Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#167752) VoidXs válasza gofry (#167750) üzenetére


VoidXs
nagyúr

1) Nyilván élvezem, szeretek tanulni. Nem üt ki semmilyen más szórakozást, én például sokszor egy bénább film vagy sorozatok közben szoktam edzeni, ahol nem annyira az a lényeg, hogy elragadjon, így több idő marad másra. Nem mondtam, hogy nem lehet mindent mérni. Szívesen megosztom veled a pár napja írt, pontosan 100 oldalas, végtelen akadémiai forrással alátámasztott folyamatszabályozásról és rendszerelméletről szóló írásomat, ami bizonyítja, hogy nincs olyan, amit ne tudnál mérni, sőt, egy mérés leír minden tulajdonságot. Nyilván van szubjektív rész, de az más. Ami nem létezik, abból a szubjektív részt placebónak hívják.
2) Stalkolsz, mi? :P Mindkét posztot vittem az audio iparban (sw dev, hw teszt), konzumer, pro, és autós ágban is, belépőtől high-endig. Februárban a kettő keverékében kezdek. Tanulok hw devnek is, de egy másodlagosan vitt egészségügyi mérnök képzés ennek csak egy részét teszi ki.

[ Szerkesztve ]

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.