Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
greike
tag
válasz xerobyte #56848 üzenetére
Szerintem ilyen Bi wire dolgot hanyagold az nem ez a kategória itt nem hiszem ,hogy hallanál valami különbséget!Lehet félre értem de te mélynyomó nélkül akarsz mozizni?Nagyon nagy hiba lenne!Nem tudom milyen más alternatíva lenne ilyen áron amit Dalikhoz lehetne párosítani talán a Dali Zensor. Azért azt látni lehet ki,hogy vigyázz a dolgaira !Nekem van egy olyan mániám ,hogy az első amit megnézek erősítő vagy hangfal vásárlásnál mekkora szobában volt használva.Mert szerintem egy 25nm szobáig nem nagyon lehet széthajtani a minőségibb hangfalakat.Biztos vannak kivételek aki 10nm-en is széthajtják. Barátom hangfal vásárlásnál mindig nézegeti a membránt ,körbe kopogtatja a hangszórót és ha nem ugyanolyan hangot hall akkor állítólag az azt jelenti,hogy már eléggé használt a hangszóró. Lehet hülyeség de neki ezt egy szakember mutatta. Melyik nap mész hallgatózni? Majd beszámolót írjál!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest