- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
válasz
Morris #88419 üzenetére
Én pár hete benyomtam egy tepsi rétest, meg megkóstoltam mindent egy lakodalomban, mellé ettem kétszer főételt, hogy azért fehérje legyen már benne, erre nem éhes lettem éjfélre?
Legalább jött a virsli, de az kell a kutyának, mentem rántott húsért a konyhára. Ami csirkéből volt, és természetesen salátával ettem kizárólag. (tejfölös krumplisalátával)
Szóval szerintem a milka, meg a chips a hibás. Rendes kaját kell enni nem ilyen szarokat.
Ja, másnapra fogytam. Lehet használt a 2x2 óra kardió előtte, és utána nap. Vagy proteinrétes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest