- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
Peaceliker #194134 üzenetére
nem ezt toljak amit latsz, hanem a cuccot. attol lettek nagyok, meg a jo genetikatol. tartalomgyartok, ebbol elnek. abbol nem lehet megelni, hogy par gyakorlatrol csinalsz videot. ahany gep es ahany gyakorlat, technika van mindrol fognak mert postolni kell, mert ebbol elnek. kritikus gondolkodas kell ide is. vannak jo tartalomgyartok, de helyen kell kezelni..
tudom, hogy zakkant vagy.
tegyel be egy interval futast, ott kielheted magad. nem is csinalok zone2-ot. egezseg, longevity miatt amugy is ajanlatos. mostanaban tolom heti 2x kb. most kezdtem ujra (megint
), egyelore csak 2 perces etapokkal. 9 km/h 10-12 fokos emelkedon, aztan 2 perc seta. ez valo neked, igazi mindfuck. utalom. 18 evesen bejottek ezek, en kinottem mar ebbol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest