Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-14 14:06:07

LOGOUT.hu

Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65091) macilaci78 válasza Inhouse (#65090) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Nálam egész egyszerűen felcserélték, mit kértem 2 mm ABS élzárással és mit 0,75 mm-essel. Telibe sajnáltam, kamrapolcok és egy hosszú távon kidobásra ítélt bútor fedlapjáról volt szó.
Nézd át a visszaigazolt megrendelésed és a legyártott, átvett anyagot, van-e eltérés, ha van, reklamálj.
Azt is tudd, hogy a sima centik közt van eltérés, nem hitelesített mérőeszközökről van szó, ugyanabból a kosárból kivéve akár 1 cm különbség is lehet 1 méteren. Ha te ugyanazt a centit használtad is, a lapszabászatban lehet, gépet cseréltek, vagy fűrészlapot, vagy akármit. Nem lenne szabad nagy eltérésnek lennie, de 1 méteren 1 mm simán benne van a faiparban.
Rakd össze az alsó szekrényt így, ha nem akarsz új pultot vágatni, akkor egy egyszerű polcos elemet ne rakj be, a pult így is megáll rajta. A polcos elem vízszintes lapjait vetesd rövidebbre azzal a szűk centivel. A pántban van némi állítási lehetőség, lehet, el fogja így is bírni, ha mégsem, akkor a fogantyú felőli éléből vetess le, így nem kell új pántmarás rá.
A konyhát így össze tudod rakni, használatba tudod venni.

A szintező lábnál valamit elszabtak. Egyik lehetőség, hogy annyival magasabbra állítod szintezve, hogy a láb feje már a szokli fölött legyen. A másik lehetőség, hogy egyszerűen levágod a kerületéből a felesleges részt. A harmadik lehetőséged, hogy a hiányzó távolságot áthidalod valami anyaggal. Ez lehet egy darab bútorlap, rétegelt lemez, amit oda vágsz. 4, 6 mm vastagságban is van, de például az ipari parketta lamellája 8 mm vastag, 22 mm széles. Ezzel a vastagsággal érdemes alul is duplungolni, hogy a szintezőláb talpával függőben legyen.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.