- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenyerr
tag
Hello,
Tegnap beüzemeltem a denon 2113at egy cav 5.0-val (egyelőre szárítókötelekkel, de legalább adtak hozzá valamit). Azt szeretném kérdezni, hogyha valamikor előfordulna, hogy a tv-ről akarnék lejátszani valamit, akkor hogyan lőjem be az arc-ot az erősítőhőz? Ugye denonon hdmi out ból megy a tv hdmi arc-ba a kábel, viszont hirtelen nem sikerült tegnap megoldani a fordított hangot (bár nem volt időm hosszabb próbálkozásra).
(a tv egy lg lm 640 ha ez segít valamit)
-
kenyerr
tag
ok, köszöntem
kacsa-val az a baj, hogy jobban szeretném helyben megoldani, szegeden
de ha itt nem találni megfelelőt, akkor rendelős leszaz említett 10-16 méterrel nincs amúgy nagy baj a hátterekhez?
-
kenyerr
tag
Hello,
CAV DS25-hez milyen kábel-t ajánlotok? Annyit tudok, hogy ide mehet "hitványabb" féle is. Illetve nagy baj, hogyha az egyik 16m a másik 10m-rel van csatlakoztatva, inkább legyen akkor mind a kettő 16?
(mondjuk innen tudnám beszerezni)
Üdv
-
kenyerr
tag
Hello, ha denon 2309-be kötöm a med600X3D-t és nas-ról néznék bd3d iso-t akkor át tudja vinni a 3d képet?
-
kenyerr
tag
Az összefoglalóból: "A gond abból szokott adódni, ha a hangfal az erősítő legnagyobb teljesítményénél kevesebbet képes kezelni." kiindulva nem hajtja szét a denon 2309 a cav dp265+ds25+dc25 szettet?
(csak építő jellegű választ várok laikusként)
-
kenyerr
tag
tudnátok ajánlani egy állványt a cav ds25-nek? (ha lehet akkor csak egy, nem pár)
illetve milyen kábeleket érdemes cav DP265+DS25+DC25 illetve egy (hátha) denon 2309 mellé?
(adott még a kb 4*5m-es szoba hosszabbik oldalánál a tv med600x3d-vel) -
kenyerr
tag
Hello,
- kb 20nm szobába
- 42" tv
- MED600X3D
- főleg filmre
- nem kell, hogy hangos legyen, csak szépen szóljonkinéztem egy CAV DP265+DS25+DC25 -t
árban nem szeretnék többet áldozni rá, tehát kb ez a kategória
milyen erősítőt ajánlanátok? (később tervezek hozzá mélyet)
-
kenyerr
tag
válasz
#09634560 #65214 üzenetére
Valami bestbuy médialejátszóra ajánlásra gondoltam esetleg a hangfalak mellé, hátha az ki bírja hajtani, vagy bármi erősítő érdekel, amilyen feltételeket vázoltam azok is rugalmasak, a lényeg, hogy egy lg tv és egy nas mellé szeretnék egy 5.1 szettet illetve bármit ami kell hozzá. Így hirtelen nem találtam ennél közelebbi topikot, de akkor megpróbálom ott is kösz.
-
kenyerr
tag
Hello!
Szeretnék hangfalakat venni a következő dolgok/feltételek mellé:
- lg lm 640 tv
- nas-ról szoktunk filmeket nézni
- egyelőre tv beépített médialejátszóját használva (kb mindent visz ami kell, kivéve bd50)
- jó lenne ha össze tudnám kapcsolni a hangszórók távirányítását a tv-vel tehát gondolom lg-re szűkíti ez a kört
- dvd/bd lejátszó nem kell, hacsak nem egy dlna támogatott média lejátszó
- szoba mérete kb 6*4m, a tv-t ~3méterről nézzük
(- esetleg valamilyen szinten kábel nélkül, nem tudom, hogy ezek mennyire jók ?)ár/érték arányban mit tudnátok ajánlani ehhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Revolut
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged