venni. Őszinte leszek, porszívóként ez a gép teljes csöd. Fix hosszosságú cső, max 2állásban állítható szívóerő, ritka igénytelen fejek. A karcher gégecsöve és markolata olyan rideg és kényelmetlen, hogy sírni lehetne. Szűrésük nagyon gyenge, viszont cserébe dög nehéz tárolni, hurcolni, stb. Van az Electroluxnak egy EasyGo nevű porzsákos gépe 18k-ért. Nos az is köröket ver ennek a gépnek a porszívós képességeire. Abban korrekt teleszkópos cső van,állítható szívóerő, hepa szűrő, pedig a kínálat alja. Csak összehasonlítás, hogy mire akarsz 120ezer forintot elkölteni. Ja az nem tud vizes takarítást az igaz..
Ennyiért olyan elektromos fejes Sebo gépet kapnál ami tényleg hatalmas segítség lenne kutya mellett a lakásban. Vagy ott a Miele Cat and Dog modellje turbókefével.
De persze ti döntitek el..

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.