Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34240) Zeki válasza Lauda (#34237) üzenetére


Zeki
nagyúr

Te csak marhára unatkozol, és itt kötözködsz, pedig ha a macit vinnéd a málnásba, mindenki boldogabb lenne.

...
Amúgy TAPASZTALATOM szerint túl gyorsan jönnek ki az új meg újabb és mégújabb termékek, nincs is idő normálisan letesztelni őket, csak legyen szép, meg hadd menjen!
Pl totálisan konstrukció hibás samsung porszívó , kemény 50 ezerért. Vagy panasonic mosógépek szériahibája a felfüggesztés. Whirlpool mosógépünk mosószertartó fiókja vagy az AEG hőszivattyús szárítógépünk kinyitható szöszgyűjtője is tervezési hibás. A Wh még 1 éves sem volt, már szerelőt kért, pedig a Premium Selection sorozatba való.
És sajnos úgy vannak megcsinálva a dolgok, hogy NE érje meg gari után szervizbe küldeni... és direkt olyan csavarokat raknak sok készülékbe (leginkább kisgépek), hogy ha elromlik, magad meg se tudd javítani, mert nem tudod szétszedni. Ám a szerviz óradíja is olyan magas, hogy inkább kukázod a cuccot, és veszel másikat.
Mert amit legyártanak, azt meg is kellene vennie valakinek...

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.