- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K Norbi
addikt
válasz K Norbi #129307 üzenetére
Téli mese
Nagy kedvencemGothika
Viharsziget
Az ismeretlen Drakula
A hetedik fiú
Abraham Lincoln, a vámpírvadász
Sorsügynökség
Prometheus
Az időgép
Torrente
A tökéletes trükk[ Szerkesztve ]
-
-
WayneGace
őstag
válasz K Norbi #122081 üzenetére
Hagyjuk már ezt a dumát! Felépítettek egy világot, aminek vannak szabályai. Egész egyszerűen tele van logikátlanságokkal a film.
Ez olyan, hogy star warsban is sok fizikai képtelenség van. De el van nézve, mert annak a világnak a szabályaiba beleillik. Viszont, ha ott elkezdene repkedni valaki például az űrben, teleportálna egyik bolygóról a másikra és hasonlók, akkor az már nem illik bele, mert nem követi a felépített világ szabályait. Hiába mese az is.[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
KaitouP
nagyúr
válasz K Norbi #113357 üzenetére
Ez meg már szerintem videojáték formájában is unalmas volt, minek ennek is filmet szentelni... Az a mindenfajta weird jelenet meg simán csak a Kör filmekből lett kilopva.
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
OPiiPO
veterán
válasz K Norbi #112428 üzenetére
volt már ma egyszer belinkelve
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
KISDUCK
addikt
válasz K Norbi #111543 üzenetére
Hm, ez tetszik.
A végtelen háború végén én jót mosolyogtam . Kicsit aggódok is a 4-et illetően, mert van pár karakter akit kedvelek és szívesen látnám őket további filmekben. Amúgy nekem Thanos szimpatikus karakter volt a filmben,csak azt a nyamvadt amerika kapitányt is fújta volna el a szél ha a következő választásokon indulna én rá szavaznék. -
nagyúr
válasz K Norbi #108892 üzenetére
Nincs meg hozzá sem a rendező sem a színészi gárda és változatosság.
Annyira mondjuk nem rossz a helyzet talán mint a fociban, de ezis egy olyan ágazat amiben nincs meg a "nemzeti tehetség" ahhoz hogy igazán jó legyen.
Meg szerintem a színészi/rendezői iskola sem termel ki olyanokat akik ezt hozni tudnák.
Szerintem nálunk túl színpadias az egész... mondjuk nem csoda, hisz a többségük ebből él és csak néha becsúszik egy-egy film.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
emiki6
veterán
válasz K Norbi #107035 üzenetére
Ezek szerint oriic címe nem keltette fel a figyelmeteket.
Amúgy pedig igen. Kenny olyan véleménynektárt tár elénk, amivel képtelen vagyok nem egyetérteni (legnagyobbrészt).[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
nagyúr
-
Aventador91
őstag
válasz K Norbi #106765 üzenetére
szerintem se volt rossz
7/10
a poénokat kihagyhatták volna. nincs annál lehangolóbb amikor egy star wars film közben az emberek elkezdenek nevetni.. én meg fogtam a fejem hogy pff..
a kissrác aki a film végén volt, biztos hogy pár rész múlva valami darth vader utánzat lesz. kb. valami anakin story lesz belőle#értékelés the last jedi episode viii
[ Módosította: Viszlát ]
-
nagyúr
válasz K Norbi #106236 üzenetére
Kicsit túltolták egy két helyen, amúgy egész jó lett... jókat nevettünk rajta.
Szerintem érdemes megnézni moziba... meg jó kis "családi" film is, nyilván a családi karácsonyi téma is meg van nyálazva jó kis amerikai módra.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
spiky03
veterán
válasz K Norbi #105273 üzenetére
Szombatra lefoglalva a Sugárba.
Kíváncsian várjuk, mondjuk ezek után nem számítok sok jóra.
Befutottak az Igazság Ligája első értékelései[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
-
solena
tag
válasz K Norbi #105226 üzenetére
Erőteljesen épít a nosztalgiafaktorra, ha gyerekként bírtad a rajzfilmet, akkor ez is bejön. De szigorúan magyar szinkronnal, Emma Watson hangja nem az igazi, de magyarul piszok jó. Lényegében egy-az-egyben leképezi a rajzfilmet, kicsit hozzátoldva (kábé fél-háromnegyed órával, ha jól emlékszem), sokat mélyítve az eredeti sztorin. Felnőttként is visítva nyerítős poénokkal van megtűzdelve. Gaston és LeFou párosa zseniális, főleg az utóbbi szövegei Látványra gyönyörű, a vacsorarevü moziban nagyon adta
Ba'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare
-
-
devil-k
nagyúr
válasz K Norbi #104987 üzenetére
A vicces részek kb. arra voltak elégségesek, hogy ne aludjak el és túléljem a dolgot. Legszívesebben már 15 perc után kijöttem volna.
