- Linux Live ISO bootolása PXE-ről, UEFI rendszereken
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Digitális Állampolgárság Program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Árnyékos sarok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz Peaceliker #194117 üzenetére
Más:
Bicepsz. Picit elbizonytalanitott pár videó meg ami itt is ment téma.
Tök fokos törekedni arra hogy széles meg szűk fogás? Vagy azért számíthat?
Egyik gyakorlat az incline curl. Az kvázi széles fogás. Francia rudas gyakorlat van értelme ha direkt szűk fogás?
na az ilyenektol fogsz megserulni konyokben, csukloban..nem gondolod, hogy majd szamottevoen vagy inkabb barmennyivel nagyobb bicepszed lesz attol, hogy szelesebb meg szukebb bicepszet is csinalsz, ugye? azert lesz kisebb bicepszed hosszu tavon, mert a serulesek miatt majd nem tudod edzeni. olyan bicepsz gyakorlatot csinalj, olyan fogassal amitol nincs diszkomfort erzeted egyaltalan. valassz ebbol 2 felet es ennyi sztem. lehetoleg olyat, ahol van nyulas. pl preacher curl, incline curl, concentration curl stb. aztan a genetika fog limitalni ugy is.Seggem meg pl pont mint egy léc sosem volt, most hogy fogytam még rosszabb
ez is genetikus, en is elfogadom, hogy sose lesz arnold mellkasom, ha bekoxolok akkor se.
nem rad utaltam amugy, mert te terded miatt nem tudsz guggolni. igy te nyilvan okkal keresed az alternativakat. de dorian tud, es mellette huz is fel. na most ezek mellett sztem teljesen felesleges meg bolgarozni, labtolozni, smith keretezni es csipotolni vagy ki tudja meg mit.
en amikor 20-akat guggoltam, meg 15-oket huztam fel, utana konkretan altalaban hanyni mentem nem a smith keretbe
emlekszem tizeneves voltam, robogoval jartam a terembe es elkezdtem anyam kocsijat elhordani, mert veszelyesnek ereztem a motorozast hazafele menet, annyira gatyan voltam.
nyilvan nem ez a kovetendo pelda, felesleges is a 0 rir tudomany szerint, sot ezeknel a gyakorlatoknal veszelyes is. csak eszembe jutottak a regi konditermes emlekek. de az tuti, hogy nem hianyzott semmilyen csipotolas ezek melle..https://www.instagram.com/jozsef.beko/
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Kompakt vízhűtés
- Delta Force (2024)
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- PR-Telecom
- Milyen egeret válasszak?
- OTP Bank topic
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest