Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26795) BullZeye válasza Csabroncka (#26791) üzenetére


BullZeye
veterán

Jelenleg egy pici (kb 150-160cm magas, felül 3 rekesz, alul 2,5 (fél mélységű) fagyasztó) Candy hűtőszekrényünk van albiban. Veszünk lakást, és oda kell hűtőszekrény (többek között). Mostanival nagyjából elvagyunk, de jó lenne egy nagyobb.

Első körben ilyesmi az elképzelés:
SAMSUNG RB 33 J 3830 SA / EF No Frost hűtőszekrény

Ami nekünk fontos:
-Halk legyen, konyhában nem fér el, étkezőben lenne, amiről nyílik 2 kisszoba, és egyenlőre nem hangszigeteltek az ajtók.
-Fő alkatrészre legyen legalább 5 év garancia, itt 10 év jár kompresszorra, ha minden igaz.
-ha nem muszáj ne kelljen fél évente leengedni, rettentő macera a mostaninál, hogy 4-5cm jég van fél év alatt.
-ez az italadagoló hasznos, használnánk is rendszeresen, viszont kérdés, hogy ez mennyire praktikus, lehet bele vajon 100%os gyümölcslevet rakni (nem ilyen kamu gyümölcsdarabkákkal dúsítottat), vagy attól eldugul mert ragacsos, és lehetetlen feladat a takarítása? Több időt bukok a takarításával mint amennyi időt nyerek a kényelmes adagolással?

Valamint szükségünk lesz Mosogatógépre és Sütőre (főzőlappal együtt) is.

Mosogatógépnek Ikeában kapható legolcsóbbat ajánlották feleségemnek 80k-ért (LAGAN), mivel soha nem volt mosogatógépem, ezért nagyjából annyit tudok hozzászólni, hogy aha, ez olcsó, de vajon mennyire fog szívni vele hosszútávon? Nem szeretnék spórolni, hogy utána kényelmetlen, vagy nem praktikus legyen, viszont fölöslegesen nem fizetnék 200k-t csak mert van króm csík az oldalán.

Sütő (kombinált, elektromos légkeveréses + gáz főzőrész) Pl ez:ZANUSSI ZCK553G1XA kombinált tűzhely
60-200k-it van mindent, amit tudok róluk: meleg, és van benne egy ventilátor, tetején meg 4 gázrózsa. miért kerül egyik 60ba a másik 200k-ba, hisz ugyanazt tudják :D mi az extra a drágábbakon?
-Ami hasznos lenne az LCD, hogy lássuk hány °C van a sütőben tákolt hőmérő nélkül, esetleg intelligensen tartsa a beállított hőmérsékletet.
-legyen inox, szürke, acél színű

Bármi infó jól jön, mert ezen a téren nagyon el vagyok maradva még, így talán a legalapvetőbb dolgok se jutnak eszembe.. :)

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.