- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
-
FollowTheORI
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
ígyvanferi
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
-
FollowTheORI
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
Nem szállhat ki, nem csak a szerződése miatt (bár lehet bele van foglalva sok minden, ki tudja). A Warner teljes mellszélességgel állt ki mellette, pénzelték a filmjeit, pedig sem a The Town, sem az Argo, sem pedig a Live by Night nem tűnt biztos befektetésnek előtte. Ha most kiszáll, akkor elveszítheti Hollywood második legnagyobb stúdiójának támogatását és mehet vissza a Miramaxhoz kis kültségvetésű drámákat rendezni.
-
bAtt001
addikt
Ami mostanában elvileg jön moziba és nem oda való az A Monster Calls, főőleg nem ilyen korhatárral, 12 éveseknek? Fel sem fogja miről szól a film, egy gyereknek simán horrorfilm lesz az biztos. Felnőtteknek sem egy könnyen emészhető darab, én rendesen megkönnyeztem a végén.
-
enginev3.0
félisten
Nem vagyok beteg, de az egyik énem szereti a fiatal lányokat
Egyébként a Gone Girl szerintem betegebb film volt mint ez
Bár nekem ez jobban tetszett, lehet a fiatal lányok miattÁm nem csoda hogy kitűnt nálam ez a film, amiket mostanában láttam
Kémek a szomszédban
Rossz szomszédság 2
Cooties
Fekete ötven árnyalata
Rossz anyákBotrányos filmek vannak
És még az új szellemirtókat meg se néztük
-
enginev3.0
félisten
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
Jól játszotta a szerepét McAvoy, de ez még nem vittel el a filmet a hátán, főleg, hogy egy nagy bődületes baromságot csináltak belőle.
Az Ötödik Sally c. könyv után a Szép álmokat Billy-ből lophattak mindent?

Pedig a Collateral Beauty nem rossz film.

-
gboszi
senior tag
-
enginev3.0
félisten
-
betyarr
veterán
egy ilyet találtam,hátha lelsz benne valami jót: [link]
én norvégiában,finnországban a feröer szigeteken valamint izlandon jártam eddig.nagyon jó,különös hangulatú helyenként mindegyik.a filmek nagyon jól tükrözik az embereket és a sokszor kissé(?) depressziós közeget.néha úgy meglepődtem az épületeknél használt színeken: pl. a feketét meg a sötét színeket előszeretettel használják. ami mondjuk meg,nem éppen egy vidám szín.kicsit olyan önmarcangolós.belül már sokszor vidámabb a hangulat,előszeretettel használnak világos színeket.
somasz: igen ezt láttam.az előbb rosszul írtam a címét (szarvasvadászat).tényleg nagyon jó film!
-
scorpy02
aktív tag
természetes párti vagyok. a titok, hogy folyamatos karbantartást kell végezni, és megelőzhető az ereszkedés.
de egyébként meg tök mindegy, száz százalékig biztos vagyok benne, hogy tíz év múltán sem fogom tudni majd elmondani magamról, hogy valaha a kezeim közt tarthattam azt a két műremeket. 
-
.LnB
titán
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
spammer
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ezt a filmet még azért nézd meg előtte.
Egyetleneim
-
bagyulajuve
addikt
-
Dorian
félisten
-
atike
nagyúr
-
spammer
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
Pearce
aktív tag
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
spiky03
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
gyuromoj
veterán
-
eeXaa
addikt
-
brownus
veterán
mint pl. az esti sörözésnél a számla során a számolgatás
erről jut eszembe, hogy
jót mosolyogtam a srácon (srácokon) mert: van egy tök jó kávézó, a mantra, és múlt héten beugortam egy presszókávéra. és a srác pont előttem fizetett, volt két hosszú spec kávéjuk elvitelre, 1680huf, de a pultra 1800at tett ki, majd amikor a csaj mondta, hogy 1680huf lesz gyorsan elvette a százast, így csak 20 forint borravalót adott. ránéztem kerek szemekkel, hogy eztígyhogy? ha már szar vagy matekból akkor hagyd már ott neki azt a 120 forintot. aztán gyorsan kiiszkoltak az utcára
ne érts félre, nem kötelező senkinek, sehol borravalót adnia, ez egy szolgáltatás, pont. én mindig mindenkinek adok 5-10% között, azért is mert fősuli alatt voltam pincér én is, még mekiben is melóztam. kurva jól tud esni egy kis hála meg szeretet pénz és egy mosoly formájában

-
törölt tag
-
madgie
titán
-
Jim-X
őstag
-
cyberkind
félisten
-
Jim-X
őstag
-
sixpak
nagyúr
-
törölt tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
gyuromoj
veterán
-
devil-k
nagyúr
-
eeXaa
addikt
-
eeXaa
addikt
-
pikszel
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
Miért hagytad abba? Nem voltál rá méltó?

