Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-14 14:06:07

LOGOUT.hu

Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#73301) PROTRON válasza Mauzes (#73300) üzenetére


PROTRON
addikt

Ha jól sejtem azért is csak 1 év van rajta, mivel nem csak magán személyek vásárolnak náluk és céges vásárláskor másik a jótállási kötelezettségek.
De ha nagyon akarnák részletesen leírhatnák a megfelelő eseteket...csak persze akkor meg majd jönnek az értő olvasásból megbukott fogyasztók és összevissza keverik a dolgokat. :D

Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

(#73302) Ciccuka válasza macilaci78 (#73299) üzenetére


Ciccuka
veterán

Érdemes is, mert van olyan, ami 1 év után kifakul és 2 év után olvashatatlanná válik. :((

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#73303) Chuck Norris


Chuck Norris
senior tag

Sziasztok, van egy BOSCH Tronic 2000T ERP tárolós vízmelegítő, elektromos, 80l, 2kW ami úgy döntött két év után, hogy már nem akarja melegíteni a vizet. Lehet ezeket még tákolni, vagy dobjam ki az egészet a francba és vegyek egy másik bojlert?

(#73304) Gyarmati_ válasza Chuck Norris (#73303) üzenetére


Gyarmati_
senior tag

Mindenképpen érdemes megnézni, lehet csak termosztát vagy fűtőbetét romlott el.

EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.

(#73305) Inhouse válasza Mauzes (#73300) üzenetére


Inhouse
őstag

A Lidl garancia szerintem is rendben van. Talán a legkorrektebb cég ilyen viszonylatban. Mondjuk azért, ha belegondoltok, akkor elég fura, hogy a magyar (bár a németeknél is van) arra vár kisgép vásárláskor, hogy egy alapvetően élelmiszer/háztartási szupermarketben legyen akciósan egy nonfood termék... Nálunk a vas-műszakiban nem árulnak még hamburgert, de még bármi lehet. :)
Mondjuk vannak azért érdekes dolgok máshol is számlázásilag...kezdve az MVM által küldött emailekkel, amiből csak azért tudom, hogy melyik szolgáltató éppen (gáz/villany), mert a kormány által kötelezően a levél végére biggyesztendő szövegben szerepel az áram, vagy a gáz szó. Az MVM ezt nem közli alapból. Nekik is volt már pár nevük.
A UPC, vagy Dierct One, vagy akárhogy is hívják most (mi ez a nagy átneveződési divat manapság? régebben is cseréltek gazdát cégek...) Szóval kapok egy emailt, hogy a számlám elkészült. Elektronikus számlázás, nem kapok kinyomtatva semmit. Belépek a felületre és látom, hogy mennyi a végösszeg. Ha a számlát meg akarom nézni a részletek miatt, akkor katt oda, erre kiírja, hogy 1-2 nap múlva tudom csak megnézni...már ez is érdekes. Aztán 4 napig semmi, az ötödiken már meg is lehet nézni. Ha egyszer azt írják, hogy készen van, akkor miért nem lehet megnézni? Ha azt írják, hogy 1-2 nap múlva megnézhető, de csak 5 nap múlva, az mindegy? Hogy fizessen be egy számlát úgy valaki, hogy meg sem nézheti? Költői a kérdés... Elképzelem egy üzletben, hogy itt az összeg, fizesd be, a számlát meg majd pár nap múlva meg is nézheted, mit szólnának?

Üdv Inhouse

(#73306) Aaron14


Aaron14
őstag

Sziasztok!

Van egy erkélyem, amit a szomszéd jól eláztatott. A probléma forrását megszüntettük, azonban ez maradt utána [kép].

Ezt szerintetek hogyan tudnám szebbé varázsolni? Teljesen amatőr vagyok, szóval előre is elnézést, ha túl egyértelmű dolgot kérdeztem. Gondolom nem festhetek rá csak egyszerűen. :DDD

[ Szerkesztve ]

Sony KD-55XF9005 - MacBook Pro M1 Pro 14” - iPhone 15 Pro 128GB

(#73307) Chuck Norris válasza Gyarmati_ (#73304) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Köszönöm a választ :R akkor majd ránézek, hogy lehet szétkapni. Szaniter boltban lehet ezekhez alkatrészeket kapni, vagy van valami spéci bolt ahol árulják, vagy eladják egyáltalán nem szakiknak? Amúgy rosszul linkeltem de 40e egy ilyen bojler, szóval nem hinném, hogy érdemes lenne ehhez szakembert hívni.

(#73308) user12 válasza Aaron14 (#73306) üzenetére


user12
őstag

Első, hogy megvárod, hogy kiszáradjon
Utána lekaparod, esetleg meg is csiszolhatod, majd lefested
(a szennyvízcsőnek mi a funkciója??)

Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen

(#73309) Aaron14 válasza user12 (#73308) üzenetére


Aaron14
őstag

Koszonom!

Ezen akartak elvezetni a csapadekot, viszont rajottek, hogy nem jo megoldas, igy elvagtak a csovet. Az osszes erkely ilyen. 😀

Sony KD-55XF9005 - MacBook Pro M1 Pro 14” - iPhone 15 Pro 128GB

(#73310) M0ng00se


M0ng00se
őstag
LOGOUT blog


A kókány folytatódott, de sajna már szinte nem maradt mit behűteni xD Alaplap hátuljára raktam hővezető lapot, annak mindkét fele ragacsos szóval tuti fent marad. Hőmérsékleteket nem mértem ki, de nekem már az is elég, hogy megcsinálhattam :U 5600x+b450m lap, vehetnék jobb lapot nyilván, de valahogy jobb reszelni és finomhangolni, vagy csak szeretem szívatni magam xD

V6

(#73311) hegegabi80 válasza M0ng00se (#73310) üzenetére


hegegabi80
addikt

Biztos ez a fajta barkácsolás megnyugtat, kikapcsol téged vagy levezeti a feszültséget.
Egyébként meg elég szomorú, hogy ilyen filléres tételt nem képesek maguk a gyártók megoldani minden lapra.

(#73312) M0ng00se válasza hegegabi80 (#73311) üzenetére


M0ng00se
őstag
LOGOUT blog

A VRM-en van gyárilag egy darab kimunkált alumínium darab, de azt nem vagyok hajlandó bordának nevezni :U pedig még anyagból sem kéne több, ha legalább hűtőborda formájúnak terveznék őket. Feltehetőleg az is elvégezni a dolgát, de 70-80 körüli értékeket nem szívesen látnék ott azért erős terhelés alatt. Ami vicces, hogy hőmérőt raktak oda, ami nem megszokott, főleg hogy egy 20k kategóriás lap.Erős cpu hűtéssel, aminek a fuvallata telibe kapja a vrm-et, 40 fok alatt marad, bár ki tudja hol lakozik pontosan a hőmérő :U

V6

(#73313) user12 válasza Aaron14 (#73309) üzenetére


user12
őstag

Értem
Én betömném a helyedben (gipsz, hungarocell, purhab, bármi ami otthon van). Gondolom nem tiltja a társasház szabályzata vagy kérdezz rá a házkezelőtől - persze ez a ti döntésetek :)

Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen

(#73314) PROTRON válasza Aaron14 (#73309) üzenetére


PROTRON
addikt

Fura, mert most a közelben épült egy elég nagy lakótelep és ott is az összes erkély sarkában függőlegesen végig megy az a cső... ha nem jó megoldás, akkor a mostaniak miért csinálták? :D

Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

(#73315) imibogyo válasza Aaron14 (#73306) üzenetére


imibogyo
veterán

Mindenképp először a hiba forrását szüntetném meg (a lyukat), mert lehet, hogy már nem lesz a továbbiakban arra használva, amire volt, attól még a víz (nagy esőzés után pl.) ugyanúgy le-/átfolyhat ott és akkor hiába a javítás. Én is megkérdezném a közös képviselőt, hogy be lehet-e tömni a lyukat és megcsinálnám ha igen (bár ha a szomszéd áztatott el, akkor logikus lenne, hogy ő csinálj meg, bár szerintem amúgy is szükséged lesz a közreműködésére, felülről lenne egyszerűbb ugyanis javítani). Én nem purhabbal, vagy hungarocellel, vagy ilyesmivel csinálnám a javítást, hanem akkor már legyen normális "bebetonoznám" és akkor neked is, meg a szomszédnak is normális, használható felület lesz ott.

Vagyis kivenném a csövet a lyukból (szerintem kitörni, kivágni sem nagy szám), fúrnék 4 lyukat a betonba (2 is elég lehet persze, de én úgy csinálnám, hogy alul 2, felül 2 egymással szemben, a beton síkjától mondjuk 2-3 cm-re, mert feljebb/lejjebb úgy sem férsz hozzá), amikbe vagy tiplit raknék izmosabb csavarokkal, amiket utána esetleg össze is drótoznék, de még inkább vékony betonvasakat feszítenék beléjük. Úgy 4 centivel hosszabbra vágnám a vasakat mint a lyuk átmérője, majd enyhén meghajlítanám "U" alakban a mondjuk 6-os rudat (de lehet még vékonyabb is, komoly terhelést nem kell majd elviselnie, azt is csak a lyuk falának a szélénél), majd az egyik lyukba (amit legalább 5 cm-re befúrnék, a másik lehet akár csak mondjuk 2 cm mély is) befeszíteném a rudat és amikor abba belement, akkor felhajlítanám a csőbe a másik végét és áthúznám a rudat a másik szemben lévő lyukba. Ezután már csak "bezsaluznám" a lyuk alját (egy deszka alulról és kész) és felülről szépen kiönteném sima olcsó kültérre is jó zsákos betonnal. Ha a művelet előtt jól előkészíted a lyuk felületét (tisztítás (átkapargatás, vizezés stb.)), akkor a beton a lyuk falához is hozzá köt annyira, hogy azt a 20 évente egy alkalmat amikor valaki közvetlenül a fal mellé erre a részre rálép, azt elviselje (és ugye ott van még benne a "vasalás" is, ami ilyenkor segít). Ez a javítás, bár így elmondva lehet bonyolult, valójában egy maximum órás munka.

Csövet kifeszít, kivág, kiolvaszt --> 2-4 lyukat kifúr --> lyuk falának előkészítése --> csavar, vagy betonvas berakása --> "zsaluzás" --> "betonozás".

Ha ezt nem teheted meg, akkor pedig raknék a lyukba PVC szűkítőt + 90 fokos könyököt + egy toldást (nem tudom a csöved méretét, csak úgy szemre linkeltem a dolgokat, de az biztos, hogy a "nagy" szűkítőt, valami jó tömítőanyaggal raknám be, mert ugye belülre fog belecsúszni a csőbe és nem ráhúzod). Ezt úgy készíteném el, hogy a terasz külső szélén, csak egy-két centivel lógjon túl. Ennyi elég ahhoz, hogy már se a saját teraszod, se másé (legalábbis emiatt) ne ázzon, viszont nem látványos. Ha pedig extra óvatos akarsz lenne, akkor levezeted a csövet a terasz padlószintjéig és csak ott vezeted ki a terasz szélén túlra.

Bármelyik is lesz/lehet a megoldás, az biztos, hogy én addig nem állnék neki a fal hibák kijavításának, amíg nem oldottam meg az azokat kiváltó okot. :K

[ Szerkesztve ]

(#73316) Barret001


Barret001
addikt

Kicsit szétfagyott a hidrofor szivattyú,de nem estem kétségbe :)

(#73317) darvinya válasza Barret001 (#73316) üzenetére


darvinya
titán

Hol maradt a ződsárga szigszalag. :DDD

[ Szerkesztve ]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#73318) Barret001 válasza darvinya (#73317) üzenetére


Barret001
addikt

Végig ezen gondolkoztam:) Tervben volt,hogy megjelölöm.Aztán elfelejtettem...

(#73319) darvinya válasza Barret001 (#73318) üzenetére


darvinya
titán

Én most akartam venni, mert már 20+ éve nem volt, de lemondtam róla. :(((
Egyszerűen 8 vagy több hónapja nem jut semmire időm, egyszerűen 24 óra nem elég.
Laptop aksi felújító cellák itt mennek tönkre, Parkside lámpa készítés megrekedt, stb.
Csak nézek miket csináltok.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#73320) hzsolee


hzsolee
őstag

A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."

(#73321) cinemazealot válasza hzsolee (#73320) üzenetére


cinemazealot
addikt

Perfekt! :C

(#73322) fonok87 válasza hzsolee (#73320) üzenetére


fonok87
aktív tag

"Mi, hogy elfogyott a végelem?! Na fogd meg a söröm..."

Truss me, I'm an engineer.

(#73323) Inhouse válasza fonok87 (#73322) üzenetére


Inhouse
őstag

"Mi, hogy elfogyott a végelem?! Majd én megvégelem!" :C

Üdv Inhouse

(#73324) hzsolee válasza cinemazealot (#73321) üzenetére


hzsolee
őstag

Olyan randa, hogy az már szép... :D

A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."

(#73325) hzsolee válasza Inhouse (#73323) üzenetére


hzsolee
őstag

:C :D

A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."

(#73326) csudri


csudri
őstag

Gyeprácskövet szeretnék lerakni, nem telibe az egész kocsibeállót, csak a nyomtáv szélességében. A talaj elég tömör, csak egy kis réteg frissfekete föld került rá, kb annyi, amennyi a 8 centis gyeprácskó vastagsága, alatta szar sittes talaj, nem süllyedős talaj. Így is kelle alá homokágy vagy csak felszedem olyan vastagon a földet, amennyi a gyeprácskő és lerakom? Ha kell alá valami, akkor homok vagy murva a jobb? Előre is köszi a segítséget!

(#73327) flashpointer


flashpointer
őstag

Teaser :D


(#73328) inf3rno válasza flashpointer (#73327) üzenetére


inf3rno
nagyúr

:K :K :K

Buliban hasznos! =]

(#73329) PROTRON válasza flashpointer (#73327) üzenetére


PROTRON
addikt

Alul milyen hűtőtornyot gyártasz? :O

Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

(#73330) Ribi válasza PROTRON (#73329) üzenetére


Ribi
nagyúr

Vga hűtő lesz az.

(#73331) hzsolee válasza csudri (#73326) üzenetére


hzsolee
őstag

Én tennék alá követ mindenképp, ha csak személykocsi akkor is. Legjobb ha tudsz kölcsönözni lapvibrót. Szerintem kb egy tizes bőven jó, aminek az alsó 3/4-e nagyobb szemű, a felső réteg apró, hogy szépen el lehessen húzni a szintet.
Ja, mivel lesz feltöltve a gyeprács? Mert ezt arra írtam ha kavics van benne is... Ha föld akkor nemtom :F

A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."

(#73332) imibogyo válasza flashpointer (#73327) üzenetére


imibogyo
veterán

Ez még a "régi" marógéped? Jöhetnek róla infók, ha nem top secret... :B

(#73333) NeoPampalini


NeoPampalini
aktív tag

Nem tudom, jól emlékszem-e, hogy itt szokott menni ilyen műhelypornó, vagy egy másik totyikban...? :DDD

Mindegy, nemrég sikerült upgrade-elni a műhelyt egy gyalupaddal, a sok drága és/vagy hulladék között kifogtam egy pofás darabot, annyi pénzért vétek lett volna kihagyni. :D

Egy tanodából való, két tanuló szerszámait lehet tárolni a (lakattal zárható) rekeszekben.

Innen kivettem az elválasztó lemezt (a képen pont nem látszik), kapott egy új aljlemezt, aztán belepakoltam a gyakran használt szerszámokat. Később majd építek szerszámos szekrényt, egyelőre "jóvanazúgy". :D

Fém orsók...

Két méter hosszú, helyhiányban nem fogok szenvedni, azt hiszem. :D

(#73334) AxBattler válasza NeoPampalini (#73333) üzenetére


AxBattler
félisten

Grats hozzá, bár ez minden, csak nem gány! :C
Hol lehet ilyeneket leütni? Jófogáson, Vaterán?

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#73335) Pete55555 válasza NeoPampalini (#73333) üzenetére


Pete55555
Topikgazda

Műhelypornó mindig épp ott van, ahol imibogyo ;]

Tök jó fogás volt. Nekem egyből beugrott még általános iskolás koromban technika órán dolgoztunk ilyeneken.

...Szeretem leracsniztatni...

(#73336) inf3rno válasza Pete55555 (#73335) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Most hogy így mondod, nekünk is valami ilyesmi volt általánosban. Igazából csak az maradt meg, hogy fából van a satu, nem fémből.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#73337) lemmy71 válasza inf3rno (#73336) üzenetére


lemmy71
őstag

Szép emlékek, nekem is az jutott egyből az eszembe hogy általános iskolában (81 - 85) felsőben, ilyen munka asztalok voltak a gyakorlati teremben. Négy ilyen volt egy teremben és négyen ültük körbe, volt hozzá egy szekrény négy ember számára szerszámokkal. Minden szekrény más színű volt és a szerszámok is hogy ne keveredjenek :D A szekrényben voltak kis satuk mindenki számára, hogy ha olyan munka volt pikk pakk feltudtuk szerelni.
Azok a régi szép idők :))

(#73338) NeoPampalini válasza AxBattler (#73334) üzenetére


NeoPampalini
aktív tag

Facebook marketplace-en lőttem, igaz, vártam pár hónapot, mire akadt olyan, ami minden szempontból okés. :D

(#73339) Tothg86


Tothg86
tag

Srácok! Ha egy vegyes tüzelésű fűtés rendszeren nincs keringető szivattyú, az azt jelenti, hogy régi gravitációs elven működik?
Életem első lakásvásárlása esedékes. Kinéztem egy egész jó lakást. A fűtéssel kapcsolatban vagyok kicsit meglőve. Van egy régi gázkazán, és egy vegyestüzelésű kazán is. De nem tudom, hogy vajon a gázkazán miféle, mennyi élet lehet még benne. A vegyestüzelésű viszont teljesen ismeretlen terep számomra. Ha gravitációs, akkor azzal lehet kezdeni valamit? Tetszene a kettő rendszer kombinálása.
Namost ha a gázos kémény kétrétegű, akkor a kazánt cserélni épp lehet. De hogy a vegyessel mi a helyzet? :F

(#73340) pjen válasza Tothg86 (#73339) üzenetére


pjen
félisten

Nézz körül vannak e leválasztó szelepek a két rendszer között.Attól, hogy gfavitációs még lehet jó.Gáz kazánok is működhetnek gravitációsan, jó vastag csövekkel.Ha nagyon idegen inkább nézesd meg egy szakemberrel.

(#73341) mephi666 válasza Tothg86 (#73339) üzenetére


mephi666
nagyúr

szüleimnél ilyesmi rendszer van: kb 30 éve még csak vegyes tüzelésű volt, utána lett ráhúzva a rendszerre a gázkazán... keringető szivattyú a vegyestüzelésű időszakban tuti nem volt és utána sem rémlik: pincében van a 2 kazán, padláson pedig van egy kiegyenlítő tartály, ami le volt takarva egy kb világháborús nagykabáttal és időnként ellenőriztük benne a víz mennyiségét és szükség esetén pótoltuk :DDD

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#73342) Barret001 válasza Tothg86 (#73339) üzenetére


Barret001
addikt

Ha jó vastag csövek vannak,akkor működik a keringés automatikusan.Szivattyú a vékony csöves rendszerhez kell.

