Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16336) st6969 válasza HookR (#16331) üzenetére


st6969
őstag

Én annyit tennék hozzá, hogy előnyös, ha működés közben be lehet látni (szétfröcsögött-e már a cucc ;] ). Sok típus nagyon el van sötétítve.
A nyitómechanizmus szerintem kényelmesebb a nyomógombos (persze ennek is van hátránya, beragadhat, ha bekoszolódik...stb), de kinek mi (ha kart kell "rángatni", sokszor mozdul vele az egész mikro).
Mechanikus megoldást én felejteném, szükség lehet precíz beállításra (nekem a tejeskávé pont 2:10mp a kedvenc bögrémben :) ) Időállításhoz valóban legjobb a digitális tárcsa, teljesítménybeállításhoz tökmindegy (soha nem fogod állítani, marad a max-on...)

(#16333) albiosz
Mosogató alatt?! Biztos befér oda a szifontól? Ikeának van speckó "lapos" lefolyó/szifon szerelvénye, de szerintem még az alá se fér be. Persze, lehet, hogy nálatok valami egyedi kialakítás van...

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.