-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz aelod #179280 üzenetére
De jó is volt. Még sulis koromba a legalsó polcról vettem. Olyan volt mint a kristálycukor. Az volt rá írva hogy idd a kedvenc gyümölcsleveddel. Be is "kevertem" 3 deci 100%-os meggylébe a feltöltő 20 grammot... 5 percen belül pocakba is volt, suliba menet egyetlen rázás után. Újpestre jártam az akkori Moszkva tér mellől. Mire odaértem már kapaszkodtam a kerítésbe és csorgott a veríték a homlokomról. Csodával határos módon, borzasztó fájdalmak közepette, de elértem a sulis budit. Nulladik órás tesire mentem szerencsére. Így nem volt még ott jóformán senki. Azt a bűntetést amit aznap a takarítónőnek hagytam, mai napig szégyenlem
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Synology NAS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hardcore café
- Hogwarts Legacy teszt
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Ukrajnai háború
- Filmvilág
- Lakás- Szoba- Diffúzor és folyadék - Ki milyet használ?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...