(#73343) Tothg86 válasza Barret001 (#73342) üzenetére


Tothg86
tag

Köszi mindenki! Egy (két) kazán csere nem fér most bele a költségvetésbe. De ha más nem, ha a vegyes része működik, akkor elvagyok vele pár évet. Jó vastag csöves verzió. A radiátorok is furák, nagy csövek gyakorlatilag és rajtuk lamellák. Az egésznek van egy burkolata..
Megnézetem valakivel. Egy vegyestüzelésűn mik a hibalehetőségek?

(#73344) emre válasza Tothg86 (#73343) üzenetére


emre
veterán

Ha minden szart azzal égettek kátrányos lehet a test és a kémény, szar lesz a hőátadás szenvedés a fűtés.
A lemez kazán kilyukad egy idő után, a korrózióval nem lehet mit kezdeni.
Ha a kémény legalsó tisztítónyílásában egy tükrön keresztül látod a tetején a fény akkor valószínűleg használható. Ha nem tisztíttatni kell, mert a kéményben lerakódott korom eleinte csak a huzatot gátolja, majd hajlamos meggyulladni ami megfelelő távolságból nézve elég vicces jelenség. (kéménytűz)

Ha a tűzifa ingyen vagy még olcsóban van akkor értelmes alternatívája a gáznak. De ha fizetni kell érte piaci árat akkor érdemes rendbe rakatni a gázkazánt is. Felbecsülhetetlen érzés mikor munka után hazamenve kell befűteni, és este 7-8 óra körül már akár 18-19 fok is lehet a házban. Illetve reggelre sem látszik az ember lehellete miután kialudt a tűz.

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#73345) Tothg86 válasza emre (#73344) üzenetére


Tothg86
tag

Sok a buktató, ez tény. Igazából panel áron van a lakás, ez nagyon vonzó. A fűtés állapota kockázatos sajnos. Alszom rá párat, köszönöm a hozzászólásokat!

(#73346) emre válasza emre (#73344) üzenetére


emre
veterán

Még annyit hogy célszerű ellenőrizni a rendszer töltöttségét.
Egy vas csöves fűtési rendszer acél lemez radiátorokkal víz nélkül rohadt gyorsan tud rozsdásodni, és könnyen lehet hogy csak az első felfűtésig nem fog csepegni valahol.

Én már volt hogy hegesztettem be lyukas radiátort, és jó is volt (ráengedtem a víz hálózati nyomást) aztán pár hónap múlva egy másik pontján kezdett folyni. A bekötő csövét meg kétszer vágtam vissza mert annyira el volt vékonyodva hogy berogyott a cső fala a menetmetsző alatt.

Szóval lényeges hogy fűthető legyen az épület, és olyan dumának nem kell bedőlni hogy csak azért lett leengedve hogy nem fagyjon el egy esetleg lakatlan épület. Mert lehet hogy már el volt valamikor csak nem javították.

Akkor most lakás vagy ház?

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#73347) Tothg86 válasza emre (#73346) üzenetére


Tothg86
tag

Lakás. Szerű. Az épületben két lakás van. Egyik foldszinten, masik az emeleten. Ez az emeleti.

(#73348) betyarr


betyarr
veterán

szerintetek melyik a legjobb f apa csati koaxhoz,amit a legkönnyebben lehet szerelni (speckó szerszám nélkül) és a legbiztosabban a helyén marad?

(#73349) pjen válasza betyarr (#73348) üzenetére


pjen
félisten

A rátekerős, ha rendesen megcsinálod nincs vele gond.

(#73350) darvinya válasza betyarr (#73348) üzenetére


darvinya
titán

Önkompressziós csatlakozó. [link]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.