(#104988) madgie
Számomra a Homecoming hangulata is jobb volt és valahogy összetettebb, mint ez a Thor féle bohóckodás.(#104989) pitepeti71
Az 1-es értékelés számomra ennél a filmnél azt tükrözi, hogy a többi képregény-filmhez képest gyenge.(#104990) eeaa
Doctor Strange, Deadpool... ezek valóban gyengék. Viszont nekem az új Logan nagyon tetszett. Kb. így kellene kinézni a szuperhősös filmeknek.
- mozi bolondéria -
-
-
devil-k
nagyúr
válasz K Norbi #104653 üzenetére
Inkább olyan elcsépelt volt. Annyira vészesre nem sikeredett, de azért a jó nem ilyen!
MÁS, IMDB
Tud valaki abban segíteni, hogy ez az idióta IMDB oldal a filmeket ne kombinált nézetbe mutassa? Egyszer már volt róla szó, de nem igazán taláom a megoldást. Köszönöm!
(#104659) S e t h
Jogos.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
K Norbi
addikt
válasz K Norbi #104653 üzenetére
Látszik milyen agyhalott lett a társadalom, alig van értékelhető film mostanság.
Mivel a birkák mennek a szarra is, akkor minek erőltessék magukat a filmkészítők.Egyszerűen unalmasak a mai filmek, túl kiszámíthatóak, borzalom.
Inkább sorozatozok Stranger Things 8,9 ezek is jobbak mint ezek a szemetek amit gyártanak.[ Szerkesztve ]
-
-
Dilikutya
félisten
válasz K Norbi #79174 üzenetére
Sose értettem, mi jó abban, ha az ember megnéz egy direkt folytatást úgy, hogy nem látta az előzményeket. Ez is sok ponton kötődik a klasszikus trilógiához, kezdve azzal, hogy valakit nagyon keresnek, de nem magyarázzák el, ki az, ahogyan a nagyapát se.
Amúgy az élmény töredékét élted át így, hogy nem láttad a régi részeket. Én már a Lucasfilm logóba beleborzongtam, hát még John Williams legendás zenéjébe. Aztán az elején az apróságok, a lezuhant romboló, a kidőlt AT-AT, majd az Ezeréves Sólyom, és jött újra a nagy kaland.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
sixpak
nagyúr
válasz K Norbi #78702 üzenetére
Ha TV-készüléket szerel a falra, gondoskodjon arról, hogy azt ne a TV hátulján lévő táp- és jelkábelnél fogva akassza fel. Ez tüzet vagy áramütést okozhat.
Ne engedje, hogy gyermekei felmásszanak a TV-készülékre vagy azon lógjanak. Ellenkező esetben a TV leeshet, ami súlyos sérülést okozhat.
Járjon el körültekintően az elemek leselejtezése során, nehogy gyermekei megegyék azokat. Ha esetleg lenyelnék, azonnal forduljon orvoshoz....
a sor végtelen, az élet veszélyes játék.
Több 3D tévém volt már, most is az van...még élek.(#78664) HáGé: nekem ezek a fajták vannak...nem mai darabok.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
cyberkind
félisten
válasz K Norbi #78705 üzenetére
Akkor várj a bizonygatásodra, én meg jó páran élvezzük a 3D adta lehetőségeket minden gond nélkül.
Én több mint 10 éven át mindennap rengeteg órán át néztem képcsöves monitort és/vagy tv-t, de szemem azóta is tökéletes.
Igen, 3D előadások előtt is mondják ha rosszul van, vegye le a szemcsit és csinálja ezt azt.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz K Norbi #77795 üzenetére
Amazonról el is fogyott, Angliából tudsz rendelni 6 fontért, vagy jófogásról
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bad Pritt
félisten
válasz K Norbi #77687 üzenetére
Ez is elég gyengusz lett. Bár érthető, minél hamarabb minél többet meg kell mutatni.
Meg is értem a csávót, aki konkrétan a Civil War trailer 2 és fél perce alapján összerakta szinte az egész filmet. Meglátjuk, mennyire lesz igaza.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
pohár
félisten
válasz K Norbi #77586 üzenetére
én már csak a rendező személye miatt is bízok a filmben, a trailerek csak megerősítettek ebben a hitemben
de soká lesz még szombat délután...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dilikutya
félisten
válasz K Norbi #77586 üzenetére
4 nap 5 óra 14 perc és kezdődik az én vetítésem is.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Hardcore café
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...