Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:48:40

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#73032) K1LLMy53Lf válasza krichd1 (#73031) üzenetére


K1LLMy53Lf
senior tag

Hali,

Sry, ha furcsán/nem feltétlenül érthetően fogalmazok, egyáltalán nem vagyok jó az ilyen dolgokban :B

Szerintem valós részletességre gondolok. Akusztikus zenékben pl a húrok/cinek lecsengését, az apróbb neszeket, akár a zenészek lélegzetvételét stb Nem tudom milyen az a "divatos közép-magas kiemeléses hülyeség"
Térben arra gondoltam, hogy nem zavar, ha nem érzem magam egy nyílt koncerten miközben hallgatom a zenét, nem kell, hogy "légies" legyen stb (sajnos fejes fronton nincs szinte semmi tapasztalatom, egy K550esem van, az nagyon légies számomra, ami nem rossz, de nem is igénylem, jó nekem egy iem zártsága), ugyanakkor szeretem, ha szépen, érezhetően elkülönülnek a hangok, de nincs szétesve, egyben van az egész, de ha egy adott hangszerre akarok odafigyelni, akkor kivehető, nem erőlködve tudok ráfókuszálni, ergó nincs egybemosva stb.

Tudom, hogy ez nagyban függ az fülestől/fejestől is, illetve a szinergiától, ezért elsősorban az erő, ami fontos, hogy előrelépés legyen a musiland-del szemben. (illetve természetesen ezért is kérdeztem ehhez viszonyítva a hangképét/részletességét a Topping NX4-nek, mint bázispont)

Remélem megadtam a kérdésedre a választ és tisztult a kép egy picit :)

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.