Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
[link] eez engem megnyugtat
(#77593) gyuromoj 5.1 csak? Semmi thx, meg 7-8.1?
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Ez is befutott: Star Trek Beyond
-
pohár
félisten
válasz gyuromoj #77600 üzenetére
ott van, hogy "encrypted: yes", szóval még titkosítva/kódolva van a cucc
BITBOYS... na, ha már JJ volt a producer, annyira nem kúrhatták el a filmet
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
válasz BITBOYS #77604 üzenetére
Közvetlen Youtube ha valakinek így jobb...
Nem semmi sci fi akciófilmsorozat lett a frencsájzból.
(#77605) pohár
Szerinted a SW mellett volt ideje rá? Csak a pénzt meg a nevét adta...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
BITBOYS
addikt
Bemutató hegyek, időben be kell majd ülnöm sw7-re, hogy lássam ezeket a trailereket Igazából én is várom, csak nem baxták el (bad robotnál volt munka rendesen )
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz FollowTheORI #77608 üzenetére
Jól van az, legyen csak ilyen poénos, akciós, szórakoztatós, a Picard-éra szappanoperáit hanyagolják.
-
callmeakos
veterán
-
BITBOYS
addikt
Nekem ez így ebben a formában tetszik, főleg a zene miatt
(#77615) cattus Tényleg, most választhatták volna akár ezt is Beastie Boys - Intergalactic
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
"ZSeniális az RTL Klub Reszkessetek betörők promója."
Esküszöm tényleg nem lett rossz.
Live-Die-Respawn
-
Pitterix
őstag
válasz BITBOYS #77604 üzenetére
Ez most jobban érdekel, mint a S.W., ha nem baj.....(huh, ezért lehet kapok a búrámra)
Annyira menő ez az egy kézzel megfogom-megtartom-felhúzom magam a sziklára, hogy nekem is meg kéne tanulnom. Csak okítson valaki."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
gyuromoj
veterán
Ilyen lesz a Star Wars menü a mozikban
Esetleg valakinek nem lenne rá szüksége, akkor Kylo Ren-es és BB8-es cuccokat szívesen fogadok.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
nagyúr
-
gerii
addikt
Napi szarvicc:
Milyen felirattal nézi a SW fan a filmet?
Forced. [ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
Wherever you go - go with all your heart.
-
félisten
-
gyuromoj
veterán
válasz Dilikutya #77637 üzenetére
Én csak itt helyben. Este néztem hogy a 299 székből, 166 foglalt jelenleg. Hogy ez mennyire megy majd fel, azt nem tudom illetve hogy mindenki ott lesz-e. Ez egyelőre rekordnak tűnik, nem emlékszem hogy lettek volna ennél többen egy előadáson. Az meg hogy éjfélkor ennyien ráérnek meg érdekesebb.
Én 7-évre megyek másnap dolgozni.
Viszont azt csak remélni tudom hogy nem lesznek buckalakok.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
pohár
félisten
válasz Dilikutya #77637 üzenetére
remélem mindenki enni, recsegni, zörögni fog, ha már a kis mozikban nincsenek ilyenek
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dilikutya
félisten
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Bedobok egy nehezet, hátha. Szóval a film címe kellene.
A sztori röviden: hőseink egy nagy irodaházban dolgoznak, amely össze van kötve lakóparkkal (ahol élnek) és bevásárlóközponttal is, így gyakorlatilag úgy is élhetik életüket, hogy ki sem mozdulnak a komplexumból. Fogadást is kötnek, hogy kivitelezhető-e ez. Egyiküknek céges ügyben ki kell mozdulnia, talán főnöke ajándékát átvenni valahol.
Úgy emlékszem eddig láttam annak idején. Nem túl ismert film. Ha minden igaz vagy az M1-en vagy az M2-n, esetleg a Dunán láttam, minimum 10 éve. Nem esküszöm meg rá, de mintha skandináv film lenne.
Régóta keresem, de gugli nem a barátom sajnos.
-
Tibiajax
nagyúr
Heart of the Sea
engem ez a mozi érdekelt, és nem is csalódtam, nagyon kellemesen szórakoztam.
végre egy jó filmet kaptam
8/10 -
Dilikutya
félisten
Ért már meglepetés, amikor a Szürke 50 árnyalatán én voltam a legparasztabb, amikor az "én nem szeretkezek, én baszok, durván" résznél kiszaladt belőlem egy felröhögés és egy "ezt nem hiszem el" elszólás.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Nekem kimondottan tetszett az első rész, és a második sem rossz, de ezt most nem nagyon tudom értékelni. Félek, nem tesz jót a filmnek, hogy rendezőt és írót is cseréltek.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Tibiajax
nagyúr
-
pohár
félisten
na, lehet látunk mégis valami a jakkui csatából, első track a SW OST-n: Main Title and the Attack on the Jakku Village (6:25)
ha fele olyan látványos lesz, mint ahogy a játékban kinéz, akkor ott lesz ám látványorgia a javából
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest