Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-14 14:06:07

LOGOUT.hu

Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#73794) Inhouse válasza heloman (#73791) üzenetére


Inhouse
őstag

Azért nem igazán értem, hogy mit is vársz ennyi infó alapján? Meg lehet csinálni? Meg. Te meg tudod csinálni? Fogalmam sincs. Hogyan kell megcsinálni? Ha nem raksz fel típust és képeket, akkor honnan a fenéből tudjuk?
Eleve kavar van, ha csak a hangszórók kellenek, akkor nem játszik a Tuchel dugó. A Tuchel lehet ki és bemenet is, de ez a fajta nem hangszóró kimenet. Elvileg meg tudja szólaltatni a hangkártya ezeket a hangszórókat is, persze nem lesz nagy hangerő. Minek kellene a lemezjátszó tápját belerakni a hangszórók dobozába? Ahhoz az erősítő részét is bele kellene rakni, a táp szolgálja ki energiával az erősítőt, az hajtja a hagnszórókat... Ha Tuchel-Jack kábel kell, akkor meg a lemezjátszót összekötve a hangkártya kimenetével teljes egészében az fog szólni. AUX-ra kell váltani (vagy Line in, vagy ki tudja, mert semmit sem adsz meg) és annak a hangerő potméterével addig tudod hangosítani, amennyit a PC-n beállítottál.
Miért kell leszaggatni a vezetékeket? Legalább csináltál egy képet előtte? Mi volt a terv, letéped és már látod is, hova kell kötni?

[ Szerkesztve ]

Üdv Inhouse

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.