-
cattus
addikt
-
stvnppp
senior tag
-
cyberkind
félisten
Ha már Harrison Ford: Az elnök különgépe
-
Bad Pritt
félisten
-
törölt tag
-
Vikthor
nagyúr
-
Froclee
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
-
junior11
veterán
-
junior11
veterán
-
Teodor52
senior tag

Rendben van főnök!

Hát nekem viszont nem tetszett a sose hátrálj meg 2-3

Azt gondoltam hogy tovább viszik az első részt, de nem

Amúgy még ajánlom akciós keverék már de a Tökéletes célpontot Van Damme-al nem Atkinsal mert az már nem tetszett nekem.
Kickboxer 2-re visszatérve még plusz pont a Tong Po felvezetése mikor Brian ellen áll ki elsőként.Szinte félelmetes már.
Eredeti szinkronban nem találom ezt a filmet pedig abba nagyon jó. -
Jim-X
őstag
-
bagyulajuve
addikt
Blood sport - MK
- vigyázat spoileres -
spammer
veterán
-
spammer
veterán
-
Teodor52
senior tag
-
Teodor52
senior tag
Ja értem

Egy aprócska kitérő: Bianca Bree Van Damme
MMA: Nem rossz a Sose Hátrálj Meg kár hogy nincs folytatása!

-
Teodor52
senior tag
Igen azt tudom!
0:42s-ál! Elment az idő
(#92111) bagyulajuve: A régi filmek valóban jobbak voltak!Most is van egy két jó film de arányaiban azért jobbak a régiek.
Lángoló ring 1-2?
Igazságos küldetés?Most jön az új Kickboxer Vengeance!
-
Dilikutya
félisten
-
brownus
veterán
-
lorcsi
veterán
nézhető laza koktél filmekben elég jól megállja a helyét..nincs ezzel baj
de az Egy kis Mennyország-ban viszonylag komolyat alakított..és ügyesen -
pikszel
addikt
-
Dorian
félisten
-
Dorian
félisten
-
Dilikutya
félisten
Megesik, hogy régi, nem kimondottan elsőligás filmekben későbbi nagy nevekkel találkozik az ember. Mint ahogy ma is előfordulnak Zs kategóriások nagy filmekben. Pl. Dolph Lundgren szerepel az Áve, Cézárban, Scott Adkins az X-Men kezdetek: Rozsomákban és a Doktor Strange-ben.
Egyébként a szarnak is van becsülete Hollywood-ban, pár éve Roger Corman életmű Oscart kapott. Rendezőként is vannak említésre méltó filmjei, de igazán producerként jelentős, még manapság is évi 3-4 film stáblistáján van ott a neve, pedig betöltötte idén a 90-et. Nem kevés legendás szar fűződik a nevéhez.

-
Dilikutya
félisten
Azon mondjuk meglepődtem, hogy kínai nyelv és dráma szakon végzett az egyetemen. Ahhoz képest a drámai hősök megformálását nem viszi túlzásba.
Ezt a Farkasok szövetségét sosem tudtam, hogy mi lehet, így utánaolvasva érdekesnek tűnik, lehet teszek vele egy próbát, Vincent Cassel és Monica Belucci neve is vonzó így a téma mellé. -
Dilikutya
félisten
Nem olyan rosszak a Kickboxer folytatások, bár a 4. azért már necces a majomugrálásban menekülő Tong Póval, ráadásul az új színész is borzalmasan néz ki, mint egy transzvesztita.

Azért az első részt nem üti egyik folytatás sem. Gondolom, a Karate tigriseknél is így van, abból csak az első láttam, de 200-300 Ft-os túrásokból megvan a 2-3. Cynthia Rothrock kisasszonnyal, ő hasonlóan garancia a minőségre, mint Sasha Mitchell.
Viccen kívül, vannak egészen jó filmjei, mint a Küzdelem törvénye, Legyőzhetetlen. -
emiki6
veterán
Ha ezután is ír nekünk, akkor az megint +10 off lesz?

Szvsz ezen senki ne lepődjön meg, higyjétek el, ha egy embernek írt, akkor többnek is + szvsz ha nem hánytorgatod fel, akkor nem is lett volna második üzenet.
Ez nem topiktéma, szóval szerintem innentől mindenki kezelje magánügyként.
-
cyberkind
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- X1 Carbon Gen9 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 64GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Nintendo WII/WII játékok EGYBEN
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

SP]